Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ιβετ περαστικα! τι να πω! σας παει καπως εε?

Δομνινακι μου σου απαντησα στις παλλινδρομες! η σκεψη μου ειναι μαζι σου!

Εγω παλι περιμενω αυριο την γυναικα να καθαρισει για να στρωσουμε..το βραδυ ειδικα εχει πολυ υγρασια....

Αννα πως εισαι??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

εμεις οκ, τα πονακια τελικα μου ειπε η γιατρος οτι ειναι λογω βαρους και ορμονων εμας το 2ο αφου βαρος εγω τουλαχιστον δεν εχω παρει αν καιη κοιλια μου πραγματικα νομιζω θα σκασει.

δομνινα τι να πω, υπομονη και κουραγιο,

ivet συγγνωμη που το λεω αλλα πως θα κανεις παρτυ;;;αφενος τα παιδια θα παιδια σου θα ειναι κομματια αφετερου δε σε απασχολει που θα κολλησουν αλλα παιδια;εγω προσωπικα θα με ενοχλουσε και δε νομιζω να ερχομουν αλλα παλι (συγγνωμη και παλι) ειναι η προσωπικη μου γνωμη.ασε που και εσενα κομματια σε βλεπω, θα αντεξεις;;;δε το κανεις την αλλη βδομαδα να στανιαρετε;

μηλιτσα τι να πω, δεν πειραζει, εμεις σε σκεφτομαστε παντως οπως και τις υπολοιπες που λειπουν

αννα ξεκουραση και αναμονη των καλων αποτελεσματων!

εγω ολοκληρωσα 3 πανωσεντονα, τα 2 για το πορτ μπεμπε καρο λευκο γαλαζιο, το ενα με μια φασα δαντελενια που περναει αναμεσα μια γαλαζια κορδελα και το αλλο με κατι σκυλακια και ενα πανωσεντονο γαλαζιο για την κουνια με αλλη φασα με 2 αρκουδακια...στο πλεξιμο δεν τα παω πολυ καλα αλλα στο ραψιμο ειμαι καλυτερη. τωρα τελειωνω και αλλα 2 κατωσεντονα για το πορτ μπεμπε και ειμαι κομπλε, αρχιζω σημερα την πλεκτη κουβερτα του μπεμπη η οποια στην αρχη θα εχει ζαχαρι, ετσι ισα λιγο και μετα ολο γαλαζιο και θα καταληγει παλι στο ζαχαρι και απο την κατω μερια θα βαλω το καρουδακι υφασμα με τρεσα γυρω γυρω, αν δεν δειχνει βεβαια σαν τσιρκο!!!

μονο που ηθελα σκουφακι αλλα δεν ξερω καθολου ουτε κανεις να μου δειξει οποτε δεν πειραζει, θα παρω ενα

τωρα με επιασε προκοπη, στην κορη που ειχα και χρονο τιποτα!!!

φιλια και καλο βραδι

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

πωπω ngeo καλε εσυ εισαι χρυσοχερα!!!

πηρες για το πορτ μπεμπε σεντονακια εε?εγω δεν πηρα ελεγα να βαλω διπλωμενα της κουνιας...λες να παρω ??

μπορω βεβαια να περιμενω να δω τι θα μου φερουν κ αν ειναι να αλλαξω κατι που ισως εχω ηδη κ να στειλω την μαμα μου να τα αλλαξει...

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

εμεις οκ, τα πονακια τελικα μου ειπε η γιατρος οτι ειναι λογω βαρους και ορμονων εμας το 2ο αφου βαρος εγω τουλαχιστον δεν εχω παρει αν καιη κοιλια μου πραγματικα νομιζω θα σκασει.

δομνινα τι να πω, υπομονη και κουραγιο,

ivet συγγνωμη που το λεω αλλα πως θα κανεις παρτυ;;;αφενος τα παιδια θα παιδια σου θα ειναι κομματια αφετερου δε σε απασχολει που θα κολλησουν αλλα παιδια;εγω προσωπικα θα με ενοχλουσε και δε νομιζω να ερχομουν αλλα παλι (συγγνωμη και παλι) ειναι η προσωπικη μου γνωμη.ασε που και εσενα κομματια σε βλεπω, θα αντεξεις;;;δε το κανεις την αλλη βδομαδα να στανιαρετε;

μηλιτσα τι να πω, δεν πειραζει, εμεις σε σκεφτομαστε παντως οπως και τις υπολοιπες που λειπουν

αννα ξεκουραση και αναμονη των καλων αποτελεσματων!

εγω ολοκληρωσα 3 πανωσεντονα, τα 2 για το πορτ μπεμπε καρο λευκο γαλαζιο, το ενα με μια φασα δαντελενια που περναει αναμεσα μια γαλαζια κορδελα και το αλλο με κατι σκυλακια και ενα πανωσεντονο γαλαζιο για την κουνια με αλλη φασα με 2 αρκουδακια...στο πλεξιμο δεν τα παω πολυ καλα αλλα στο ραψιμο ειμαι καλυτερη. τωρα τελειωνω και αλλα 2 κατωσεντονα για το πορτ μπεμπε και ειμαι κομπλε, αρχιζω σημερα την πλεκτη κουβερτα του μπεμπη η οποια στην αρχη θα εχει ζαχαρι, ετσι ισα λιγο και μετα ολο γαλαζιο και θα καταληγει παλι στο ζαχαρι και απο την κατω μερια θα βαλω το καρουδακι υφασμα με τρεσα γυρω γυρω, αν δεν δειχνει βεβαια σαν τσιρκο!!!

μονο που ηθελα σκουφακι αλλα δεν ξερω καθολου ουτε κανεις να μου δειξει οποτε δεν πειραζει, θα παρω ενα

τωρα με επιασε προκοπη, στην κορη που ειχα και χρονο τιποτα!!!

φιλια και καλο βραδι

Aπο τα δεκα παιδια που εχουμε καλέσει τα 8 ειναι αρρωστα αφου λεω θα κάνουμε το πάρτυ της μύξας δεν εχουν πυρετο μονο μύξα και λίγο βηχα και ολο το χειμωνα ετσι θα ειναι γιατι ειναι η πρωτη χρονιά του στο σχολείο και απο οτι καταλαβαίνεις αν περιμένω να τα βρω καλα ολα μαλον δεν θα τα κάνω ποτε ενημερώνω τους γονεις και οποιος θελει ερχεται και φυσικα αν ειχαν πυρετο εννοειτε οτι δεν θα εκανα τιποτα.

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

καλημερα κορεσ :tongue: κ ευχαριστω για τισ ευχεσ σασ

τι καλημερα θα μου πείτε εδω διαβαζω χαλια ειστε ολεσ

ivet περαστικα κ ελπιζω να περασετε καλα ,απ οτι καταλαβα κάποιος εχει γενεθλια?

εμεισ περασαμε πολυ καλα κ ευτυχωσ κανε να αρρωστο αν κ την αλλη μερα ο μεγαλοσ εκανε πυρετο:confused:

δομνα αχ βρε κοριτσακι μου ειναι μακρύς ο δρομοσ σασ αλλα που θα παει θα φτασετε κάποια στιγμη :roll:

αννα μου ξεκουρασου τωρα που μπορεισ γιατι μολισ ερθει το ζζζνι ξερεισ οτι αυτα που ηξερεσ θα τα ξεχασεισ:confused::mrgreen:

ngeo εισαι οντοσ προκομμένη μακαρι να ηξερα κ εγω αλλα δεν προλαβαινω να μου έδειχνε η μανα μου

Μηλιτσα μου μασ έλειψες εχω κ εγω fb στειλε μου το ονομα ,οποια θελει να ερθει να με βρει θα σασ στειλω το ονομα κ εγω.;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ivet πλακα εχετε!!!ρε γλεντι που θα πεσει!

mariaefi πηρα υφασμα και εκανα και τα πανωσεντονα και τα κατωεντονα και απο το κατω θα μου βγουνε τελικα ενα για την κουνια που το εκανα ηδη και 2 για το πορτ μπεμπε, σημερα θα τα τελειωσω λογικα και ετοιμαζω και την κουβερτουλα

πηγα να κανω την καμπυλη και ευτυχως με λυπηθηκε η κοπελα που με ξερει και μου εδωσε το σιροπι και οχι τη σκονη που διαλυεται και καπως καλυτερα ηταν (λεμε τωρα!) και καθισα 2 ωρες, την πρωτη ωρα επλεκα, 1 ωρα 4 σειρες, μεχρι να γεννησω θα εχει γινει η κουβερτα, τη 2η ημουν πολυ ζαλισμενη και τη γλυτωσα απο το να κανω εμετο και καθομουν, η αλλη κοπελα μια χαρα ηταν η ατιμη, τιποτα δεν καταλαβε...τι να πω, το απογευμα θα τα παρω, ελπιζω να ειναι ολα καλα, θα σας ενημερωσω εννοειται!

mariaefi εγω για το πορτ μπεμπε ειχα και καποια που ηταν δικα μου η του αντρα μου αλλα ετσι, ηθελα να κανω αλλιως η ιδεα σου ειναι μια χαρα!ασε που η κορη μου δεν κοιμοταν καθολου και ειτε κοιμοταν πανω μας, την ειχα μπρουμυτα και εγω σε σταση περιπου 120 μοιρων στον καναπε ειτε στο κρεβατι μας, διπλα μας, μπρουμυτα, και ο ενας απο τους δυο να την κοιταει αν αναπνεει!!!μια ομορφια. το πορτ μπεμπε μας εξυπηρετησε ειτε εξω στις βολτες (που οταν την βγαζαμε ηταν παναγιτσα και ολο κοιμοταν- ολο για ποτα ειμασταν) ειτε στο αυτοκινητο που την δεναμε!!ελπιζω στο 2ο να μας εξυπηρετησει περισσοτερο!

φιλια σ ολες, thena μου φιλια, ivet καλα να περασετε, να μην κουραστεις πολυ αν και αμφιβολο και λογικα θα τα πουμε το απογευμα εκτος αν ειμαι χαλια...(απο τα νεα!)

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Αννούλα μου ταλαιπωρήθηκες υπερβολικά κοριτσάκι μου αλλά μακάρι με το καλό να βγουν τέλεια τα αποτελέσματα και να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που πρέπει να υποστείς. Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις αμέσως, εντάξει;

Ngeo μου πολύ σε χαίρομαι.. Εμένα δεν πιάνει καθόλου το χέρι μου. Μου είχε δείξει η γιαγιά μου παλιά σταυροβελονιά και βελόνες αλλά τώρα δεν θυμάμαι απολύτως τίποτε.. Είμαι σίγουρη πως θα είναι πανέμορφα όλα..

Ivet περαστικά σας και καλά να περάσετε στο πάρτυ.. χαμός από ιώσεις και αρρώστιες.. κουράγιο..

Μαριαέφη μου πλησιάζουν οι μέρες που θα κρατάς την εκπληξούλα σου στην αγκαλιά σου... Τι καλά!

Μηλίτσα χαίρομαι που είσαι καλά πάνω απ' όλα.. Μας λείπεις!

L2qIp2.png

Κοριτσια καλησπερα.

Ιβετ μου και παλι πολυχρονο και να περασετε τελεια στο παρτυ.

Ngeo μου εσυ εισαι οντως χρυσοχερα,φτου-φτου κοπελα μου,αντε και σε μερικα χρονια ετσι θα ετοιμαζεις και τα προικια τους.

Μαριαεφη μου θα συμφωνησω,περιμενε να δεις τα δωρακια και μετα πρατεις αναλογα.Εγω παντως απ'οτι θυμαμαι,το καιρο εκεινο(εχει περασει και μια δεκαετια σχεδον)στο πορτ μπεμπε,εστρωνα κατι ομορφες πανες,κι ηταν μια χαρα.

Δομνινα μου τι να πω....δεν ξερεις ποση δυναμη αντλω απο σενα καθε φορα που θα σε διαβαζω.Σιγουρα ειναι μακρυς ο δρομος,κι εχετε ερθει αντιμετωποι με πολλες δυσκολιες,αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα αποζημιωθειτε,και μαλιστα με το παραπανω.Κι οταν γινει αυτο με το καλο,σε λιγα χρονια θα μιλησουμε εμεις στο βλασταρι σας για το τι εχουν κανει γι'αυτο οι γονεις του.

Μηλιτσα μου μας ελειψες,αλλα εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθενα τι πρεπει να κανεις.Εγω δεν εχω φατσα μπουκ,αλλα ελπιζω πως δε θα χαθουμε.Να περνας καλα και να προσεχεις τη μηλιτσα.

Καλο Σ/Κ σε ολες,να περασετε καλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κουκλες καλησπερα λοιπον απο τρισωμιες,συνδρομο νταουν και γενικα ο καρυοτυπος μας ειναι πολυ καλος!!!!!!Στα μεσα της αλλης εβδομαδας θα εχω και τα αποτελεσματα της μεσογειακης.Ετοιμαζομαι για την δευτερη κορη....Οποτε εγω ενα πλυσιμο θα κανω και εξω απο την πορτα....χαχαχα

Ιβετ περαστικα σας

Ντζεο καλε εσυ μας εχεις βαλει τα γυαλια καλα εγω αστα και η γιαγια και η μαμα μου μου δειχνουν αλλα δεν....ειναι να σου αρεσει κιολας

Δομνινα μου οπως ειπες ειναι μακρης ο δρομος για την ηθακι αλλα θα φτασεις κουκλα μου ειμαι πολυ σιγουρη για σενα!!!!!!

Θενα πως εισαι????

Αχ Αννα τι ΤΕΛΕΙΑ μα ΤΕΛΕΙΑ νεα!!!!

μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε λοιπον με το καλο η κορη!

Ναι τελικα αποφασισα να μην αγορασω σεντονακια για το πορτ μπεμπε αλλωστε ποσο καιρο θα κοιματε κιολας εκει..αφου εχουμε κ κουνια!

Ιβετ πως εισαστε??

Διαφημίσεις

μπραβο αννα, συγχαρητηρια, με το καλο η κορη και τα επομενα αποτελεσματα θα ειναι τελεια, ειμαι σιγουρη!

εγω πηρα χθες τα αποτελεσματα απο την καμπυλη ζαχαρου, νηστικη 82, μετα 1 ωρα 105 και τελικα στις 2 ωρες 127. με φοβισε λιγο εκει στο μικροβιολογικο αλλα πηρα τη γιατρο και ειπε μια χαρα οτι ειναι!ανεβηκε και ο αιματοκριτης στα 38(!!!!) αυτο δεν γινεται συχνα με ή χωρις εγκυμοσυνη!

η κουβερτουλα παει καλα, παμε για καφε σε λιγο οικογενειακως να παρω ακομα ενα μαλλι.

περναω και απο το παιδικο ζαρα, τι γλυκα πραγματα που εχουν για τα κοριτσακια!τα θελω ολα τωρα!

ivet καλα να περασετε

thena εσεις καλα;

mariaefi , δομνινα φιλια

Χαίρετε, χαίρετε... καλημέρα, καλή βδομάδα και χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και σε όσες έχουν αγαπημένα πρόσωπα που γιορτάζουν..

Σήμερα γιορτάζει η μανούλα μου και η μεγάλη μου ανηψούλα.. Είναι μέρα χαράς!

Αννούλα πολύ χαίρομαι για τα νέα σου.. Με το καλό η δεύτερη κοράκλα και είμαι σίγουρη πως την ερχόμενη εβδομάδα θα σας επιβεβαιώσουν ότι είναι υγιέστατη και έτσι θα μπορέσεις να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου μέχρι τέλους..

Ngeo το πήρες το μαλλί που ήθελες;

Μαριαέφη κοντεύεις κοριτσάρα, το πιστεύεις;

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια πολλά φιλιά!

L2qIp2.png

Xρονια πολλα σε ολες τις εορτάζουσες του καφέ μας τι κάνετε?? εμας το πάρτυ σουπερ τα μικρά μου ηταν και καλήτερα αλλα ήταν αλλα πιο χάλια παντως την βγάλαν καθαρή ολοι μολις γυρίσαμε τεζαριστήκανε, εμενα με εχει πιασει ο αυχένας και με πονάει και το χέρι αφου το ζουμπουρλούδικο μου ειναι λιγο ψωμομένο.

Κόρες ψηφήσατε ε?? τους καραγκιόζηδες και εγω ψήφησα αλλα εμεις εδω θα εχουμε και την αλλη εβδομάδα.

Φιλια

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...