Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εδω εχουμε χιονισμένο τοποίο με 7 βαθμους εξω!!!!

Μανουνίτα καλα εκανες και το κρατησες σπιτι την μικρη να κατσει ζεστα και να συνελθει!!!

Περαστικα thena στα μικρα!!!!

Εγω παω να πειραματιστω να κανω μελομακάρονα!!!!

Εχθες η Μηλόπιτα ηταν καταπληκτικη όλη την φαγαμε!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εδω!!! Εχει πολυ κρυο αλλα επρεπε αναγκαστηκα να παω στον γιατρο οποτε βγηκα απο την ζεστη φωλιτσα μου...Εστηλα και την μικρη σχολειο αφου δεν μπορουσε κανενας να μου την κρατησει...Τεσπα λοιπον η μπουμπου μου ειναι μια χαρα μεγαλωνει πολυ καλα και ειναι και λιγο ποιο ψηλη απο την εβδομαδα της!!!!

Θενα μου περαστικα σας

Μαγδα καλη επιτυχια

καλησπερα και απο εμενα.εμεις δεν βγαινουμε, δεν ηθελε η μικρη αν και εγω πρεπει να περπαταω γιατι αν εχει οντως ανεβει το ζαχαρο πρεπει να γυμναζομαι λιγο και εννοειται οτι δεν προκειται να γραφτω στο γυμναστηριο!!!πηρα και τον παλιο μου το γιατρο και μου ειπε να επαναλαβω την εξεταση καθως και την αιμοτολογικη και βλεπουμε αλλα δεν ειναι κατι το ανησυχητικο. εκλεισα και ραντεβου για καρδιοτοκογραφημα στο νοσοκομειο, σιγα μη παω εξω να τα σκασω για κατι τετοιο...αν γινεται να μου κανουν και εναν υπερηχο να δω το μωρο.

κατα τα αλλα ησυχα, αυριο μπορει να παμε στην αραχωβα αν και ο δικος μου με εχει ξενερωσει λεγοντας να μην παμε πουθενα για να μην κανουμε εξοδα...οταν βγαινει και κερναει την παρεα καλα ειναι αλλα εμεις χριστουγεννιατικα πρεπει να τη βγαλουμε σπιτι...δε σφαξανε, να κατσει αυτος.

καλα βεβαια μας εχουν φτυσει, το αυτοκινητο μου ολο χαλαει τον τελευταιο καιρο, ο αντρας μου 2η φορα σπαει δοντι, τωρα οχι απλα δεν θα βαλει εμφυτευμα αλλα θα βαλει γεφυρα γιατι εφυγε ολο, το πρωτο πηρε 300 τωρα περιπου 700-800, δε λεω για τις εξετασεις μου που ακομα να παρω λεφτα απο το ταμειο και για τις περισσοτερες δεν θα παρω.

σκεφτομουν χθες, 3 βασικοι υπερηχοι απο 140 μεσο ορο παει 420, 50 σε καθε επισκεψη (ειναι και οικονομικα εδω) εχω παει τουλαχιστον 8 φορες αν οχι περισσοτερες αλλα 400, εξετασεις αιματος και ουρων καθε μηνα αλλα 400 δεν βαζω βενζινες και διοδια για αθηνα εχουμε δωσει ηδη τουλαχιστον 1500? και ο τοκετος αλλα 2100 τουλαχιστον (θα ριξει κι αλλο τις τιμες το ιασω) και αλλα 1000 η γιατρος που ειναι φιλη μας ενω οι αλλοι θελανε 1800 και...δηλαδη τι να πω ρε παιδια, απιστευτο ειναι. και στο δημοσιο αν θελεις συγκεκριμενο γιατρο πας απογευμα και σταζεις και απο 60 τη φορα (το εχω κανει για αυτο λεω!) μονο αν πηγαινει πρωινα, βλεπεις οποιον ειναι και γεννησεις με οποιον τυχει. ειναι τοσο κακο αυτο;;;δεν ξερω πια μπορει και οχι.

τι σας λεω παλι.

αννα που θα γεννησεις εσυ;λαμια ή αθηνα;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Νgeo, τα έξοδα είναι πολλά, αλλά χαλάλι!!!Τουλάχιστον είναι για καλό σκοπό. Εγω, βε κορίτσια, δεν μπορώ κάτι άλλο να καταλάβω. Γιατί όλα τα κορίτσια στην Αθήνα και τα πέριξ πάτε σε ιδιωτικές κλινικές να γεννήσετε και τις χρησοπληρώνετε; Εμείς στα Γιάννενα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα 2 δημόσια νοσοκομεία που διαθέτουμε ( το ένα πανεπιστημιακό). Ολες οι γνωστές μου έχουν γεννήσει σε αυτά και είναι παραπάνω από ευχαριστημένες. Αλήθεια, Θένα, εσύ που τα έκανες τα παιδάκια σου και με ποιον γιατρό;;; Στην Αθήνα δεν είναι καλά στα δημόσια νοσοκομεία ή υπάρχει γενικά μία απαξίωση; Η αδελφή μου που δουλέυει στο Τζάνειο μού έλεγε πως έχει γίνει μία φοβερή μαιευτική πτέρυγα που τη χαίρονται βεβαίως - βεβαίως οι αλλοδαπές... Μία ξαδέλφη μου το πρώτο της παιδί το έκανε στο Μητέρα και το χιλιοπλήρωσε. Το δεύτερο το έκανε στο δικό μας το Πανεπιστημιακό στα Γιάννενα, πήγαινε τα πρωινά, την έβλεπε όποιος είχε εφημερία και το γέννησε χωρίς να πληρώσει τίποτα. Καλά είχε και πολύ καλή εγκυμοσύνη, δεν το συζητώ.

Εγώ με το που ξύπνησα έιχα¨"επισκέψεις". Η αναθεματισμένη η περίοδος, δεν πρόκειται να με ξεχάσει ποτέ. Τώρα εχω λίγο αιματάκι, όπως πάντα. Αυριο θα μου έρθει κανονικά. Τέλος πάντων. Μπούχτισα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσια εμενα γεννησε σημερα η κολλητη μου στο Αλεξανδρα με τον δικο της γιατρο οχι με αυτον που εφημερευε κι ας της εσπασαν τα νερα στις 6.30 το πρωι και οποτε ειχε ραντεβου πηγαινε ο γιατρος της και την κοιταγε παλι και οχι οποιος ηταν εκει....

Μακαρι να μην ειχα και εγω το θεμα της μεσογειακης και θα πηγαινα σε αυτον ειναι πολυ καλος.Αλλα δυστυχως ηθελα ειδηκευμενο γιατρο δεν πειραζει για καλο οπως ειπαμε...

Ντζεο μου εγω γενναω ή στο γαια ή στο ρεα ειναι και στα δυο ο γιατρος μου αν και το ιατρειο του ειναι εδω Λαμια.Θα δουμε θα αποφασησουμε οταν ερθει ο καιρος εχω ακομα μεχρι τον Απριλη.

Μαρτζι μου εδω το νοσοκομειο ειναι χαλι μαυρο και με πολυ χαλια γιατρους να φανταστεις μια γνωστη που δουλευει εκει μας λεει εμεις που ξερουμε δεν προκειτε να γεννησουμε ποτε εδω...Αρα καταλαβαινεις και επειδη παω με καισαρικη δεν το ρισκαρω να μεινω με κανα νυστερι στην κοιλια....

Οσο για την ακατανομαστη τι να πω κουκλιτσα μου υπομονη που θα παει θα την διωξουμε ετσι???

Διαφημίσεις

καλα εδω το νοσοκομειο ειναι αστα να πανε αλλα το κυριοτερο αν χρειαστει κατι το παιδι αφενος μεχρι προσφατα δεν ειχαν καν παιδιατρο, οποτε αυτα που γεννιουνταν ποιος τα εβλεπε δεν ξερω και εννοειται οτι δεν παιζει μοναδα εντατικης για νεογνα (καλα ουτε και για εμας)

την εμπειρια μου για το ελενα σας την ειπα παλιοτερα αν και εγω εκει ηθελα να παω, στο αλεξανδρα δεν το συνιστω γιατι το μωρο το πλενεις, αλλαζεις, καθαριζεις αποκλειστικα εσυ ενω τουλαχιστον στο ελενα το πας και στο κανουν οι μαιες. για το αττικο εχω ακουσει πολυ καλα λογια, μου ελεγε ενας φιλος μας προχθες, δυο γνωστοι του γεννησαν, πολυ ευχαριστημενοι, μονο που ο ενας τον χρυσοπληρωσε το γιατρο του...

εμενα μου εκατσε πολυ ασχημη με το ελενα οταν πηγα, τελος αυγουστου που δεν υπηρχε ψυχη και περιμενα 2 ωρες για υπερηχο αλλα και πολυ ρε παιδια για το χρημα οι ανθρωποι του δημοσιου, τι να πω. μονο απογευματινα δεχονται οι κυριοι εναντι αδρας αμοιβης.τεσπα.

εγω πειναω, θα φαω ενα γιαουρτι με λιγα κορν φλεικς, ελπιζω να μη με θερισει γιατι εχω και προβλημα με το στομαχι μου, πηρα κατι σκετα δημητριακα, σαλαμι, κασερι, σαλατες, πωπω θελω ενα γλυκο τωρα!!!!!

margi μη στεναχωριεσαι, θα ερθει θα το δεις!εννοειται χαλαλι αλλα λες γιατι τοσα πολλα λεφτα ρε παιδι μου, γιατι να μη μπορεις να εμπιστευτεις (και τις περισσοτερες φορες καλα κανεις) τον οποιοδηποτε γιατρο στο δημοσιο που σε ξεπεταει, ουτε σημασια σου δινει και να ευχεσαι να μην εχεις τιποτα και να μην το ειδε.μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα.

αννα μου ειπαν οτι οποιος ειναι στο γαια ειναι αποκλειστικα εκει και δεν τον αφηνουν να παει και αλλου. προφανως δεν ισχυει κατι τετοιο αφου ο δικος σου ειναι και στα δυο. παντως εγινε ο πρωτος τοκετος στο ρεα χθες νομιζω, φανταζεσαι, μια κλινικη μονο για παρτυ σου!ενα τεραστιο δωματιο μονο για σενα!!!

Οχι δεν ισχυει κατι τετοιο για τους γιατρους στο γαια ο δικος μου πηγαινει και στο Ιασω αλλα εγω δεν θελω καν να συζητησω για το Ιασω πια δεν ειχα περασει καλα δεν λεω οι κοπελες με προσεχαν αλλα ενιωθα πως με κοιταζαν στην τσεπη και ενω μας ειχαν δωσει αλλες τιμες στο τελος μας εβγαλαν πολλα εξτρα και εδωσα στο τρικλυνο 3400ε

Παντως και εγω στο Αλεξανδρα μετα απο καισαρικη δεν θα μπορουσα να το εχω το μωρο συνεχεια μαζι μου.

Κοριτσάκια μου, τι να πω! Εμεις εδώ στα Γιάννενα είμαστε πολύ τυχεροί όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Να φανταστείτε η ξαδέλφη μου που είχε σοβαρό πρόβλημα και κινδύνεψε να χάσει παιδί και μήτρα κι όλοι οι γιατροί οι εξωτερικοί της έλεγαν να κάνει έκτρωση για να κρατήσει τουλάχιστον τη μήτρα, πήγε στο Πανεπιστημιακό σε έναν φοβερό γιατρό, την έσωσε κι αυτήν και το παιδί και την μήτρα και τώρα έχει έναν κούκλο που οι άλλοι ήθελαν να της τον "ρίξουν"!!! Πάντως και η κουμπάρα μου γέννησε στο Αρεταίειο και έμεινε πολύ ευχαριστημένη....Εχεις δίκιο, ngeo, είναι πολλά λεφτα, τρελαίνεσαι...

Οσο για μένα, πότε επιτέλους θα γίνει;;;Πώς θα ήθελα να είμαι κι εγώ έγκυος....Κάθε μήνας που ξεκινά, παρακαλώ και έυχομαι να είναι ο τυχερός μου και κάθε μήνα τα ίδια και όσο περνάει ο κάιρός τόσο απογοητεύομαι....Αυτό το μήνα πέτυχα και τη γόνιμα μέρα, πάλι τίποτα δεν έγινε...Μπορεί βέβαια η ωορρηξία να ήταν από εκεί που δεν έχω σάλπιγγα, τι να πω...Πέρισυ τα Χριστούγεννα έλεγα "του χρόνου μπορεί να έχω μωρό ή να είμαι έγκυος"..Φέτος δεν είπα τίποτα. Εχω παραδώσει τα όπλα.Ξέρω καταβάθως ότι δεν θα τα καταφέρω. Μη με μαλώσετε. Πέστε το διαίσθηση κακή, το νιώθω πως δεν θα τα καταφέρω. Εβλεπα σήμερα στο μάρκετ ένα κοριτσάκι τσιγγανάκι. Ηταν μαύρο- μαύρο και μου άρεσε τόσο πολύ...Εμεινα και το κοίταζα. Μου ερχόταν να το αρπάξω. Αλήθεια λέω....Ζηλεύω όλες τις μαμάδες. Τις θεωρώ τόσο τυχερές και τόσο ευλογημένες. Τις βλέπω και τις καλοτυχίζω...Κοριτσάκια μου, είστε πολύ τυχερές που έχετε παιδάκια. Να τα προσέχετε και να τα αγαπάτε....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αχ με συγκινησες. ξερω ποσο τυχεροι ειμαστε και ποσο τυχεροι που εχουμε την υγεια μας και ανθρωπους που αγαπαμε και μας αγαπανε.

αλλα μη το σκεφτεσαι ετσι, υπαρχει παντα η εξωσωματικη αλλα και σε τελευταια αναλυση η υοθεσια.σας ειπα μια γνωστη μου 10 χρονια προσπαθουσε και τωρα μετα απο πολλες εξωσωματικες περιμενει τριδυμα!δεν χανεται η ελπιδα ποτε ετσι οπως ειναι σημερα η ιατρικη!

Eγω φοβάμαι πως ούτε με εξωσωματική θα τα καταφέρω! Οσο για την υιοθεσία σιγά μην είχα πρόβλημα να πάρω ένα παιδάκι και να το μεγαλώσω. Πιο εύκολα όμως πιάνεις στο Τζόκερ παρά τα καταφερνεις να υιοθετήσεις. Ασε που και να τα καταφερνα, ο άντρας μου δεν θα δεχόταν με τίποτα.

Τόσα κορίτσια με εξωμήτριο που μιλώ μαζί τους κατάφεραν κι έμειναν ξανά έγκυες πάρα πολύ σύντομα. Εγω γιατί δεν τα καταφέρνω;;; Τι στο καλό φταίει;;;; Οπίσθια θέση μήτρας, μία σάλπιγγα, ποιος ξέρει τι άλλο;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

AX MORE margi poli se simpono ,min paradidis ta opla omos exi o theos ,se dokimazi ,dokimazi tis antoxes sou.

ego koritsia genisa sto geniko nosokomio me ton Akrivi edo sta giannena kalos i kakos exoume mia idiotiki alla den ginete k poli doros:roll: an gini kati k thelisoun ema se stelnoun sto nosokomio opote pas eki k exi to kefali soy isixo. apo service den mporo na po ine kala k sto panepistimiako apla sto geniko ine pio anthropina k oi mees ine para poli kales tha tis thimame oles :rolleyes: .oso gia lefta to mono poy exo dosi ine sto giatro sti genna k telos:tongue: k me ksegenage k o giatros mou panta ,eksetasis pigena sti ika k sto giatro mou mono proina k den plirona aaaa ekana k uperixous ekso 1 fora se kathe egimosini edina 60 - 70 euro ,nomizo oti den xriazete na xrisoplironoume tis egimosines apo opou mporoume na kopsoume as ta kopsoume;)

ta mikra ta idia vixoun k ksanavixoun tous dino ispneomena eutixos o iasonas den polivixi k to mataki ine kalitera tous vazo k igrantira 2 meres tora k stamatise na vixi:grin:

aurio pao to giorgaki kolimvitirio eutixos tou aresi poli k ime poli xaroumeni gi auto panta ithela na kani kapio athlima k idika auto:grin:

kalinixta filenades:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλήμερα κορίτσια!!!!

Εγω πάλι ξυπνησα από τα αγρια μεσανυχτα!!!

Λοιπόν Μαρτζυ τωρα που πηγα στην ενδοκρινολόγο μου με μαλωσε γιατι σκεφτόμουν ακριβως όπως εσυ, δηλάδη δεν πιστευα ότι μπορει να συμβει!! Μου ειπε πως όσο το σκεφτομαι ετσι οτι οντως δεν προκειτε να συμβει και όσο λεω αυτον τον μηνα θα μεινω δεν προκειτε να μεινω!!! Απλα θα σκεφτομαστε ότι μεχρι το Πασχα θα μας κάτσει όποιο μηνα θελει αυτο!! Να μην κυνηγαμε τις γονιμες απλα να εχουμε επαφες όποτε θελουμε 3 φορες την εβδομάδα(Εγω αυτο το μηνα πηρα τεστάκια γιατι δεν θα ειμαι σπιτι αλλα υποσχεθηκα μόνο αυτο το μηνα:):):):) ΑΑΑΑ και μου ειπε για την παρακολουθησει κύκλου ότι όσο την κυνηγας την γονιμη απομακρυνετε (αγχο) ετυχε ασθενης της να παει για υπερυχο τις ειπε ο γιατρος αυριο και αυτη απο το αγχος της εκανε ωορηξια μετα απο μέρες!!!!ΑΑΑΑ και κάτι ενημερωτικό : Το ξέρεις ότι οι περισότερες συλληψης μεσα στο έτος γίνονται το μήνα Δεκ!!!!!! Αντε καλή μας επιτυχία με πολύ αισιοδοξία!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Eγω φοβάμαι πως ούτε με εξωσωματική θα τα καταφέρω! Οσο για την υιοθεσία σιγά μην είχα πρόβλημα να πάρω ένα παιδάκι και να το μεγαλώσω. Πιο εύκολα όμως πιάνεις στο Τζόκερ παρά τα καταφερνεις να υιοθετήσεις. Ασε που και να τα καταφερνα, ο άντρας μου δεν θα δεχόταν με τίποτα.

Τόσα κορίτσια με εξωμήτριο που μιλώ μαζί τους κατάφεραν κι έμειναν ξανά έγκυες πάρα πολύ σύντομα. Εγω γιατί δεν τα καταφέρνω;;; Τι στο καλό φταίει;;;; Οπίσθια θέση μήτρας, μία σάλπιγγα, ποιος ξέρει τι άλλο;;;

exw poly kairo na sas grapso nea mou to meshmeri tha pmw na saw ta pw, pantws margi moy egw poy exw opisthia kamci mitras argisa na minw egkyos thelei dyo prospathies thn hmera kai meta thn epafh mroymita kana eikosalepto den sto exei pei o giatros soy????? egw kai exetaseis eixa kanei kai telika meta apo ayto stoys dyo mhnes emeina egkyos...:-D

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Εμένα μου είπε πως βοηθάει η στάση στα τέσσερα. Εγώ όμως πονάω σε αυτή τη θέση...Ετσι το κάνουμε κανονικά ( ό,τι στάση μας κάτσει..) και μετά κάθομαι μπρούμυτα για κανά μισάωρο. Γιατί θέλει δύο φορές τη μέρα; Εσύ έκανες τη στάση που σου λέω ή έκανες όπως κάνω εγώ; Αχ, δεν ξέρω. Εχω μπερδευτεί. Τόσα μαζεμένα!!! Αναρωτιέμαι: δεν μένω γιατί α) έχω μία σάλπιγγα; Β) έχω οπίσθια θέση; γ) δεν φτάνει το σπέρμα στο ωάριο; Τι; τι; τι;;

Μάγδα και μένα ο ουρολόγος είπε να προσπαθήσουμε ως το Μάιο και μετά βλέπουμε. Αυτός είπε ότι η Ανοιξη είναι η εποχή των συλλήψεων. Κι έχουν περάσει πολλοι μήνες που έλεγα " έμεινα", αλλά τίποτα.....Τέσπα. Είμαι στενοχωρημένη που αδιαθέτησα για αυτό τα λέω αυτά. Θα μου περάσει μέχρι αυριο. Τον άλλο μήνα πάλι- γύρω στις 15 Γενάρη, θα σας ξαναπρήξω με τα ψυχολογικά μου. Θα μου έχει ξανάρθει και θα έχω πάλι τις ίδιες απορίες

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...