Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γεια σας και Καλά Χριστούγεννα να περάσουμε όλες μας. Ηταν μία δύσκολη χρονιά η φετινή αλλά τουλάχιστον είμαστε καλά, έχουμε την υγεία μας και έχουμε αυξηθεί με νέα μέλη (ο μικρός της Μαριαεφη). Να είσαστε καλά κοπέλες μου!!!

Δομνίνα, δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν διάβασα το μήνυμά σου ξέρεις τι σκέφτηκα; " μωρέ, αυτά τα δυο ( Δομνίνος και Δομνίνα) θα τα καταφέρουν φυσιολογικά μετά την εγχείριση!!!". Λες να μου βγει;;;;Μακάρι Παναγίτσα μου!

Γγεο, ευχάριστα τα νέα σου. Σε χαίρομαι πάντως γιατί στα μηνύματα σου διαβάζω ότι έχεις επαφές με πολύ κόσμο κ ιαυτό είναι πολύ ωραίο!

Μανουτίτα μου, δεν πειράζει...Ας αδιαθέτησες. Θα έρθει η ώρα μας πού θα πάει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να εχουμε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένα!!! Ευχομαι το πνευμα τον Χριστουγεννων να χαρισει στην καθε μια αυτό που επιθυμει!!!!

Καλα να περάσετε!!!!!

Μια αγκαλιτσα για την Μανου(((((Μανουνιτα)))))

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλά χριστούγεννα, κορίτσια!!! Να τα περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας. Ευχομαι του χρόνου να είμαστε όλες εδώ, να είμαστε καλά ( πάνω από όλα) και να είμαστε ευτυχισμένες, είτε έχουμε είτε όχι παιδάκια!!!Αυτά θα έρθουν μόνο αν τα βρούμε με τον εαυτό μας και μάθουμε να εκτιμάμε και τα άλλα πράγματα που έχουμε στη ζωή. Εγώ τουλάχιστον αυτό καταλαβα μετα από τόσο καιρό που έχω κλειστεί στον εαυτό μου κι εχω κάνει πέρα ακόμα και τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα, μόνο και μόνο επειδη αισθάνομαι άσχημα που δεν κάνω παιδί!!! Αν είναι δυνατόν......Το νέο χρόνο δεν περιμένω παιδί. Το νέο χρόνο περιμένω ισορροπία συναισθηματική για μένα και τον άντρα μου. Αν δεν έλθει αυτή, τότε δεν μας αξίζει να έχουμε παιδί. Σας φιλώ....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Γεια σας κορίτσια!

Έχω καιρό να μπω εδώ....αλλά έχω νέα!

Την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, πρώτα ο Θεός, θα κρατήσω στην αγκαλιά μου τον δεύτερο γιο μου, κορίτσια....:-P

Είμαι πολύ συγκινημένη και συγχρόνως το μυαλό μου δουλεύει με χίλια....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και χρονια πολλα,κουκλιτσες μου.

Βασδελη μου με το καλο να τον παρεις στην αγκαλια σου,και να ζησετε τις πιο ομοορφες στιγμες.

Μαγδουλα μου γλυκια,χρονια πολλα,κοριτσακι μου,ευχαριστω για την αγκαλια και ανταποδιδω.Να'σαι καλα κι οτι επιθυμεις.

Εχω σηκωθει απο τα αξημερωτα,2 μερες τωρα,γιατι σημερα γιορταζει η πριγκηπισσα μου,κι εχουμε καλεσμενη οληηηηηη την οικογενεια.Εγω ψοφησει απο την κουραση κι ειμαι και με τα χαπια.λογω της "κοκκινοσκουφιτσας" αλλα χαλαλι,η μικρη μολις σηκωθηκε και ετρεξε κατω απο το δεντρο να βρει τα δωρα απο τον Αι-Βασιλη,και μονο που ακουω το γελιο της,μου φτανει.Κοριτσια ειναι τελειο το συναισθημα,κι ευχομαι ολοψυχα να το ζησετε ολες συντομα.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΦΙΛΙΑ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κουκλες, χρονια πολλα σε ολες σας και στις οικογενειες σας, να ειστε ολοι καλα, να εχετε υγεια, αγαπη, ευτυχια, υπομονη και να περασετε υπεροχα σημερα. χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν!

εμεις χθες ηρθε κοσμος, ο αντρας μου εψησε εγω εκανα ολες τις σαλατες, η μικρη τρελαθηκε, ολοι φερανε δωρα, επαιζε μεχρι τις 1 το βραδι, πρωτη φορα καθεται τοσο αργα, βαλαμε και κουλουρακια και σοκολατες και γαλα για τον αγιο βασιλη και το πρωι που τα ειχε φαει μεσα στην τρελη χαρα η μικρη και πηρε και αλλα πονυ. τωρα παλι περιμενω κοσμο, τους ιδιους αλλα με αλλο μενου!κοτα γεμιστη!!!μιαμ μιαμ

χθες πηγαμε και για καφε με τους φιλους και καθισα πολυ ωρα και μετα με τα κοριτσια για λιγα ψωνια, επιτελους, περασα πολυ ομορφα αλλα ψοφησα, πηρα και ενα χαπι για τις συσπασεις γιατι ειχα λιγο αλλα οκ μετα.

σας φιλω ολες σας, να ειστε παντα καλα, ειστε πολυ καταπληκτικη παρεα!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Χρονια Πολλά!!!Ο, τι επιθυμείτε κορίτσια μου. Μανουτίτα να χαίρεσαι την πριγκιπισσά σου! Χρόνια της πολλα. Νγεο μου, τι ωραία που τα περνάς!!! Σε διαβάζω και σε φτύνω. Πάντα να είσαι με πολύ κόσμο γύρω σου. Αυτο σου εύχομαι. Εγώ περιμένω τους γονείς μου. Εχω βάλει στο φούρνο και περιμένω από στιγμή σε στιγμή να βγει η γαλοπούλα, θα φτιάξω και μία σαλάτα του σεφ και τζατζικάκι και είμαστε οκ!!Το βράδυ θα έρθει η σδελφή μου με τον αρραβωνιαστικό της και θα βγούμε για κανά ποτάκι! Αυτά....Οσο για τις ευχές που μου λένε όλοι " άντε και του χρόνου μ΄έναν γιο", τις βαρέθηκα.....Του χρόνου θέλω να είμαι γερή, ο γιος ή η κόρη θα έρθουν όποτε το θελήσει ο Θεός!!!! Φιλιά........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ουουουυυυυυυ χρουνια πολλα και καλα γεματα υγεια για τα παιδάκια μας και της οικογενειες μας ευχομαι, τα περασαμε πολυ ωραία πηγα στης αδελφής μου φαγαμε χωρεψαμε καναμε χαβαλε και γενικα ηταν πολυ καλα καιρο ειχα να περασω ετσι και του χρονου κορίτσια οτι επιθυμήτε...

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φιλεναδες μου γλυκιες!!!

μαραθωνιοι θηλασμοι!!!

Δομνινα μου παρα πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!μπραβο κουκλα μου αντε τωρα εχετε το 2011 μπροστα σας!!

Ευχομαι σε ολες του χρονου τετοια μερα να ειστε με ενα μωρο αγκαλιτσα ή με ενα μωρακι στην κοιλιτσα!!!!!!!!

σας αγαπω πολυ!

Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ σε όλες!!!!!!

Μανουνιτα να χαιρεσαι την μικρή!!!!!

Μαρια υπόμονη!!!!!

IVET και NGEO και του χρονου!!!!

Τhena μου ευχαριστουμε πολύ και εσυ ότι επιθυμεις!!!

Μαρτζυ μου πως ηταν η γαλοπούλα??? ευχομαι η ευχη σου να βγει πραγματικότητα και του χρονου να ειμαστε γερες και φουσκωμένες!!!!! (ελπίζω όχι μόνο από κιλα;))

Δομνινα μου θα δεις που όλα θα πανε καλά!!! Γνωριζω ενα ζευγαρι που ειχαν χαμηλη κινητηκότητα και με την επεμβαση κυρσοκιλης το προβλημα του λυθηκε!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας και χρόνια πολλά!

Μάγδα, η γαλοπούλα έγινε απλά υπέροχη. Γλύφαμε τα δαχτυλά μας στην κυριολεξία! Χθες βγήκαμε με την αδελφή μου. Είχαμε καιρό να ξενυχτύχουμε και τώρα είμαστε σαν τα κοτόπουλα. Το στομάχι μου με πονάει και είμαι με τις πιζάμες από το μεσημέρι.Καλά είναι, δεν έχω παράπονο....

Αυριο είμαι να επισκεφτώ το γιατρό για το δάχτυλο. Τι να μου πει κι αυτός;;; Εντάξει, κάπως άρχισα να το κουνάω, αλλά αισθητικά είναι χάλια. Δαχτυλίδι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ποτέ! Φανταστείτε ότι στη μέση του δαχτύλου ο χονδρος είναι καταφουσκωμένος και από εκεί μέχρι το νύχι το δάχτυλο γέρνει προς τα δεξιά.....

Θένα με είχες ρωτήσει παλιότερα σε ποιον πήγα. Σε πολύ καλό ( υποτίθεται ) γιατρό της πόλης μου ( σίγουρα τον ξέρεις. Από Σ.....ξεκινάει το επίθετο κι έχει ιατρείο στην 28η Οκτωβρίου). Πολύ απλά ηλίθιος. Δεν έκανε σωστή διάγνωση. Πήγα και του ζήτησα το λόγο. Του τα είπα έξω από τα δόντια, ότι τον θεωρώ υπεύθυνο για το χέρι, είπε κάτι μπούρδες για δικαιολογία. Τι να πεις; Το κακό έγινε....Τώρα με παρακολουθεί ένας ειδικός για τα δάχτυλα στο Πανεπιστημιακο. Αυτός είπε ότι μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο, χωρίς όμως να μου εγγυάται αποτέλεσμα. Για να δούμε τι θα μου πει αύριο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κουκλες μου γλυκιες χρονια πολλα!!!!

Ελπιζω ολες να περασατε υπεροχα!!!

Εμεις περασαμε παρα πολυ καλα και ξεκουραστα ειμαι στην μαμα μου στην Χαλκιδα οποτε εγω δεν εκανα τιποτα.... Μαζευτικαμε ολη η οικογενεια μαζι φαγαμε παιξαμε και χαρτακι και ηταν σουπερ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...