Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;εμεις καλα, χθες ηρθαν οι φιλοι μας, τελικα εκανα τα λαζανια που εγιναν πολυ καλα, μια σαλατα με πατατες, μπεικον, σπανακι, καρυδια, κασερι, μια αλλη με μακαρονια και εψησα 2 πιτσες αλλα ουτε η μια δε φαγωθηκε, σκασαμε, ειχαμε και γλυκο μετα, αφηστε τα, τα κιλα προστιθενται!!!

σημερα πηγαμε για καφε αλλα ειμασταν κομματια και γυρισαμε νωρις και ξεραθηκαμε παλι το μεσημερι. αργοτερα θα ερθει ενα φιλικο ζευγαρι με το κοριτσακι τους να καθισουμε και αυριο μας εχει τραπεζι εξω η πεθερα. μου ερχεται να σκασω απο το φαγητο!

ο μπεμπης παιδια ολο γυρναει στην κοιλια μου, πω πω απιστευτο ειναι και πολυ κουραστικο. mariaefi εσενα κουνιεται; εχει παρει θεση λογικα ε;ποτε ειπες μπαινεις στο μηνα σου;;;κοντευεις λογικα!αχ τι καλα, εγω ανυπομονω απο τη μια αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τα ξενυχτια και την κουραση και τρελαινομαι.παλι απο την αρχη οι κρεμες, τα φρουτα, τα γαλατα, τα μπιμπερο, εκατο φορες αλλαγμα τη μερα, αχ αχ...αλλα απο την αλλη θα ειναι ενας μπεμπουλης!τι σας λεω παλι και εγω...

φιλακια σ ολες σας

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

α ρε μανου μου δεν πειραζει γλυκεια μου! θα ερθει η ωρα η σωστη!!

σημερα πηγαμε σουπερ και τι επαθα κοριτσια: γλυστρισα στα λαχανικα και ευτυχως ηταν απο πισω η μαμα μου και κρατησε αντισταση ..ανοιξαν ομως τα ποδια μου και το ενα μπηκε κατω απο το ραφι...τρανταχτηκα βεβαια αλλα ευτυχως ολα καλα!

Ngeo μπαινω στον μηνα μου σε 2 βδομαδες και σε 29 μερες γενναω ναι!

καθολου δεν με νοιαζει το ξενυκτι γιατι κ τωρα ξενυχταω αλλα γιατι ποναω κ ειμαι καπως ενω τοτε θα ειναι ευχαριστο και θα εχω το μωρακι μου!

Διαφημίσεις

ivet να τον χαιρεσαι εστω και αργοπορημενα!χθες δεν μπηκα...

μαγδα να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε και ολα θα φτιαξουν για ολες θα δειτε, πιστη και υπομονη να εχετε!

εμεις αυριο θα εχουμε λιγο κοσμο το βραδι, μονο τους πολυ φιλους γιατι θελαμε να τους βγαλουμε ολους εξω αυριο αλλα ειναι πολλα ατομα και προτιμω να κανω το παρτι της κατερινουλας μου την αλλη βδομαδα στον παιδοτοπο και για μενα εχω κανει και εχω κανει γιορτες. για να μην αναρωτιεστε την κυριακη γιορταζει ο αντρας μου και εγω εχω τα γενεθλια μου!!!αυτο βεβαια ειναι το σημαντικο εννοειται!δε σας λεω ποσο γινομαι, τα κρυβω αλλωστε εδω και χρονια...χι χι χι και επειδη την κυριακη γιορταζει και η πεθερα και θα μας κανει αυτη το τραπεζι, εμεις την αλλη βδομαδα, ειπαμε να μαζευτουμε αυριο με μερικους φιλους, 6 ατομα δηλαδη!

και για τη γιορτη της κατερινουλας μου θα την κανω σε παιδοτοπο την αλλη κυριακη, ευτυχως εδω ειναι πολυ φθηνα ακομα!και συμφερει σε σχεση με το σπιτι

φιλια κοριτσια και τα λεμε

mariaefi προσπαθησε να ξεκουραστεις, ερχονται δυσκολα!!!εσυ δεκεμβρη λογικα ε;εγω 12 γεναρη μπαινω στο μηνα μου, αραγε θα βγει αιγοκερος ή υδροχοος;προτιμω το πρωτο αλλα απ την αλλη λεω να γινει και να παρει περισσοτερες μερες...αυτα, σας αφηνω

Χρονια πολλα και ευτυχησμένα γεμάτα υγεία για σένα και την οικογενεια σου καλή μου καλα τα περάσατε απο οτι διαβασα, που μένεις και ειναι οικονομικά στον παιδότοπο??? γιατι εδω σε εμας αθήνα ουτε απο έξω???

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Γειαααααααα και απο μένα χαθηκα ε?? ειχαμε παει εκδρομούλα στα βίλια χθες ηταν πολύ ωραία και ο συζηξ με ψυνη να παμε μόνιμα εκει να φανταστήτε ειναι ενα χωριο σε ύψωμα που πιάνει συχνά χιονι και εχει αρκετες ταβερνες μια πλατεία με κουνιες λίγες μην φανταστήτε τιποτα υπερογκο εχει λιγες καφετεριες αλλα δεν εχει το βασικό παιδοτοπο λετε να παω να ανοιξω ενα χα χα, αναρωτηθηκα πως και δεν εχουν ανοιξη ακομα εναν παιδοτοπο χθες που ειδα καταλαβα δεν υπαρχουν μαγαζια και χωροι για τετοιο πραγμα ειναι μια ευθεια με στενο δρομο που εχει μαγαζιά εμπορικα δεν εχει καθουλου τα απαραίτητα εχει και ναι θελει τρελα ο αντρας μου να παμε εκει γιατι στην ελευσινα πολυ βρόμα ρε κοριτσια πολυ διυληστήριο και καυσαεριο δεν αντεχεται αλλο, ειναι 25΄΄ λεπτα απο εδω αλλα εχει στροφές φοβαμαι οτι θα αποκλειστώ λιγο εκει αλλα και εγω θελω να αλάξω την ποιοτητα τις ζωής μας,εσεις τι λετε??? τι θα κάνατε εσεις???θέεεεεεεενα που εισαι καλή μου???

μαριαεφη προσεχε λίγο βρε μην παθεις και τιποτα με της τούμπες πω πω πως σε καταλαβαίνω με την κοιλιά τουρλα ε?? και εγω ετσι ελεγα να γεννήσω και τιποτα αλλο αλλα οταν γέννησα ο μικρός μου με ετρεχε 3 μήνες κολληκούς μας ξεντέριασε ο ατιμός σερνόμουνα τουλαχιστον στην κοιλια τον πας οπου γουστάρεις χωρις να μουτσωκλέει ακουσέμε εκτος αν ειναι χαλαρό μωράκι, μανουτίτα πετηχες μια φορα οποτε μην αγχώνεσαι θα γίνει οταν ειναι, πάμε για αλλα οκ?? μαρτζι μου υπομονή καλή μου ολα θα γίνουν για ολες μας οταν ειναι η ώρα και εγω για τα δικά μου θεματα αυτο σκέφταμαι και παρηγοριέμαι.

Φιλάκια σε ολες αν ξέχασα και καμία σόρρυ δομνίνα τι νέα??

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

mariaefiδεν το πιστευω οτι εφτασε ο καιρος!!!αντε!να προσεχεις, ελπιζω ολα καλα

ivet βαλε το επιχειρηματικο σου δαιμονιο να δουλεψει

manoutita δεν πειραζει οπως λες παμε για αλλα τον αλλο μηνα, θα εχουν πιασει και τα κρυα (λεμε τωρα) και θα χουχουλιαζετε!

σημερα πηγαμε για καφε, μετα μας εβγαλε η πεθερα εξω που γιορταζε, εμεις ειπαμε το καναμε την παρασκευη αλλα και χθες ηρθαν κατι φιλοι και καθισαμε, μια χαρα και την αλλη βδομαδα θα τους κανουμε εμεις το τραπεζι στην οικογενεια..

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, να ειστε ολες καλα, φιλακια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημερα κοριτσια

Ngeo χρονια σου πολλα κουκλα μου να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να ερθει και ο μπεμπουκος σου!!!!!

Μανου μου δεν πειραζει κουκλα μου συνεχιζουμε δυνατα ετσι?

Ιβετ στα Βιλια ειναι ωραια εχω παει 2-3 φορες και μου αρεσε απο την ελευσινα παντως πολυ ποιο ωραια ειναι εκει

Οι ολιπες (που λεει και η ανηψια μου) πως ειστε?

Καλησπέρα κι από μένα..

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες.. Πάντα γεροί, ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι..

Εμάς το πρόγραμμα αυτό το σβκ περιελάμβανε παιδότοπο (για τα ανηψάκια), φαγητό σε σπίτι φίλων το σάββατο το βράδυ και τραπέζι στους κουμπάρους μας την κυριακή το μεσημέρι.. Ωραία ήταν.. χαλαρώσαμε, γελάσαμε.. είπαμε και μερικές κουβέντες με άλλους ανθρώπους..

Τα μωράκια σας έρχονται.. τι καλά.. πολύ χαίρομαι γι' αυτό.

Ιβέτ, πέρισυ το καλοκαίρι περνάγαμε από τα Βίλλια για να πάμε Αλεποχώρι.. Δεν μπορώ να πω ότι συγκλονίστηκα αλλά εντάξει, εγώ είμαι από το Βόλο οπότε δεν υπάρχει σύγκριση.. Σε σχέση με την Ελευσίνα όμως είμαι σίγουρη ότι σαν περιβάλλον είναι πολύ καλύτερο..

Φιλάκια πολλά πολλά..

Υ.Γ. Μανουτίτα θα μας κάτσει ταυτόχρονα το μπεμπέ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

edo edo eimai ivet mou:tongue:

χαθηκα δεν προλαβαινω το σκ απο παιδοτοπο σε παιδοτοπο πρωι βραδυ χτυμανε καρτεσ τι να τα κανω:rolleyes:

κ εγω γιορταζα την κυριακη μετισ παρθενεσ:tongue: αφου με λενε Παρθενοπη:!:

ευχαριστω προκαταβολικα για τισ ευχεσ χιχι.

αχ κοριτσια αντε κοντεβετε για τα μπεμπακια σασ αυτεσ οι τελευταιεσ μερεσ ειναι μεσ το ανχοσ.

αυτα τα λιγα ειμαι στη δουλεια φιλουθια:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα,χρονια πολλα στις εορταζουσες,αν και καθυστερημενα,ngeo,thena να ειστε πολυχρονες να χαιρεστε τις οικογενειες σας.

Εγω καλα ειμαι αν εξαιρεσουμε οτι με την αφιξη της "κοκκινοσκουφιτσας" ειχα πολυ πονοοοοοοοοοο.Αλλα παει περασε κι αυτο.....μακαρι δομνινα μου,απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι.Αν και μακαρι κοριτσακι να μεινεις πριν απο μενα,στο ευχομαι ολοψυχα.

Να εχετε μια ομορφη μερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!!

Βγήκε το αποτέλεσμα και είναι 6,83 από 16 που ήταν την προηγούμενη φορά! Γιούπι!!!! Είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια και πολύ καλή μάλιστα.. Την έστειλα με φαξ στο γιατρό και περιμένω να με πάρει για να μου πει εάν τελικά θα πρέπει να κάνουμε τη μαγνητική (εννοείται πως ελπίζω να μας πει ότι δεν χρειάζεται)!!

Συνεχίζουμε την αντιβίωση και τις βιταμίνες μας κανονικότατα και με το πέρας της αντιβίωσης θα περιμένουμε να περάσουν 10 μέρες για να κάνουμε μια επαναληπτική καλλιέργεια, να δούμε το αποτέλεσμα και αν έχει εξαλειφθεί το μικρόβιο θα προχωρήσουμε στην κατάψυξη του σπέρματος μιας και τον Γενάρη θα κάνουμε την επέμβαση.. Προχωράμε κορίτσια...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...