Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

margi xerome poy niothis kalitera ;)

militsa kalos orises pali sti mama patrida sti selida soy enoo xixi

ivet polla filia ,ola tha ftiaksoyn!

domna filia k se sena

n geo ise i moni poy pernas kala vlepo olo giortes k parti xixixi kala kanis na kseskas tora giati meta kseris ti se perimeni axaxaxa

mariaefi k pali na soy zisi kalotixos k tixeros ante k me na trito xixixi

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηλιτσα καλωσορισες,που ησουν βρε παιδι μου μαυρα ματια,αλλα δεν πειραζει ηρθες σαν την καλυτερη εποχη.....μεσα στις γιορτες.

Δομνινα ολα καλα να πανε σημερα στο γιατρο,αντε να μπουν σε μια σειρα τα πραγματα και να παρουν το δρομο τους,θα περιμενουμε νεα.

Ιβετ ευχομαι με τη νεα χρονια,να βρειτε τον καλυτερο γιατρο,για τον μικρουλη σου και να μην ξαναταλαιπωρηθει.

Μαριαεφηηηη μου,κλουτσιτσα μου να σου ζησει κι απο εδω ο πριγκηπας σου,γερο και καλοτυχο να ειναι το πουλακι μου,κι εσυ μια περηφανη και τρισευτυχισμενη μανουλαααα!!!!

Θενα μου τι κανεις,τα παιδακια σου πως ειναι,φανταζομαι ποση χαρα θα εχουν για τις γιορτες........

Μargi μου μπορει να σε αφησα τελευταια,και δεν εμπαινα νωριτερα να σου γραψω γιατι ειδα πως ησουν καπως....κι ηθελες απλα το χρονο σου.Χαιρομαι που περασε η φαση εισαι κι εισαι καλυτερα.Να ξερες ποοοοσες φορεεεες ειμαι στη ιδια θεση,αλλα κοριτσακι μου πρεπει να πιστεψεις οτι θα γινεις μανουλα,αργα ή γρηγορα,με τον ευκολο ή τον λιγο πιο μακρυ δρομοοοοο.Νομιζω πως τη σημερινη εποχη ολα γινονται,αρκει να θελεις κατι πολυυυυυυ κι εσυ το θελεις και το αξιζεις κοριτσακι μου.Να δεις που η νεα χρονια θα ειναι ομορφη για ολες μας.

Εγω κοριτσια αυτο το μηνα,δεν ξερω καν ποτε θα αδιαθετησω,δεν μετρησα τιποτα,απλα αφηνω τις μερες να κυλανε.Εχω και τοσο τρεξιμο με τις ετοιμασιες.

Σημερα εχουμε τη γιορτη του μπαλετου της μικρης,κι ειμαι πολυ χαρουμενη εγω και με σχετικο αγχος το κοριτσακι μου.Παλι θα συγκινηθω το ξερωωω....

Να προσεχετε ολες,σας φιλω,καλο απογευμα.Τα λεμεεεε.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε;

εμεις ενταξει, κανουμε υπομονη γιατι πολλα δεν μας πανε καλα τελευταια, οικονομικως μιλαω...τεσπα, υγεια να χουμε.

δεν πηγα σημερα τελικα για τις εξετασεις, θα παω αυριο γιατι δεν μπορουσε ο αντρας μου.ο θεος βοηθος, με εχει ριξει αυτο το θεμα και δεν ξερω, θα δειξει τι συμβαινει, μακαρι να ειναι ολα καλα...

κοριτσια ευχομαι πραγματικα ολα να πανε καλα για ολες σας, οπως εμεις περσι τα λεγαμε και φετος εχουμε (mariaefi) ή περιμενουμε τα παιδακια μας, ετσι και εσεις να τα περιμενετε συντομα και του χρονου να λεμε τα καμωματα τους!

φιλακια και καλο μεσημερι

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε;

εμεις ενταξει, κανουμε υπομονη γιατι πολλα δεν μας πανε καλα τελευταια, οικονομικως μιλαω...τεσπα, υγεια να χουμε.

δεν πηγα σημερα τελικα για τις εξετασεις, θα παω αυριο γιατι δεν μπορουσε ο αντρας μου.ο θεος βοηθος, με εχει ριξει αυτο το θεμα και δεν ξερω, θα δειξει τι συμβαινει, μακαρι να ειναι ολα καλα...

κοριτσια ευχομαι πραγματικα ολα να πανε καλα για ολες σας, οπως εμεις περσι τα λεγαμε και φετος εχουμε (mariaefi) ή περιμενουμε τα παιδακια μας, ετσι και εσεις να τα περιμενετε συντομα και του χρονου να λεμε τα καμωματα τους!

φιλακια και καλο μεσημερι

Ηρέμησε κι όλα μια χαρά θα είναι . Ο μπεμπούλης σου θα είναι καλά, γιατί ανησυχείς; Τι πρόβλημα υπάρχει; Εχασα επεισόδια; Απ' ό,τι θυμάμαι μικρό πρόβλημα με το βάρος του υπήρχε, σωστά;

Μακάρι του χρόνου να είμαστε και οι υπόλοιπες στη δική σας φάση, να περιμένουμε παιδάκια ή να έχουμε ήδη.

Οσο για τα οικονομικά δεν το συζητώ. Είμαστε χαλια και εμείς. Μέχρι και τα λεπτά μετράω. Καρμιριά απίστευτη....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μου εδειξε ζαχαρο 100 η εξεταση ουρων...και κανω αυριο επαναληπτικη καθως και αιματος, υπαρχει περιπτωση διαβητη κυησης ακομα και σε αυτον τον μηνα αν και η γιατρος μου τωρα και ο παλιος μου λεει οτι δεν ειναι ανησυχητικο σε αυτη τη φαση γιατι το παιδι εχει σχηματιστει αλλα ειναι για μενα επικινδυνο αργοτερα, μπορει να εμφανιζω διαβητη μετα απο 10 χρονια με μεγαλη πιθανοτητα...αστα, και ειναι και χριστουγεννα και φερνει η αδερφη μου κουραμπιεδες και καλτσουνια απο κρητη αχ τι θα κανω...τεσπα

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσες μου ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!!

Ντζεο μου γιατι δεν κανεις καμπυλη? Το ζαχαρο στα ουρα δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο η κανε μια γλυκοζιωμενη που αν βγει καλη σημαινει οτι τους τελευταιους 3 μηνες δεν ειχες ζαχαρο....Μη φοβασαι ομως να δεις ολα καλα θα πανε!!!!

Μαρτζι,Μαγδα και Δομνινα εχετε πμ απο μια κοινη φιλη που μου εστηλε τα νεα της!!!!

Κοριτσάκια μου γεια σας.

Συγνώμη που ψιλοχάθηκα αλλά έχει πέσει πολλή δουλειά αυτές τις μέρες και νιώθω κυνηγημένη.. Τώρα όμως βρήκα λίγο χρόνο κι είπα να σας πω και τα δικά μας νέα..

Λοιπόν πήγαμε τη Δευτέρα στο γιατρό εν μέσω απεργιών και φοβερής κυκλοφοριακής συμφόρησης.. Ύστερα από αναμονή 2 ωρών (διότι όλα τα ραντεβού είχαν πάει πίσω) και μετά από ενδελεχή συζήτηση τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

α. Το μικρόβιο στο σπέρμα εξαλείφθηκε.

β. Η ορμόνη που μας ανησυχούσε είναι για δεύτερο συνεχόμενο μήνα στα φυσιολογικά επίπεδα και έτσι δεν ανησυχούμε πια.

γ. Η επέμβαση κιρσοκήλης δεν είναι τίποτε και έτσι την κανονίσαμε για το διάστημα 7 με 15 Γενάρη.

δ. Ο Δομνίνος θα αρχίσει από Δευτέρα το ντοπάρισμα με βιταμίνες και αναρωτιέμαι ποιος θα τον μαζεύει μετά..

Είμαι αισιόδοξη, νιώθω καλά και θέλω να ελπίζω πως ο καινούργιος χρόνος θα είναι όντως αισιόδοξος και καλότυχος..

Χαίρομαι που όλες σας είστε καλά..

Ngeo μου καλό είναι να είσαι καλυμμένη από όλες τις πλευρές.. Λίγο ακόμη έμεινε για να κρατάς τον άγγελό σου στην αγκαλιά σου..

Μαριαέφη μου σίγουρα είσαι τρισευτυχισμένη.. Πάντα γερός και καλότυχος ο μικρούλης σου.. Αντιδράσεις από την Εφούλα έχουμε;

Αννούλα δεν πήρα κάποιο μήνυμα. Μήπως δεν το έστειλες; Αν μπορείς ξαναστείλε το..

Μανουτίτα περνάει ο καιρός και τα παιδάκια μεγαλώνουν.. Σύντομα θα' ρθει ένα μωρό για να σου ξαναθυμήσει όλες αυτές τις όμορφες στιγμές..

Μηλίτσα χαίρομαι που είσαι καλά.. Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε. Να μπαίνεις συχνότερα να μαθαίνουμε νέα σου..

Margi μου εννοείται πως μπορείς να μείνεις έγκυος με μια σάλπιγγα. Ίσως δεν είναι ακόμη η ώρα σου κοριτσάρα μου.. Ψηλά το κεφάλι, χαμόγελο στα χείλη και σύντομα θα γυρίσει ο τροχός και για μας.

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλημερα κουκλιτσες μου ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!!

Ντζεο μου γιατι δεν κανεις καμπυλη? Το ζαχαρο στα ουρα δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο η κανε μια γλυκοζιωμενη που αν βγει καλη σημαινει οτι τους τελευταιους 3 μηνες δεν ειχες ζαχαρο....Μη φοβασαι ομως να δεις ολα καλα θα πανε!!!!

Μαρτζι,Μαγδα και Δομνινα εχετε πμ απο μια κοινη φιλη που μου εστηλε τα νεα της!!!!

τι ειναι αυτο και πως γινεται;;;ειμαι και ασχετη παναθεμα με!πηγα σημερα και εκανα τις εξετασεις, αυριο θα βγουνε τα αποτελεσματα, καναμε και στη μικρη, πολυ κλαμα ρε παιδια, μας ακουσε ολο το τετραγωνο!μακαρι και τα δικα της να ειναι καλα.αλλα ποσα λεφτα και εκει, αχ φευγουν και δεν το καταλαβαινω.

δομνινα πολυ καλα νεα, αστον τον ανθρωπο να ευχαριστηθει!!!θα καλοπερασετε στις γιορτες ε!!!

Πω πω τετοια κουραση αυτες της μερες απιστευτη τρεχω με τον μικρο συνεχεια σε γιορτουλες την πολης που του αρεσει σήμερα θα ερθει και η νονα του μικρου μικρου μου γιατι του μεγαλου για την αλλη εβδομαδα την κοβω κοριτσια ακομα δεν τους εχω παρει δωρο ντροπή μου που να δουλευα κιολας και το σπίτη μπαχαλο τι σκατα κανω ολη μερα και πονάω και ολοκληρη......:?:-?:?:-?

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

μ αρεσει που ρωτας τι κανεις!τρεχεις σαν την παλαβη!εγω ενα εχω και ησυχο κιολας και εχω ενα σπιτι μπαχαλο!!!αστα, να δω τι θα κανουμε. αυριο ερχεται και η αδερφη μου και θα λεει και τιποτα γιατι ειναι και μανιακη με την καθαριοτητα και δεν εχει και παιδια και δεν ξερει τι εστι βερυκοκο!!!

Γλυκες μου φιλεναδες δεν εχω αυτη τη στιγμη καθολου χρονο,οποτε λεω στα γρηγορα:δομνινα μου ειμαι σιγουρη οτι η νεα χρονια θα σου φερει τα καλυτερα,κοπελα μου.

Ngeo αυτη η εξεταση δειχνει πως ηταν το ζαχαρο σου το τελευταιο διαστημα.Κατα τ'αλλα περαστικα στα ζουζουνια που ειναι αρρωστουλικα.

Καλες γιορτες,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,να περασετε τελεια,στις εγκυουλες μας να ευχνηθω με το καλο να κρατησουν γερα παιδακια στην αγκαλια τους,στις ηδη μανουλες να τα χαιρονται,να ειναι γερα κι ευτυχισμενα και στις wanna be τη νεα χρονια που ερχεται να ζησουν το απολυτο ονειρο της εγκυμοσυνης και της γεννησης ενος γερου παιδιου.

Να ειστε καλα,να προσεχετε τον εαυτο σας και να σας ευχαριστησω που ησασταν εδω τη χρονια που περασε και μου κρατουσατε παρεουλα,αδιαθετησα σημερα,αλλα ειμαι σε καλη διαθεση,γιατι ξερω πως καποια στιγμη,αργα ή γρηγορα ολα θα γινουν.Πολλα φιλια!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσια πολυ γρηγορα θα σας πω νεα μου γιατι ειμαι βεγκος παλη το πρωι πηγα τον μεγαλο σχολειο γυρισα εκανα ενα τσιγαρο ξυπνησα το μωρο πήγα τζαμπο για δωρο σκατα του μεγαλου μου δεν βρήκα τιποτισ ακομα να φανταστήτε τον ταιζα τον μικρο μεσα στα τζαμπο, πηγα τρεχοντας μετα να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο μπαινουμε σπιτη ολη μαζη κρεβατια αστρωτα πιατα απλητα και φαι πουθενα και ο μεγαλος μου να θελει να του φτιαξω μια πιστα αμαξια τα κανω ολα αυτα μεχρι της τρεις και τωρα θα παρω τον μεγαλο για κολημβητηριο μετα του εταξα πλατια στα χριστουγενιάτικα και μετα στην πεθερα να τους δωσει δωρα γιατι φευγει αυριο πρωι πωπω πονανε τα ερμα ποδαρακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!! ρε κοριτσια εσεις???? δεν πειζετε??? τι σοι χριστουγενα ειναι αυτα??? θελω μια φραπεδια και ενα ριμαδοτζακο και μια ωριτσα να κατσω μου φανει, ακουστε να γελασετε σκεφτομουνα το σκυλακι μου αυτες της μερες ξερετε γιατι??? ειχα βγει για δουλειες περσι τα χριστουγενα και αφου γυρναω μου εκανε χαρες και την παιρνω αγκαλια με το που μπαινω και την φυλαω κοντα στην μουρη μου μυριζε μελομακάρονα ξερετε τη ειχε κανει?? ειχε ανεβει στο τραπεζι ειχε ανοιξη την διαφανια και εφαγε τα μισα:D:D:D:D:D:D:D:D και ο γιος μου χθες ζωγραφισε σε ενα χαρτι την λουσι σε ενα μπαλονι και μου λεει κοιτα παει στον ουρανο:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

φιλακια

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

αχ μωρε...γλυκας πρεπει να ηταν!

κοριτισια ολα καλα τελικα, ζαχαρο στο αιμα 82 και στα ουρα τιποτα!!!ποιος ξερει τι εγινε...την προηγουμενη φορα ειχα αφησει και τα ουρα περιπου 1,5 ωρα πριν τα παω, δεν ξερω αν πειραξε αυτο κατι.

σημερα περασαμε πολυ ομορφα. ηρθε το πρωι η αδερφη μου με τον φιλο της και η μικρη τρελαθηκε απο τη χαρα της, μετα πηγαμε στην πλατεια οπου ειχαν βαλει καρουζελ και τρενακι αλλα και κατι φουσκωτα σπιτακια και κατι αλλα φουσκωτα για να παιζουν τα παιδια, το καρουζελ και το τρενακι ηταν με πληρωμη ενω πιστευαμε οτι θα ηταν δωρεαν αλλα που, η μικρη ξετρελαθηκε με το τρενακι, πολυ γελιο, και ειχε και μουσικη, επιτελους λιγο εορταστικη ατμοσφαιρα για τα παιδια μας τουλαχιστον γιατι για εμας...ερχεται και η μαμα μου το βραδι, καλα θα γελασουμε πολυ με την κορη μου, θα ειναι μεσα στην τρελη χαρα!!!

αυριο παλι πλατεια και βολτα, θα ψησουμε και τζακι με ολη την οικογενεια, τη δικια μου και του αντρα μου, θα κουραστω το ξερω, θα κανω και το τραπεζι την επομενη αλλα τι να κανω, ειμαστε το σοι μου περισσοτεροι οποτε δεν μπορουμε να παμε στα πεθερικα μου που ειναι 2!

φιλια πολλα σ ολους, οσους φυγουν εκδρομη να περασουν υπεροχα, καλες γιορτες, υγεια και ευτυχια για ολους και σε ολες τις wanna be οπως αναφερανε να γινουν be!!!!φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...