Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας γεια σας γεια σας

Περασατε ολες καλα?ελπιζω ναι:-D

Εμεις φαγαμε φαγαμε και …..φαγαμε:confused:

Τωρα διαιτα:!:

Εμεις παρασκευη βραδυ μαζευτήκαμε ολοι εδώ σε μενα ηρθε κ η κουνιαδα μου οικογενειακός φαγαμε παιξαμε χαρτακι εκανα κ 2 βασιλοπιτες μια για μας κ μια για τους αλλους(ουτος η άλλος δεν εφτανε μια να κοψω 17 κομματια) :tongue::tongue:στη δικη μας επεσε στο σπιτι κ χαρηκα είναι σαν ολοι να το κερδισαμε κ στην άλλη η ανιψιά του Αηδονη.

Το σαββατο πηγαμε στη μανα μου το πρωι φαγαμε κ εκει το φλουρι επεσε στην Δαναη,το βραδυ πηγαμε σε δύο γιορτες ,την κυριακη καφε πρωι βραδυ

Ο Ιάσονας αυτές τις μερες καταπινε πουρε με κοτοπουλο αμάσητο σας λεω ,στη μανα μου μπιφτεκι με πατατες(χωρις αυγο) κ χωρις μπλεντερ τρελο φαι σας λεω ,πολύ γελιο δεν τον προλαβαινα ,σημερα του εφτιαξα κιμα με πατατα πιπεριες σελινο κ κρεμμυδι χωρις αλατι ,τον γύρισα στα παλια, αλλα το εφαγε κ αυτό ότι κινείτε πυροβολείτε είναι αχαχαχα, του έδωσα κ δυο φορες γιαουρτακι advans δεν τρελάθηκε αλλα εννοείτε ότι το εφαγε ολο κ παντα χωρις να τον πιεζω. :wink:Γενικά είπα να τον αρχίσω σιγα σιγα με πατημένα φαγητα κ όχι αλεσμένα αφου τρωει κ ψωμακι ετσι ,αλλα με 2 δοντια προσπαθει ο κακομοιρης κανει πως μασαει:lol::lol::lol:

Αυτά καναμε εμεις ξεκουραστήκαμε ξενυχτίσαμε αλλά ήταν καλά:rolleyes:

Ευχομαι παλι σε ολες καλη χρονια κ οκαινουριος χρονος να φερει ότι δεν εφερε ο παλιος.:wink:

Στις καινουριες μανουλες να χαίρονται τα μωρακια τους κ στις εγκυουλες καλη λεφτερια κ στη Manou περαστικα :-D

κ δεν θελω ηττοπαθειεσ :wink:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεννηθηκε 3020 την 36 εβδ 4 ημερων τον πηρα σπιτι 2740 κ πριν μια βδομδα ηταν 3200.

τον θηλαζω αλλα τις τελευταιες μερες κλαιει απιστευτα κ δεν κοιματε του εδωσα μπουκαλι χτες βραδυ κ ηρεμησαμε κ οι δυο!κοιμηθηκε κ αυτος κ εγω!!

Εχασε 300γραμμάρια μέχρι να τον πάρεις σπίτι; Γιατί;

Θένα μου, ωραία περάσατε. Εμείς τώρα τελευταία κολλήσαμε στο delicatessen απέναντι από το ρολόι. Ο καφές είναι έτσι κι έτσι αλλά οι τορτίγιες κοτόπουλο με 1 ευρώ είναι φανταστικές!!! Το βράδυ της Πρωτοχρονια ςκάναμε κάτι φαγητα!!! Εκείνο που πέτυχα ιδιαίτερα και με ξάφνιασε γιατί ποτέ δεν το κατάφερνα το συγκεκριμένο φαγητό ήταν οι μοσχαρίσιες μπριζόλες! Εγιναν τόσο μαλακές που δεν το πίστευα! Ακούστε τι έκανα. Τις έβαλα στο γαστράκι, έριξα ένα ποτήρι λευκό κρασί, αλάτι, πιπέρι, λίγο κάρυ, δυόσμο, δεντρολίβανο, ρίγανη, βούτυρο, λαδάκι, και ανακάτεψα με νερό 2 κουταλιες της σούπας μουστάρδα και το έριξα κι αυτό στο γαστράκι. Α, και μισό λεμόνι. Μετά γέμισα με νερό το γαστράκι μέχρι που σκέπασε τις μπριζόλες και το έβαλα στους 160 για δύο ώρες. Μετά έβγαλα το καπάκι από τη γάστρα και το άφησα για άλλη μία ώρα και κάτι στους 200! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μαλακές και νόστιμες έγιναν!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

margi θα το δοκιμασω καμια φορα αν κ οι μοσχαρισιεσ ειναι πολυ σκληρεσ:confused: ,δεν εχω παει σε αυτο το μαγαζι αν κ χλομο να παω γιατι δεν πολυ βγαινουμε ,δεν μασ αφυνουν οι παιδοτοποι:roll:

mariaefi μια χαρα ο μικροσ καλα εκανεσ κ τον μπουκοσεσ με σκονη να ξεκουραστεισ κ εσυ καμια φορα;) παντοσ εμενα ποτε δεν εβγαιναν κατω απο τα κιλα τουσ ,τα εχαναν σε 1,5 μερα κ τα ξανα επερναν πριν φυγουμε απο το νοσοκομειο ιδικα ο ιασονασ που βγηκε 3700 βγηκαμε στα ιδια:tongue: ο χοντοσ ειναι τωρα δεκακιλο:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

μπραβο thena ,εχει ορεξη ο μικρος!!!!

παιδια κανενα νεο εχει κανεις απο vasdeli;

thena να σε ρωτησω, εσυ δεν μου ειχες πει για το στεγνωτηριο απο το apothema.gr; αν ναι, ξερεις τι γινεται αν παθει κατι;εχει εγγυηση;αν χαλασει ποιος στο φτιαχνει και ποιος στο τοποθετει;λεμε να το βαλουμε πανω απο το πληντυριο, δεν θελει ειδικη βαση;στειλε πληροφοριες πλιιιιιζζζζ

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

mariaefi κουραγιο και υπομονη, βλεπω να σε ακολουθω συντομα...

εγω παλι δεν καλοκοιμηθηκα, ειχα παρει και το μεγαλο μαξιλαρι θηλασμου, κατι εκανε δεν μπορω να πω, αλλα γενικως ποναω αρκετα κατω, δεν μπορω να γυρισω ευκολα πλευρο στον υπνο μου ουτε να σηκωθω και ευκολα, κοινως μια ομορφια, απο τη μια λεω να βγει αλλα απο την αλλη ακομα και τωρα που ξυπναω για τουαλετα και κουτουλαω, πως θα τα καταφερω στο ξενυχτι;πως θα κανω 2 φαγητα; και αν κλαιει ολη μερα και νυχτα οπως η κατερινουλα μου εκλαιγε;;;;αχ τι τραβαω. και δεν θελω με τιποτα να του στερησω το θηλασμο αυτη τη φορα.τεσπα, τι σας λεω και εσας.φιλια

Καλημέρα! Να ζήσει το μωράκι της vasdeli! Ngeo, εσύ μας έμεινες τώρα! Πότε γεννάς με το καλό; Thena ου, κάνε τη σαντιγύ που σου είπα και θα με θυμηθείς! Κκι εγώ δεν ήθελα με τίποτα μοσχαρίσιες μπριζόλες και όταν τις έφερε σπίτι ο Νίκος, είπα σίγα μην φάμε!!!Κι όμως....Καλά, μπορεί να ήταν καλό και το κρέας. Εφτασε 10 κιλά ο Ιάσοναςς;;;Τρώει το πουλάκι μου, ε; Αλήθεια βρε κορίτσια, επειδή ακούω αντικρουόμενες απόψεις πάνω στο θέμα " βάρος παιδιού", θεωρείται παχύ ένα παιδί που είναι ας πούμε 1 χρονών κι είναι 12 κιλά; Υπάρχει κάποιος κανόνας γύρω από το πόσο πρέπει να παίρνει το μωρό; Η ξαδέλφη μου για παράδειγμα που έχει ένα μωρό 16 μηνών και είναι 11 κιλά, θεωρεί υπερβολικα βαρύ το μωρό μιας φίλης μας που είναι 8 μηνών και είναι 9,5 κιλά! Η φίλη από την άλλη θεωρεί λίγα τα 11 κιλά για παιδί ενάμισι έτους. Για πείτε μου, μανούλες!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Margi μου γλυκεια καλημερα,δεν ξερω γενικα εγω παντως μπορω να σου πω για τη δικια μου,ενος ετους ηταν 9,750 με 75 υψος.18 μηνων ηταν 10,950 με 81 υψος κι απο οτι μου ελεγε ο γιατρος ηταν στο μεσο ορο σστο βαρος και λιγο πανω απο το μεσο στο υψος.Νομιζω ομως οτι σημασια εχει το παιδακι να τρεφεται σωστα και να περνει τις βιταμινες που πρεπει κι οχι βαρος απο "χαζες" τροφες.Αυτα απο μενα,αν και νομιζω οτι θα ξερουν καλυτερα οι πιο νεες μανουλες της παρεας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλη χρονια κοριτσια ευχομαι το 2011 να μας φερει οτι μας στερησε το 2010!!!!

Καλε δεν εμεινε μονο η Ντζεο γενναω και εγω τον απριλη βρε Μαρτζι μη με ξεχνας....χαχαχαχαχα

Μαρτζι μου εμενα η Εβελινα ηταν 8 κιλα οταν χρονησε αλλα αυτο γιατι ειχε γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση και μεχρι να χρονησει επαιρνε φαρμακα για να παιρνει εστω και λιγο βαρος οποτε παντα ηταν ενα αδυνατο μωρακι....τωρα η ανηψια μου που χρονησε ειναι 11 κιλα

καλησπερα κοριτσια τι κανετε;εγω προετοιμαζομαι να βαφτω λιγο γιατι θα παμε μια επισκεψη και εχω τη μικρη η οποια δοκιμαζει ολες τις σκιες και τα ρουζ και τα πινελα, εχει και προτιμησεις στα πινελα, πολυ γελιο, μετα την καθαριζω, αφηστε τα!

εμενα παιδια ηταν 12 κιλα στα 2 χρονια. αυτο παιζει και απο το υψος, η δικια μου ειναι για παραδειγμα στην ιδια καμπυλη υψους και βαρους ,ισως το βαρος λιγο πιο κατω αλλα θεωρειται κανονικη στο συνολο. ενταξει εχει κατι καλαμακια για ποδαρακια που δεν ενωνονται μεταξυ τους αλλα κατι μαγουλα για τσιμπημα!

εγω κοριτσια μπαινω στο μηνα μου στην αλλη τεταρτη και αναμενω αλλα τελικη ημερομηνια ειναι 26 που θα παω με καισαρικη...

αν και εχω πολλα πονακια και δυσκολια σε πολλα πραγματα και κατι ψιλοσυσπασεις ελπιζω να φτασουμε μεχρι τοτε!

Αννα μου, δεν σε ξέχασα, απλά για σένα θα περιμένουμε λίγους μήνες ακόμη. Η ngeo γεννάει όπου να'ναι!!! Κι πού γεννάει, τι να πω!!! Ολο βολταρίες είναι!!!Νγεο, υπάρχει μέρα που να μην βγεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...