Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Και να ήταν μόνο το χέρι καλά θα ήταν....Από χρόνια αντιμετωπίζω αλλεργική ρινίτιδα. Εχω πολύποδα στη μύτη και έχω από χρόνια χάσει την όσφρησή μου. Τις τεελυταίες μέρες λόγω σκόνης και αλλεργίας ο πολύποδας είναι σε έξαρση. Εφραξε το ένα ρουθούνι και δεν μπορώ να αναπνεύσω. Μόλις αδιαθετήσω θα ξεκινησω θεραπεία με κορτιζόνη Απλά, όλα αυτά είναι παροδικά. Θα περάσει για κανά τρίμηνο και μέτα πάλι τα ίδια.Πρέπει να κάνω λέιζερ το οποίο κοστίζει από 3-4 χιλιάδες. Θα την έκανα αλλά περισσότερο από την υγεία μου θέλω ένα παιδάκι. Αυτό το ποσό το έχω γιατί πολύ πιθανό την Ανοιξη να ξεκινήσω κι εγώ εξωσωματική.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω κι ένα ευχάριστο. Ο άντρας μου έκανε ξανά σπερμοδιάγραμμα και βελτιώθηκε κατά πολύ. Από ποσότητα ανεβήκαμε στα 34 εκατομμύρια από 19 που ήταν την προηγούμενη φορά. Ο ουρολόγος είπε να προσπαθήσουμε μέχρι το Μαιο και μετά, αν δεν τα καταφέρουμε, να κάνουμε σπερμα΄τεγχυση. Μακάρι να σταματήσει η γκαντεμιά μου εδώ και να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα....

Για όλους αυτούς τους λόγους δεν έγραφα τόσο καιρό. Ηθελα να γράψω όταν θα είχα να σας πω κάτι καλό. Θεωρώ πως το ότι βελτιώθηκε το σπερμοδιάγραμμα είναι κάτι καλό. Πιο πολλές πιθανότητες έχουμε τώρα. Ολα τα υπόλοιπα ( χέρι, μύτη κτλ) θα τα αντιμετωπίσω. Το να μην κάνω παιδάκι δεν θα μπορέσω να αντιμετωπίσω ποτέ. Φιλάκαι. Μου λείψατε. Δεν θα ξαναχαθώ...

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ivet μηπως να αρχισεις με τιμωρια??

Ngeo μια χαρα ο μπεμπης εε??μπραβο κουκλα μου!αν και οι μετρησεις ειναι ενα θεμα οντως δικιο εχει ο αντρας σου!

Μαρτζι μου φιλεναδιτσα εγω πιστευω οτι θα καταφερετε χωρις εξωσωματικη αφου βελτιωθηκε το σπερμα! οσο για το χερι κλεισε παιδι μου ραντεβου στα απογευματινα ιατρεια ενος καλου νοσοκομειου να σε δουν! τι να πω με αυτους τους γιατρους!! την κορτιζονη αφου θα προσπαθησετε ανεβαλε την δεν το συζητω....

Aχ, μαριαέφη μου! Λες να έχω πάει σε ειδικευόμενους; Στον καλύτερο των Ιωαννίνων πήγα που έχει εξωτερικό ιατρείο και δεν έκανε τίποτα ο άχρηστος. Στη συνέχεια πήγα σ' έναν που ειδικεύεται στη μικροχειρουργική και συνέστησε φυσικοθεραπεία. Χθες πάλι πήγα στο νοσοκομειακό σε ειδικό για δάχτυλα. Αυτός είπε για χειρουργείο. Πάνω - κάτω όλοι τα ίδια μου λένε. Οτι είναι σοβαρά και δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Τι να πω....Εδώ γίνονται καλά άτομα που περνάνε από σοβαροτατα ατυχήματα κι εγώ έπεσα και έμεινα κουλή.....Πραγματικά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Προτεραιοτητα μου τώρα είναι να ξαναλειτουργήσει. Το αισθητικό μέρος το αφήνω στην άκρη.

Οσο θα παίρνω κορτιζόνη εννοείται ότι δεν θα κάνω προσπάθεια για παιδί. Μόλις αδιαθετήσω την ξεκινω για 20 μέρες. Θα έρθουν κι άλλα Χριστούγεννα χωρίς μωρό στην αγκαλιά ή έστω μία εγκυμοσύνη. Τα τέταρτα Χριστούγεννα που είμαστε μόνοι μας. Μακάρι του χρόνου να είναι διαφορετικά τα πράγματα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ελα μην μου πεφτεις!! σε παρακαλω!

του χρονου θα εχεις ηδη μπεμπακι στην αγκαλια!!

ειμαι βεβαιη!

και ρε γμτ για το χερι τα Γιαννενα φημιζονται για το πανεπισημιακο νοσοκομειο ειναι απο τα πολυ καλα...

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα,margi μου επιτελους βρε κουκλα μου,εμφανιστηκες.Πραγματικα ειναι καλα τα νεα του συζυγου και πιστευω κι εγω οτι μια χαρα θα τα καταφερετε και μονοι σας,αρκει να βρεις λυση για τα αλλα που σε κυνηγουν.Αμαν βρε κοριτσακι μου πως ταλαιπωρεισαι κι εσυ,ευχομαι παντως να γινεις γρηγορα καλα.

Ngeo μια χαρα ειναι ο μπεμπης σου,να μην ανησυχεις καθολου,χρονια πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται κι εκεινοι,με το καλο να ερθει ο μπεμπης.

Θενα εσυ "υπολοχαος Νατασα",εμενα ο αντρας μου,λεει πως θα επρεπε να με εχουν στα ΕΣ ΕΣ:tongue::tongue::tongue: εμενα βεβαια ειναι πια μεγαλο παιδακι και καταλαβαινει απο λογια,ειναι "εκπαιδευμενη".Σιγουρα βεβαια τα αγορακια ειναι και πιο ζωηρα,οποτε μονο υπομονη μπορω να πω κοριτσια.

Εμενα σημερα εκανε ενα 39 και ζαλιστηκα,αρχισαμε τις κομπρεσες,η γνωστη αμυγδαλιτιδα.Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει πολυ το πουλακι μου.

Καλο βραδυ και καλη Κυριακη να εχετε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟΣ 'ΝΑ' ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ:tongue: Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΕΔΟΤΟΠΟ

MARGI MOY ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΙΨΕΣ ΚΑΛΕ:D

ΣΤΗΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΓΕΣ ,ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ:rolleyes: ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟΙ Κ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ,ΚΑΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΕΔΟΣΕΣ:tongue: ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ Κ ΤΟ ΛΕΩ ΜΠΑΣ Κ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ:idea:.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΑΕΙ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΟΛΟ ΑΤΣΑΛΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΡΝΩ Κ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΠΑΤΣΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΞΕΛΑΡΙΓΚΑΖΟΜΑΙ Κ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΤΗΣ ΕΔΟΣΑ ΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ Κ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΓΗΤΣΑ ΜΕΤΑ ,ΟΤΙ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ .ΒΡΕ Κ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΑΙΡΑ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ;) ΕΜΑ ΠΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ:shock:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

θενα μου καλημερα! ηλιο εε? εμεις παλι εδω μετα απο καταγιδες χτες ολη μερα σημερα συννεφια...

εγω δεν δερνω την μικρη αλλα βαζω τιμωρια... οταν κανει κατι την στελνω στο δωματιο της (οχι για πανω απο 5-10 λεπτα) ηρεμουμε και οι δυο και οταν γυρναει της εξηγω τι εκανε και ετσι διορθωνεται...

για δοκιμασε το αλλα να εισαι σταθερη στις αποψεις σου.

τωρα της εχω βαλει να κανει επαναληψη (εχω ενα προχειρο κ βαζω ασκησουλες σε αυτα που ηδη εχουν κανει σε μαθηματικα κ γλωσσα) ενω δεν ηθελε στην αρχη τωρα ολα καλα και της αρεσει κιολας! της κανω κ σχεδια πανω και ζωγραφιες και της εξαπτω το ενδιαφερον!

Μαριαεφη μου θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου,κι εγω ετσι εκανα με τη μικρη μου απο την αρχη και τωρα ειναι ενα πολυ καλο και υπακουο παιδακι.Της εβαζα ασκησουλες και για επιβραβευση αυτοκολλητα και χαιροταν πολυ.Το κανω και τωρα μονο που επιβραβευεται με ενα μικρο συμβολικο δωρακι ή γλυκακι,που δεν τα τρωει συχνα.....Οσο για την τιμωρια την ειχα βαλει στο προγραμμα απο μικρη,το θεμα νομιζω ειναι να μπορουμε να κρατησουμε την ψυχραιμια μας,αλλα και να τηρουμε την τιμωρια,να μη μας καλοπιανουν με τα τεχνασματα τους.Η τιμωρια θα πρεπει να ειναι ουσιαστικη,σε κατι που ξερουμε οτι θα τους λειψει και θα τους πειραξει.Κι αφου γινει ληξη,τοτε γινεται κι η κουβεντουλα.Αχ δυσκολη δουλεια να μεγαλωνεις παιδια τη σημερον ημερα:tongue::tongue::tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Βρε κοριτσια τιμωρία τα βαζω κ εγω μεχρι που δεν τους νοιάζει πλέων ιδικα η μικρη είναι τοσο εγωιστρια ,τις ταζω αλλα τιποτα ,της λεω αν θα εισαι καλη θα σου δωσω καραμελιτσα(δεν της δινω συνέχεια κ το εχω για επιβραδευση) τι σοκολατα τπτ αυτή θα κανει αυτό που θελει,κ τιμωρία στο δωματιο τις παίρνω κ τα αγαπημενα της παιχνιδια αλλα δεν την νοιάζει ,μια μερα της τα έκρυψα όλα κ τις ειπα ότι τα πεταξα δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα επαιζε με του Γιώργου τα αυτοκίνητα τι να πω ισως είναι μικρη ακομα

Κ λιγο αντιδρα επειδή ζηλευει ισως ,εξαντλω ολες τις πιθανοτητες αλλα καποια στιγμη χανω τον ελενχο ανθρωπος ειμαι ευελπιστώ οσο μεγαλωνει να καλυτερευει η κατασταση:|

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

θενα μου πρεπει να εισαι σταθερη στις αποψεις σου αυτο μετραει.

Εσυ ξερεις το παιδι σου ποιο καλα απο καθε ενα δεν το συζητω.

Το θεμα επιβραβευσης θα δεις εσυ τι δουλευει καλυτερα κ σιγουρα μεγαλωνοντας θα ειναι καλυτερα!

οι φωτογραφιες οι καινουργιες τελειες!!

καλε ουτε κιλο δεν σου εχει μεινει απο την γεννα! φτου φτου!

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;

εγω δεν εχω πολυ χρονο να μπω, δουλιτσες και μεσημερι και βραδι καθομαι και πλεκω την κουβερτουλα του μπεμπη που με εχει κουρασει αφανταστα αλλα θα την καταφερω...

margi πολυ στεναχωρεθηκα με το χερι...τι να πω, αυτοι οι γιατροι, πως ειναι δυνατον να δινουν διαφορετικες γνωμες για το ιδιο πραγμα δεν μπορουσα ποτε να το καταλαβω.οσο για το παιδακι, ενθαρρυντικα τα νεα του συζυγου, μη το βαζεις κατω...

κοριτσια με τα ζιζανια ειστε ηρωες!να βλεπω τι με περιμενει και εμενα αργοτερα.

κατα τα αλλα καλα, thena γενεθλια και γιορτη εχουμε 21 νοεμβρη αλλα ευχαριστουμε για τις ευχες!

ελπιζω να καταφερω να ξαναμπω να τα πουμε

φιλια σ ολες

αννα κανενα νεο;;;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κοριτσάρες μου καλησπέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Θα ξεκινήσω με το απολωλός πρόβατο (ναι, Μάρτζι μου εσένα εννοώ).. επιτέλους εμφανίστηκες.. Λυπάμαι αφάνταστα που ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ από το δάχτυλο και καταλαβαίνω πόσο δύσχρηστο σου είναι και στην καθημερινότητά σου αλλά και στο επάγγελμά σου.. ελπίζω να στρώσει πολύ σύντομα.. Τα νέα του συζύγου σου είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά και μακάρι να έρθει το θαυματάκι σας φυσιολογικότατα.. Τι είναι ο Μάιος; ούτε ένα τσιγάρο δρόμος..

Θένα μου τα παιδάκια σου είναι κουκλάκια.. η κόρη σου είναι φτυστή εσύ, ο Γιώργος τέλειος και ο Ιάσονας απλά.. φάτσα τρελλή..

Εγώ παιδιά δεν έχω.. έχω όμως ανηψάκια τα οποία κι αυτά ενίοτε χρειάζεται να μπουν τιμωρία.. Δεν τα χτυπάω ποτέ.. Αρχίζω και υψώνω τη φωνή και όταν βλέπω ότι αυτό δεν πιάνει και κάνουν τα "παράλυτα".. τα αφήνω στη θέση που βρίσκονται και τους λέω με σοβαρό και έντονο ύφος "δεν έχω καμία διάθεση και όρεξη να σε παρακαλάω.. αν θες να κλάψεις κλάψε όσο θες.." και σηκώνομαι και φεύγω.. σε πολύ λίγη ώρα έχουν σηκωθεί και μετά.. Παναγίτσες..

Ngeo μου ο μπεμπάκος σου μεγαλώνει μια χαρά.. κοντεύεις κοριτσάρα..

Αννούλα κανένα νέο ακόμη;

Ιβέτ κουράγιο καλή μου..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...