Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες μου

Δομνινα μου σε ευχαριστω εσυ πως εισαι κουκλιτσα????Παντως δεν θα περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα σημερα αυριο λογικα θα τα μαθω τα αποτελεσματα....!!!!!

Μαρακι πως εισαι πως πανε οι ετοιμασιες????

Ιβετ μπραβο βρε τα μικρα τρελαθηκαν????χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρεσ μου καλο χειμωνα ,αναψαμε τζακι σημερα κ χουχουλιαζουμε ,εχουμε μουλιασει απο τη βροχη απ εξω απο το σπιτι τρεχει ενα καινουριο ποταμακι ισωσ να το βαλουν κ στο χάρτι:confused::tongue:

φοβαμε να παω γυμναστηριο:rolleyes: τι να κανω δεν ξερω εχει πολυ νερο:-(

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

αννα μολις μαθεις να μας πεις ε!!!

εμεις αυριο παμε στο γιατρο στην αθηνα να σουμε τον μπεμπη. χθες δεν κοιμηθηκα καλα, ολο πονουσα και με κλωτσουσε ο μικρος...τι να πω.θελω επειγοντως ενα cheesecake η μια μηλοπιτα ή ενα σουγλε σοκολατας...πολλα θελω ε!

σημερα δεν επλεξα καθολου γιατι κοιμηθηκα το μεσημερι , ημουν κομματια, το βραδι, λογικα θα παω για ενα ποτακι πιο μετα, θα παω να παρω και υφασμα να κανω πανουλες τον μπεμπη μου, κατι παλι σε γαλαζιο εννοειται!

θα παρω και μικρες βελονες να κανω ενα σκουφακι το κοριτσακι μου και μετα τον μπεμπη αν τα καταφερω δηλαδη αλλα που θα παει θα το πετυχω.

φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

κοριτσαρεσ μου καλο χειμωνα ,αναψαμε τζακι σημερα κ χουχουλιαζουμε ,εχουμε μουλιασει απο τη βροχη απ εξω απο το σπιτι τρεχει ενα καινουριο ποταμακι ισωσ να το βαλουν κ στο χάρτι:confused::tongue:

φοβαμε να παω γυμναστηριο:rolleyes: τι να κανω δεν ξερω εχει πολυ νερο:-(

Αχ τι ωραια εμεις εδω δεν βλεπουμαι ποταμάκια χα χα! ωραιο το τζάκι ε?? και να ψηνεις και κάστανα, λοιπον εμεις σήμερα πήγαμε κολημβητήριο σούπερ ο μικρος γουστάρη μονο που ειναι λίγο μακριά μετά πηγαμε και αλαξαμε κατι δώρα απο το πάρτυ ρουχα πω πω εχω ρουχα παρααααααααααα πολλά λογο και της βάπτισης να δω ποτε θα τα βάλουν, α δεν σας είπα χθες το βράδυ ξύπνησα και βρήκα τον μεγάλο δίπλα μας και μετα απο λίγο να και ο μικρός πωπω πίκρα και οι 4 στο διπλό δεν την παλευουμε.....

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Αννούλα και Ngeo περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας για να μας δώσουν απίστευτη χαρά!

Thena μου ήρθε ο χειμώνας στην πόλη σας... Εμάς εδώ μόνο το φθινόπωρο μας έχει επισκεφτεί..

Ιβέτ και οι 4 στο διπλό κρεβάτι; πίκρα...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες μου εγω δεν εχω νεα ακομα ισως αυριο ή απο εβδομαδα αργησε να βγει η ηλεκτροφορηση και δεν γινοταν με την παλια να ξεκινησουν την εξεταση ....ελληνικη γραφειοκρατεια λεμε......

καλησπερα κοριτσια, μολις εβαψα τα μαλλια μου και περιμενω κανενα 10λεπτο ακομα...

χθες πηγαμε στο γιατρο στην αθηνα, τα ειπαμε, ειδαμε το μωρο το οποιο καθοταν εγκαρσια, με το κεφαλι και τα ποδια παραλληλα σε εμενα, τα παιξε η γιατρος, για αυτο λεει ταλαιπωρεισαι εσυ, εντωμεταξυ αλλαξε θεση μολις σηκωθηκα να παω για τον υπερηχο, το καταλαβα με τρελανε στον πονο απο τις σβουρες, τεσπα.

το μετρησε την πρωτη φορα της βγηκε 1,5 βδομαδα μεγαλυτερο τη 2η φορα 4 βδομαδες, τα παιξαμε, ειδαμε τις προηγουμενες μετρησεις που εβγαιναν ακριβως με την ημερολογιακη ημερομηνια, ο αντρας μου τσατιστηκε, η γιατρος ειπε τοσο μεγαλη διαφορα προωφανως δεν μετρησε σωστα, ακολουθησαν απο τον συζυγο οι γνωστες γκρινιες και σε καποια φαση του ειπα να σταματησει γιατι με κουραζε, μετα παλι αρχισε, πως δεν ειναι πολυ οργανωμενη, πως δεν εχει καθαρο γραφειο (σκονη στη βιβλιοθηκη) κτλ, λες και αυτο κανει το γιατρο, το κλου ειναι θα παω και σε εναν γιατρο εδω, οταν επιτελους τον βρω που τον ψαχνω απο το πρωι, ειναι σοι, να δουμε τι θα μου πει και αυτος, να μετρησει το παιδι, μηπως οντως ειναι μεγαλυτερο σε βαρος απο το κανονικο, κατι που δεν πειραζει , το λιγοτερο πειραζει αλλα να μου φυγει το αγχος και να δω τι συμβαινει

κατεληξα χθες με πονοκεφαλο και σημερα με μια στεναχωρια...

πηγαμε και τζαμπο, του πηρα κατι φανελακια κρουαζε (μολις τα ειδα τα πηρα, τελεια!) και 2 φορμακια γιατι αυτα που εχω ειναι μεγαλα και κατι δωρα0

γεια σας κουκλες,

πηγα χθες στο γιατρο, το μετρησαμε, μια χαρα ακριβως οσο ειναι ημερολογιακα το κουκλι μου!τεσπα, τι να πω, ελπιζω να μη ξαναγινει το ιδιο...

το πρωι πηγαμε για καφε και το ιδιο και αυριο, ειχε και πολυ καλη μερα, μετα γυρισαμε για να μαγειρεψω, εκανα ψαρια με κολοκυθακια βραστα και πηρα μικρες στρογγυλες πατατουλες, λουκουμι γινανε βραστες, να ναι καλα η χυτρα!

κατα τα αλλα εχω φουσκωσει παρα πολυ, νιωθω οτι δε με κρατα η μεση μου.

την αλλη εχω και τα γενεθλια μου, ο αντρας μου εχει γιορτη και η πεθερα μου και μετα η κορη και η μαμα μου, τη βδομαδα που περναει η κουνιαδα μου και ο κουμπαρος μου που ειναι παντρεμενοι, αφηστε τα θα ξεπαραδιαστω!!!

πηγα στο ζαρα, τι τελεια για τα κοριτσακια, δεν ηξερα τι μου αρεσει πιο πολυ, οχι οτι πηρα κατι βεβαια, για μπανιστηρι, η μικρη ολα της αρεσαν, πολυ γελιο!

τα λεμε αυριο

εσεις καλα κουριτσα;;;

Διαφημίσεις

ngeo ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ οτι επιθυμεισ με ενα γερο μωρακι κ να χαιρεσαι ολο το σοι :tongue::tongue: χρονια σασ πολλα

εμεισ καλα ειμαστε αν κ λιγο γκρινια εχει ο ιασονασ μαλλον απο τα δοντια του, εγω φωναζω συνεχεια κρόσσια τα νευρα δεν ακουνε καθολου:confused: μονο με ξυλιεσ ηρεμουν .

ivet που εισαι κοριτσακι? ζεισ η σε αποτελειωσαν?

γκαστρουλεσ φιλακια στισ κοιλιτσεσ αννα ολα καλα τελικα ε?

δομνινα μμμμμακια

margi εξαφανιζολ! ελπιζω ολα να σου ηρθαν τελεια

manoutita μην χάνεσαι κ εσυ μηλιτσα εγω νιωθω άσχημα αν νομιζετε οτι σασ κανουμε κακο:-( η απομόνωση δεν ειναι λύση

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ngeo ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ οτι επιθυμεισ με ενα γερο μωρακι κ να χαιρεσαι ολο το σοι :tongue::tongue: χρονια σασ πολλα

εμεισ καλα ειμαστε αν κ λιγο γκρινια εχει ο ιασονασ μαλλον απο τα δοντια του, εγω φωναζω συνεχεια κρόσσια τα νευρα δεν ακουνε καθολου:confused: μονο με ξυλιεσ ηρεμουν .

ivet που εισαι κοριτσακι? ζεισ η σε αποτελειωσαν?

γκαστρουλεσ φιλακια στισ κοιλιτσεσ αννα ολα καλα τελικα ε?

δομνινα μμμμμακια

margi εξαφανιζολ! ελπιζω ολα να σου ηρθαν τελεια

manoutita μην χάνεσαι κ εσυ μηλιτσα εγω νιωθω άσχημα αν νομιζετε οτι σασ κανουμε κακο:-( η απομόνωση δεν ειναι λύση

Χα χα ασε ρε κοντευουν τα παλιοτόμαρα δεν μπορω αλλοοοοοοοοο σήμερα το πρωι ανοιξαν το πληντυριο πιάτων ο μεγαλος ανοιξε την πανω σχαρα και εβαλε μεσα ολα τα αμαξάκια και ο μικρος επειδη δεν εφτανε ανεβηκε στην πόρτα του και το αποκορηφομα ήταν οταν ο μικρος πήρε το βουρτσάκι της λεκάνης και ετρεχε μεσα στο σπίτη εγω σε αυτο βάζω χλωρίνη φαντάσου τι εγινε εδωμέσα χαθηκα λίγο γιατι πηγαίναμε κολημβητήριο της καθημερινες και το βράδυ επεφτα πτώμα ασε που αν με δει στο κομπιουτερ θελει να κάτσει και εκεινος πωπω παω να ξαπλώσω απο την κουραση μου τρέμει η οθόνη ρε κοριτσια το παθαίνω συχνά λες και κανει σεισμό μου κουνιέται οτι βλέπω δεν ζαλίζομαι λες και κάτι μου κουναει τα μάτια και τα βλεπω ολα περα δωθε μηπως να παω σε κανα γιατρό|???

φιλιά σε ολες και πιστευω αργοτερα να ξαναμπω

Αχ βρε ivet τι τραβας κ εσυ,μπα εμενα είναι αγγελουδια μπροστα στα δικα σου,καλα εγω τα χω ψαρωμενα ζημιες δεν τολμούν να κανουν αφου ο αντρας μου με φωναζει ‘υπολοχαγο νατασσα’,:tongue:οσο για τα ματια ακομα εδώ εισαι ? μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά:rolleyes::confused:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αχ βρε ivet τι τραβας κ εσυ,μπα εμενα είναι αγγελουδια μπροστα στα δικα σου,καλα εγω τα χω ψαρωμενα ζημιες δεν τολμούν να κανουν αφου ο αντρας μου με φωναζει ʽυπολοχαγο νατασσαʼ,:tongue:οσο για τα ματια ακομα εδώ εισαι ? μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά:rolleyes::confused:

Ρε μαλον επειδη δεν ρίχνω ξηλιές να μην φοβούνται τι να πω ξελαριγκιάζομαι ομως ο μεγαλος μπορω να πω οτι τωρα τελευταία με φοβάται λίγο, ειμαι λιγο καλητερα και θα πάω τον μεγάλο παιδοτοπο γιατι μεσα στο σπιτη ολη μερα δεν την βγάζει παω να πιω και εγω ενα ρημαδοκαφέ οσο για τα ματια φοραγα γυαλια παλια και εχω κανει λειζερ δεν εχω πια μυωπία τι αλλο? φοβάμαι λίγο...

Γεια σας κοριτσάκια! Ξέρω ότι χάθηκα αλλά δεν ήμουν στα καλύτερα μου και δεν ήθελα να σας αγχώνω. Ούτε και τώρα είμαι στα καλύτερα μου βέβαια, αλλά διάβασα αυτά που είπε η thena και αισθάνθηκα άσχημα που σας έχω στα σκοτάδια....

Καταρχήν να ευχηθώ καλή γέννα στη νγεο και τη μαριαεφή. Πώς πέρασε ο καιρός....

Αννα, μακάρι να πάνε όλα καλά και το μωράκι σου να είναι υγιέστατο!

Δομνίνα, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Είσαι δυνατός άνθρωπος και θα τα καταφέρεις.

Τα δικά μου τώρα: Το χέρι δεν πάει καθόλου καλά. Είναι στραβό το δάχτυλο και πολύ φουσκωμένο. Παραμορφώθηκε και δεν μπορεί να γίνει τίποτα για να επανέλθε στην θέση του. Παλεύουμε λοιπόν την κίνηση. Πέρασαν 3 μήνες από το ατύχημα κι ακόμα δεν κλείνει. Ξεκίνησα φυσιοθεραπείες, βελτιώθηκε λίγο. Μού είπαν να το δούμε πάλι σε 4 βδομάδες. "Παίζει" για χειρουργείο, αλλά δεν μου εγγυώνται επιτυχία. Τι θα κάνω δεν ξέρω...Ο φυσιοθεραπευτής ρίχνει την ευθύνη στους πρώτους γιατρούς που με είδαν. Λέει ότι έπρεπε να μου βάλουν νάρθηκα και να είχαν να προσπαθήσει να μου το ισιώσουν τότε. Ο πρώτος γιατρός που είδα λέει ότι δεν μπορούσε να βάλει νάρθηκα γιατί το δάχτυλο είχε κήλη και θα χειροτερευε με το νάρθηκα. Ποιον να πιστέψω;;;;Ολοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά λες καιπρώτη φορά βλέπουν κάτι τέτοιο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...