Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!ευτυχως πηγαμε εκδρομη σημερα γιατι βαριομουν αλλα και αυριο το ιδιο θα ειναι!

τελικα πηρα ορτανσια μωβ ανοιχτο και φλερταρω με μια αζαλεα κουκλα απιστευτη αλλα 25? και μια ορχιδεα για την εισοδο στο σπιτι μου μουρλια!

μου ειπε ο δικος μου οτι δεν μπορει να δινει 25? το μηνα εννοωντας οτι δεν θα τα κρατησω παρα ενα μηνα!μπορει να εχει και δικιο, θα δειξει, εγω εχω ολη την καλη διαθεση!

φιλακια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!ευτυχως πηγαμε εκδρομη σημερα γιατι βαριομουν αλλα και αυριο το ιδιο θα ειναι!

τελικα πηρα ορτανσια μωβ ανοιχτο και φλερταρω με μια αζαλεα κουκλα απιστευτη αλλα 25? και μια ορχιδεα για την εισοδο στο σπιτι μου μουρλια!

μου ειπε ο δικος μου οτι δεν μπορει να δινει 25? το μηνα εννοωντας οτι δεν θα τα κρατησω παρα ενα μηνα!μπορει να εχει και δικιο, θα δειξει, εγω εχω ολη την καλη διαθεση!

φιλακια

οι ορχιδεες θελουν φως αλλα οχι πολυ ζεστη δεν μεταφυτευονται και ποτιζονται χωρις κασπο!

αυτα για τις ορχιδεες (και ειναι εσωτερικου χωρου)!

ορτανσια θελει σκια σχετικα και οχι κατευθειαν σε φως και καθολου πολυ αερα!

οσο για την αζαλεα χμμμ δεν ξερω!!

αυτα περι φυτων.....

νιωθω κομματια νυσταζω απιστευτα δεν υπαρχει αυτη η νυστα και η κουραση που νιωθω!

ποναει και η πλατη μου και τα χερια μου και γενικα ειμαι για αποσυρση!

καλημερα κοριτσια...σημεpα ειμαι kαλuτεpα..σιγoupα παρω και αλλη γνωμη..να σας ευχαριστησω που μου δινετε πολυ μεγαλη δuvαμη kαι χαρα για vα σuvεxισω τov αγωvα μου στo θεμα παιδι...εδω Bpεxει παρα πoλu..Mιλιτσα για αuτo δεv Bγηkα vα σε παρω τηλ.της πηpατε τις φωτo???? .αα φuτεα σε 2 γλαστpες kαφτεpα πιπεpαkια κοριτσια..στo πισω μεpoς της πoλukατoιkιας μαzι με τις γειτovισες θα φuτεouμε vτoματες πιπεpιες kλπ...ειxαμε τo xειμωvα φpεσkα kpεμμuδαkια k μαpouλι..αλλα πλεov δεv ειvαι η επoxη τouς...Να εχετε μια ομορφη μερα...Φιλιά σε όλες

καλημερα. Μαργκι μου,ειμαι υπερ της εναλλακτικης ιατρικης και των γιατροσοφιων. Χιλιες φορες τα προτιμω απ τα φαρμακα. Στο κατω κατω δεν εχεις τπτ να χασεις. Ελενιτσα,δε μουρθε κανενα μειλ. Θα σου στειλω πμ. Επιστρεφω...

ένα μήλο την ημέρα...

μαριαεφη μου,περαστικουλια στην πλατη σου! Ναρθω για μασαζ? Ελενιτσα μου μην αγχωνεσαι καλε. Ακου να βγαινεις να με παιρνεις! Θα σε παιρνω εγω. Κανε αναπαντητες η μνμ και θα τα λεμε! Νgeο μου,ελπιζω να περασες καλα! Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

μαριαεφη μου,περαστικουλια στην πλατη σου! Ναρθω για μασαζ? Ελενιτσα μου μην αγχωνεσαι καλε. Ακου να βγαινεις να με παιρνεις! Θα σε παιρνω εγω. Κανε αναπαντητες η μνμ και θα τα λεμε! Νgeο μου,ελπιζω να περασες καλα! Φιλακια...

καλημερα Μηλιτσα.....

εχω και την μικρη με πυρετο........αστα βραστα......

με ποναει και η κοιλια μου με πονανε και τα ποδια μου και γενικα ΑΠΟΣΥΡΣΗ παιρνετε?

Κοριτσάκια μου με συγκινήσατε πραγματικά, είδα πόσες φορές με αναφέρατε και ότι με σκεφτόσασταν. Δεν το περίμενα, ειλικρινά συγκινήθηκα! Λοιπόν.......θα αγοράσω ένα τεστάκι σήμερα και θα το κάνω αύριο πρωί-πρωί γιατί έχω ακόμα καθυστέρηση!!! :) Και επειδή στο σπίτι έχω πρόβλημα με τη σύνδεση (γι'αυτό χάθηκα Μηλίτσα μου) θα προσπαθήσω να βρω τρόπο να σας πω τα νέα! Φιλάκια πολλά πολλά προς το παρόν!

pD6up3.png

Κοριτσάκια μου με συγκινήσατε πραγματικά, είδα πόσες φορές με αναφέρατε και ότι με σκεφτόσασταν. Δεν το περίμενα, ειλικρινά συγκινήθηκα! Λοιπόν.......θα αγοράσω ένα τεστάκι σήμερα και θα το κάνω αύριο πρωί-πρωί γιατί έχω ακόμα καθυστέρηση!!! :) Και επειδή στο σπίτι έχω πρόβλημα με τη σύνδεση (γι'αυτό χάθηκα Μηλίτσα μου) θα προσπαθήσω να βρω τρόπο να σας πω τα νέα! Φιλάκια πολλά πολλά προς το παρόν!

κοριτσακι μου ενα μεγαλο ++++++++ να δεις και μια τεραστια χοριακη!!!!!!!

Διαφημίσεις

μπραβοοο μαγδα μου!!! Μαγδα μυκητες σημειωσατε ενα. Ευχομαι ασσο και στο ματς μαργκι μυκητες! Μαργκι μου,με ολα αυτα με εκανες και μισησα τα σπορανοξ αν και δεν τα ξερω. Στειλτε μου ενα κουτι σπορανοξ να τους κανω βουντου! Μισω τα σπορανοξ. Βανεσσα μου,καλυτερα να περιμενεις λιγακι και να κανεις χοριακουλα,οπως σουπαν και τα κοριτσακια στο αλλο καφε. Μακαρι ναχεις τα καλυτερα νεα!μαριαεφη,περαστικα στην εφη σου. Για αποσυρση λυπαμαι αλλα εχω προτεραιοτητα. ελενιτσα κι ολα τα κοριτσακια,πολλα φιλακια! Τα λεμε...

ένα μήλο την ημέρα...

γεια σας κοριτσακια μπραβο βρε μαγδουλα δωστους να καταλαβουν και να φυγουν στους παλιομυκητες....

Ελενη μου πολυ δεν βιαστηκε ο γιατρος για εξωσωματικη για ψαχτο λιγο υπαρχουν θεραπειες ενδηναμωσης ωαριων παντως οτι κι αν αποφασησεις καλη επιτυχια να εχεις!!!!!000203F3.gif

sig.asp?img=ad1

Μπράβο Μάγδα μου!πώς τους καταπολέμησες τους άτιμους; Με την αλοιφούλα ή πήρες και τίποτα άλλο; Πήρα τα αποτελέσματα του κολπικού υγρού. Μικ΄ρη καλλιέργεια candida λέει. Αυριο το βράδυ θα πάω στο γιατρό να δω τι θα μου πει. Κάνω πλύσεις με χαμομήλι και σόδα, πίνω χαμομήλι, τρώω γιαούρτια και προσπαθώ να είμαι ήρεμη όταν με πιάνουν ενοχλήσεις. Βανέσα, ελπίζω να είσαι έγκυος. Εχουμε ανάγκη να ακούσουμε ευχάριστα νέα. Μαριαέφη, περαστικά στο κοριτσάκι σου. Ελενίτσα εννοείται ότι θα το ψάξεις περαιτέρω. Αλήθεια, Μηλίτσα, εσύ τι φάση βρίσκεσαι; Προσπαθείτε καθόλου;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...