Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μαρτζι μου τι να σου πω βρε κοριτσι μου????Υπομονη ε με το δικιο σου τωρα θα μου πεις τοσο καιρο τι κανω???? Δεν πας και σε κανα αλλον γυναικολογο τουλαχιστον να σου λυνει τις αποριες ρε παιδι μου....

Τεσπα Μανου μου περαστικα σου κουκλα μου και να περασετε τελεια!!!

Λοιπον καλη πρωτοχρονια σε ολες να χαιρεστε οσους σας αγαπουν και ολα να ερθουν οπως πρεπει...!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααα, χειροτερα απο εμενα παιδια δεν παιζει...τους τελευταιους μηνες προσεξτε, ο αντρας μου εφτιαξε 3 φορες δοντια (κανενα 1500αρι) χαλασε 3 φορες το αυτοκινητο μου, μολις χαλασε η πορτα μας και δεν κλειδωνει, να δω τι θα κανουμε, λεφτα δε μας εχει μεινει τιποτα, περιμενουμε εδω και ενα μηνα και να παρουμε λεφτα (μη φανταστειτε, κανενα 6000) απο ενα σπιτι που πουλησαμε στο χωριο και ακομα να ερθουν τα χρηματα και διαφορα αλλα βεβαια μικροπραγματα, ευτυχως οχι τοσο σοβαρα απο αποψη υγειας οπως της margi αλλα πραγματικα εχουμε γονατισει οικονομικα. αν δεν ειχαμε να περιμενουμε τα χρηματα απο το σπιτι δεν ξερω πως θα πληρωναμε τη γεννα...αγνωστο!

λοιπον τα νεοτερα, εκανα σημερα βασιλοπιτα και κατι αλμυρα μπισκοτα για αυριο για το ρεβεγιον. επισης αυριο θα κανω γεμιστες τορτιγιας με χοιρινο, κασερι, ντοματα, πατατα, πιπεριες και μετα στο φουρνο για ελαφρυ ψησιμο. επισης εχω τωρα να κανω τα μπανια, αισθανομαι οτι θα καταρρευσω αλλα θελω αυριο πρωι να βγω εξω με τη μικρη για βολτα οποτε θα κανω κουραγιο!

κοριτσια επειδη δεν ξερω αν αυριο θα μπω θελω πραγματικα και μεσα απο την καρδια μου να σας ευχηθω καλη χρονια να εχετε, να εχετε υγεια για εσας και ολους τους αγαπημενους σας, ολα τα ονειρα σας να γινουν πραγματικοτητα φετος, ολες οι στην αναμονη να αποκτησουν παιδακι και κανενα κακο να μη μας βρει!

να περασετε υπεροχα, να φατε και να πιειτε (και για μας που δεν μπορουμε, ενα ποτηρι σαμπανιας θελω παρακαλω,αν ειναι και ροζε καλυτερα!)

φιλια σ ολες σας

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

ΑΣ ΕΥΧΙΘΩ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ;)

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ:-D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΤΥΧΑΙΑ ΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ 'ΠΑΠΑΚΙ' ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 13 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλή χρονιά και ό, τι επιθυμείτε κορίτσια! Βρήκα το φλουρι! Λέτε να είμαι τυχερή φέτος και να φύγει επιτέλους η γκαντεμιά που με κατατρύχει;;;;Φιλιάααααα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα, πως ειστε, ελπιζω να περασατε ομορφα.

μπραβο margi, ειμαι σιγουρη οτι φετος θα ειναι η χρονια σου.

εμας τα φλουρια τα πηραν, το βραδι που αλλαξε ο χρονος η μικρη μας ανηψια 8 μηνων και το μεσημερι της πρωτοχρονιας η δικια μου, και ετυχε!!!

στο σπιτι που πηγαμε για ρεβεγιον βγηκε στο 1ο κομματι του σπιτιου και μετα ξενερωσαμε ολοι, πηγαμε καθισαμε, πολυ γελιο ειχαμε! μειναμε εκει μεχρι τις 6 γιατι κουραστηκα, παιξαμε χαρτια, εγω 1η φορα δεν επαιξα, κοιτουσα, βαριομουν, ο αντρας μου παλι πρωτη φορα που δεν εχασε αλλα ηταν στα λεφτα του!!!

ευτυχως ειχε υπεροχη μερα και παραμονη και ανημερα και πηγαμε βολτες και ειδαμε τον ηλιο, τελεια.

ευχομαι και παλι καλη χρονια σ ολους, να φερει υγεια και χαρα.

επισης ευχομαι στη vasdeli με το καλο αυριο, νομιζω αυριο παει ετσι δεν ειναι;;;να πανε ολα καλα και να κρατα το υγιεστατο μωρακι της στην αγκαλια της. περιμενουμε νεα της

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλή χρονιά γεμάτη υγεία και απο μένα οτι επιθυμήτε να το παθετε σας ευχομαι για το 2011 περασαμε αρκετα καλά θα σας τα πω οταν εχω χρονο!!!

φιλιά

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Καλημερα,καλη χρονια και καλη βδομαδα.Με το καλο να γεννησουν οι εγκυουλες μας,γερα μωρακια,να χαιρομαστε τις οικογενειες μας,και συντομα να αποκτησουμε κι αλλα μπεμπε,οσες το επιθυμουμε.

Μargi μου μακαρι κοριτσι μου να ειναι η χρονια σου.

Εμενα σιγουρα δεν θα ειναι,γιατι την παραμονη της Πρωτοχρονιας με επιασε εντονη ημικρανια,σε σημειο που ειπα οτι χανομαι,λιγο ελειψε να με τρεχει ο καλος μου στο νοσοκομειο........πρωτη φορα ηταν τοοοοοσο χαλια η κατασταση,που φοβηθηκα πραγματικα.........σημερα ειμαι επιτελους καλυτερα.Γι'αυτο κοριτσια θα πω μονο υγεια να εχουμε κι ολα τα αλλα,καποια στιγμη θα ερθουν,αργα ή γρηγορα....

Ελπιζω η νεα χρονια να ειναι μια τελεια χρονια,μονο με ευχαριστα νεα για το παρεακι μας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μανού μου περαστικά σου κοπέλα μου!!!!! Και θα σε μαλώσω μια χαρα θα ειναι η νεα χρονια!!! Ο Πονοκέφαλος σημαινει ότι το νεο μωρακι που θα ερθει στην οικογενεια σας θα σου παρει το κεφαλι με τα κλαματα;):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδα μου σε ευχαριστω πολυ,τωρα ή που θα μου παρει το κεφαλι με τα κλαμματα,το μωρο που ισως ερθει,ή εγω θα αρχισω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο απο τα νευρα μου........

Πλακα κανω,κοριτσια μετα απο αυτο που εζησα,λεω υγεια και μονο υγεια,κι οτι εινα να'ρθει θα να'ρθει αλλιως θα προσπερασει.

Εσενα σου ευχομαι τα καλυτερα κοριτσακι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανου, περαστικά!!!Να έχεις μία τέλεια χρονιά.....Τελικά η υγεία είναι πάνω από όλα κορίτσια. Το κακό είναι ότι μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε είναι αργά. Σήμερα πήγα σε έναν νέο γιατρό- γυναικολόγο. Κανόνισα να κάνω υστεροσκόπηση. Να το κάνω κι αυτό να είμαι σίγουρη ότι τα ελέγξαμε όλα! Μου είπε κι αυτός ότι ο τράχηλος είναι λίγο χαμηλα, αλλά δεν είναι κάτι ανυσηχητικό. Απλά έτσι είναι η ανατομία της μήτρας. Είπε ότι είναι λίγο μεγαλύτερη από το κανονικό ( τι περίεργο! Τόσους υπερήχους έκανα. Ολοι έλεγαν φυσιολογικό μέγεθος, φυσιολογική θέση.Τι να πω....)Είπε πως αν μείνω έγκυος πρέπει να κανω καισαρική, γιατί εργώδης τοκετός θα χειροτερέψει την κατάσταση. Μωρέ ας μείνω εγώ έγκυος κι ας κάτσω κι 9 μήνες στο κρεβάτι κι ας κάνω και καισαρική. Μόνο να καταφέρω να κάνω παιδάκια, πριν συμβεί και τίποτα άλλο. Κατα τ΄άλλα είπε να κόψω το άγχος ( λες και κόβεται το σκασμένο!) και μετά την υστεροσκόπηση θα έχουμε μία εικόνα για το τι συμβαίνει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...