Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια, εμεις μια χαρα, θα βγουμε το βραδι με κατι φιλους, χθες ειμασταν ολη μερα εξω, πρωι για καφε με την κατερινουλα μου, μεσημερι αραχωβα για καφε και φαγαμε και λουκουμαδες με σοκολατα, μετα πηγαμε για καφε με φιλους και μετα μας πηραν κατι φιλοι και μας ειπαν οτι εχει γενεθλια η κορη τους και κανει μινι παρτυ και πηραμε το παιδι και πηγαμε μεχρι αργα...πολυ γελιο, να χορευω στην αρχη με τη μικρη και μετα να χορευει με τα παιδακια που ηταν αρκετα μεγαλυτερα, μετα παιζανε με τα μπαλονια, πολυ τη χαρηκα.αλλα το στομαχι μου χαλια εφαγα και τουρτα και το απογευμα τους λουκουμαδες παιδια τα φτυσα το βραδι, εχω που εχω και την παλινδρομηση απο μονη της...

φιλια και τα λεμε αυριο

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και χρονια πολλα κι ευτυχισμενα κοριτσια και του χρονου να ειμαστε γερες κι οπως επιθυμει η καθεμια μας.

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για το κοριτσακι μου,να ειστε καλα.Κι εμεις περασαμε τελεια,αν και κουραστηκα με το τραπεζι,αλλα ολοι εμειναν και με το παραπανω ευχαριστημενοι.Τωρα ειμαστε στις βολτες με τη μικρη και στα παιχνιδια,κανονισα στη γιορτη μου ομως τα Θεοφανεια,να φυγουμε με το συζυγο για 3ημερο,να χαλαρωσουμε λιγο τα δυο μας.

Καλα να περνατε,φιλακια.

Ngeo μου,μπραβο κοριτσακι,χαρα στο κουραγιο σου,με τοσα δρομολογια,αλλα απο οτι βλεπω το απολαμβανεις και περνας σουπερ,ετσι να συνεχισεις,αλλα προσοχη με το φαγητο κι ιδιαιτερα το βραδυ....

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κοριτσια, manoutita και παλι να τη χαιρεσαι, δεν ξερω αν σου εχω πει ευχες.

εμεις χθες βραδι βγηκαμε με τον συζυγο και αλλα 2 ζευγαρια για ποτο (λεμε τωρα) και γυρισαμε κατα τις 2, μια χαρα ηταν, τα ειπαμε με τα κοριτσια, κανονιζουμε τωρα το ρεβεγιον, θα κανω μια βασιλοπιτα του παρλιαρου με σοκολατα και δαμασκηνο.

παλι εννοειται με τσακισε το στομαχι μου χθες το βραδι, δεν ξερω τι να κανω, εχω πολλες ξινιλες και αναγουλες και το κορυφαιο, ξυπνησα στον υπνο μου γιατι ειχα συνεχομενες κραμπες στη γαμπα, παιδια απιστευτο, δεν ηξερα τι να κανω, συνεχεια μιλαμε, και σημερα λιγο απο τα ιδια, σηκωθηκα το βραδι και περπατησα λιγο στο σπιτι και καπως καλυτερα ηταν...ε ρε τι τραβαμεεεεεε.

σημερα μαγειρευω μακαροναδα με καραβιδες, εχω παρει κατι πολυ μεγαλες, ελπιζω να γινει ωραιο το φαγητο αν και ξερω οτι θα ταλαιπωρηθω να τις καθαρισω αλλα δεν πειραζει, μου μυρισε!

φιλια σ ολες

αααα, χθες γεννησε μια φιλη μου, μενει διπλα μας, τα παιδια μας και τα δυο (με το καλο το δικο μου) ειναι με 1-2 μηνες διαφορα και το ιδιο φυλο

Γεια σας κορίτσια!

Χρόνια πολλά σε όλες!!!

ngeo23 τελικά θα γίνει η καισαρική στις 03-01-11, πήρα παράταση!

Εσύ καισαρική τελικά;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Eυχαριστω ngeo μου για τις ευχες,πολυ καλα κανεις που βγαινεις καλη επιτυχια στα φαγακι σου και στη βασιλοπιτα σου,ειμαι σιγουρη οτι θα γινουν τελεια.

Βασδελι την πηρες την παραταση,ειχες ή δεν ειχες,αντε κοπελα μου προσοχη τωρα και με το καλο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

μπραβο vasdeli, με το καλο, εκτος και αν το μικρο αποφασισει μονο του να σκασει μυτη!!!

και εγω με καισαρικη, ακομα δεν ειμαι χαλια, οσο περναει ο καιρος ομως γινομαι χειροτερα που το σκεφτομαι αλλα τι να κανω, τεσπα, καλα να ειμαστε.

που θα γεννησεις;εγω ειμαι αναμεσα σε ιασω και ρεα. το ιασω εχει ριξει την τιμη στα 2050 για καισαρικη αλλα δεν ξερεις τι αλλο εξτρα θα σου χρεωσουν αλλα προσφερει δωρεαν συλλογη και φυλαξη βλαστοκυτταρων στην εταιρια τους. απο την αλλη το ρεα εχει 1970 τελικη τιμη για τρικλινο παλι αλλα ολα κομπλε, δεν πληρωνεις τιποτα αλλο, τα δωματια ειναι πολυ τελεια τα ειδα στο ιντερνετ και ακομα δεν εχουμε αποφασισει...μια ομορφια δηλαδη!

φιλια

Eυχαριστω ngeo μου για τις ευχες,πολυ καλα κανεις που βγαινεις καλη επιτυχια στα φαγακι σου και στη βασιλοπιτα σου,ειμαι σιγουρη οτι θα γινουν τελεια.

Βασδελι την πηρες την παραταση,ειχες ή δεν ειχες,αντε κοπελα μου προσοχη τωρα και με το καλο.

Σ' ευχαριστώ manoutita!!!

μπραβο vasdeli, με το καλο, εκτος και αν το μικρο αποφασισει μονο του να σκασει μυτη!!!

και εγω με καισαρικη, ακομα δεν ειμαι χαλια, οσο περναει ο καιρος ομως γινομαι χειροτερα που το σκεφτομαι αλλα τι να κανω, τεσπα, καλα να ειμαστε.

που θα γεννησεις;εγω ειμαι αναμεσα σε ιασω και ρεα. το ιασω εχει ριξει την τιμη στα 2050 για καισαρικη αλλα δεν ξερεις τι αλλο εξτρα θα σου χρεωσουν αλλα προσφερει δωρεαν συλλογη και φυλαξη βλαστοκυτταρων στην εταιρια τους. απο την αλλη το ρεα εχει 1970 τελικη τιμη για τρικλινο παλι αλλα ολα κομπλε, δεν πληρωνεις τιποτα αλλο, τα δωματια ειναι πολυ τελεια τα ειδα στο ιντερνετ και ακομα δεν εχουμε αποφασισει...μια ομορφια δηλαδη!

φιλια

Γιατί να είσαι χάλια; Επειδή θα κάνεις 2η καισαρική;

Νο μίζω ότι έψαχνες για vbac. Τι έγινε τελικά;

Ρώτησες στην ευτοκία; Εκεί κάνουν vbac . Μπες στο σάιτ τους!

Εγώ γεννάω στο Ιασώ. Ξέρω για τις μειώσεις τιμών και τα δωρεάν βλαστοκύτταρα...Αλλά δυστυχώς τα παίρνουν από αλλού...Μια φίλη γέννησε στις 21-12 και χρειάστηκε θήλαστρο. Είχε το δικό της μαζί της και δεν την αφήσανε να το χρησιμοποιήσει....Της δώσανε το δικό τους, λέει, του μαιευτηρίου και φυσικά το χρεώσανε 80 ευρω !!!! για τις μέρες που ήταν μέσα...

Στη θέση σου θα πήγαινα στο Ρέα και θα έκανα δωρεά στην Δημόσια Τράπεζα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Χαι γκιρλς..

Βσδελακι πηρες παραταση??? Με το καλο και γερο να ειναι κουκλα μου!!!!

Κοριτσια και εμενα στο Ιασω το παραμικρο μου χρεωναν και οσο για τα βλαστοκυταρα και εγω στην δημοσια θα τα δωσω

Γεια σας! Βασδέλη με το καλό!!!Αντε λίγες μέρες έμειναν. Πολλά λεφτά ρε κορίτσια, για να γεννήσει μία κοπέλα! Δηλαδή , κι αν δεν μείνεις έγκυος φυσιολογικά και κάνεις εξωσωματική και γεννήσεις στο Ιασώ, πόσα λεφτά πρέπει να έχεις;;;Τι να πω....Εμένα υπερβολικά μου φαίνονται όλα αυτά..Εκμετάλλευση στο φουλ. Και τα 2000 λίγα είναι; Μια χαρά θα τα έβαζες στο λογαριασμό του μικρού σου.

Τι γίνεται με βλαστοκύτταρα και δημόσια τράπεζα; Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλέ, πού είστε όλες σας χαμένες;;;Να σας πω τα νέα μου. Το χέρι έχει παλιό κάταγμα, το οποίο αντιμετωπίζεται πλέον μόνο με χειρουργείο! Πρόκειται για μία πάρα πολύ λεπτή εγχείριση, όπου κάτι θα κόψουν μπας και αποκτήσει κίνηση το δάχτυλο. Οι πιθανότητες επιτυχίας λίγες! Ο γιατρός συνέστησε πως αν δεν μου δημιουργεί πρόβλημα το χέρι όπως είναι, καλύτερα να μην το πειράξω καθόλου, γιατί το σημείο που θα α΄νοίξουν είναι "απαγορευμένο". Το σκέφτομαι και κλίνω περισσότερο στο να μην κάνω το χειρουργείο. Από τη στιγμή που δεν δίνει πιθανότητες επιτυχίας, γιατί να μπω στη διαδικασία;Θα ζητήσω και τη γνώμη του γιατρού που μου είπες Θένα και θα αποφασίσω. Τι να κάνω ρε κορίτσια, ήμουν άτυχη. Ενα γλίστριμα στο δρόμο, δύο λάθος γιατροί στο διάβα μου κι έμεινα με σακαταμένο δάχτυλο, η έρμη. Αυτό μόνο σε μένα την αρχιγκαντέμω μπορούσε να συμβεί...

Πήγα σήμερα στη γυναικολόγο για να κάνω το τεστ παπ. Την ώρα που έπαιρνε δέίγμα μου είπε πως ο τράχηλος είναι πολύ χαμηλα και να προσέχω να μην σηκώνω βάρη, γιατί θα "βγει"έξω. Ἀλλο κουλό και τούτό! Τι άλλο θα ακούσω;;;Εσεις έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο;Φοβήθηκα κι αυτή δεν νου έδωσε και περισσότερες εξηγήσεις. Ἑτσι είναι ! είπε και να προσέχεις τα βάρη....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΑΧ MARGI μου δεν θα σε ηθελα για τον πρωτο ανθρωπο που θα μπει στο σπιτι μου με τον καινουριο χρονο:mrgreen::mrgreen::mrgreen: απαπα τελικα αντι να τρεχεισ στουσ γιατρουσ δεν μπασ να σε διαβασει κανασ παπασ βρε κοριτσι μου:tongue: πλακα πλακα εγω θα το εκανα για κεψου το:roll: να παρεισ καμια ευχη βρε παιδι μου δεν κακο:wink: κ μετα ελα κ στο σπιτι μου χιχι αλα μωρε σε πιραζω:oops::oops::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Margi μου,αμαν βρε κουκλιτσα μου,τι αλλο θα σε βρει;;;Παντως καλο ειναι να παρεις και μια γνωμη ακομη και αν νομιζεις οτι μπορεις κι ετσι,τοτε καλυτερα να μην κανεις την επεμβαση....παντως θα συμφωνησω με τη θενα,πανε να στην εκκλησια να σου διαβασουν καμια ευχη.

Εγω ειμαι πονολαιμο φοβερο κι αρχισα αντιβιωση,για να μη χειροτερεψω....ετσι ωστε να ειμαι καλα τα Φωτα,για να μπορεσουμε να φυγουμε.

Κουκλιτσες μου ας ευχηθω απο σημερα,γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να μπω αυριο...λοιπον ευχομαι καλη χρονια και το 2011 να φερει σε ολες μας,οτι μας στερησε το 2010!!!!!Να ειστε ολες γερες και να χαιρεστε τις οικογενειες σας,να περασετε τελειααααααα!!!!!Πολλα φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Θένα μου, ένα περίεργο πράγμα μου συμβαίνει. Ενώ σε γενικές γραμμές είμαι πολύ άτυχη, σε όλους τους άλλους φέρνω απίστευτη τύχη! Δεν πρόλαβα να πω στην ξαδέλφη μου πως θα μείνει έγκυος σύντομα, τσουπ μου το ανακοίνωσε. Μία φίλη μου απογοητευμένη που δεν πέτυχε στο ασέπ, μου έλεγε το παράπονο της και της είπα "έλα, μην ανησυχείς, εσύ είσαι προορισμένη για κάτι άλλο. Σε τράπεζα σε φαντάζομαι". Ε, ρε κορίτσια, μέ παίρνει τηλ. μετά από ένα μήνα να μου πει τι!!!Οτι την πήραν στην Εθνική!!! Ηταν στους επιλαχόντες από παλιότερο διαγωνισμο και την ειδοποιησαν!Η κουμπάρα μου με το που μας πάντρεψε, γνώρισε τον άντρα της, διορίστηκε, παντρεύτηκε, έκανε παιδί. Και της το είχα πει. " τώρα που μας παντρεύεις, θα παρεις ευλογία και θα σταματήσουν οι ατυχίες σου στον έρωτα και στις δουλειές". Θές κι αλλά παραδέιγματα, κυρία Θένα;;;; Ακούς εκεί να μην σου κάνω ποδαρικό!!! Κοριτσάκια μου, μην την ακούτε αυτην την Θένα. Με διαβάλλει.... Δεν φέρνω γκαντεμια στους άλλους! Μόνο στον εαυτό μου. Μην με διώξετε από το "περί ανέμων και υδάτων", please!!!

Πάντως κορίτσια, πέρα από την πλάκα, έχω πάει και σε παπά! Και στο σπίτι έφερα παπά και μας διάβασε και είπε ότι ο αγιασμός έβγαλε φουσκάλες, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε "μάτι". Δεν τα πολυπιστεύω όλα αυτά, αλλά ξέρω κι εγώ;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...