Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!

Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!

Εμένα ο άνδρας μου βλέπει ποδόσφαιρο αλλά βλέπει στο σπίτι μας.. είτε στο Internet είτε στην τηλεόραση.. Αλλά επειδή μου αρέσει και μένα αρκετές φορές βλέπουμε παρέα ειδικά όταν οι ομάδες μας (διότι είμαστε αντίπαλοι) παίζουν μεταξύ τους!

Κι εγώ έχω το ελεύθερο να βγαίνω όποτε θέλω φτάνει να ξέρει με ποιον και που θα πάω. Έτσι το έχω καθιερώσει και περίπου κάθε δυο βδομάδες βγαίνω είτε για καφέ είτε για φαγητό με κοριτσάκια που έχω γνωρίσει εδώ..

Βέβαια εγώ παιδιά και σκυλιά δεν έχω ακόμη, οπότε είναι σαφώς πιο εύκολο...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα το κανεις Δομνινα!

ετσι πρεπει και εμενα τωρα εχει παει για καφεδακι με τους φιλους του!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2041 δειτε το θεμα που ανοιξε η φιλεναδα μου η Εμι απο τα συμπτωματα εγκυμοσυνης για το κιντερακι μου!

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;εγω ειμαι αρκετα κουρασμενη, γενικα κουραζομαι πιο ευκολα αλλα σημερα θα κανουμε το περιβοητο τραπεζι που δεν καναμε για τα γενεθλια μου και τη γιορτη του αντρα μου και τρεχω απο το πρωι και να φανταστειτε ουτε εχω σκουπισει (καλα, δεν το κανω εγω αυτο) θελω να καθαρισω το μπαλκονι γιατι θα βγει καποιος για τσιγαρο και να φτιαξω τα λαζανια και πατατες φουρνου που πρεπει να γινουν στο τελος αυτα, ιδιαιτερα τα λαζανια.τεσπα, θα ξεραθω το βραδι, λεμε τωρα, να δουμε τι ωρα θα ειναι αυτο, αυριο θα λειπει και ο αντρας μου , λεω να παρω το κοριτσι να βγουμε για καφε γιατι εχουν οι εκπαιδευτικοι συνελευση και ολο και καποιος θα παει για καφε αυριο!

κατα τα αλλα ολα καλα, την αλλη πεμπτη παω για το doppler στο ιασω, ανοιγει το ρεα στις 13 αλλα το σκεφτομαστε καθως το ιασω ανακοινωσε την δωρεαν συλλογη και φυλαξη βλαστοκυτταρων απο την εταιρια του.οταν παω εκει θα ενημερωθω γιατι μου βρωμαει η υποθεση, δεν μπορει 2000 ετσι να δινουν...θα τα πουμε.φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

Ngeo μου να περασετε ομορφα αποψε στο τραπεζι και κοιτα να μην κουραστεις ιδιαιτερα.....

Κι αυριο να απολαυσεις τη μερα με την κορουλα σου.Παντως καλα θα κανεις να το ψαξεις το θεμα με τα βλαστοκυταρα.

Μαριαεφη μου αντε πλησιαζει ο καιρος,το κιντερακι σου να αντικρυσει τον κοσμο κι εσυ να το εχεις στην αγκαλια!!!!11 και σημερα εμειναν;;;;;

Εγω καλα ειμαι κοριτσια,εχω μπει σε προετοιμασια εορταστικων συγκεντρωσεων μετα φαγητου στο σπιτι και τρεχω και δε φτανω.Επισης θα πρεπει να βρω χρονο να κανω τις καρτες και διαφορες χειροτεχνιες μαζι με τη μικρη,που ειναι το καλυτερο της.

Καλο απογευμα σε ολες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; πολλές απουσίες βλέπω και δεν μου αρέσει αυτό... για να μαζευτούμε πάλι.. Εντάξει, γιορτές έρχονται.. αρχίσατε από τώρα τα ξεπορτίσματα;

Ngeo μου ελπίζω να έγινε τελικά το τραπέζι και να πήγαν όλα τέλεια.. Δεν πρέπει να κουράζεσαι υπερβολικά όμως.. με μέτρο..

Μαριαέφη έρχεται το μωράκι σου.. τι καλά!

Μανουτίτα φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια, ολα καλα;

εγινε τελικα το τραπεζι με απωλειες, εκει που θα ειμασταν 12 ατομα τελικα ειμασταν 6.οπως καταλαβαινετε ολα μεινανε, το χαρτοδεμα, τα λαζανια, η πιτα, εννοειται τα μοιρασα και εμειναν να φαμε και τουλαχιστον 2 μερες ακομα!ηταν ωραιο το φαγητο παντως αλλα πραγματικα κουραστηκα πααααρα πολυ, η μεση μου πονουσε αφανταστα μετα.

σημερα πηγαμε για καφε με τη μικρη, βρηκα και καποιες συναδελφισσες και καθησαμε ολες μαζι, μετα πηρα κανα δυο πραγματακια που ηθελα, η μικρη εκανε 2 φορες κακα η ατιμη, τρελαθηκα, την 1η φορα την αλλαξα με πολυ κοπο τη δευτερη ειμασταν καθ οδον για το σπιτι οποτε την αλλαξα σπιτι. οταν βγαινουμε επειδη δεν μπορω να τη σηκωνω για την τουαλετα της βαζω πανα καθως εχουμε παααρα πολυ καιρο που βγαλαμε τις πανες αλλα τι να κανω η αμοιρη!

ο καιρος ηταν πολυ καλος αλλα παλι αρχισε να εχει απιστευτο αερα, εδω το πιανει παρα πολυ και ειναι πολυ εκνευριστικο.

την αλλη βδομαδα θα παμε να δουμε τον μπεμπη για doppler ανυπομονω να τον δω παλι το κουκλακι μου. τελειωσαμε και τα ψωνια νομιζω, εχω αρκετα μακρυμανικα φανελακια αν και φοβαμαι οτι θα χρειαστω πιο πολλα κοντομανικα, ολοι μου λενε για μακρυμανικα αλλα το σπιτι μας ειναι πολυ ζεστο.τεσπα, εχω και απο τη μικρη απλα ηταν απο mothercare και ειχαν μεγαλη φορμα και στην κατερινα τα εβαλα μετα τους 3 μηνες και ηταν για 0-3 μηνων!και τα φορμακια 6 μηνων της τα εβαλα και ηταν παλι 0-3!βεβαια δεν ειχαμε και το υψος ουτε το ιδιαιτερο βαρος!!!

λοιπον τα λεμε.φιλακια σ ολες

mariaefi αντε πλησιαζεις!

manoutita μια χαρα περνατε αλλα και εσυ δεν χρειαζεσαι τοσα τραπεζωματα!αν και ειναι ωραιο να εχεις κοσμο σπιτι!

γεια σας φιλεναδες!

ngeo κοπελα μου γιατι τοσα τραπεζια βρε γλυκεια μου στην κατασταση σου!

αντε να μας πεις τα νεα απο το ντοπλερ!

Δομνινακι μου ποτε κανει την επεμβαση ο αντρας σου?ολα καλα να πανε!

Μανου και εμεις καναμε καρτουλες!

Θενα ,Ιβετ ολα καλα?

εμεις καλα 2870 το μωρο μπηκαμε τελικη ευθεια!!χιχιχ! αυριο παω για εξετασεις κ την αλλη Πεμπτη καρδιογραφημα κ νστ κ τελευταιος υπερηχος(αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε) η κοιλια μου ειναι πολυ χαμηλα!

Καλησπερα στις ομορφεςςςςςςςςς.

Δομνινα μου,ευχαριστω και ανταποδιδω τα φιλια,τι κανεις κοριτσακι πως πανε τα κεφια;

Ngeo μου,σημασια δεν εχει ποσοι ηρθανε κοπελα μου,αλλα οτι περασατε καλα.Μου αρεσει που περνας χρονο με την κορουλα σου.

Μαριαεφη μου απ'οτι βλεπω κοριτσακι μου,εισαι ετοιμη,αντε με το καλο και εννοειται οτι θα περιμενουμε τα νεα σου.

Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει κι εμενα να εχω κοσμο σπιτι και κυριως η ολη προετοιμασια.Ετσι κι αλλιως τα επισημα τραπεζια θα ειναι Χριστουγεννα(γιορταζει το κοριτσακι μου) και το αλλο Πρωτοχρονια.Τα αλλα θα ειναι μαζεματα με φιλους με κρυα πιατα.Αλλα απο τωρα που αρχισα να ετοιμαζομαι ειμαι στην τσιτα και το απολαμβανω,εξαλλου οταν δεν εργαζεσαι σαν κι εμενα,ολα αυτα ειναι καλα για να περναω και την ωρα μου.

Καλο απογευμα και φιλια σε ολεςςςςςςς!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Aννα χρόνια πολλά και να φέρεις ένα υγιέστατο μωρό στον κόσμο!Μαριάεφη, με το καλό, κοπέλα μου....Κάτι μου λέει πως θα κάνεις αγόρι!!Ngeo, συμφωνώ με την Μαριάεφη. Μου φαίνεται πως πρέπει να ηρεμήσεις λίγο από τα τραπεζώματα. Εδώ, κοπέλα μου, εμείς οι αιώνιες μή έγκυες, και όταν κάνουμε τραπέζι είμαστε σαράβαλα μετά. Πόσο μάλλον εσύ που είσαι σε μία προχωρημένη εγκυμοσύνη. Φιλιά....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

ααααχχχχχ αννουλα του χιονια, χρονια σου πολλα, πολυχρονη, με το καλο το μωρακι σας να ερθει!γιορταζει και η αδερφουλα μου σημερα!καλα να περασετε κοριτσι

Kαλημερααααααα,καλα τι κρυο ειναι αυτοοοοοοοοο......

Σημερα η μικρη εβαλε επιτελους,σκουφο,κασκολ και γαντακια.Αντε να δουμε μπας και εξοντωθουν τα μικροβια,και δεν αρρωσσταινουν τα μικρα.

Μαριαεφη μου το ποτε θα γινω επιτελους μανουλα,το πηγαν στα διαφορα ενημερωτικα social group,οποτε εκει θα μας βρεις.

Αννουλα μου συγγνωμη,ξεχασα να σου ευχηθω και απο εδω,πολυχρονη,πολυχρωμη κι ευτυχισμενη να εισαι μαζι με την ομορφη οικογενεια σου και τη 2η πριγκηπισσα σου,που ερχεταιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα τσουπρες μου!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

Μαρακι με το καλο να ερθει το μπεμπε και να ειναι γερο!!!!

Ντζεο μου να χαιρεσαι την Κατερινουλα σου και με το καλο ο μπεμπης!!!!(Τελικα ανοιγει το ρεα?)

Μαρτζι μου σε ευχαριστω και σου ευχομαι συντομα να ζησεις το πολυτιμο θαυματακι σου!!!!

Μανου μου γλυκια τις διαβασα τις ευχες σου και διπλα σε ευχαριστω πολυ και να χαιρεσαι την μπαλαρινουλα σου!!!Οπως ειπαμε ομως τωρα χαλαραααααααααααα.....

Εχθες κοριτσια δεν μπορεσα να μπω γιατι εκανα την τηλεφωνητρια απο το πρωι....δεν εκανα γιορτη φετος αφου εχουμε πενθος αλλα ειναι ωραιο να ξερεις πως εχεις ανθρωπους που σε σκεφτοντε...το τηλεφωνο σταματησε στις 12.20 αφου κοιμομουν και μιλαγα παραλληλα....χαχαχαχα

Τεσπα αυριο θα κανω ενα τραπεζι σε κατι γειτονους αφου εχουν ενα κοριτσακι ισα με την Εβελινα και τα πηγαινουν συνεχεια αυτοι στο μπαλετο αφου εγω δεν μπορω...Οποτε τους εχω μεγαλη υποχρεωση και θα ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω...Θα ειναι ωραια ομως αφου θα παιξουν οι μικρες!!!!

Ngeo μου αυτό είναι το πιο εκνευριστικό για μένα.. Οι απροειδοποίητες απουσίες και ειδικά σε τραπέζι που έχεις υπολογίσει το φαγητό για συγκεκριμένα άτομα!!! Κρίμα η ταλαιπωρία σου και η κούρασή σου κοπέλα μου.. Φτάνει τώρα όμως με όλα αυτά.. Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς περισσότερο διότι ο μπόμπιράς σου έχει και αυτός ανάγκες και θέλει τη μητέρα του ξεκούραστη και χαλαρή!

Αννούλα και πάλι πολύχρονη, να σε χαιρόμαστε και να χαίρεσαι όλους όσους αγαπάς.. Βλέπω κι εσύ τραπέζια.. Αυτές οι υποχρεώσεις πια.. Αλλά αφού σε εξυπηρετούν οι άνθρωποι αυτό είναι σαφώς το λιγότερο που μπορείς να κάνεις γι' αυτούς. Ελπίζω οι μικρές να παίξαν μέχρι τελικής πτώσεως..

Μαριαέφη μου λες το μικρό σου να έρθει νωρίτερα; φαίνεται ότι βιάζεται να χωθεί στην αγκαλιά της μαμάς του και στα φιλιά και χάδια του μπαμπά και της αδελφούλας του.. Με το καλό..

Εμείς θα προγραμματίσουμε την επέμβαση για αρχές Γενάρη.. Αν είναι 7 Γενάρη θα είναι τέλεια..

12 Γενάρη έκλεισα ραντεβού με τον εξωσωματικό μου για να συζητήσουμε τα νέα δεδομένα και να βάλουμε ένα πρόγραμμα σε νέες βάσεις. Ούτως ή άλλως τα φάρμακα από το ΙΚΑ θα πρέπει να τα πάρω μέχρι αρχές Φλεβάρη αν και κατά Απρίλη μεριά με κόβω για νέα προσπάθεια..

Μανουτίτα μη το βάζεις κάτω.. Οι εκπλήξεις έρχονται από κει που δεν το περιμένει κανείς.. Λες να είσαι η επόμενη;

Φιλάκια πολλά σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...