Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια

Ιβετ και Θενα να χαιρεστε τα παιδακια σας να τα εκατοστησουν και να ειναι παντα γερα και δυνατα!!!!!!!

Εγω οπως τα ξερετε ειμαι πιο χαλαρη βεβαια αλλα σημερα στις 12.30 εχω γιατρο και παρακαλαω να ειναι σε καλη θεση ο πλακουντας και να κανω την εξεταση να ξεμπερδευω και απο αυτο....οταν γυρησω θα σας γραψω νεα μου φιλακια πολλα σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλό μήνα να έχουμε..

Κοριτσάκια μου εξαφανίστηκα το σβκ διότι μας χάλασε το κομπιούτερ.. μας χάλασε η γραμμή Internet και το σταθερό τηλέφωνο.. όπως καταλαβαίνετε ήμουν αποκλεισμένη από τον έξω κόσμο και καλά που ήρθα στη δουλειά σήμερα για να ανταλλάξω μια κουβέντα με άνθρωπο..

Εγώ δυστυχώς δεν έχω και πολύ ευχάριστα νέα..

Καταρχήν έχω καθυστέρηση 8 μέρες.. Μην βιαστείτε να χαρείτε.. έγκυος δεν είμαι.. έκανα τεστ.. Πήρα το γιατρό τηλέφωνο χθες και μου είπε να τον πάρω σήμερα για να δούμε αν θα πάω να με δει από κοντά ή αν θα μου δώσει χάπια.. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι απόρροια της δεύτερης αποτυχημένης εξωσωματικής και των φαρμάκων ή έχω κανένα κυστικό ωάριο και με καθυστερεί έτσι.. Τέλος πάντων.. θα δούμε..

Πήρα σήμερα τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος και της καλλιέργειας σπερματικού υγρού του άνδρα μου.. Τα αποτελέσματα;; Μαύρα και άραχνα.. Έχει μικρόβιο, εντερόκοκκο το οποίο δεν το είχε πριν ένα χρόνο.. Η κιρσοκήλη που έχει λογικά μεγάλωσε διότι τα αποτελέσματα που σχετίζονται με αυτήν έχουν πιάσει πάτο.. Ήθελε να αναβάλλουμε το ραντεβού που έχουμε την Τετάρτη στον ουρολόγο για την άλλη βδομάδα αλλά ύστερα από αυτά τα αποτελέσματα του είπα ότι δεν έχουμε περιθώριο για άλλη καθυστέρηση και έτσι πείστηκε να πάμε αυτή την Τετάρτη στο ραντεβού.. Επίσης, την Τετάρτη θα βγουν και οι ορμονολογικές και έτσι θα έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη..

Είμαι σίγουρη ότι δυστυχώς την επέμβαση δεν την γλυτώνουμε..

L2qIp2.png

mpika grigora gia ena grigoro gia

etimazomaste gia to parti tis monakrivis moy:tongue:

domna ax more domna ti stayro sikonis k esi vre kopela mou kouragio (mipos na pas me alon:mrgreen:) ti na po an xasoume k to xioumor pai meta:confused:

anoula vasta gera k ela na mas pis ti egine perimenoyme tha mpo to vradaki makia polla

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Thena μου να χαίρεσαι τη μονάκριβή σου.. Να τη δεις γερή, ευτυχισμένη και καλό άνθρωπο..

Να περάσετε τέλεια σήμερα!

Αννούλα περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!

L2qIp2.png

κοριτσια να χαιρεστε τα παιδακια σας ,να ειναι παντα γερα και χαρουμενα

δομνινα πολυ στεναχωρεθηκα, δεν ξερω τι να σου πω...

αννα ολα θα πανε καλα, θα δεις

εμεις τα ιδια, τα πονακια που εχω ειναι λογικα συσπασεις της μητρας, ξαναρχισα μαγνησιο, τα νευρα μου, εχω απο το πρωι αναγουλες και ξινιλες, να δω που θα παει αυτο το πραγμα.

καλα να περασετε, φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Καλησπεραααααααα

Λοιπον εγω πηγα στον γιατρο ολα ειναι καλα και ο πλακουντας σε καλη θεση οποτε σημερα ξεκινησα αντιβιωση το πρωι παω για καποιες ακομα εξετασεις αιματος που ζητησε ο γενετιστης και μετα τις 12 παω και για την ληψη....

Λοιπον ενα περιεργο πραγμα απο την ωρα που μου ειπε οτι αυριο θα κανουμε την εξεταση αντι να αγχοθω εχω ενα τεραστιο χαμογελο και μεσα μου νιωθω πως ολα θα πανε μια χαρα!!!!

Α την πεμπτη με παρασκευη θα μαθω χρωμοσωμικες ανωμαλιες και φυλο και την αλλη τριτη βαρια τεταρτη και για την μεσογειακη.Χαιρομαι γιατι απο το ιασω εκαναν 2-3 εβδομαδες να μου δωσουν τα αποτελεσματα.Οποτε κοριτσια οι μερες αγωνιας τελειωνουν!!!!

Καταρχην Χρονια Πολλα στα παιδακια σας! γερα να ειναι!!

Δομνινα δεν πειραζει τουλαχιστον θα κανει την επεμβαση αν χρειαζεται και θα στρωσει σκεψου θετικα και εμενα την εκανε και μετα απο λιγους μηνες εμεινα εγκυος μετα απο 3 χρονια προσπαθειων!

Μην μου πεφτεις μαναρι μου!

ΝGEO ειναι απο την πιεση μου ειπε και οτι θελει ξεκουραση φυσικα!

συσπασεις και εσυ εε?μα τι ειναι και αυτο το πραγμα ρε γμτ!

τελικα μου φαινετε οτι πρεπει να καθομαστε στα αυγα μας!

Αννα τι εγινε κουκλα την κανατε??εχω αγωνια!

Ιβετ και Θενα να τα χαιρεστε τα παιδακια σας,γερα και καλοτυχα να ειναι στη ζωη τους και εσεις να καμαρωνετε για καθε τους στιγμη.Καλη επιτυχια στα παρτακια σας!!!!!

Δομνινα μου τι να πω,βρε κουκλα μου,υπομονη.Τουλαχιστον να βρειτε τι ειναι ετσι ωστε να κανετε αυτο που χρειαζεται.Εχεις δυναμη μεσα σου,αντλεισε κουραγιο και αγαπη απο ανθρωπους που σε αγαπουν και σε νοιαζονται πραγματικα και προχωρα.Που θα παει,θα ερθει η ωρα που ολα θα πανε τελεια.

Μαριαεφη τι κανεις κοριτσακι,υποχωρησαν λιγο οι ανακατωσουρες;

Εγω ημουν απο τα χαραματα με ημικρανια,ευτυχως τωρα ανοιξε λιγο το ματι μου.Κατα τ'αλλα καλα,περασε ενα ομορφο Σ/Κ και επεται μια βδομαδα με τρεξιμο.........Καλο βραδυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σε ευχαριστω πολυ Μαρακι μου εσυ πως εισαι???

Δομνινα μου κουραγιο κουκλα μου και σιγουρα θα την βρειτε την ακρη βρε κουκλα μου ολα σου ευχομαι να καλυτερευσουν και συντομα να μας λες και εσυ ευχαριστα νεα!!!

Διαφημίσεις

μανου μου υπομονη κανω να δω το ζουζουνι! με εχουν ταραξει οι καουρες και οι πονοι ασε που πηρε θεση κ ειναι νωρις (εκανα κ κορτιζονη) κ θελει προσοχη....

Αννουλα μου τι να κανω υπομονη !!τουλαχιστον μετα θα ξενυχταω χωρις πονους καουρες κ εμετους!!!!

η κορακλα σου τι εγινε με την δασκαλα??

Καλημερουδιαααααα,μαριαεφη υπομονη και προσοχη κοριτσακι μου.Αντε πλησιαζει ο καιρος και να δεις που θα ζησετε τα πιο μαγικα Χριστουγεννα φετος.Κοιτα να προσεχεις τον εαυτο σου σε παρακαλω,εντακει;Φιλακια πολλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ευχαριστω μανου μου προσεχω οσο ειναι δυνατο και στα πλαισια..το κακο ειναι οτι ημουν παντα πολυ δραστηρια και τωρα εχω μουχλιασει λεμε!

α διαβαστε και αυτο το ανεκδοτο!

Ζεύγος κλασικών Ελλήνων σε παραλία. Εκείνη, ξαπλωμένη μπρούμυτα, εκείνος από πάνω την περιεργάζεται.

- Γυναίκα, να σου πω κάτι; Έχεις παχύνει; Ο πισινός σου είναι μεγάλος σαν ψησταριά! Η γυναίκα φορτώνει αλλά δεν απαντά. Το βράδυ είναι καλεσμένοι σε σπίτι φίλων για barbeque. Μόλις βλέπει ο άντρας την ψησταριά, ζητάει μια μεζούρα, τη μετράει, μετράει μετά και τον πισινό της γυναίκας του και της ψιθυρίζει:

- Είχα δίκιο, ο πισινός σου είναι σαν ψησταριά ακριβώς!

Χαμηλών τόνων η γυναίκα, πάλι δεν απαντά. Το βράδυ γυρίζουν στο σπίτι, πέφτουν για ύπνο. Ο σύζυγος όμως έχει "ορεξούλες". Στριφογυρίζει από δω, στριφογυρίζει από κει, χαϊδολογήματα, τριψίματα. Γρήγορα έρχεται η πληρωμένη απάντηση της γυναίκας:

- Δεν πιστεύω να θες να ανάψω ολόκληρη ψησταριά για ένα λουκανικάκι τόσο δα;

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια..

Αννούλα μου είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα.. είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά θα το ζήσεις το θαύμα για μια ακόμη φορά μέχρι τέλους... Περιμένουμε νέα με ανυπομονησία..

Ngeo και Μαριαέφη μου νομίζω ότι χρειάζεστε ξεκούραση και μόνο ξεκούραση.. Βέβαια με δύο πεντάχρονα πως να τη βρείτε την ξεκούραση μου λέτε;

Εγώ πήγα σήμερα στο γυναικολόγο. Η καθυστέρηση οφείλεται αποκλειστικά στο στρες που περνάω αυτό τον καιρό και έκανα πολύ καθυστερημένα ωορηξία.. Μου έδωσε primolut και μου είπε ότι το σύστημα λειτουργεί ρολόι.. Να και κάτι ευχάριστο..

Αύριο έχουμε ραντεβού με τον καινούργιο ουρολόγο.. Για να δούμε τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε.. Όσο να' ναι έχω αγωνία..

L2qIp2.png

αντε Δομνινα μου ειδες τι κανει το αγχος? για αυτο λοιπον ηρεμια και χαλαρωση ξερω οτι τα προβληματα ειναι πολλα αλλα κ η υγεια πανω απο ολα!

μεγαλη υποθεση κ ο ουρολογος το λεω απο πειρα! εμεις πεσαμε σε πολυ καλο τοτε και ολα καλα!

οσο απο ξεκουραση ανυπομονω να ερθει η μανουλα μου στις 18/11 και να δεις τιποτα δεν θα κανω μαγειρεμα η μανουλα σιδερωμα η μανουλα και η Μαιρουλα(χιχι εγω) θα καθομαιιιιι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...