Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε;

Μαριαεφη μου να σου ζησε κι απο εδω ο πριγκηπας σας κοριτσακι μου και καλο σαραντισμο.

Μαγδα μου πολυ χαιρομαι που σε βλεπω ετσι,κι ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα.Η αληθεια ειναι οτι ειπα κι εγω απο αυτο το μηνα να σταματησω να ασχολουμαι με γονιμες και τα σχετικα,και να ερθω πιο κοντα με τον αντρα μου μονο για την απολαυσηηηηηηηη.....νομιζω οτι ειναι το καλυτερο φαρμακο,κοριτσια.

Μαρτζι μου,προσπαθησε κι εσυ να το αφησεις λιγο πισω σου και να απολαυσεις ομορφες στιγμες με τον καλο σου,γιατι στο τελος,ολο το αγχος μας,το μεταφερουμε σε εκεινους....και μονο κακο κανει αυτο.

Δομνινα μου δεν ξερω αν θα κανω την εκπληξη,εγω προσπαθω κατα βαθος να σκεφτομαι οτι ισως το παραμυθι να εχει τελειωσει για μενα....

Καλα αποτελεσματα να εχετε με τις εξετασεις κι ολα να πανε κατ'ευχην.

Ngeo δεν θελω να ακουω για καταθλιψη και τετοια....διανυεις μια υπεροχη περιοδο,να ευχεσαι να ειναι γερη η οικογενεια σου κι ολα τα αλλα με καλη θεληση φτιαχνουν....Οσο για συνταγες εγω κανω ρολο χοιρινο με πορτοκαλι,μελι και κανελογαρυφαλλα κι ειναι τελεια και σνιτσελ στο φουρνο με τριμενο κρεμμυδι,ρεγκατο και μαγιονεζα,και λιωνει στο στομα.

Ρυζι με βερυκοκα και δαμασκηνα.Και απο γλυκα ενα κορμο με σοκολατα και καστανα και πατε σοκολατας με ξηρους καρπους.Οπως καταλαβες δεν ειμαι πολυ των παραδοσιακων γλυκων,ειμαι φαν της σοκολατας:tongue::tongue:

Φιλακια,καλο βραδυ και καλη βδομαδα απο αυριο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ante koritsia moy μη το βαζετε κατω διαβασα αυτο κ σκεφτικα εσασ ,παρτε κουραγιο βαθεια αναπνοη κ φτου κ απ την αρχη με τσαμπουκα ε!;)

http://blog.eimaimama.gr/2010/09/93.html

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Θενα μου να'σαι καλα,μπορει να συγκινηθηκα και να με πηραν τα ζουμια,αλλα απο την αλλη πεισμωσα και τα'βαλα με τον ευατο μου...δεν ειναι δυνατον να παραπονιεμαι εγω,που μπροστα σε αυτο το γολγοθα,τα δικα μου δεν ειναι τιποταααααα....τελικα ολες μπορουμε να γινουμε μανουλες ειτε για πρωτη,δευτερη και οσες φορες επιθυμει η καθεμια μας.

Μου εφτιαξες τη μερα!!!!!!!!!!!Σ'ευχαριστωωωωωωωω.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα !!!!!

Μαγδουλα μου μπραβο σου που καταφερες εστω και για λιγο να το βγαλεις απο το μυαλο σου γιατι πανω απολα κανει καλο και σε σενα....Οπως ειπες ομως κανει καλο και στην σχεση σας.Μην ξεχνατε ποτε πως αυτον που εχετε διπλα σας τον εχετε γιατι καποτε τον αγαπησατε πραγματικα γι αυτο που ηταν και οχι για το σπερμα του....Ψαχτε μεσα σας και καπου θα τα βρειτε αυτα τα συναισθηματα και αν μου πειτε πως εχουν αλλαξει οι αντρες σας μηπως να σκεφτουμε αν εχουμε αλλαξει εμεις πρωτα...Αυτα ελπιζω ολα να σου πανε καλα και σε σενα και στην Μαρτζι μας!!!!

Μαρτζι δεν ξερω αν τα εκανε η Μανωλιδου δεν την βλεπω την Μενεγακη μονο Λιαγκα βλεπω.....

Λοιπον θελει 1κιλο κιμα,1 πακετο φυλλο κρουστας και μισο κιλο κατικι.Τον κιμα τον φτοιαχνεις οπως για μακαρονια (κρεμμυδακι,ντοματουλα ,κανελιτσα,αλατακι και πιπερακι αν θες βαλε και λιγη γλυκια παπρικα του παει...)λοιπον τον αφηνεις να πιει ολα τα ζουμια του και λιγο να κρυωσει και μετα ρηχνεις μεσα το κατικι,τα ανακατευεις και ετοιμη η γεμιση.Κοβεις τα φυλα στα 4 και αλοθφεις το καθε φυλο με λαδι βαζεις μεσα την γεμιση τα τυληγεις και τα βαζεις στον φουρνο μεχρι να παρουν χρωμα.Αυτα ειναι πολυ ευκολα.Καλη επιτυχια....!!!!

Διαφημίσεις

ωωω κοριτσια με στειλατε πρωι πρωι!ολα υπεροχα αλλα ξεχασα να σας πω το μεγαλο θεμα εδω...ειναι λιβαδεια που αν γνωριζετε εχουν σε εκτιμηση χοντρο (προβατινα) αρνι και σουβλακι που αν γινεται να συνοδευεται με κατι απο τα ιδια!ειναι πολυ απλοι σε αυτα που τρωνε, να φανταστειτε δαμασκηνα, κρεμες γαλακτος, λιαστες ντοματες, παρμεζανες κτλ ειναι ξενα!η γεμιση της κοτας που θα κανουμε θα ειναι γλυκια και ο αντρας μου λεει οτι δεν θα φαει, απο τωρα και ονειρευεται παιδακια και λουκανικο στο τζακι!αλλα εγω θα κανω αυτο που θελω, ισως λιγο πιο λαιτ!

κοριτσια μην απελπιζεστε, το θαυμα το χριστουγεννων ερχεται,ιδιαιτερα εσυ manoutita που εχεις το παιδακι σου.κανω κατι δουλιτσες και τα ξαναλεμε

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

manou xeromai που τα βλεπεισ θετικα οσα φερνει η στιγμη δεν τα φερνει ο χρονοσ ολοσ γι αυτο ποτε μην απελπιζεσαι οχι μονο εσυ αλλα κ τα αλλα κοριτσια.

ngeo στη λιβαδια εισαι οχι στην αφρικη με τουσ μασα'ι':tongue: η αντρεσ ειναι λιγο τησ καρβουνιλασ κ του ψησιματοσ οπωσ κ εμενα αλλα αν φτιαξεισ κατι περιεργο κ τουσ αρεσει δεν νομιζω να τουσ χαλασει,ουτε εγω φτιαχνω λογο χρονου αλλα συγουρα οταν μπορεσω κατι θα κανω κ οπιοσ θελει ασ φαει ;)

σημερα δεν εφτιαξα τπτ για το μωρο το ξεχασα κ λεω να του δωσω λαχανοντολμα κοκκινιστο που εχω πιραζει?:shock::D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

του μικρου;;;;;ε ρε γλεντια!να σου πω, αν τον πολτοποιησεις τι εχει;μοσχαρι, ρυζι και λαχανικα!!!και λιγο λεμονακι, μιαμ μιαμ λεω και εγω!τελικα του το εδωσες;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

poy ειστε ολεσ καλε?

ναι ngeo εγω του το εδωσα αλλα αυτοσ το αρνηθηκε:mrgreen:

κ τελικα εκανε βουτεσ στη σαλτσα με τα φασολακια του μπαμπα αχαχαχα

αλλα τελοσ μεχρι να παει φανταροσ θα τρωει το δικο του φαι:tongue::tongue:

κατα τα αλλα μαλον εχει επιπεφυκιτιδα ειναι ολο τσιμπλεσ κ τριβει τα ματακια του πηρα τη γιατρο κ μασ εδωσε κολλυριο αλλα σημερα ιδα κ το αλλο ματακι :(

ivet τι κανετε?

αννα margi magda manou k δομνα που εξαφανιζολ?:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Koριτσια μπηκα για μια γρηγορη καλησπερα.Εξαφανιστηκα γιατι τρεχω λιγο με τις γιορτες....χθες εκανα 5 ευχετηριες καρτες,αλλα εχω κι αλλες ακομα να κανω...πρεπει να ετοιμασω και τη λιστα για τα ψωνια.

Κατα τ'αλλα μια χαρα,αν εξαιρεσουμε οτι πιαστηκε η μεση μου και το εβαλα το εμπλαστρακι μου σημεραααα:(:(:(.Πηραμε τους βαθμους της μικρης,ολα Α και εννοειται σαν κλασικη μαμα κουκουβαγια,ειμαι πολυ χαρουμενη.

Επισης εκανα και μερικες αγορες μεσω ιντερνετ απο Αγγλια,αντε να δουμε,θα αξιζουν.

Φιλια σε ολες,καλο βραδυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κι από μένα! Εχω ξεπαγιάσει κορίτσαι στο σπίτι που νοίκιασα. Εχει μόνο κλιματιστικό. Το βάζω για λίγο, ζεσταίνομαι, αλλά με πειράζει, γιατί ξηραίνει τον αέρα. Εχω και μία σομπίτσα αλλογόνου, τίποτα δεν κάνει. Πώς θα βγάλω το χειμώνα; Σκέφτομαι να αγοράσω σόμπα υγραερίου. Εχετε εμπειρία από αυτες τις σόμπες; Ζεσταίνουν; Είναι οικονομικές; Είναι ασφαλεις;;

Κατα τ' αλλα τίποτα. Περιμένω περίοδο και όπου να ναι αδιαθετώ. Το νιώθω, το αισθάνομαι. Κατεβαίνει σιγά σιγά κι η θερμοκρασία μου. Καλά, φοβερό αυτό με τη θερμοκρασία. Κάθε μήνα λίγες μέρες πριν αδιαθετήσω μετριέμαι το απόγευμα. Μόλις πέφτει η άτιμη, την άλλη μέρα καταφθάνει η κοκκινοσκουφίτσα.

Χθες έβλεπα στον ύπνο μου έναν καλόγερο που μου είπε να γράψω σε ένα σημείωμα τι θα ήθελα να μου συμβεί ως του χρόνου. Σκέφτηκα να γράψω¨" ένα παιδί", αλλά το μετάνιωσα κι έγραψα να είμαι καλά με τον άντρα μου. Φαίνεται αυτό με απασχολει περισσότερο, αφού τον τελευταίο χρόνο όλα όσα έγιναν μας λύγισαν λίγο...Οταν ξύπνησα βέβαια μουτζωνόμουν κι έλεγα γιατί να μην γράψω¨" μωρό;;;"

Καλά, λέω χαζομάρες τώρα,. Σιγά, ένα απλό όνειρο ήταν...

Τώρα πρέπει να είμαι προετοιμασμένη για την περίοδο, να μην ξαναμελαγχολήσω που θα την δω....( γιατί το κάνω κάθε μήνα)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αχ margi μου νομιζω πως εκανες την καλυτερη ευχη,γιατι τι νοημα εχει να ερθει ενα παιδι,αν εισαι καπως με το συντροφο σου και δεν θα ζησει σε ενα σωστο οικογενειακο περιβαλλον;;;Μαλλον το ενσστικτο σου σε οδηγησε και πιστευω πως εκανες το σωστο.

Οσο για τη στεναχωρια με την ελευση της "κοκκινοσκουφιτσας".....τωρα τι να σου πω......το εχω περασει απειρες φορες και ξερω πως ειναι.Εγω να σου πω να μη στεναχωριεσαι και να το ξεχασεις,αλλα εσυ θα το κανεις;;;;;;

Τα'χουμε πει πολλες φορες,οτι μονο κακο κανουμε στον εαυτο μας,με τον τροπο που σκεφτομαστε,προσπαθησε να επικεντρωθεις στις γιορτες που ερχονται και πως θα γινει να περασετε καλα με τον αντρα σου,κι ισως ετσι ξεχαστεις και λιγο.

Καλημερα σε ολες,κλειστα τα σχολεια κι εχω τη μικρη σπιτι,ευκαιρια να συνεχισουμε τις καρτουλες μας,φιλια πολλα σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα και απο εμενα!!!

Ιβετ περαστικα σας

Μαρτζι μου μια χαρα η ευχη σου γιατι αν δεν εισαι καλα με τον αντρα σου τοτε και το μπεμπε που θα ερθει δεν θα ειναι ευτυχισμενο.....

Λοιπον και εδω τα σχολεια κλειστα!!!

http://www.newsit.gr/default.php?pna...=56034&catid=6

Αυτη η φωτο ειναι 100 μ απο το σπιτι μου!!!!

Πω πω χιονια!!! και εμεις καπως ετσι ειμαστε!!!

Μαρτζυ μου εκανες την καλύτερη ευχή!!! Και μην κοιτας συμπτωματα όλα μπορουν να συμβούν και αφου δεν εχετε προβλημα γιατι οχι!!!! Περιμενω να μου πεις ευχαρηστα!!

Μανου μου μπραβο στην μικρη!!!!

Εγω αδιαθέτησα την Τριτη με πηρε απο κάτω γιατι ειχα καθυστερηση και αρχησα να ελπίζω!!! Το κακό ειναι πως το ειπα στον αντρα μου και υστερα στεναχωρηθηκαμε παρεα:):) τουλάχιστον ειχα παρεα!!! Αλλα δεν θα το ξαναπω γιατι εγω στενχωρηθηκα πιο πολύ για τον αντρα μου!!! Σημερα ειμαι καλύτερα!!!

ΑΑΑ πηγα στην ενδοκρινολογο (ηταν να παω απο Νοε αλλα ειχα κοψει τους γιατρους) και μου ειπε 3 πραγματα

Α. επαιρνα λαθως το χαπι μου!!!!

β. Να παψω να πηγαινω σε γιατρους για το επομενο 6μηνο!!!! Να ξεαγχωθω!!!

γ. Να πιστεψω οτι μπορει να συμβει γιατι ειμαι υγιεστατη!!! Δεν εχω αυτοπεποιθηση!!! Αρα θα σας λεω τον πονο μου οταν πλησιαζουν οι μερες και εσεις θα με αναιβαζετε ψυχολογικά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδουλα θα ειμαστε οι ψυχοθεραπευτες σου!!!!

Και ναι πιστεψε το εισαι μια χαρα και θα ερθει το μπεμπε...

Συνταγη γιατρου θα καθεσαι καθε μερα μπροστα στον καθρεφτη και θα λες ειμαι καλα και θα μεινω εγκυος!!! Θα πετυχει το πιστευω....!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...