Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

λοιπον εγω δεν αντεξα κ πηγα στο γιατρο σημερα..ειχα πονους κ το βραδυ οχι συσπασεις και ηθελα να ηρεμησω.

Λοιπον 2 κιλα το μπεμπακι μου..!! vasdeli μαζι παμε?! δεν πηρε πολυ απο την τελευταια φορα αλλα οι μετρησεις παιζουν κ ετσι μου ειπε δεν αγχωνομαστε...

αμνιακο υγρο σε καλα επιπεδα το κεφαλι πιο κατω δεν παει οπως ειπε ο καλος μου ο ντοκτορ! οι παλμοι 157 ολα αριστα.

Απλα με πιεζει πολυ για αυτο οι πονοι και οι συσπασεις ,συνεχιζω τα φαρμακα σε 20 μερες τελευταιο ραντεβου κ nst τοτε.

Βεβαια μου ειπε κ το εξης: οτι ειχε πολυ αγχος κ ο ιδιος τοσο καιρο αλλα δεν ηθελε να μου το μεταδωσει κ σε εμενα δεν ειχε πει τιποτα (μονο ο αντρας μου το ηξερε) οτι φοβοταν για αποβολη ή πολυ μεγαλη αποκοληση τωρα ομως που διανυω την 33η εβδ δεν φοβομαστε τιποτα ακομα κ αν γεννησω πιο νωρις το μωρο θα ειναι βιωσιμο!

Δομνινα καλα λεω οτι εισαι γεννημενη μανουλα!!

Ngeo θελω φωτο την κουβερτα να δω!!

Αννα εχεις νεα??

Μανου μου τι κανει η μικρη??

Εδω βρεχει παλι τωρα ενω το πρωι ειχε ηλιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mariaefi μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι για σενα,να δεις που ολα θα πανε καλα και το μωρακι θα γεννηθει οταν πρεπει και θα ειναι γερο και δυνατο.Η μικρη καλα ειναι απυρετη απο χθες το απογευμα,σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.Κοιτα να εισαι ηρεμη τωρα,τα καλυτερα ερχονται.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μπραβο βρε μανου που το κοριτσακι ειναι καλα!

αληθεια σε σκεφτομουν γιατι ξερω πως ειναι να εχει τοσο υψηλο πυρετο το παιδι σου!

οσο για μενα 36 μερες μεινανε μεχρι το ραντεβου για την γεννα οποτε υπομονη!

σαν τους φανταρους μετραω!

Καλα απιστευτο μου φαινεται,σαν χθες ειναι που εστειλα μηνυμα στη μηλιτσα και της ειπα για την εγκυμοσυνη σου..........ποσο γρηγορα περασε ο καιρος:PΑντε με το καλο να ερθει το μπεμπε,τα τελεια Χριστουγεννα θα ειναι φετος για την οικογενεια σας.Ποσο χαιρομαι δε λεγεται.:D:D:D

OPYIp3.png

vez3p2.png

:) :) ξερω οτι το εννοεις απο καρδιας!!!!!

και ανταποδιδω!!!!!!!!!!!!!σου στελνω ολη μου την μπεμπεδοσκονη!!!χαχαχα!!!

θα ειναι τα δευτερα τελεια Χριστουγεννα τα πρωτα ηταν οταν γεννησα την Εφη 20/12/2004 και φετος 20/12/2010 το δευτερο!!!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ,μακαρι να πιασει η μαγικη σου σκονη:PΑχ τι ωραια δεν ηξερα οτι θα ειναι την ιδια μερα,καταπληκτικο,φανταζομαι η μικρη θα ειναι μες την τρελη χαρα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ναι την ιδια μερα μανου μου και η μικρη(μαλλον η μεγαλη επρεπε να πω!) θα σβησει κερακια στο μαιευτηριο εχουμε ηδη συννενοηθει!

κ οσο για την μαγικη σκονη σιγουρα θα πιασει!!!!

Τα τελεια γενεθλια με το πιο ομορφο δωρο για το μεγαλο σου κοριτσακι!!!!Κι απο του χρονου με το καλο θα εχετε διπλα γενεθλια:D

Εγω σημερα ειμαι αισιως στην 30η μερα,αλλα αν κρινω απο τον τρελο μου κυκλο που μπορει να φτασει τις 35 μερες,εχω μελλον ακομααααα......Αν και δεν εχω πολλες ελπιδες γιατι καπου εκει στην ωορρηξια ηταν αδιαθετη η μικρη κι εγω δεν ημουν καλα,οποτε μαλλον την εχασα:(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μαριαεφάκη μου είμαι σίγουρη ότι ανακουφίστηκες πραγματικά.. Εγώ όλα καλά τα βλέπω, και τα κιλάκια και τη θέση και όλα του.. Φοβερή σύμπτωση να έχουν γενέθλια και τα δυο σου παιδάκια την ίδια μέρα.. Τι ευτυχισμένα Χριστούγεννα που θα έχετε φέτος!

Μακάρι όλες οι κοπέλες να φτάνουν στο τέλος μιας εγκυμοσύνης χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα...

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

ναι ανακουφιστηκα Δομνινα μου ειμαι χαρουμενη πολυ!

τα κιλακια λιγο με αγχωσαν γιατι την προηγουμενη φορα ηταν 1740 και σημερα 1950 μεσα σε 20 μερες δεν πηρε οσο την προηγουμενη φορα..ομως μου εξηγησε οτι οι μετρησεις ειναι κατα προσεγγιση.

εγω δεν ευχαριστηθηκα την εγκυμοσυνη μου αυτο το 9 μηνες ευτυχιας δεν το πολυπιστευω ομολογω... αλλα το μετα ναι ειναι η απολυτη ΕΥΤΙΧΙΑ!!!

Κοριτσακια μου τιποτα ακομα λογικα αυριο αλλα και παλι δεν τους πιστευω και πολυ απο μερα σε μερα με πανε.......

Σας διαβασα ολες και χαρηκα που εμφανηστηκε η Μαρτζι μας τωρα μενει και η Μαγδα να εμφανηστει....

Μαρτζυ μου σου ευχομαι ολα να ειναι περαστικα εκτως απο το μπεμπε που ευχομαι να ερθει και να κατσικωθει μεσα σου

Ax κοριτσια δεν προλαβαίνω τιποτα σημερα ειχαμε κολημβητήριο και απο οτι βλεπω παλη αρρωστα θα τα εχω πολυ μύξα πάλη!!

Δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω ολες μαριαεφη μου μην στεναχωριεσαι και εμενα ο μικρος εναν ολοκληρο μήνα δεν ειχε πάρει τίποτα, δομνήμα μου μια χαρα μου φαινεσαι ετσι με τσαμπουκά και ολα θα γίνουν οπως θες α ηθελα να σου πω οτι εχουμε την ιδια τακτική σχεδον στα παιδιά, μανουτιτα θα ερθει μην αγχώνεσε μόνο βουρ στον πατσα οποτε μπορεις,μάρτζι μου χάρηκα που σε ξανα ακούσαμε ειμαι και εγω της γνωμης να δεις και κανενα αλλον γιατρο και να εισαι ψύχραιμη ολα θα γίνουν στην ωρα τους και μου εμεινες εσυ καλή μου θένα κοιτα εγω τα δικά μου αν με φτάσουν στο αμην τοτε τρωνε ο μεγαλος μια ψυλη στον πωπω αλλα οχι μπατσα βρε θένα μου δεν ειναι καλό δεν ξέρω εμενα δεν παει καθολου το χερι μου στο προσωπο εγω ξερεις τι κάνω οταν του μηλάω και δεν με ακουει του λεω '' δεν πειράζη γιωργάκη που δεν ακους την μαμα οταν θα ζητάς κατι τοτε ουτε και η μαμα θα σε ακουει''' κοριτσια δεν φανταζεστε σφαίρα!!! του στερω παιχνιδια αυτα που του αρεσουν, τv, βολτα ε και μπήζω και φωνή σύγουρα αλλα οχι ξύλο να μετρας παντα μεχρι το δέκα πριν κάνεις οτιδήποτε θα δεις πιάνει!!! το ξέρω ειναι δύσκολο εγω φρικάρω με δυο εσυ καήμενη με τρια θα εισαι για δαφνή αλλα πραγματικά σε ζηλευω με την καλή την εννοια πάντα θελω και εγω τρια παιδακια αλλα δεν το βλέπω!!! οσο για τις βρωμιες στο σπιτη αλήθεια δεν τα εχω μαλώση ποτέ δεν αξηζει ο κοπος μωρε του κανω παρατήση καποια στιγμή αλλα δεν γ@μι@τε το σπίτη εμεις να μα σται καλα να το χαιρόμαστε!!:):):):)

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Ivet και λοιπα κοριτσακια καλημερα,η αληθεια ειναι οτι εχω πει στον εαυτο μου οτι δε θα αγχωνομαι,αλλα οταν ερχονται οι μερες,αρχιζω και τρωγομαι.Θα συμφωνησω απολυτα μαζι,οσον αφορα τη συμπεριφορα μας προς τα παιδια.Αυτο με το μετρημα ως το 10 πιανει,επισης εγω,οταν νιωθω οτι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι,βγιανω για λιγο απο το δωματιο,μεχρι να ξαναβρω τον εαυτο μου και να δεις μετα τι ωραια που ερχεται μονη της να με βρει και να το λυσουμε το θεμα.

Βρε κοριτσια εχει προκυψει ενα θεμα,εχω κερδισει ενα δωρο μεσω διαγωνισμου καρτοκινητης,μου ειπαν οτι θα το φερει κουριερ και θα το παραλαβω απλα με την ταυτοτητα μου.Ηρθε ομως ο τυπος χθες και μου ζητησε φωτοτυπια εκκαθαριστικου κι εγω στραβωσα και δεν του εδωσα.Θα ξαναρθει σημερα,μιλησα με την εταιρια και επιμενουν στην ταυτοτητα και δεν ξερω τι να κανω.......ειμαι και λιγο φοβιτσω με ολα αυτα.Για δωστε μου τα φωτα αν ξερετε τιποτα σας παρακαλω.:oops:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...