Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δομνινα συλλυπητηρια κοπελε μου ειναι μεγαλη απολεια ο χαμοσ των παπουδιων εγω μονο τισ γιαγιεσ μου γνωρισα κ οταν τισ εχασα πριν 10χρονια περιπου μου στιχισε παρα πολυ:( κ σημερα στον υπνο μου ειδα οτι ημουν στο σπι τησ ξαπλωμαινει κ περνουσαν απο εκει παπαδεσ:idea:.

εγω χαθηκα ειχα αρρωστη τη Δαναη εκανε πυρετο 39-40 συνεχια για 2 μερεσ κ τελοσ αλλα εχουν ολα μυξεσ κ βηχα αλλα με τοσα μπουκαλια ορο που βαζω δεν χηροτερευουν ευτυχωσ

κοριτσια συνειδητοποιισα οτι το οι παρεα σασ κ οχι μονο με κανει να θελω να κατσω σπιτι κ οχι να παω για δουλεια, ειναι σαν να πεινω καθε μερα καφεδακι με φιλεσ μου στο σπιτι;)

φιλακια πολλα κ στισ εγκυουλεσ ιδικα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλές καλησπέρες κοριτσάκια μου..

Θένα μου περαστικά σου.. Τρία μικρά παιδιά είναι πολύ εύκολο να κολλήσουν το οτιδήποτε.. και σαν ασθενείς δεν είναι και οι πιο συνεργάσιμοι.. Εμένα πάντως η μικρή μου ανηψιά (2 1/2) έχει μάθει και βάζει μόνη της τον ορό στη μύτη.. είναι απόλαυση να τη βλέπεις και κάθε φορά σκάω στα γέλια γιατί αφού βάλει ορό και φυσήξουμε τη μυτούλα πάντα στο τέλος θέλει να πίνει τον υπόλοιπο..

Ιβέτ μου μακάρι να βρείτε άκρη με τους γιατρούς.. Τρίτο χειρουργείο είναι ζόρι για σένα, πόσο μάλλον για το αγοράκι σου.. Καλό θα ήταν να φεύγατε από Ελευσίνα.. Τα Βίλλια δεν είναι ακριβώς χωριό.. εντάξει το χειμώνα θα είναι λίγο ζόρικα αλλά από άνοιξη και μετά θα είναι χαρά Θεού..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλησπερα και απο εμενα

Θενα μου περαστικα σας....Φανταζομαι τωρα με τρια μικρα το ενα θα κολλαει απο το αλλο....Υπομονηηηηηηηηηηηη

Αχ βρε Δομνινα μου τι μου θυμησες στην ηλικια της ανηψιας σου ακριβως τα ιδια εκανε η δικια μου εβαζε τον ορο και μετα επινε το υπολοιπο....χαχαχαχαχα

Πως εισαι κατα ταλλα?

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;βλεπω οι αρρωστιες καλα κρατουν...περαστικα βρε παιδια.

εμεις μετα το παρτυ ειχαμε κατι θεματα, βασικα αφενος κουραστηκα, αφετερου τσακωθηκαμε αγρια με τον αντρα, μας ακουσαν ολοι εδω και μετα ειχα κατι συσπασεις και πονους, τεσπα, πηρα τη γιατρο, μου εδωσε χαπια και ξεκουραση (λεμε τωρα αφου ολα εγω τα κανω) τα χω παριε πολυ αγρια με τον αντρα μου, να με βλεπει ετσι και να μη προσφερει τιποτα...τι να πω ρε παιδια, αυτοι οι ανθρωποι ζωα ειναι;τι ειναι δεν καταλαβαινω.

κατα τα αλλα καλα, αλλαξα χθες τα δωρα της μικρης, πεθανα στην κουραση, πηρα καποια πολυ ωραια, καποια αλλα ο,τι εβρισκα γιατι το καταστημα δεν ειχε τιποτα της προκοπης και πηραμε και τη ροδα του λουνα παρκ του πονυ που παιζει, μια χαρα, χαρηκε το κοριτσι.

μετα βγηκαμε γιατι εσκαζε ο τζιτζικας και εκει που καθοταν και πηγε να πιασει το πατατακι επεσε και χτυπησε τα μουτρα στο τραπεζι και σωριαστηκε κατω, ευτυχως δεν επαθε κατι, οπως ειδαμε τοτε και το βραδι ανακαλυψαμε μια καρουμπαλαρα πισω στο κεφαλι, προφανως πεφτοντας χτυπησε και πισω στην καρεκλα που καθοταν, αφηστε, πηρα και ψαλιδι και της εκοψα τα μαλλια, ο θεος βοηθος, δεν εχει και ευκολο μαλλι, ειναι σπαστο...ουφ λαχανιασα!

σας τα ειπα...καλο μεσημερι, χθες εκανα φακες πολλες και για σημερα ξυνισε ο αλλος αλλα οπως λενε ξυδι!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

γεια σας κοριτσια!

περαστικα στα αρρωστουλια!θενα ειστε καλυτερα?

Ngeo μου σε νιωθω απολυτα και εγω το καλοκαιρι πο δεν ημουν και καλα ειχα ριξει κλαμα ουυυυυ!

μετα λεω τι θα κανω κακο στο μπεμπε μου? μπααα και καθισα του τα ειπα και εστρωσε η κατασταση!

εγω ζοριζομουν πολυ αυτες τις μερες λογω δυσκοιλιοτητας!

τελικα μετα απο ενα σωρο υποθετα κατι εγινε!

τωρα Δευτερα θα παω γιατρο...

για να δουμε...

Διαφημίσεις

Πολλές καλησπέρες σε όλα τα κοριτσάκια!

Ngeo μου σίγουρα πήγες κι ήρθες 100 φορές μέχρι να βεβαιωθείτε ότι η μικρούλα σου είναι εντάξει.. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.. Και 100 μάτια να είχαμε καρφωμένα επάνω τους η κακιά στιγμή δεν θέλει πολύ για να γίνει..

Όσον αφορά στον άνδρα σου.. Κι εγώ κάποια φορά τα είχα πάρει άσχημα με τον δικό μου διότι η συμπεριφορά του στο σπίτι είναι σαν να δουλεύει μόνο αυτός και όχι εγώ και τσακωθήκαμε άγρια.. Για κάποιο διάστημα είχα δει βελτίωση, είναι αλήθεια αλλά παρόλα αυτά αυτός δεν κάνει απολύτως τίποτε.. Καμιά φορά να με συνοδεύσει στο σούπερ μάρκετ και πολύ μου είναι.. Έτσι κι εγώ προτιμώ να τα κάνω όλα μόνη μου για να μη χαλιέμαι κιόλας και εννοείται για να μην του έχω καμία υποχρέωση μετά...

L2qIp2.png

Πολλές καλησπέρες σε όλα τα κοριτσάκια!

Ngeo μου σίγουρα πήγες κι ήρθες 100 φορές μέχρι να βεβαιωθείτε ότι η μικρούλα σου είναι εντάξει.. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.. Και 100 μάτια να είχαμε καρφωμένα επάνω τους η κακιά στιγμή δεν θέλει πολύ για να γίνει..

Όσον αφορά στον άνδρα σου.. Κι εγώ κάποια φορά τα είχα πάρει άσχημα με τον δικό μου διότι η συμπεριφορά του στο σπίτι είναι σαν να δουλεύει μόνο αυτός και όχι εγώ και τσακωθήκαμε άγρια.. Για κάποιο διάστημα είχα δει βελτίωση, είναι αλήθεια αλλά παρόλα αυτά αυτός δεν κάνει απολύτως τίποτε.. Καμιά φορά να με συνοδεύσει στο σούπερ μάρκετ και πολύ μου είναι.. Έτσι κι εγώ προτιμώ να τα κάνω όλα μόνη μου για να μη χαλιέμαι κιόλας και εννοείται για να μην του έχω καμία υποχρέωση μετά...

να σου πω τα ιδια μου λεει και η μανα μου και καποτε το σκεφτομουν και επραττα ετσι αλλα οχι πια, τι σημαινει σα να ειμαι μονη.αν ειναι ετσι να σιδερωνω-μαγειρευω-πλενω κτλ μονο για μενα και να μην εχω να σκεφτομαι αν σιδερωθηκε το πουκαμισο ή αν θα φαει 2η μερα το ιδιο φαγητο ή πολλα αλλα.τεσπα, υπομονη!

πηγα τη μικρη στη γιαγια και τον παππου της και ελπιζω να μεινει εκει και να μην αρχιζει τα περιεργα το βραδι και μας τη γυρισουν γιατι θελω να πηγαινει και λιγο στους παππουδες, δικοι της ανθρωποι ειναι. μετα πηγα σε μια φιλη μου που εχει 3 παιδια και καθισαμε λιγο, ειπα και καμια κουβεντα με ενα ατομο της ηλικιας μου!

τωρα λεμε να βγουμε αν ο δικος μου φιλοτιμηθει και κλεισει το τηλεφωνο και τον υπολογιστη...

εσεις αρρωστουλικα τι κανετε;ειστε καλυτερα;φιλια

Καλησπέρα κοριτσάκια..

Χαθήκατε οι περισσότερες.. Μάλλον τα μικρούλια σας είναι αρρωστούλια και περνάτε ζόρικα.. Περαστικά σας γρήγορα..

Ngeo μου εμένα ευτυχώς ο δικός μου δεν έχει κανένα πρόβλημα με το φαγητό και με το σίδερο έχω βρει τη λύση.. Σιδερώνω μια φορά τη βδομάδα και μόνο τα τελείως απαραίτητα γιατί μεταξύ μας το σιχαίνομαι..

Αν του πω να κάνει κάτι θα το κάνει αλλά αφού με ρωτήσει πρώτα "τώρα πρέπει να γίνει;" όχι.. αύριο.. εγώ στο λέω από σήμερα για να το κάνεις αύριο..

Ελπίζω όταν μας αξιώσει ο Θεός και αποκτήσουμε μωράκι να διαφοροποιηθεί λίγο η κατάσταση..

Φιλάκια στην κοιλίτσα σου!

L2qIp2.png

Καλημερα κουκλες! Αχ το θεμα αντρας... Ουτε εμενα κανει τιποτα αλλα λιγο τον δικαιολογω φευγει για την δουλεια στις 8 και ερχεται το μεσημερι για ενα φαγητο και μετα φευγει και επιστρεφει στις 12 το βραδυ... Εγω δεν δουλευω ομως οποτε τι να του πω; Αλλα τωρα που ειμαι εγκυος και δεν μπορω να κανω και πολλα μου ειπε να παρω γυναικα δεν τσινισε καθολου μην σας πω οτι με πιεσε κιολας... Δηλαδη καταλαβαινει οτι δεν μπορω και οτι και αυτος δεν μπορει οποτε με το να βρει ο ιδιος γυναικα ηταν μια βοηθεια...

καλημερα!

15 και σημερα φιλεναδες!!

Εγω ξερω να πω οτι ολοι μα ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι!

κ εμενα μια απο τα ιδια.....

του πηρα λαμπες να αλλαξει τις καμμενες εδω και 1 μηνα εεε ακομα τις αλλαζει λεμε!!

Διαφημίσεις

AXAXAXAXA mariaefi mia απο τα ιδια ,την εχω στο ραφι κ την κοιταμε:mrgreen:

εμενα εφυγε γιανα δει μπαλα σημερα ,μετα απο καυγα αντι για 7 πηγε 8 γιατι θα πηγαιναμε σε γεννεθλια κ ηθελε να παμε 6 κ 7 να φευγαμε:twisted: γινετε δε γινεται,κ τσακωθηκαμε τελικα εφυγε στισ 8 κ ακομα να ερθει σπιτι ,δε θα ρθει θα ρθει που θα παει...........

εχω κ τα μικρα μου χουν σπασει να νευρα με την γκρινια:twisted: θελουν τη γιαγια γιατι εγω ειμαι κακια κ φωναζω τι να τουσ πεισ τωρα τεσπα παω γιατι ειμαι καποσ:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα κοριτσια, πως ειστε, μια ομορφια βλεπω!καλα αυτο με τη μπαλα ειναι αναφαιρετο δικαιωμα τους, δεν το καταλαβαινω αλλα ξερετε τι, εμεις φταιμε που δεν εχουμε και εμεις μια μερα ή δυο για καφε με τις φιλες μας...εμενα οι περισσοτερες δουλευουν απογευματα οποτε μου ειναι δυσκολο να βρω καμια να βγω αλλα θελω να κανονισω τουλαχιστον μια εξοδο τη βδομαδα γιατι θα σαλταρω.εχω να βγω μονη μου, χωρις παιδι πααααρα πολυ καιρο, απο τον οκτωβρη!τεσπα.

ειμασταν οικογενειακως για καφε, ευτυχως τουλαχιστον που καθεται η μικρη.τα λεμε και μετα

φιλια

Καλημερα!!!! Αχ σημερα ξυπνησαμε με πολλα κεφια!!!! Η μικρη τραγουδαγε και εγω χορευα....χαχαχα

Εμενα ευτυχως πολυ ποδοσφαιρο δεν βλεπει οποτε αυτο το εχουμε γλυτωσει!!!!

Ντζεο εχεις να βγεις μονη απο οκτωμβρη....εγω απο μαιο.....

Καλημερα και καλη βδομαδα.Καλα απ'οτι ειδα,ειχατε πιασει πονεμενο θεμαα....ευτυχως ουτε εμενα βλεπει ποδοσφαιρο,οποτε αυτο το εχω γλυτωσει.Αλλα οντως για να κανουν μια δουλεια θα μας βγαλουν την πιστη πρωταααααα......αλλα..."αγαπα τον πλησιον σου,με τα ελλατωματα του".

Εγω ευτυχως οταν παω τη μικρη για μπαλετο,βρισκομαι εκει για καφεδακι με τις υπολοιπες μαμαδες,κι απο τοτε που κανουμε και παρεα εδω οι Σαλονικιες,ολο και βρισκομαστε για καφεδακι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ουτε εμενα ασχολειτε με μπαλα (ουτε ποδοσφαιρου ουτε μπασκετ) αλλα με τις μηχανες !!τρελα λεμε!

δεν πειραζει ποτε δεν μοπυ λεει μην πας καπου ή τι ωρα θα γυρισεις απλα να ξερει που θα ειμαι.

ασε που εδω στην επαρχια πιστεψτε το ξερεις καθε στιγμη που ειναι ο καθενας!

μια φορα που πηγα για καφε με ειδε ενας γνωστος και ενω δεν μου μιλησε πηρε αμεσως τον αντρα μου και του λεει η γυναικα σου ειναι εκει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...