Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,αννουλα μου να σου πω και παλι συγχαρητηρια κοριτσακι μου,αντε με το καλο να ερθει η δευτερη κορακλα.

Μαγδα που εισαι βρε κοπελα μου,μας ελειψες..........ευχαριστω για την ευχη κι εννοειται οτι ανταποδιδω.Μη χανεσαι,τουλαχιστον να μαθαινουμε οτι εισαι καλα.Να προσεχεις τον εαυτο σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανουνιτα μου η όλη κατασταση με ειχε παρει απο κάτω!!! Εχω απογοητευτει αρκετα και σκεφτηκα πως εαν απομακρυνθω απο το foroum θα ξεχνιωμουν!!! Αλλα τελικα κατι που θελεις πολύ δεν μπορεις νατο ξεχασεις απλα και μονο πατοντας ενα κουμπί!! Για την ωρα το εχω βαλει στην ακρη μετα τις γιορτες σκεφτομαι την σπερματεχυση!!! Με ανυσηχει που μενω επαρχια θα μπορουν να την κανουν εδω?? Θα ειναι καλυτερα να παμε Θεσ/νικη??? Απο το Ιανουαριο βλεπουμε!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ

Μαριεφακι μου σε ευχαριστω πολυ και εσυ με το καλο κουκλα μου και ολα καλα απο εδω και περα και ξεκουρασου τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο θα εχεις ουα και πανες!!!!

Μανου μου σε ευχαριστω και παλι εισαι πολυ γλυκια και ευχομαι συντομα η ομορφη οικογενεια σου να μεγαλωσει!!!!!

Μαγδα μου κουκλα μου χαθηκες σε ευχαριστω και εσενα και να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε συχνα και το νεο ετος να σου φερει αυτο που τοσο επιθυμεις!!!!

Μαγδα μου θα συμφωνησω,αν ηξερες ποσες φορες εχω πει θα το ξεχασω,αλλα ελα που δε γινεται,μια κουβεντα ειναι........Νομιζω παντως πως θα ειναι καλυτερα σε ενα μεγαλυτερο κεντρο στη Θεσ/νικη.

Αννουλα μου σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

mprano anna telia ta nea soyfige megalo anxos an k pistevo katavathos to ikseres oti ola ine kala,k pali mpravo,efxome mia telia teliomini egimosini k grigora k stis ipolipes kopeles poy exo ena na toys po,i apoxi apo to parents mono monaksia k thlipsi tha feri ,iparxoyn k themata poy mporite na ksexnieste an den thelete na iste mazimas ego katalaveno giati k ego pedevomoyn mexri na mino egios oxi oso esis alla i apomonosi me ekane na to skeftome pio poli telika:(;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Μραααααααααααααααβο αννουλα αντε βρε ολα καλά πήγαν χαρηκα πολύ να χεις μια τελειομηνη και τελεια εγκυμοσήνη, κορίτσια σημερα δεν ειχε σχολειο ο μεγάλος και αφου εβαλα το φαγητο ολη μερα ως τωρα παιζουμε τι κομπιουτερ για λιγο βαιβεα τι μονοπολη που τσακωθήκαμε λίγο γιατι δεν του αρεσει να χάνει τι τρεξιμο με το σκατούλη μαζί κιολάς αχ τα χαιρομε τοσο οταν παιζουμε ετσι ομορφα τα σκατούλια χωρις γκρινια οταν τους αφιερώνω ποιοτικό χρονο νιωθω και εγω καλά, σήμερα εχει γενεθλια ο συζηξ αλλα δεν κάνουμε τίποτα μαλον για καμια βολτα στους κουμπάρους μου μας κόβω.Αντε θα χειμωνιάση καπια στιγμη μου την εχει δωση ο κωλοκαιρος...

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Μαγδουλα!!! τσα! βρε μην χανεσαι! εδω λεμε και τα περι ανεμων κ υδατων ειπαμε!!

να πας ΘΕΣ/ΚΗ εννοειτε!

Αννα μου ειμαι τοσο χαρουμενη!!

μανου ενταξει η μικρη εε??

Καλημεραααααα,ιβετ να τον χαιρεσαι τον συζυγο,καλα κι εγω αυτες τις μερες που εχω τη μικρη σπιτι,ολο στα παιχνιδια ειμαστε,χθες ανεβασαμε την "Ωραια κοιμωμενη" με τις χαρτινες μπαλαρινες της.......

Μαριαεφη μου ευυχως ειναι μια χαρα,αλλα θα την κρατησω σπιτι,γιατι επειδη εχει θεμα με τα λαιμα,δεν θελω να υποτροπιασει με αυτον τον παλιοκαιρο.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ιβετ να χαιρεσε τον αντρα σου κ τα παιδακια σου !

μανου μου καλα εκανες ασε να περασει η βδομαδα μην υποτροπιασει παλι μωρε το παιδι!

απο τις 5 παλι ξυπνια ειμαι και κοιμηθηκα μετα τις 1 κ μιση...

τουλαχιστον να μαγειρεψω γιατι χτες διακοπη ρευματος απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ μου εσπασαν τα νευρα λεμε!

Διαφημίσεις

ivet να τον χαιρεσαι εστω και αργοπορημενα!χθες δεν μπηκα...

μαγδα να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε και ολα θα φτιαξουν για ολες θα δειτε, πιστη και υπομονη να εχετε!

εμεις αυριο θα εχουμε λιγο κοσμο το βραδι, μονο τους πολυ φιλους γιατι θελαμε να τους βγαλουμε ολους εξω αυριο αλλα ειναι πολλα ατομα και προτιμω να κανω το παρτι της κατερινουλας μου την αλλη βδομαδα στον παιδοτοπο και για μενα εχω κανει και εχω κανει γιορτες. για να μην αναρωτιεστε την κυριακη γιορταζει ο αντρας μου και εγω εχω τα γενεθλια μου!!!αυτο βεβαια ειναι το σημαντικο εννοειται!δε σας λεω ποσο γινομαι, τα κρυβω αλλωστε εδω και χρονια...χι χι χι και επειδη την κυριακη γιορταζει και η πεθερα και θα μας κανει αυτη το τραπεζι, εμεις την αλλη βδομαδα, ειπαμε να μαζευτουμε αυριο με μερικους φιλους, 6 ατομα δηλαδη!

και για τη γιορτη της κατερινουλας μου θα την κανω σε παιδοτοπο την αλλη κυριακη, ευτυχως εδω ειναι πολυ φθηνα ακομα!και συμφερει σε σχεση με το σπιτι

φιλια κοριτσια και τα λεμε

mariaefi προσπαθησε να ξεκουραστεις, ερχονται δυσκολα!!!εσυ δεκεμβρη λογικα ε;εγω 12 γεναρη μπαινω στο μηνα μου, αραγε θα βγει αιγοκερος ή υδροχοος;προτιμω το πρωτο αλλα απ την αλλη λεω να γινει και να παρει περισσοτερες μερες...αυτα, σας αφηνω

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Aννα μου, πόσο χαίρομαι για σένα και τη μικρούλα σου! Να πάνε όλα καλά, Αννούλα μου.

Μάγδα μου, φιλεναδίτσα μου, πώς σε καταλαβαίνω! Πέρασεένας χρόνος από τότε που αρχίσαμε να μιλάμε και θυμάμαι που λέγαμε πως " του χρόνου θα έχουμε μωρό", θυμάσαι;; Ακόμα τίποτα ούτε εγώ ούτε εσύ....Εύχομαι να κάνει σύντομα την αρχή μια από τις δυο μας. Προς το παρόν εγώ τίποτα. Αδιαθέτησα χθες βράδυ και πολύ στενοχωρήθηκα. Βαρέθηκα, ρε κορίτσια. Βαρέθηκα να έχω ελπίδες και τελικά να αποδεικνύονται φρούδες. Λέω να ξεκινήσω κι εγώ εξετάσεις πιο εξειδικευμένες να δω τι γίνεται. Σκέφτομαι για υστεροσκόπηση. Θα κάνω και έλεγχο ωορρηξίας κάθε μήνα για να ξέρω πότε θα πάρω την κορτιζόνη για τους πολύποδες. Δεν θα την ξεκινήσω καθόλου αυτό το μήνα, αν η ωορρηξία είναι άπό την καλή πλευρά. Γιατί να χάνω μήνες;;; Εσείς τι λέτε;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...