Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ivet και λοιπα κοριτσακια καλημερα,η αληθεια ειναι οτι εχω πει στον εαυτο μου οτι δε θα αγχωνομαι,αλλα οταν ερχονται οι μερες,αρχιζω και τρωγομαι.Θα συμφωνησω απολυτα μαζι,οσον αφορα τη συμπεριφορα μας προς τα παιδια.Αυτο με το μετρημα ως το 10 πιανει,επισης εγω,οταν νιωθω οτι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι,βγιανω για λιγο απο το δωματιο,μεχρι να ξαναβρω τον εαυτο μου και να δεις μετα τι ωραια που ερχεται μονη της να με βρει και να το λυσουμε το θεμα.

Βρε κοριτσια εχει προκυψει ενα θεμα,εχω κερδισει ενα δωρο μεσω διαγωνισμου καρτοκινητης,μου ειπαν οτι θα το φερει κουριερ και θα το παραλαβω απλα με την ταυτοτητα μου.Ηρθε ομως ο τυπος χθες και μου ζητησε φωτοτυπια εκκαθαριστικου κι εγω στραβωσα και δεν του εδωσα.Θα ξαναρθει σημερα,μιλησα με την εταιρια και επιμενουν στην ταυτοτητα και δεν ξερω τι να κανω.......ειμαι και λιγο φοβιτσω με ολα αυτα.Για δωστε μου τα φωτα αν ξερετε τιποτα σας παρακαλω.:oops:

Απο τις λίγες γνωσεις μου επειδη δουλευα σε λογηστηριο δεν μπορουν να σου κάνουν τιποτα με φωτοτυπία οτι χαρτι και να δώσεις, τωρα για τα παιδια πες μου εσυ πως να τα αφησω να βγω να ηρεμήσω η ερμη που ο ενας ειναι 4 και ο αλλος 1 δεν μπορω μαλον για αργοτερα θα το αφήσω αυτο, εμενα ο μεγαλος ολη μερα τρεχει μεσα στο σπιτη οληηηηη μερα και αν βρεθει στο περασμάτου ο μικρος μπροστα τον πιανει στα μουτρα πραγμα που εκνευρίζει τον μπαμπα μας με αποτελεσμα να τον μαλωνει ρε παιδια πως να του το κόψω το κανει και με αλλα παιδια οχι μονο με τον μικρό.

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Kουκλες καλημερα και παλιιιιιιιιι,ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Τελικα μετα απο πολυωρη συζητηση με Αθηνα,βρηκα ακρη,αντε να δουμε τι θα γινει.

Ιβετ μου δεν εννουσα παιδακι μου να παρεις τους δρομους,απλα να βγεις απο το δωματιο που γινεται η φαση και να αλλαξεις χωρο,μεχρι να ηρεμησουν τα πνευματα.Παντως σιγουρα στις μικρες ηλικιες ειναι αλλιως,εμενα τωρα πια ειναι αρκετα μεγαλη και με την κουβεντα μπορουμε να συννενοηθουμε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουτίτα λόγω της ιστορίας που έχει προκύψει με τα δέματα την προηγούμενη βδομάδα (αυτά που ανατινάσσονται καλέ) είναι υποχρεωμένοι πλέον οι courier σε κάθε δέμα που παραλαμβάνουν ή δίνουν να ζητούν την ταυτότητα του αποστολέα.. Προφανώς γι' αυτό ήθελε φωτοτυπία του εκκαθαριστού. Για να διασταυρώσουν τα στοιχεία σου το θέλουν..

Αννούλα μακάρι κορίτσι μου να μάθεις το αποτέλεσμα σήμερα και να απαλλαγείς από το άγχος και την αγωνία..

Ιβέτ μου η σκυλίτσα σας ήταν κούκλα..

Θένα μου υπομονή..

L2qIp2.png

Kουκλες καλημερα και παλιιιιιιιιι,ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Τελικα μετα απο πολυωρη συζητηση με Αθηνα,βρηκα ακρη,αντε να δουμε τι θα γινει.

Ιβετ μου δεν εννουσα παιδακι μου να παρεις τους δρομους,απλα να βγεις απο το δωματιο που γινεται η φαση και να αλλαξεις χωρο,μεχρι να ηρεμησουν τα πνευματα.Παντως σιγουρα στις μικρες ηλικιες ειναι αλλιως,εμενα τωρα πια ειναι αρκετα μεγαλη και με την κουβεντα μπορουμε να συννενοηθουμε.

Ναι βρε το κατάλαβα απλα το διατίπωσα λάθος ουτε στο διπλανο δωμάτιο δεν μπορω να παω γιατι ο μεγαλος μου ειναι ατσούμπαλος και φοβάμαι!!

Διαφημίσεις

gia koritsia

εχεται δικιο αλλα το προβλημα αρχισε οταν γεννηθικε ο ιασονασ κ επρεπε να κανουν λιγη ισυχια,αφου τωρα που σασ γραφω ο μικροσ κυματε κ τα αλλα ειναι διπλα μου στο κρεβατι επανω κ χτυπιουντε κ φωναζουν κ κλαιν αν χτυπισουν ,πωσ να τα ηρεμισω αν φωναξω θα ξυπνησει το μωρο που με κοπο βαζω για υπνο ,παντα οταν κυματε ειναι το προβλημα που δεν ηρεμουν,κουραζομαι αφανταστα για να μην τον ξυπνησουν κ επιτηδεσ καμια φοραν φωναζουν.με φτανουν στο αμην τουσ ριχνω καμια κ πεφτει τεζα κ η Δαναη κ κοιματε απο το κλαμα:(

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

gia koritsia

εχεται δικιο αλλα το προβλημα αρχισε οταν γεννηθικε ο ιασονασ κ επρεπε να κανουν λιγη ισυχια,αφου τωρα που σασ γραφω ο μικροσ κυματε κ τα αλλα ειναι διπλα μου στο κρεβατι επανω κ χτυπιουντε κ φωναζουν κ κλαιν αν χτυπισουν ,πωσ να τα ηρεμισω αν φωναξω θα ξυπνησει το μωρο που με κοπο βαζω για υπνο ,παντα οταν κυματε ειναι το προβλημα που δεν ηρεμουν,κουραζομαι αφανταστα για να μην τον ξυπνησουν κ επιτηδεσ καμια φοραν φωναζουν.με φτανουν στο αμην τουσ ριχνω καμια κ πεφτει τεζα κ η Δαναη κ κοιματε απο το κλαμα:(

Ναι αυτο το ξέρω πολυ καλά κανεις κόπο να κοιμήσης το μωρο και τα μεγάλα στον ξυπνάν, εγω τον εβαζα να ζωγραφίση ή του εβαζα κανενα μικυ μάους να δει ή του ελεγα οτι τώρα θες να παιξουμε το παιχνίδη της ησυχίας θα μηλάμε ψυθηριστά για να μην μας ακουνε οι άλλοι και του αρεσε αυτο γιατι αν του ελεγα ησυχία για το μωρο σύγουρη ειμαι οτι θα εκανε φασαρία επίτηδες τώρα ξερει πια το μεσσημέρι ειναι νόμος απολυτη ησυχία το απογευμα βάζουμε τερμα ράδιο και αρχιζουμε να χορευουμε και να χοροπηδάμε ολοι μαζί παιζουμε σαν τα τρελά, αν κάτσεις και τους δώσεις πλαστελίνες ισως αφαιρεθουν λιγάκη, τι να σου πω κουκλίτσα καλό κουραγιο σε σένα και σε όλες μας...:):):):):):)

Μανουτίτα λόγω της ιστορίας που έχει προκύψει με τα δέματα την προηγούμενη βδομάδα (αυτά που ανατινάσσονται καλέ) είναι υποχρεωμένοι πλέον οι courier σε κάθε δέμα που παραλαμβάνουν ή δίνουν να ζητούν την ταυτότητα του αποστολέα.. Προφανώς γι' αυτό ήθελε φωτοτυπία του εκκαθαριστού. Για να διασταυρώσουν τα στοιχεία σου το θέλουν..

Αννούλα μακάρι κορίτσι μου να μάθεις το αποτέλεσμα σήμερα και να απαλλαγείς από το άγχος και την αγωνία..

Ιβέτ μου η σκυλίτσα σας ήταν κούκλα..

Θένα μου υπομονή..

Δομνινα μου δεν εχει περάσει μέρα που να μην την σκεφτώ μου λειπει απίστευτα και ναι για την ράτσα της ηταν ομορφη προχθές στο δρόμο ειδα ενα που της εμοιαζε παρα πολυ σταματησα να παω να το πάρω αλλα ειχε αφεντικο και δεν το ειχα δει παλη καλα δεν εγινα ρεζίλη!!! γαμώτο να φανταστεις πολλες φορες νομιζω οτι την ακουω στη αυλη να γαυγίζει και σκεφτομαι να την βάλω μέσα απο συνήθεια ακουω αλλα και νομίζω ειναι η λουσίνα μου!!

μπραβο ρε συ!!!!!!!!τελεια νεα, σημερα ολο καλα νεα ακουω!!!μπραβο με το καλο, να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!αντε πολυ χαρηκα βρε!

mariaefi εμας μας το εβγαλε μεγαλυτερο κατα 4 εβδομαδες...αυτα παιζουν ασε που στο 1ο 1 βδομαδα πριν μας ειπε 2700 και βγηκε 2620...οποτε μη το σκεφτεσαι!!!καλε θα εχουν μαζι γενεθλια δεν το πιστευω...

ivet thena το ξαναλεω, ηρωιδες!!!

δομνινα και manoutita φιλια και σε ολες τις αλλες!

η κουβερτα παει καλα, εχω κανει 45 ποντους (στο υψος δηλαδη που πλεκεται γιατι το αλλο ειναι 105 περιπου) οποτε για να μη φαινεται χαλια πρεπει να γινει περιπου 60 ποντους, τουλαχιστον δηλαδη!!!το πολυ πολυ αν τη φτιαξω να τη διπλωσω λιγο και να γινει 80-90 και να περασω καμια διακοσμιτικη κορδελιτσα γυρω γυρω απ ολη την κουβερτουλα στο στριφτο του σε γαλαζιο βεβαια!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Αννούλα συγχαρητήρια κοριτσάκι μου.. Με το καλό τώρα να την κρατήσεις στην αγκαλιά σου σε έξι μήνες... Μπράβο και πάλι μπράβο.. Τώρα μπορείς να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου σε όλο της το μεγαλείο..

Ngeo αυτό δεν είναι κουβέρτα.. είναι υπερπαραγωγή!!!

L2qIp2.png

Σας ευχαριστω κουκλιτσες μου και εσεις οτι επιθυμητε!!!

Ντζεο μου με το καλο να ερθει ο μπεμπουκος σου και να ειναι γερος!!!!

Και εσυ Δομνινα μου να ξεπερασεις ολα σας τα προβληματα και συντομα να μας ανακοινωνεις την δικια σου εγκυμοσυνη

χρυσοχερα η ngeo!!

δεν ανυσηχω για τα κιλα ετσι και αλλιως το ξερω κ απο την Εφη 3 κιλα την εβγαζε ο υπερηχος αλλα 2780 γεννηθηκε...!!!

με ενδιαφερει να παιρνει κανονικα γιατι λογω δυσκολης εγκυμοσυνης κ εμετων εχω αγχος...

Μπραβο Αννουλα μου!!! Δεν ξερεις τι χαρα πηρα!!!! :):):):)

Κοριτσακια μου σας διαβάζω αλλα νεα δεν εχω να σας πω!!!! Μαρτζυ μου υπομονη κοπέλα μου θα δεις που όλα θα πανε καλα, αφου διορθωθηκε και το προβληματακι του συζυγου όλα θα πανε καλα!!!!

Μαριαεφάκι μου συγχαρητηρια !!! λες μιας και συμβαδιζει στα κιλα με της Vasdelis να ειναι αγοράκι??:):)

Μανουνιτα ευχομαι να μας πεις συντομα ευχαρηστα!!!!!

Ιvet -thena και ngeo υπομονη με τα ζουζουνάκια σας!!!!

Δομνίνα μου υπομονή και ευχομαι να πανε όλα καλά!!! Τουλάχιστον ξερεται που βαδιζεται τωρα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...