Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας..

Ήρθε κι η σειρά μου για να τριτώσει το κακό.. Προχθές πέθανε η γιαγιά μου και χθες είχαμε την κηδεία.. Βρε κορίτσια κάποιος μας μουτζώνει συνέχεια και δεν μας αφήνει να σηκώσουμε κεφάλι.. Τέλος πάντων.. όπως είπατε κι εσείς μακριά από εμάς όλα τα άσχημα πια..

Μαριαέφη μου κουράγιο.. μα όλα σε σένα πια;

Ngeo να χαίρεσαι την κορούλα σου.. να γίνει γρήγορα καλά.. η γαστρεντερίτιδα σε παιδάκια είναι ότι χειρότερο.. περαστικά και γρήγορα..

Αννούλα η κόρη σου θα πάθει πλάκα.. Θα είναι φοβερά αστεία η αντίδρασή της!

Εγώ στην αναμονή..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριαεφη μου τι να πω,κοριτσι εκει να μεινει το κακο,αλλα μη λες οτι δεν θελεις να βλεπεις ανθρωπο.......απλα προσπαθησε να κρατησεις μακρυα σου ανθρωπους απο τους οποιους εισπρατεις αρνητικη ενεργεια.....

Δομνινα μου συλλυπητηρια κοριτσι μου,να ειστε γεροι να τη θυμαστε....ερχονται γιορτες,προσπαθηστε να βλεπετε τα πτραγματα με αισιοδοξια!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Δομνινα μου συλλυπητηρια τι να πω βρε κοριτσι μου μονο καλα απο εδω και περα...

Βρε Μαρακι φτου μας γιατι δεν μας βλεπω καλα....

Εμεις πηγαμε στον γιατρο και ολα καλα η μικρη ειναι πιο μεγαλη απο την εβδομαδα της ο πλακουντας εχει θρεψει εκει που κοψαμε κομματι οποτε ολα τελεια!!!!

Η μικρη επαθε πλακα την εβαλε ο γιατρος να μετρησει τα δαχτυλα της μπεμπας στα χερια και στα ποδια και γενικα συμετειχε καθολη την διαρκεια του υπερηχου και της αρεσε!!!!!

Καλε τι εχω φτοιξει μικρη η μια μικρη η αλλη τα εχω κανει κουβαρι χαχαχαχα πρεπει να συνηθησω να λεω την Εβελινα η μεγαλη αλλα ρε κοριτσια για παντα θα ειναι η μικρη μου η πρωτη μου ζουζουνα αυτο δεν αλλαζει αχ να το ζησετε γρηγορα ολες μεσα απο την καρδια μου!!!!!

Αχ αννουλα μου,με συγκινησες για αλληηηηηηηη μια φορα.Παντα τετοια κουκλα μου απο εδω και στο εξης,ποσο χαιρομαι για σενα.Και τι δε θα'δινα να ζησω κι εγω τετοιες στιγμες.......:-(:-(:-(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

ΑΝΝΑ μου μπραβο! κ για το μπεμπε κ για την κορακλα σου!

Μανουνιτα μου γλυκεια μου θα το ζησεις ειμαι πεποισμενη για αυτο μην το βαζεις κατω! σεξ και παλι σεξ! θα ερθει!

Καλημερα σας! Καταρχην συλληπητήρια στη δομνινα για τη γιαγιά της. Δομνινα να ζησετε να τη θυμόσαστε και από εδώ και πέρα να έρθουν μόνο χαρες στη ζωή σου και τίποτα άλλο. Μαριαέφη μου, πρόσεξε λίγο. Κοντεύεις να γεννήσεις, μην πάθεις τίποτα τελευταίες μέρες! Μανουτίτα μου, εσύ! Πού θα πάει....Θα έρθει και για σένα η στιγμή που θα χαίρεσαι με την κορούλα σου τον πρώτο σου υπέρηχο!!! Αννα, πόσο όμορφη στιγμή αυτή που μας περιγράφεις! Σαν τη μανουτίτα κι εγώ....Αναρωτιέμαι αν θα έρθει ποτέ αυτή η στιγμή για μένα.

Ουφ!! Ας μη το σκέφτομαι.....Να είστε καλά. Φιλια....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Α, ε'ιπα να ξεκινήσω να παίρνω κάθε πρωι τη θερμοκρασία μου και την 23η μέρα να μετρήσω την προγεστερόνη για να δω πως είναι η ωορρηξία μου. Αφού η γιατρός μου δεν με καθοδηγεί και τα ρίχνει όλα στο σπέρμα και το άγχος, εγώ δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια....Είναι δυνατό, ρε κορίτσια, να έχω περάσει τόσα και να μην μου λέει τι να κάνω;;;Την άλλη φορά που πήγα και την ρώτησα αν πρέπει να το ψάξω λίγο περισσότερο από τη δική μου τη μεριά, μού είπε να μην κάνω τίποτα και να περιμένω το επόμενο σπερμοδιάγραμμμα. Το σπερμοδιάγραμμα βγήκε "σχετικά" καλό, τι να κάνω;;;Να περιμένω ως το Μαιο και αν δεν μείνω έγκυος ως τότε να με στείλουν κατευθείαν για εξωσωματική, ενώ εγώ δεν θα ξέρω αν κάνω ή όχι σωστή ωορρηξία; Είναι σωστά πράγματα αυτά; Οχι τίποτα άλλο, ρε γαμώτο...Είμαι και μακριά από τα Γιάννενα και δεν μπορώ να πάω κάπου να κάνω ένα υπερηχογράφημα να δω...Γι' αυτό μετράω τη θερμοκρασία. Βοηθάει λέτε; Τον άλλο μήνα σκέφτομαι να συνεννοηθώ με έναν γιατρό στο Νοσοσκομείο που ειδικέυεται σε υστεροσκοπήσεις να πάω να κάνω μία, μην τυχον και γίνεται τίποτα στη μήτρα. Τι άλλο να κάνω;;; Δεν ξέρω! Να έρθω στην Αθήνα να πάω εκεί σε κανέναν καλο γιατρό μπας και με καθοδηγήσει; Να ρωτήσω και κάτι άλλο μην τυχόν και ξέρετε. Υπάρχουν χάπια που να κάνουν ωορρηξία και από τις δύο ωοθήκες;;;Η αλήθεια είναι πως όλο λέω πως θα ψαχτώ και τίποτα δεν κάνω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσακια μου θα το νιωσετε συντομα και εσεις ειμαι πολυ σιγουρη!!!!!!

Μαρτζι μου αποψη μου ειναι να παρεις και αλλη γνωμη απο αλλον γιατρο μου φαινεται λιγο τρελο να μην σου λυνει αποριες η γιατρος σου ή τουλαχιστον να κανεις καποιες εξετασεις να δεις πως ολα ειναι καλα....

γεια σας κοριτσια, απ οτι βλεπω γενικα υπαρχει ενα ματι στην παρεα μας, mariaefi ελπιζω ολα καλα, να προσεχεις, τι εκανες στο μπαλκονι;;;ελπιζω οχι δουλειες!

δομνινα συλληπητηρια

margi και εγω τα ιδια θα εκανα στη θεση σου αλλα λογικα ξερουν οι γιατροι που λενε, και εγω τα ιδια εκανα και μου ελεγαν απο το αγχος ηταν αλλα εγω εκανα αυτο που επρεπε να κανω και να κανεις και εσυ το ιδιο

εμεις κοριτσια μια ομορφια, τριτη κ τεταρτη οπως σας ειπα η μικρη με γαστρεντεριτιδα, ερχεται ο αντρας μου την τεταρτη, και προς πεμπτη τον πιανει και αυτον, πιο ηπια αλλα και στο ταξιδι ο καημενος χαλια ηταν και το αποκορυφωμα, χθες κατερρευσα και εγω, σηκωθηκα και δεν μπορουσα να σταθω, ολη μερα στο κρεβατι, ευτυχως μια φορα εκανα εμετο σημερα τα ξημερωματα κατα τα αλλα κουραση και ξαπλα, παλι το τραπεζι που ειχαμε κανονισει για σημερα δεν εγινε αλλα το παρτι του κοριτσιου αυριο στον παιδοτοπο θα γινει!σημερα ειμαι καλυτερα, εφαγα φιδε και θα παω να ξαπλωσω τωρα μεχρι τις 5 που θα κανω μπανιο γιατι φωναξα μια κοπελα να μου κανει μαλλι γιατι δεν εχω κουραγιο να το κανω μονη μου η καημενη...ενα ευχελαιο παρακαλω τωρα!

φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δομνινα μου συλλυπητηρια κορίτσι μου!!! Να ξερεις οτι μετα την μπορα παντα ερχετε το ουρανιο τοξο!!!!μπορει να αργει λιγο αλλα θα ερθει και για εμας!!!!

Margi μου πιστευω πως αφου εκανες σαλπιγγογραφια και δεν εδειξε τπτ στην μητρα δεν αξιζει να κανεις υστεροσκοπιση, για την θερμοκρασια την εχω παρει και εγω για 3 μηνες πηρα καποια στοιχεια για τον κυκλο μου μα μεχρι εκει δεν με βοηθησε πουθενα ισα ισα αγχος που προσθεσε!!!! Ο γιατρος μου δεν μου εβαλε ποτε να κανω εξεταση προγεστερονης γιατι δεν το θεωρησε σημαντικο!!! Εγω θα σου ελεγα να κανεις αυτο που σου ειπε ο ο γιατρος λιγο ακομη υπομονη και θα ερθει!!! (Αυτο θα κανω και εγω) Τωρα εαν δω οτι με τρωει με το καινουργιο ετος να κανω κατι αυτο θα ειναι η σπερματεχυση!!! Φτανουν πια οι εξετασεις ειμαστε υγιεστατες!!!

Δεν νομιζω να κοστιζει πολύ η σπερματεχυση και θα ειναι μια προσπαθεια οχι παλι εξετασεις χωρις λογο απ' οτι φαινεται!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ngeo μου περαστικα σας!!!

Αννουλα μου μπραβο σας!!!!

Μαριαεφακι μου πλησιαζουν οι μερες για να κανει την εμφανιση του το kinderaki σου!!!:):)

Μανουνιτα μου εμεις δεν το βαζουμε κατω που θα παει θα μας κάτσει και θα τις ζησουμε αυτες τις στιγμες και οι τρεις μας και μετα θα γελαμε !!!!!

κοριτσια ξερει καμια ποσο κοστιζει η σπερματεχυση??? τα φαρμακα τα γραφουν???

Για να περνουμε πληροφοριες σιγα σιγα!!!;):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλησπερα κοριτσια, εμεις καναμε σημερα το παρτυ της κατερινουλας στον παιδοτοπο, μια χαρα περασανε τα πιτσιρικια, χοροπηδουσανε πολυ γελιο, και οι μεγαλοι, καθομασταν, τα λεγαμε, ηρθανε και λιγοι φιλοι που δεν εχουν παιδια, μια χαρα.

το στομαχι μου ακομα δεν ειναι και πολυ καλα αλλα το παλευουμε, η μικρη μου παλι δεν τρωει ιδιαιτερα αλλα δεν την πιεζω αφου ξερω τι εχει περαει το καημενο.

πηραμε πολλα δωρα, ρουχα και παιχνιδια, τα περισσοτερα βεβαια θα αλλαχθουν ειτε γιατι δεν ειναι του γουστου μου ειτε γιατι ειναι μεγαλα, να φανταστειτε ακομα σημερα φορουσε μια φουστα απο το ζαρα 12-18 μηνων και της επεφτε κιολας!ειμαστε λεπτουλες (οχι εγω ε)τι να κανουμε!

κοριτσια δικιο εχει η μαγδα, και εγω τα ιδια εκανα, μετρουσα θερμοκρασια, εκανα τεστ ωορηξιας, την επιανα δεν μπορω να πω, εκανα εξετασεις, 3 γιατροι μου ειπαν να μην κανω τιποτα και τον μονο μηνα που δεν εκανα τιποτα απο τα παραπανω εμεινα εγκυος...τι να πω. αλλα τα εκανα για να αισθανομαι οτι κατι κανω, οτι απο τη μερια μου κανω οτι περνα απο το χερι μου.

μια σπερματεγχυση νομιζω εχει 100-120? στην αθηνα που κοιτουσα να κανουμε και εμεις τρομαρα μας!αλλα σε κεντρο, σε ιδιωτη μπορει να ειναι πιο οικονομικα. τωρα αν καλυπτει τιποτα το ταμειο...δε νομιζω εκτος αν μπορεσεις να το περασεις σαν κατι αλλο που καλυπτει, μια εξεταση, μια θεραπεια για μυκητες, κονδυλωματα κτλ...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κοριτσάκια μου γλυκά, σας ευχαριστώ θερμά για τα συλληπητήριά σας. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω ότι με σκέφτεστε.. και εννοείτε αυτά που γράφετε!

Μαριαέφη μου... τι λέει για μένα η κρυστάλλινη σφαίρα σου; Την προηγούμενη φορά πάντως την έβγαλα off..ελπίζω αυτή τη φορά να πέσει διάνα!

Margi μου χαίρομαι που είσαι και πάλι κοντά μας.. Είναι απαράδεκτο η γιατρός σου να μην σου έχει πει να κάνεις τουλάχιστον τις βασικές εξετάσεις... π.χ. ορμονικές, σαλπιγγογραφία και καλλιέργεια κολπικού υγρού. Από κει ξεκινάει μια γυναίκα το ψάξιμο και βλέποντας τα αποτελέσματα συνεχίζεται ή μη η έρευνα..

Όσον αφορά τη μέτρηση της θερμοκρασίας.. Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε πρόκειται.. Δεν είμαι για προγράμματα.. ούτως ή άλλως εμείς δεν έχουμε πιθανότητα να μείνω έγκυος φυσιολογικά οπότε τζάμπα θα πάει το όλο πράγμα..

Ngeo μου χαίρομαι πολύ που η κορούλα σου το ευχαριστήθηκε το πάρτι της. Και να δεις τι χαρά θα κάνει όταν της κάνεις και το άλλο δώρο της.. τον αδερφούλη της.. Θα είναι συγκλονιστική στιγμή.. είμαι σίγουρη.

Αννούλα χαίρομαι που η Εβελίνα σου μπαίνει στο νόημα και στο πνεύμα της "μεγάλης" αδερφής.. Θα είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη και σε ηλικία που μπορεί να σε βοηθάει σε όλα..

Όπως είπε και η Μανουτίτα..μακάρι να έρθει σύντομα η στιγμή και για μας..

L2qIp2.png

Δομνίνα μου να ζήσετε να την θυμάστε πάντα ετσι μενει κάποιος που εχει φύγει ζωντανος, πάντα μεσα στις ψυχές μας περσυ εχασα και εγω την γιαγιούκα μου με ειχε μεγαλώση και τράβηξα και εγω το ζόρι μου οσο χρονων και να ειναι δεν παυει να ειναι ο ανθρωπός σου, χαθηκα γιατι οποτε μπαινω στο νετ ψαχνω για γιατρο για τον μικρό τι θα κάνω ακομα δεν ξέρω αλλα πιστευω να την βρω την ακρη μου το σάββατο πήγαμε στην κιάφα ενα βουνο εδω κοντα με ζώα τα παιδια ξετρελάθηκαν και την κυριακή βολτούλα στα βίλλια κοιτάμε και για σπίτη αλλα κομάτι δυσκολο μου φαίνετε ειναι μικρο χωριο αφήστε που μου κάνει κατι ειναι λιγο ερημιά ρε γαμώτο αλλα για να μεγαλωσουν τα παιδια εινια οτι πρεπει.... είδωμεν, δεν ειμαι και στα καλητερά μου γιατι εχω απογοητευτει με τους γιατρους τριτο χειρουργειο και παλη αβεβαιο!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...