Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα, χαιρομαι που ειστε ολες καλα,

δομνινα για το αγχος ολοι το ξερουμε αλλα πως το διωχνουμε το ατιμο;;;

αννα ειμαι σιγουρη θα πανε ολα τελεια

εμεις τα ιδια, πηγαμε μια βολτα στο παζαρι που εχουμε εδω, πηραμε κατι καλτσες, ηθελα να της παρω ενα ψαρακι, ηθελε το καημενο αλλα μετα σκεφτηκα αν πεθανει πως θα το παρει...τεσπα, παω να συνεχισω το πλεξιμο...φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι κάνετε?? εμεις ζούμε στον αστερισμό της μύξας βοηθεια πνιγόμαστε για πολυ μύξα μηλάμε...

Εγω νιώθω τοσο κουρασμένη το βράδυ που δεν μπορω ουτε μια καληνύχτα να σας γράψω, θελω να βγω για δουλειες το απογευμα ετοιμασίες για το πάρτυ του μεγάλου μου που ευχομαι να μην ειμαστε πιο χάλια, κολυμβητήριο δεν θα τον πάω φοβάμαι μην μου χειροτερέψη.

Δεν ξέρω εσεις αλλα εγω εστρωσα χαλιά και αναψα καλοριφέρ!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

ευχαριστω μανου μου προσεχω οσο ειναι δυνατο και στα πλαισια..το κακο ειναι οτι ημουν παντα πολυ δραστηρια και τωρα εχω μουχλιασει λεμε!

α διαβαστε και αυτο το ανεκδοτο!

Ζεύγος κλασικών Ελλήνων σε παραλία. Εκείνη, ξαπλωμένη μπρούμυτα, εκείνος από πάνω την περιεργάζεται.

- Γυναίκα, να σου πω κάτι; Έχεις παχύνει; Ο πισινός σου είναι μεγάλος σαν ψησταριά! Η γυναίκα φορτώνει αλλά δεν απαντά. Το βράδυ είναι καλεσμένοι σε σπίτι φίλων για barbeque. Μόλις βλέπει ο άντρας την ψησταριά, ζητάει μια μεζούρα, τη μετράει, μετράει μετά και τον πισινό της γυναίκας του και της ψιθυρίζει:

- Είχα δίκιο, ο πισινός σου είναι σαν ψησταριά ακριβώς!

Χαμηλών τόνων η γυναίκα, πάλι δεν απαντά. Το βράδυ γυρίζουν στο σπίτι, πέφτουν για ύπνο. Ο σύζυγος όμως έχει "ορεξούλες". Στριφογυρίζει από δω, στριφογυρίζει από κει, χαϊδολογήματα, τριψίματα. Γρήγορα έρχεται η πληρωμένη απάντηση της γυναίκας:

- Δεν πιστεύω να θες να ανάψω ολόκληρη ψησταριά για ένα λουκανικάκι τόσο δα;

χα χα καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια..

Αννούλα μου είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα.. είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά θα το ζήσεις το θαύμα για μια ακόμη φορά μέχρι τέλους... Περιμένουμε νέα με ανυπομονησία..

Ngeo και Μαριαέφη μου νομίζω ότι χρειάζεστε ξεκούραση και μόνο ξεκούραση.. Βέβαια με δύο πεντάχρονα πως να τη βρείτε την ξεκούραση μου λέτε;

Εγώ πήγα σήμερα στο γυναικολόγο. Η καθυστέρηση οφείλεται αποκλειστικά στο στρες που περνάω αυτό τον καιρό και έκανα πολύ καθυστερημένα ωορηξία.. Μου έδωσε primolut και μου είπε ότι το σύστημα λειτουργεί ρολόι.. Να και κάτι ευχάριστο..

Αύριο έχουμε ραντεβού με τον καινούργιο ουρολόγο.. Για να δούμε τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε.. Όσο να' ναι έχω αγωνία..

Σιγά σιγά την βρίσκεται την άκρη σας μην αγχώνεσαι ολα καλά θα πάνε!!!

Κοριτσακια μου αυτην φορα ταλαιπωρηθηκα πολυ η μητρα μου εχει γινει πετρα απο τις τοσες τροφοβλαστες και μετην αποξεση, η βελονα δεν μπορουσε να τρυπησει με τιποτα τα τοιχοματα τεσπα την εβαλε και σαν να μην εφταναν αυτα την ωρα που τραβαγε το δειγμα εκανε και συσπαση και κοντεψα να λιποθυμησω απο τον πονο τωρα ειμαι ξαπλα και πηρα παυσιπονα θα προσπαθησω να ηρεμησω.Για 3 μερες μονο για τουαλετα θα σηκωνομαι και μετα προσοχη για αλλη μια εβδομαδα

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου αυτην φορα ταλαιπωρηθηκα πολυ η μητρα μου εχει γινει πετρα απο τις τοσες τροφοβλαστες και μετην αποξεση, η βελονα δεν μπορουσε να τρυπησει με τιποτα τα τοιχοματα τεσπα την εβαλε και σαν να μην εφταναν αυτα την ωρα που τραβαγε το δειγμα εκανε και συσπαση και κοντεψα να λιποθυμησω απο τον πονο τωρα ειμαι ξαπλα και πηρα παυσιπονα θα προσπαθησω να ηρεμησω.Για 3 μερες μονο για τουαλετα θα σηκωνομαι και μετα προσοχη για αλλη μια εβδομαδα

Προσεχε κούκλα μου ηρεμια τρεις μερούλες ταλαιπωρήθηκες φανταζομαι αρκετά ε??? καταλαβαίνω παει πέρασε τώρα σκεψου το θαυματάκι σου και πάρε δύναμη..:-D:grin::-D:grin:

καλημερα!

Αννα μου πως εισαι?

τα παιδακια σας συνηλθαν??

ngeo αν παρεις ψαρακι παρε μονομαχο ειναι πιο ανθεκτικα απο τα χρυσοψαρα..εμεις το ειχαμε πανω απο χρονο κ δεν θα παθαινε τιποτα αν δεν εκανε την βλακεια ο αντρας μου οταν αλλαξε νερο (ηταν χειμωνας) να βαλει κατευθειαν απο την βρυση (κ οχι σε θερμοκρασια περιβαλλοντος) νερο κ ηταν παγωμενο και καταλαβες..

καλημερα κουκλες μου σημερα ειμαι καλυτερα με πηρε και ογιατρος και μου ειπε πως ανα πασα ωρα αν θελω να κανω υπερηχο να σιγουρευτω για το παιδι να παω αλλα θα παω μια και καλη οταν βγουν τα αποτελεσματα

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε? Το ξερω πως χαθηκα,αλλα ειχα τους λογους μου. Τα νεα μου σε γενικες γραμμες ειναι πως ξεχναω εντελως το θεμα δευτερο παιδι. Προεχει η υγεια. Στην αρχη με πειραξε,δε λεω,αλλα τωρα το φιλοσοφησα κ ειπα πως για καποιο σκοπο γινονται ολα. Εξαλλου μια χαρα ειμαι κι ετσι. Τωρα μπαινω συχνα στο φεις οπου κανουμε χαβαλε κ κατεβαζω τραγουδια. Οποια θελει τη φεις διευθυνση μου ευχαριστως να της τη δωσω.εδω δε πολυμπαινω για να ξεχνιεμαι. Αμα κανονισετε καμμια κυριακατικη συναξη,ειμαι μεσα! Ερχομαι

ένα μήλο την ημέρα...

α,σαν αδιορθωτη μηλιτσα τοχω ριξει στην παλαβη. Τωρα ξεκινησα παλι τις δουλειες που αφησα στη μεση. Κ παλι ασχολουμαι με κηπουρικη,περπατημα πολυ μετα τη δουλεια κ μουσικη ολη τη μερα. Κ το φεις. Κατα τ αλλα,δουλεια σπιτι δουλειες οπως με ξερετε. Αυτα τα νεα μου. Εχω χασει επεισοδια? Κανενα καλο νεο? Πολλα πολλα φιλακια!

ένα μήλο την ημέρα...

Καλημέρα και εμεις εδω παλη τα ίδια νέα τα παιδια χάλια και φυσικα κολήσανε και εμένα με πονάει ο λαιμός φτου δεν μπορω να καπνίσω!!! χθες πήγαμε παιδίατρο και γυρίσαμε στις 12 το βράδυ, κατατάλα ηπέροχα ολα αυριο εχω το πάρτυ και ο γιος μου καθε μέρα μου βγάζει και απο εναν καινούργιο φίλο το εχει πει κιολας σε οποιον θελει παλη καλα που δεν ξέρει την διευθυνση του παιδοτοπου γιατι βλεπω να ερχοντουσαν ολα τα τμήματα!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτε αλλά θα σας γράψω εν συντομία τα νέα μου γιατί έχω αρκετή δουλίτσα στο γραφείο..

Με λίγα λόγια το πρόβλημα του άνδρα μου είναι σοβαρότερο απ' ότι υπολογίζαμε και φαινόταν μέχρι τώρα.. Οι ορμονολογικές εξετάσεις δείξαν ξεκάθαρα ότι μια ορμόνη που σχετίζεται με την ορχική λειτουργία εκκρίνεται υπερβολικά.. Για το λόγο αυτό ο άνδρας μου πρέπει να κάνει μαγνητική εγκεφάλου προκειμένου να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αδενομυώματος...

Στη συνέχεια... ξεκινάει αύριο αντιβίωση για να καταπολεμήσουμε το μικρόβιο που έχει και το οποίο προφανώς προκάλεσε τη χρόνια προστατίτιδα από την οποία πάσχει.. Στη συνέχεια πρέπει να καταψύξουμε σπέρμα 3 φορές διότι η εγχείρηση κιρσοκήλης στην οποία θα υποβληθεί έχει ένα 2% πιθανότητα να μην πάει καλά και να χειροτερέψει πολύ η κατάσταση.. Εμείς βέβαια ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν αν όχι θεαματικά... πολύ..

Στη συνέχεια αφού συνέλθει από την επέμβαση κιρσοκήλης θα πλακωθεί στα φάρμακα και στα συμπληρώματα για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.. Το συμπέρασμα; Ανεξαρτήτως αποτελέσματος εγώ πρέπει το Μάρτιο να είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε νέα εξωσωματική διότι εκείνη την περίοδο θα είμαστε στο απόγειο της προσπάθειάς μας..

Είναι μακρύς ο δρόμος προς την Ιθάκη κορίτσια και οι Λεστριγόνες καραδοκούν...

Αλλά θα βγούμε νικητές, το ξέρω...

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτε αλλά θα σας γράψω εν συντομία τα νέα μου γιατί έχω αρκετή δουλίτσα στο γραφείο..

Με λίγα λόγια το πρόβλημα του άνδρα μου είναι σοβαρότερο απ' ότι υπολογίζαμε και φαινόταν μέχρι τώρα.. Οι ορμονολογικές εξετάσεις δείξαν ξεκάθαρα ότι μια ορμόνη που σχετίζεται με την ορχική λειτουργία εκκρίνεται υπερβολικά.. Για το λόγο αυτό ο άνδρας μου πρέπει να κάνει μαγνητική εγκεφάλου προκειμένου να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αδενομυώματος...

Στη συνέχεια... ξεκινάει αύριο αντιβίωση για να καταπολεμήσουμε το μικρόβιο που έχει και το οποίο προφανώς προκάλεσε τη χρόνια προστατίτιδα από την οποία πάσχει.. Στη συνέχεια πρέπει να καταψύξουμε σπέρμα 3 φορές διότι η εγχείρηση κιρσοκήλης στην οποία θα υποβληθεί έχει ένα 2% πιθανότητα να μην πάει καλά και να χειροτερέψει πολύ η κατάσταση.. Εμείς βέβαια ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν αν όχι θεαματικά... πολύ..

Στη συνέχεια αφού συνέλθει από την επέμβαση κιρσοκήλης θα πλακωθεί στα φάρμακα και στα συμπληρώματα για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.. Το συμπέρασμα; Ανεξαρτήτως αποτελέσματος εγώ πρέπει το Μάρτιο να είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε νέα εξωσωματική διότι εκείνη την περίοδο θα είμαστε στο απόγειο της προσπάθειάς μας..

Είναι μακρύς ο δρόμος προς την Ιθάκη κορίτσια και οι Λεστριγόνες καραδοκούν...

Αλλά θα βγούμε νικητές, το ξέρω...

Ax κοριτσάκι μου με ευχαριστή απιστευτα που εισαι θετική μπράβο ολα καλά θα σου πάνε θα δεις τουλαχιστον τωρα ξερεις που πατάς και το προσπαθείς σωστά συνέχησε ετσι θετική ενεργεια και ολα θα πάνε σούπερ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...