Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

μπραβο δομνα μου αντε μπηκε το νερο στο αβλακι υπομονη κ δυναμη ο θεοσ μαζι σασ κ σε ολα τα κοριτσια που το παλευουν

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλα στις εορταζούμενες μας εξαφανήστηκα λίγο, δομνίνα μου μπράβο βρε χαρηκα αυτα ειναι νέα, λοιπον θελω αν ξέρεται να μου πείτε καποιον κορυφαίο παιδοχειρουργο που να ξέρει καλα απο υποσπαδίες θα μου πειτε τι ειναι αυτο ε?? σας εχω μηληση για το γιο μου το πουλάκι του η τρυπουλα ειναι πιο χαμηλά και πρεπει να το φτιάξουμε εχουμε κανει ηδη 2 χειρουργία αλλα τζίφος τώρα εκανε φίλη μου στον ιδιο γιατρο με τον δικό μου το δευτερο σκατά αρα θα πρεπει παλη να αλαξω γιατρό σωστά?? και τι θα γινει ρε κοριτσια θα κανω επεμβασης σε ολη την αθηνα χωρις αποτελεσμα και μετά??? δεν ξερω τα χω παρει δεν ξερω τι να κάνω....

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Ιβέτ μου λυπάμαι αφάνταστα για την ταλαιπωρία σας.. και μάλιστα όταν το παιδάκι πρέπει να υποβληθεί σε τρίτο χειρουργείο.

Έχω ακούσει ότι στο Παίδων υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί εξειδικευμένοι. Πάντως ξέρω ότι και στο άλλο site parents.org.gr υπάρχει ειδική κατηγορία με γιατρούς και εκεί νομίζω σίγουρα θα βρεις κάποιο όνομα διότι είχα διαβάσει παλαιότερα αρκετές περιπτώσεις σαν τη δική σας.

Αν θες ψάξτο και αν δεν μπορέσεις να το βρεις πες μου να κοιτάξω κι εγώ..

Θένα τι κάνουν τα ταρζανάκια σου; μεγαλώνετε και ομορφαίνετε.. πάντα τέτοια..

Αννούλα η κοιλίτσα φουσκώνει;

L2qIp2.png

γεια στις ομορφες!

κ Χρονια πολλα στις εορταζουσες!

Δομνινα πολυ ευχαριστα τα νεα σας! αντε βρε κοπελα μου να σηκωσετε λιγο κεφαλι!!

ιβετ μου δεν ξερω καθολου απο αυτα αλλα οντως στο παρεντς θα δεις πιστευω

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;εμεις καλυτερα, η μικρη απο χθες 4,30 το πρωι εκανε εμετο μεχρι την ιδια ωρα μεσημερι, γαστρεντεριτιδα, τα ειδαμε ολα, να παρακαλαει για νερο, να μη της δινω οταν της εδωσα αμεσως το εβγαλε, τεσπα, σημερα καλυτερα ειναι αλλα γκρινια και υποτονικοτιτα, thena χρονια πολλα, δομνινα μπραβο ,ivet κοιτα αυτο που λενε τα κοριτσια, τα λεμε αυριο γιατι τρεχω, φιλακια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου Θενα μου χρονια σου πολλα να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου και να σε χαιροντε πανω απολα.....

Δομνα μου μπραβο κουκλα μου ολα μπαινουν σε σειρα σου ευχομαι ο αγιος βασιλης την νεα χρονια να σου φερει το πολυποθητο και να ειναι γερο και δυνατο μη σου πω και διπλο.....χαχαχαχα

Η κοιλιτσα ναι εχει μεγαλωσει αρκετα το σαββατο κατεβηκα και αθηνα και ψωνησα και μετα εμεινα στην μαμα μου 3 μερες....

Την παρασκευη εχω γιατρο και θα παρω και την Εβελινα μαζι να δει την αδερφουλα της......Ο γιατρος ειναι υπερ για να προσαρμοζεται και το παιδι στην ιδεα και για να της μιλησει για το πως πρεπει να βοηθαει την μαμα θα πεσει πολυ γελιο.....

Νγεο περαστικα σας αχ περυσι ειχε παθει 4 φορες γαστραντεριτιδα τα ειχα δει ολα φετος φτου φτου τιποτα μακαρι να μην κολησει τιποτα

Οι υπολοιπες ελπιζω να περνατε καλα!!!!!!

Καλημεραααα,ngeo μου καταρχην να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου,σημερα,πολυχρονο και καλοτυχο να ειναι.Περαστικα του,ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα.Θελει πολυ προσοχη στη διατροφη της για μερικες μερες.

Αννουλα μου και μονο που το σκεφτομαι συγκινουμαι.......τι τελεια εικονα,ειμαι σιγουρη οτι η μικρη πολυ θα το χαρει.

Μαριαεφη μου τι κανεις κοριτσασκι μου,μετρας αντιστροφα πια ε,αντε τελειωσαν τα ψεματα,σε λιγο θα γεμισει η αγκαλια σου!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

αχ κοριτσια με τσιμπησε μια αραχνη κ εχω βγαλει σπυρακια στην πλατη κ στα ποδια ευτυχως οχι κοιλια αλλα το μονο που βαζω ειναι betadine για να δουμε!

24 μερες μεινανε αλλα που ειναι το τικερακι μου??

Διαφημίσεις

Η φενιστιλ βρε μαρακι δεν κανει?πωπω σκεφτομαι φαγουρα....εγω παλι μου επεσε το ζαχαρο και λυποθιμησα αλλα ευτυχως δεν επεσα να χτυπησω κιολας ημουν καθηστη η μικρη φοβηθηκε πολυ αλλα τα χαλια μου τα ξερω τεσπα αυριο που θα παω στον γιατρο θα μου γραψει και εξετασεις να παω το σαββατο να τις κανω....

Καλημερα,αμαν βρε κοριτσια μου,περαστικα σας.Α πα πα,να φυγουν μακρυα,τι πραγμα ειναι αυτο.Για κοιτατε να προσεχετε τον εαυτο σας κυριες μου.Ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα.Φιλια πολλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...