Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

axaxaxaxaxaxaxa μαγδα οξυμωρο αλλα εγω γελασα μαζι σου:mrgreen::oops: χερομαι που το βλεπεισ με χιουμορ θα μου πεισ μονο αυτο σου εχει μεινει αν το χασεισ κ αυτο......

margi δεν εχω ακουσει κατι για τισ σομπεσ αλλα ειχε μια φιλι μου με γκαζι κ ηταν πολυ ευχαριστημενη.

κ εδω χιονισε πολυ κ πωσ θα παω για δουλεια:( τα μικρα δεν ειχαν σχολειο κ τα εχω κ με βηχα ολα:cry:

φιλια κ πολλεσ καλημερεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ειμαι σιγουρη οτι θα φαω πολύ δουλεμα!!!! Αλλα ξερεις κατι θα το ριξω στην τρελή!!!

ΑΑΑ εκανα και μια χαζομάρα... Παραγγειλα τεστακια απο το ιντερνετ!!! Σκεφτηκα το εξης μηπως επειδη κανουμε πολύ το σπορ βγαζω νοκ αουτ το συζηγο και λεω δεν παιρνω τεστακια να τον εχω στην στερηση και μετα βουρ....!! Τωρα το μετανιωσα αλλα εαν ερθουν θα τα χρησιμοποιησω όλα για να μην εχω τον επόμενο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μωρε βαλτον κατω και δωστου να καταλαβει και απολαυσε το βγαλτο εντελως απο το μυαλο σου να φτασεις σε σημιο να μην ξερεις καν ποτε θα ερθει η περιοδος...

Τα τεστακια βαλτα στο παταρι και βγαλτα μετα το εξαμηνο

Κοιτα υπόσχομαι πως εαν ερθουν τα τεστακια θα χρησιμοποιησω αυτόν τον μηνα γιατι δεν θα ειμαστε σπιτι τις γιορτες και δεν θα μπορουμε να ........ ετσι θα κανουμε μονο μια αρπαχτη!!! μετα θα τα σηκωσω για μετα το Πασχα!!! μην σου πω οτι θα τα πετάξω!!!! ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδουλα καλημερα,ειπαμε παιδακι μου εδω εμεις ειμαστε το καλυτερο group therapy:tongue:Και να εισαι σιγουρη πως οταν θα πλησιαζουν οι δυσκολες μερες,θα το παιζουμε και "οι 3 σωματοφυλακες".Ολες για μια και μια για ολες!!!!!!

Μωρε που θα παει θα τις τρελανουμε ολες τις "κοκκινοσκουφιτσες" και στο τελος θα το παρουν αποφαση και θα εξαφανιστουν......

Οσο για τα τεστακια,προσεξε κοριτσακι τι λες:ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ;););)

Φιλακια κοριτσια,ετσι δυναμικα και αισιοδοξα,με το χαμογελο κι ολα θα πανε καλα!!!!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

magda εγω με τα τεστ επιασα τα παιδια μου:oops::oops: δεν ελεγαν να ερθουν κ στο πρωτο μετα απο 10 μηνεσ αναμονη κ συνεχουσ γκασμά ειπα δεν τα περνω τι θα χασω! κ ετσι με την πρωτη τον επιασα κ ειχα νυστικο τον αντρα για 3-4 μερεσ κ με βιταμινεσ ομωσ κ στο δευτερο αφου προσπαθουσαμε 3-4 μηνεσ λεω ποιοσ περιμενει παλι κ πηρα το τεστ(clear blue παντα) κ αμεσοσ την επιασα τη Δαναη:shock:

τωτα τυχαιο η οχι εγω ετσι μονο τα επιανα οσο για το τριτο καλα αυτο δεν με ρωτησε καθολου:mrgreen:

ισωσ να ηταν κ ψυχολογικο ημουν συγουρη οτι θα επιανα αφου ολα ηταν καλα με μενα κ αφου εβρισκα τη μερα παντα σκεφτομουν οτι δεν υπηρχε λογοσ να μην το πιασω εβαζα κ λιγο τα ποδια ψυλα στον τοιχο:mrgreen: βασικο κ αυτο χιχιχι

καλη τυχη κανε οτι νομιζεισ οτι θα σε βοηθισει καλυτερα;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;εγω γυρισα το απογευμα, ειχαμε παει στο ιασω για το doppler μια χαρα ο μικρος, κλωτσουσε, καλα γενικως κλωτσαει συνεχεια, ουτε 10 λεπτα παιδια και πληρωσα 120? χωρις βενζινες και διοδια!!!απιστευτο...ρωτησα για τις τιμες, απο νεο ετος θα πεσει το οικονομικο 3κλινο αλλο 15% και θα βγει με καισαρικη 2065...παλι καλα, και ειναι δωρεαν η φυλαξη των βλαστοκυτταρων απο την εταιρια τους οποτε λογικα θα παμε εκει.

στις εξετασεις ουρων που εκανα ειχα 100 ζαχαρο, μου ειπε η γιατρος οτι σε αυτη τη φαση και αφου ολα τα προηγουμενα ηταν μια χαρα, δεν μας ενοχλει τοσο, να κοψω τελειως τα γλυκα, θα ξανακανω την εξεταση θα κανω και αιματος αν και δε μου ειπε να κανω και στις γιορτες ενα καρδιοτοκογραφημα και μετα μολις μπω στο μηνα μου.

το μωρο ειναι 2050 περιπου βαρος, λιγο μεγαλυτερο , θα βγει μεγαλουτσικο ειπε ο γιατρος...η πρωτη βγηκε λιλιπουτεια ο αλλος...τι να πω. εχω παρει φορμακι απο premaman για 1 μηνος, ελπιζω να του κανουν και να μην τρεχω!!!κριμα να πανε τσαμπα...

να σημειωσω, και εγω ειχα παρει τεστακια απο την αγγλια ωορρηξιας και εγκυμοσυνης, μια χαρα δειχνανε αλλα το μονο μηνα που δεν εκανα τοτε εμεινα εγκυος...τυχαιο;;;δε νομιζω!!!

εμεις εδω κρυο αλλα οχι χιονια, τουλαχιστον στην πολη μας. Αθηνα ειχε πολυ καλο καιρο, 10 βαθμους, μια χαρα!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μπραβο ngeo μου,μια χαρα ολα,αντε μπηκες στην τελικη ευθεια,με το καλο να ερθει το μπεμπε.Οσο για το βαρος μην ανησυχεις,εμενα η μικρη ηταν 4,050 και τα newborn που ειχα παρει απο prenatal ηταν μια χαρα.

Καλο βραδυ.Α οσο για κυρο εδω να δεις,τωρα εχουμε -1:confused::confused::confused:

Θενα τι κανουν τα ζουζουνια,τα καταφερες να πας στη δουλεια;;;

OPYIp3.png

vez3p2.png

gia koritsi

nai manou piga gia doulia telika ti na ekana eutixos itan patimeno to xioni.

ta pedia ta ebala gia ipno k tora vixoun ola mazi eno evala k oro piran k ispnoes alla..... ta lipame den ksero ti allo na toys kano malon den tha ti glitosoun tin kortizoni:confused: idika i danai tin akouo tora ,pnigete me to flema tis:(

pao kalinixta

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα,εδω το κρυο καλα κρατει.Στο μπαλκονι μου δειχνει -2 :confused::confused::confused:

Τη μικρη την κρατησα σπιτι γιατι εχει μια ευαισθησια στα λαιμα,και δεν ειμαστε για αρρωστιες γιορτατικα.......

Βρε θενα περαστικα στα παιδακια,γιατι τοση ταλαιπωρια,ο γιατρος τι λεει;Εχουν μονο βηχα και φλεματα;Αντε να δεις τι θα κανετε να συνελθουν γρηγορα τα πουλακια μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...