Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Εμένα μου είπε πως βοηθάει η στάση στα τέσσερα. Εγώ όμως πονάω σε αυτή τη θέση...Ετσι το κάνουμε κανονικά ( ό,τι στάση μας κάτσει..) και μετά κάθομαι μπρούμυτα για κανά μισάωρο. Γιατί θέλει δύο φορές τη μέρα; Εσύ έκανες τη στάση που σου λέω ή έκανες όπως κάνω εγώ; Αχ, δεν ξέρω. Εχω μπερδευτεί. Τόσα μαζεμένα!!! Αναρωτιέμαι: δεν μένω γιατί α) έχω μία σάλπιγγα; Β) έχω οπίσθια θέση; γ) δεν φτάνει το σπέρμα στο ωάριο; Τι; τι; τι;;

Μάγδα και μένα ο ουρολόγος είπε να προσπαθήσουμε ως το Μάιο και μετά βλέπουμε. Αυτός είπε ότι η Ανοιξη είναι η εποχή των συλλήψεων. Κι έχουν περάσει πολλοι μήνες που έλεγα " έμεινα", αλλά τίποτα.....Τέσπα. Είμαι στενοχωρημένη που αδιαθέτησα για αυτό τα λέω αυτά. Θα μου περάσει μέχρι αυριο. Τον άλλο μήνα πάλι- γύρω στις 15 Γενάρη, θα σας ξαναπρήξω με τα ψυχολογικά μου. Θα μου έχει ξανάρθει και θα έχω πάλι τις ίδιες απορίες

Δεν ξερω γιατι μου ειπε δυο φορές την μερα, ενω ειχα κανει κατι εξετάσεις που μου ειχαν βρει επιλεκτηκη την βλένη μου δηλαδη επελεγε λίγα σπερματοζωάρια οταν αυτος με ρωτησε ποτε ηρθες σε επαφη? του λεω το μεσημέρι μου οκ το βράδυ καντο πάλυ και μετα πάλη το ίδιο μεθαυριο ετσι το έκανα και επιασα τον πρώτο μου οποτε ο δευτερος ηταν παιχνιδάκι ήξερα και τον επιασα στο δίμηνο κοριτσάκι μου το ξέρω ειναι δυσκολο αλλα μην απελπίζεσαι και μην αγχωνεσαι αχ εμενα οταν μου το ελεγαν αυτο τα έπαρνα αλλα να ξερεις οταν ειπα μωρε αι σιχτήρ αρρώστησα ας μην ερθει τωρα ας ερθει μετα το καλοκαιρι να κάνω και ωραια διακοπες τοτε ηρθε το σκατό μου εκεινο τον μηνα ακριβως!!!

Τιποτα δεν εχεις οκ με μια σάλπιγγα χιλιες εχουν κανει παιδια απλα ξεκώωωωωωωωωλα μπες στο πνευμα των χριστουγέννων βγες βολτες διασκεδασε και μην μετρας ποσες εγκυες ειδες στον δρομο γιατι εγω αυτο εκανα :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin: λες και το εκαναν επιτηδες οι άτημες!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσο για μενα πίζω κορίτσια τρελά παιρνάω και μια ξιλοκρίση με τον σύζηγο και εχω ξηλοφρικάρει οσο για τον μικρο μαλον για εξωτερικό με βρίσκω κατα την άνοιξη εχω βρει εναν καλο χειρουργό οποτε βλέπουμε εμενα η ευχή μου για τον καινουργιο χρονο ειναι να τελειωσουμε οσο πιο ανώδυνα με τον μικρό μου και να εχουμε υγειά τιποτα αλλα μου αρκούν αυτα!!!

Εχουν αρχισει γιορτούλες στην πόλη μας και τους πάω τα απογευματα και κολημβητήριο δεν εχω δευτερόλεπτο για μένα χαλάλι τους ομως τουλαχιστον δεν εχω τύψεις οτι δεν ασχολούμε και αυτα ειναι ευτυχησμένα παιθενω να τα βλέπω χαρούμενα τωρα ειμαστε στην επιλογη δωρου για τον αι βασιλη με εχει τρελάνει μια το ενα μια το αλλο οσο για τον μικρο λεει ο μεγαλος μαμα αυτος

ειναι μικρος παρτου μια κουδουνίστρα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οσες φορες μπαινω στο κομπιουτερ ψαχνω για γιατρό, θενα μην ανυσηχείς και εμενα συχνα πυκνά αρρωστα ειναι αφου οταν ειναι καλα παραξενευομαι...

φιλακια

Πολλές καλησπέρες και από μένα..

Ngeo μου μπήκες κιόλας στον 8ο; καλέ πως περνάει έτσι ο καιρός.. πλησιάζει ο καιρός που θα αντικρύσεις τον μικρούλη σου και είμαι σίγουρη πως θα λατρέψετε ο ένας τον άλλον από την πρώτη στιγμή..

Μάρτζι μου δεν είσαι η μόνη κοπέλα κορίτσι μου με μόνο μια σάλπιγγα.. Ίσως δεν είναι ακόμα καιρός σου.. πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο το σκέφτεσαι τόσο δεν πρόκειται να γίνει.. Άκου και τα κοριτσάκια που είναι ήδη μανούλες .. κάτι ξέρουν κι αυτές..

Θένα μου και μένα οι δύο ανηψούλες μου χάλια είναι.. κρυωμένες, με βρογχίτιδα και ωτίτιδα.. Ειδικά το μικρό ψήθηκε στον πυρετό 3 μέρες... Σήμερα το μικρό είναι πολύ καλύτερα αλλά η μεγάλη ανέβασε πυρετό.. Έτσι για να μη βαριόμαστε και να έχουμε ποικιλία..

Εμείς καλά είμαστε.. τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού στον ουρολόγο για να κανονίσουμε την επέμβαση.. άντε να προχωράμε σιγά σιγά κορίτσια μου..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Ιβετ, περαστικά στον μικρούλη σου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά κι επιτέλους να λυθεί το πρόβλημα για να μην ταλαιπωρείται κι αυτό το κακόμοιρο, μωρέ...

Δομνίνα μου, τώρα πια μετά από τόσο καιρό ξέρω ότι η μία σάλπιγγα δεν αποτελεί εμπόδιο στη σύλληψη. Τόσα κορίτσια τα καταφερνουν. Γι' αυτό και αγχώθηκα περισσότερο μην ξέροντας τι μπορεί να φταίει πέρα από αυτό. Θα προσπαθήσω να το ξεχάσω για λίγο καιρό μπας και ηρεμήσω..Να πάνε όλα καλά τη Δευτέρα και για σας, κοριτσάκι..

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

κοριτσια καλημερα, πως μου ειστε σημερα;ελπιζω πιο αισιοδοξες...

εμεις χθες πηγαμε αραχωβα, ειχε χιονι στο λιβαδι και επαιξε η μικρη μεχρι να μουσκεψουν τα γαντια της, μετα πηγαμε για καφε και μετα για φαγητο και γυρισαμε κατα τις 530. η κατερινουλα κομματια εννοειται, εχουμε και θεμα με τον υπνο, θελουμε υπνο, δε γινεται αλλιως, καλα και εγω μετα ξερη επεσα!ωραια ηταν, μετα καθισαμε σπιτι, αναψαμε τζακι, σιδερωσα και ρουχα, της μικρης και του μπεμπη τα ρουχα, μου εχουν μεινει ολες οι πετσετες και τα πετσετακια.

μια φιλη μας γεννησε χθες με φτ ενα κοριτσακι,πολυ χαρηκα και ζηλεψα παραλληλα...θα ηθελα τοσο πολυ να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο. (εσεις μη με φωναζετε τωρα...ξερω, γερο να ναι κι οπως να ναι αλλλα το εχω θεμα) τεσπα, ειναι πολυ καλα, το μωρο 3500 κιλα!

την τριτη λεω να παω για να κανω τις εξετασεις, θα κανει και η μικρη επαναληπτικες σιδηρο και χοληστερινη, θα εχουμε ποοολυυυυυ κλαμα στο μικροβιολογικο!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εχθες η Μηλόπιτα ηταν καταπληκτικη όλη την φαγαμε!!!:):):)

Ακουσα τ ονομα μου και μπηκα! :-) τι κανετε κοριτσια? Δεν πιστευω να κανονισατε κανενα καφεδακι και να μου το κρυψατε... Θα διαβασω το βραδυ τα νεα σας. Ελπιζω ναναι καλα,οπως κ τα δικα μου :-) Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

Ακουσα τ ονομα μου και μπηκα! :-) τι κανετε κοριτσια? Δεν πιστευω να κανονισατε κανενα καφεδακι και να μου το κρυψατε... Θα διαβασω το βραδυ τα νεα σας. Ελπιζω ναναι καλα,οπως κ τα δικα μου :-) Φιλακια...

Το μηλαρακι ειναι μια χαρουλα,εχει μαθει να διαβαζει!!! Κι ολο πειναει. Τα μεγαλα παιδια κ ο λακυ ειναι μια χαρα. Ο συζυξ επισης τον οποιο θα πρεπε να τον ανακυρηξετε σε οσιομαρτυρα που με αντεχει ολα αυτα τα χρονια! :wink: ηρωας ο ανθρωπος! απο δω κ περα θα μπαινω πιο συχνα,αν με θελετε φυσικα :-) ναχετε μια υπεροχη Κυριακη! Φιλακια

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλίτσα μου!!! Τι καλά που γύρισες επιτέλους!!! Αντε, ξεκινάει νέα εποχή για το "περι ανέμων και υδάτων". Γύρισε η Μηλίτσα μας, η ψυχή της παρέας. Γιούπι!!!!

Γύρισε και η Μάγδα μας, μπαίνει και η Μανουτίτα, σε λίγο θα μπει και η Μαριαεφη, τι καλά...Φιλιά

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

τσα!!

ακουσα και το δικο μου ονομα!!!

κοριτσια ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ να πνεει στο καφε μας!

ολα θα πανε καλαααα!!!!

δειτε και εμενα τοσα στραβα τοσες δυσκολιες και τα καταφερα!

φωναζει ο γιος τρεχω!!!

Διαφημίσεις

τσα!!

ακουσα και το δικο μου ονομα!!!

κοριτσια ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ να πνεει στο καφε μας!

ολα θα πανε καλαααα!!!!

δειτε και εμενα τοσα στραβα τοσες δυσκολιες και τα καταφερα!

φωναζει ο γιος τρεχω!!!

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου τωρα το είδα να χαιρεσε ολη την οικογένεια και να εχετε την υγεία σας!!!!!!!!

Να σας ζήσει Μαριαέφη. Να τον δείτε όπως επιθυμείτε. Να είναι γερός και δυνατός...Πώς είναι; Ποιον μοιάζει; Είναι ήσυχος; Η μικρή πώς τον υποδέχτηκε; Πού να το φανταζόσουν περισυ τα χριστούγεννα πως θα είχες έναν κούκλο στην αγκαλιά τα επόμενα, ε;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

AX Μαρτζι περσι τα Χριστουγεννα εκλαιγα που ειχα χασει το μπεμπε....φετος χαιρομαι!!!!!

για αυτο ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει!!

σας ευχαριστω!!!!!

ειναι καλος τον εχω ερωτευτει λεμε!!!

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

Μαριεφακι να σου ζησει για αλλη μια φορα!!!! Να ειναι γερος και δυνατος και να τα χαιρεσαι και τα δυο σου ζουζουνια!!!!

Μηλιτσα καλως μας ηρθες!!!! Επιτελους βρε σε χασαμε!!!!!

Μηλίτσα μου!!!! Καλως όρισες πεισω!!!! Πόλυ χάρηκα που σε άκουσα!!!! Μαλλον που σε διάβασα!!! το Μηλαράκι μεγαλώνει!!:):)

Εμεις δεν εχουμε κανενα σημαντικό νέο!!!!

Μαριαεφάκι μου πολύ φατσα ο μικρός!!!!!

Αννουλα μου τι κάνεις???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...