Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα! Δομνίνα μου, τι επέμβαση θα κάνε ο άντρας σου; Μακάρι να έχετε κάλά αποτελέσματα! Θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Οπως ξέρεις προσπαθώ πολλούς μήνες τώρα( πάνω από 15). Εσύ έχεις ψαχτεί αρκετά και ξέρεις. Ο άντρας μου έκανε το τελευταίο σπερμοδιάγραμμα κι έιχε καλή ποσότητα και ποιότητα αλλά η κινητικότητα ήταν 35% και η ρευστοποίσηση λίγο καθυστερημένη. Ο ουρολόγος του ε΄δωσε καρνιτίνη και ένα σιροπάκι για να βελτιωθεί η ρευστοποίηση. Είπε να τα πάρει ανελλιπώς μέχρι το Μάη κι αν δεν μείνω έγκυος ως τότε βουρ για σπερματέγχυση ή εξωσωματική. Εγώ πλέον το έχω πάρει απόφαση ότι δεν μένω έγκυος. Λέω λοιπόν από τώρα να κανω ό, τι εξετάσεις χρειάζονται στην εξωσωματική για να είμαι έτοιμη. Θέλω λοιπόν να μου πεις τι πρέπει να κάνω. Υστεροσκόπηση ζητάνε πριν την εξωσωματική; Μέτρησα επίσης θερμοκρασία αυτό το μήνα. Ως τη μέση του κύκλου χαμηλή, μετά την 18η μέρα πάνω από 36,6. Η προγεστερόνη την 21 μέρα ήταν 14,4. Επίσης ΄πόσο κοστίζει μία εξωσωματική; Αν καταψύξεις ωάρια, η δευταρη προσπάθεια κοστίζει λιγότερο;

Αυτά....

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν; Εγώ είμαι σπιτάκι μου. Θα στολίσω δέντρο σήμερα, αν και δεν έχω καθόλου όρεξη. Το χέρι μου πάει λίγο καλύτερα. Αρχισα να το κινώ, ελάχιστα βέβαια αλλά κάτι γίνεται. Συνεχίζει να είναι στραβό και από ό,τι μού είπαν δεν θα ξεστραβώσει το καημένο το δαχτυλάκι μου! Δεν με νοιάζει. Αυτό που θέλω είναι να αρχίσω να το κουνάω και να κάνω τις δουλειες που θέλω. Μου είπε ένας καλός γιατρός που είδα να το δουλέψω πολυ μόνη μου ( να το πιάνω δηλαδη με το άλλο χέρι και να το κλείνω - όσο και να πονάω! - και πονάω πολύ η αλήθεια είναι) Και αν δεν βελτιωθεί, τότε να κάνω χειρουργείο, για το οποίο δεν μου δίνουν καμία πιθανότητα βελτίωσης. Θα βάλουν λέει πλαστική άρθρωση και θα δείξει μετεγχειρητικά αν δουλέψει. Σιγά μην το κάνω! Πειραματόζωο δικό τους θα γίνω;; Εγώ ξεκίνησα να γράφω, να πλένω πιάτα, να χτενίζομαι, να φτιάχνω τα μαλλιά μου κά. Οσο θα περνάει ο καίρός θα βελτιώνομαι. Δεν βάζω μαχαίρι στο δαχτυλάκι μου!

Οικονομικά είμαστε χάλια. Ο άντρας μου ακόμη δεν βρήκε τίποτα. Εχουμε ενόικια, λογαριασμούς, αφήστε. Είμαστε από τα άτομα εκείνα που ζουν με 500 και λιγότερα το μήνα. Λέτε για αυτό να μην μας έρχεται κανένα μωρό;;; Θα λέει κι αυτό " πώς θα με μεγαλώσουν τα φτωχαδάκια;;;"

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ margi...εδω εμεις με δυο μισθους και δεν εχω να πληρωσω να φτιαξω το αυτοκινητο μου...ποσο μαλλον εσεις!θα ερθει και το μωρακι σου μη στεναχωριεσαι, που θα παει, μετα απο 10 χρονια ηρθαν 3 σε μια γνωστη μου που εκανε ουκ ολιγες εξωσωματικες!θα ερθει.

εμεις καλα, κρυο αρκετο αλλα λιακαδα, θα περασει να με παρει μια φιλη μου για καφε, το μεσημερι θα κανω πατατες βραστες γιατι το βραδι θα παμε σε γαμο και θα εχει λογικα μπολικο φαι, η μικρη ανυπομονει να πεταξει ρυζι και να χορεψει, μας εχει φαει να παμε απο τωρα το ατιμο. ο μικρος καλα, ειδα στον υπνο μου οτι γεννηθηκε και ηταν κουκλος, με πολυ μαλλι, τεραστια ματια, ιδιος εγω οταν γεννηθηκα αλλα με πολυ μαλλι και ψηλος (προφανως θα τον εβλεπα σε μεγαλυτερη ηλικια καθως ουτε εγω ουτε ο συζυγος ειμαστε πρωτα μποια!)και ημουν πολυ χαρουμενη, αλλα ειδα και θαλασσα, απο μακρυα, δεν μπηκα πολυ ηρεμη και ωραια ηταν ομως.δεν ξερω τι σημαινουν ολα αυτα. ανυπομονω να παω την πεμπτη να δω τον μπεμπη παντως.

καλα που μιλαω και σε εσας και γλυτωνω καμια καταθλιψη.χθες ημουν χαλια, με τον αντρα μου τυπικα στο σπιτι, δεν φταιει και ο καημενος αλλα εχω φυγει προ πολλου και δεν καταλαβαινει, αλλη φορα η κουβεντα αυτη.

τι θα μαγειρεψετε σημερα αλλα πεστε και ιδεες για χριστουγεννιατικα τραπεζια μιας και θα το κανω εγω φετος καθως θα ερθει η μαμα και η αδερφη μου με τον φιλο της οποτε δεν μπορουμε να παμε στην πεθερα μου τοσα ατομα. λεω κλασικα την κοτα (ή κοτες) γεμιστη με γλυκια γεμιση που τρελαινομαι, σκεφτομουν μετα για ορεκτικο κρεπες γεμιστες, πουγκια με κοτοπουλο ή λαζανια με κοτοπουλο και μανιταρια, σαλατες κλασικα, καμια πιτα...ριχτε ιδεες!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μαρτζι μου υπομονη και οτι αποφασησεις απο εδω και περα να ειναι μονο για καλο!!!!Οσο για το οικονομικο δεν το σχολιαζω...ολοι καπως ετσι ειμαστε.

Ντζεο προτεινω μανιταροπιτα εχω φοβερη συνταγη αν την θες στην στελνω και επισης φλογερες με κιμα και κατικι μμμμμμμμμμμμμμ ειναι φοβερες και ευκολες αυτα για ορεκτικα μιας και ειναι ευκολα πολυ για την κατασταση σου...επισης αν ειναι να φτοιαξεις κοτα γεμιστη μην βαλεις κοτοπουλο και στα ορεκτικα σου φτοιαξε και μια πατατοσαλατα ή πατατες ογκρατεν

Τελος για κυριως προτεινω χοιρινο με σελινο αυγολεμονο ή λεμονατο με φετα, μοσχαρι με πιπεριες μανιταρια και κοκκινη σαλτσα, ή διαφορα κρεατα στην γαστρα με πιπεριες και κεφαλοτυρι.Αυτα γλυκα δεν σου λεω γιατι εχουμε τα κλασικα αυτες τις μερες αν ομως θες εχω ευκολες συνταγες για τζιζκεικ και τυραμισου

Διαφημίσεις

Μαρτζυ μου θα δεις που δεν θα προλαβεις να κανεις εξωσωματικη, θα σας προλαβει το μπεμπακι!!! προσπάθησε να μην δειχνεις το αγχος στον αντρα σου και κανε οτι δεν το εχεις στο μυαλο για κανενα διμηνο!!!! και μην το συζητας άλλο μαζι του!!! Εγω αυτο κανω και μπορει το μπεμπακι να μην εχει ερθει αλλα οι σχεσεις μου με τον αντρα μου εχουν φτιαξει όπως και η ερωτικη μας ζωη!!!! Ολα θα πανε καλα!!!!

Αννα μου ωραίο όνειρο!!! Σε λιγους μηνες θα ξερουμε ποιον μοιαζει:):):)

Δομνίνα μου ευχομαι να πανε όλα καλά στον ραντεβου σας!!!

Ngeo δωσε ενα φιλάκι στην Κατερινούλα ππου θελει να πετάξει ριζάκι και να χορεψει!!!:):) θα μας πεις σε 3 μηνες πως ειναι ο μπεμπης θελουμε περιγραφη!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

gia sas κοριτσια

χαθηκα το ξερω αλλα επεσε πολυ δουλεια με εχοσαν πρε αδεια μια κ επεσαν ολα σε μενα πρωι βραδυ τα παιξα μεχρι σημερα ηταν τελοσ,τωρα στουσ ριθμουσ τουσ ιδιουσ:tongue:

κ παλι να σου ζησει το μωρακι μαρακι να ειναι παντα γερο κ καλοτυχο να μασ πεισ ολα;)

εδω πολυ κρυο -2 εξω τωρα αλλα ξαστερια :confused:

τα μικρα καλα αν κ με τα πρωτα κρυα ηρθε κ ο βηχασ

αυτα γιατι τσακωνοντε φιλια πολλα τρεχω ................

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Μαρτζυ μου θα δεις που δεν θα προλαβεις να κανεις εξωσωματικη, θα σας προλαβει το μπεμπακι!!! προσπάθησε να μην δειχνεις το αγχος στον αντρα σου και κανε οτι δεν το εχεις στο μυαλο για κανενα διμηνο!!!! και μην το συζητας άλλο μαζι του!!! Εγω αυτο κανω και μπορει το μπεμπακι να μην εχει ερθει αλλα οι σχεσεις μου με τον αντρα μου εχουν φτιαξει όπως και η ερωτικη μας ζωη!!!! Ολα θα πανε καλα!!!!

Αννα μου ωραίο όνειρο!!! Σε λιγους μηνες θα ξερουμε ποιον μοιαζει:):):)

Δομνίνα μου ευχομαι να πανε όλα καλά στον ραντεβου σας!!!

Ngeo δωσε ενα φιλάκι στην Κατερινούλα ππου θελει να πετάξει ριζάκι και να χορεψει!!!:):) θα μας πεις σε 3 μηνες πως ειναι ο μπεμπης θελουμε περιγραφη!!!!:):)

Ουάου!!! Μπράβο, Μαγδούλα μου. Πώ! πω! έχεις δίκιο...Π΄ρεπει να ανανεωθεί η ερωτική μας ζωή! Εγώ ξέχασα ότι το σεξ προσφέρει ΚΑΙ ευχαρίστηση εκτός από σπέρμα απλά.. Αει στο καλό πια!!!Καλά κάνεις και δεν το συζητάς. Καλά κάνεις και κάνεις καλό σεξ. ΜΠΡΑΒΟ!!!Κάτι μου λέει θα τα καταφέρεις τώρα. Από εξετάσεις τι έκανες αλήθεια; Εγώ έκανα 21 μήρα του κύκλου προγεστερόνη. 14,4 βγήκε. Να είναι καλή άραγε; Εστειλα μήνυμα στο Ζησόπουλο να δω τι θα μου πει.

Λοιπόν κορίτσια, αν κάνουμε γκάλοπ ανάμεσα στα κορίτσια που προσπαθούν πολύ καιρό για παιδί, πολύ φοβάμαι πως η πλειοψηφία θα μας πει πως ξέχασε το ωραίο σεξ. Το πιστεύετε πως χθες βράδυ, στον ύπνο μου αισθάνθηκα τον άντρα μου να έχει "ορέξεις" :oops::oops: και, μολονότι κοιμόμουν σαν γουρούνα, σκέφτηκα " δεν είναι γόνιμες, κρίμα". :? Και μες στον υπνο, ρε κορίτσια;Μες στον ύπνο να ξέρω σε τι μέρα είμαι; Είναι δυνατόν να μας έχει στοιχειώσει τόσο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρτζι μου υπομονη και οτι αποφασησεις απο εδω και περα να ειναι μονο για καλο!!!!Οσο για το οικονομικο δεν το σχολιαζω...ολοι καπως ετσι ειμαστε.

Ντζεο προτεινω μανιταροπιτα εχω φοβερη συνταγη αν την θες στην στελνω και επισης φλογερες με κιμα και κατικι μμμμμμμμμμμμμμ ειναι φοβερες και ευκολες αυτα για ορεκτικα μιας και ειναι ευκολα πολυ για την κατασταση σου...επισης αν ειναι να φτοιαξεις κοτα γεμιστη μην βαλεις κοτοπουλο και στα ορεκτικα σου φτοιαξε και μια πατατοσαλατα ή πατατες ογκρατεν

Τελος για κυριως προτεινω χοιρινο με σελινο αυγολεμονο ή λεμονατο με φετα, μοσχαρι με πιπεριες μανιταρια και κοκκινη σαλτσα, ή διαφορα κρεατα στην γαστρα με πιπεριες και κεφαλοτυρι.Αυτα γλυκα δεν σου λεω γιατι εχουμε τα κλασικα αυτες τις μερες αν ομως θες εχω ευκολες συνταγες για τζιζκεικ και τυραμισου

Αννα, την συνταγή με φλογέρες και κατίκι την θέλω οπωσδήποτε! Είναι αυτή που έδειχνε προχθές στην αντιπαθητική Μενεγάκη η ακόμα πιο αντιπαθητική Μανωλίδου;;; Ετσι όπως έβλεπα την Μενέγω να τις καταβάζει ζήλεψα, αλλά δεν είχα προλάβει να δω τη σαντιγί. Πες και αυτό με κρέατα και γάστρα πιο αναλυτικά....

Εγώ προτείνω χοιρινό γεμιστό. Θα πάτε στον κρεοπώλη σας, θα του πείτε να σας κόψει το χοιρινό για γεμιστό. Θα το αλατοπιπερώσετε. θα βράσετε κάστανα, θα ψήσετε πιπεριές κόκκινες και πράσινες και μόλις τις βγάλετε θα τις ξεφλουδίσετε και θα τις περάσετε από το multi μαζί με τα κάστανα . θα γίνει ένας ωραιότατος πολτος και με αυτόν θα αλοίψετε το κρέας. Μετά βάλτε ό,τι θέλετε για γέμιση. Εγώ βάζω τυριά, καρότο και μανιτάρια. Μετά θα το τυλίξετε, θα το δέσετε και από πάνω του θα βάλετε φέτες μπεικον για να μη βγει στεγνο το κρέας. Ψήσιμο σε χαμηλή θερμοκρασία στη γάστρα τόσες ώρες όσα κιλά είναι το κ΄ρεας. Θα με θυμηθείτε. Φιλιά...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαρτζυ μου φτασαμε σε ενα σημειο με τον αντρα μου εγω να τον κυνηγαω μονο 5 μερες το μηνα και μετα να του γυρναω την πλατη!!! Και εγω δεν ηθελα καθολου μετα την γονιμες μερες!!! Ο αντρας μου χαζος δεν ειναι φυσικα και το καταλαβαινε γι' αυτο και κλειστικε στον υπολογιστη του όλη μερα και εφτασε σε σημειο και όλη νυχτα!! Τοτε ξυπνησα και ειπα πως εγω τον αγαπαω και θελω πανω απο ολα να ειμαι μαζι του!!! Ετσι πατισαμε ενα καυγα ξεκοψε απο το ιντερνετ αυτος και χαλαρωσα με το θεμα και εγω!!! Σταματησα τους γιατρους και τις εξετασεις υποσχεθηκα οτι για 3 μηνες ουτε που θα μιλαω!!! Τον προηγουμενο μηνα δεν ηταν ευκολο αλλα αυτο τον μηνα ημασταν πολύ καλά!!! Ελπιζω τον επομενο μηνα να ημαστε ακομα πιο καλα και μεχρι το Πασχα να ερθει και το μωράκι!!!

Μαρτζυ δεν μιλαω εκ του ασφαλους και εγω προσπαθω σχεδον 2 χρονια με μια παλλιδρομη πριν απο 15 μηνες!!! Σε καταλλαβαινω ετσι νιωθω και εγω αλλα προσπαθω να τα κρατησω μεσα μου!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Πολύ καλά έκανες Μαγδα μου. Εμείς είμαστε σε μία φάση μία να τσακωνόμαστε σαν να είμαστε οι χειρότεροι εχθρεί, μία να κάνουμε σαν 15χρονα που πρώτη φορά ερωτευτήκαμε. Τι να πω....Το έχουμε χάσει. Δεν του πολυμιλάω για το θέμα, αλλά κάθε φορά που αδιαθετώ αυτός νομίζει πως στενοχωριέμαι, λίγο να με δει να αφαιρούμαι, αρχίζει να με μαλώνει και να φωνάζει. " τι κάνεις έτσι;;" "και δεν με νοιάζει καθόλου να κάνουμε παιδί", "βέβαια, εμείς που θέλουμε δεν έρχεται, αλλόι που τα πετάνε κάνουν από πενήντα" κι αρχίζει γενικώς να τα βάζει με Θεούς κι Αγιους. Αρχίζω να πιστεύω πως περισσότερο αγχώνεται και στενοχωριέται αυτός παρά εγώ. Αφού να φανταστεις το συζητούσαμε το θέμα με τον γαμπρό μου, που τώρα τελευταία μπήκε στην οικογένεια και δεν ήξερε τι ακριβώς είχα πάθει. Τυο εκμυστηρευτήκαμε λοιπόν το τι έγινε με το εξωμήτριο κτλ κι ο άντρας μου κάθε φορά που μιλούσε ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάμματα! Τι να πω....Ελπίζω τώρα με τις γιορτές να ηρεμήσουμε λίγο και να ξεκουραστούμε ψυχολογικά. Φιλιά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

πωπω κοριτσια πολυ ωραια τελικα τα φαγητα σας!!!αυτο με το γεμιστο ρολο χοιρινο μου φαινεται μιαμ μιαμ αλλα δυσκολο. για το σελινο δεν μπορω να πω γιατι δε μου αρεσει καθολου...

πολυ χαρηκα για τη mariaefi που γεννησε

χθες περασαμε μια χαρα αν εξαιρεσεις οτι τα παιδακια στο γλεντι την πατησαν και εκλαιγε το καημενο και μετα δεν ηθελε να παει μαζι τους...δεν μπορω να καταλαβω τους γονεις πως αφηνουν τα παιδια τους ετσι ανεξελεγκτα, να χτυπανε τα αλλα, στην εκκλησια ομοιως φωναζανε μονα τους στο διαδρομο, μαζευανε το ρυζι απο κατω και το τρωγανε, τι να πω...

ριχτε κι αλλες ιδεες, ειστε βλεπω πολυ καλες μαγειρισες, εγω στα κλασικα ειμαι ακομα!

ειχε και πολυ κρυο χθες απαπαπαπα, αλλα ηλιο οπως και σημερα

Ngeo, δεν είναι καθόλου δύσκολο το φαγητό που σας είπα. Λίγο μπελαλίδικο, ναι, αλλά εύκολο και πεντανόστιμο.

Εγώ έλεγα πως η Μαριέφη θα γεννήσει αγοράκι. Πώς μού είχε κάτσει έτσι, ούτε που ξέρω....Τι ωραία!!!

Σας χαιρετώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ειδες την ψηφοφορια στο kinder εκπληξη;;; οι περισσοτεροι ελεγαν αγορι!παντως παιδια πολλα αγορια, οπου παω για ρουχα εχουν απειρα κοριτσιστικα και φευγουν τα μπλε μου λενε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...