Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Για σας και απο μενα σήμερα ειμαι λίγο καλητερα τουλάχιστον ειναι καλα το παιδι ή το παίζει καλα για μένα ολη την ώρα μου λεει μαμα η λουσι δάγκωνε και την πήρε ο θεουλης θα πάρουμε αλλο που δεν δαγκώνη, μπαινουμε σπίτη και λεει πωπω υσηχία δεν γαυγίζει η λουσι καλήτερα νομιζω οτι το κάνει για μένα για να νιωσω εγω καλά και χθες με ρώτησε στο ασχετο αρκετες φορες μαμα κλαίς?? σήμερα μου λεει η κακομοίρα η λουσι παίθανε.... αυτα

Εμεις χθες πήγαμε σε δυο πάρτυ παιδικά αυτα ειναι διασκεδαση τρεληηηηηηηηηηη σήμερα σπίτη θα στρώσω χαλιά και πλένω απο το πρωι κουρτίνες αντε να πουμε καλο χειμώνα???

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας

Ivet πολυ συγκινητικο!καλε τι χειμωνας, τωωωωραααα, εχει κατι μερες που μας βρηκε ο ατιμος!εδω και σε εμας κρυο, χθες δεν εγινε η παρελαση λογω βροχης και γινοταν της μουρλης στις καφετεριες, παιδια, δεν μπορουσες να καθισεις, καθονταν και εξω μεσα στην παγωνια με τα παιδια τους και αλλοι τοσοι ηταν εξω βολτα, καλα εμεις εχουμε εναν πεζοδρομο και μια πλατεια...και ολοι οι υποψηφιοι εξω, εκει να δειτε γελιο, ολοι καλοντυμενοι για τη ψηφο!

thena θελω μια σοκολατοπιτα, μια καρυδοπιτα, μια μηλοπιτα, κατι τετοιο anyway!

φιλια και καλο μεσημερι σ ολες παρουσες και απουσες!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

καλησπερα σας

Ivet πολυ συγκινητικο!καλε τι χειμωνας, τωωωωραααα, εχει κατι μερες που μας βρηκε ο ατιμος!εδω και σε εμας κρυο, χθες δεν εγινε η παρελαση λογω βροχης και γινοταν της μουρλης στις καφετεριες, παιδια, δεν μπορουσες να καθισεις, καθονταν και εξω μεσα στην παγωνια με τα παιδια τους και αλλοι τοσοι ηταν εξω βολτα, καλα εμεις εχουμε εναν πεζοδρομο και μια πλατεια...και ολοι οι υποψηφιοι εξω, εκει να δειτε γελιο, ολοι καλοντυμενοι για τη ψηφο!

thena θελω μια σοκολατοπιτα, μια καρυδοπιτα, μια μηλοπιτα, κατι τετοιο anyway!

φιλια και καλο μεσημερι σ ολες παρουσες και απουσες!!!

οχι.... τιποτα απο γλικα ,θεσ να γινησ χοντρελο?:mrgreen:

φαε μια χιλιπιτα κ πολυ σου ειναι χιχιχιχιχι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Εμείς χθες ούτε που ξεμυτίσαμε από το σπίτι.. Μας είχε πιάσει μια βαρεμάρα.. μόνο ο σύζυγος πετάχτηκε μέχρι το ζαχαροπλαστείο και πήραμε λίγο παγωτάκι, έτσι για να καταλάβουμε την Εθνική Εορτή..

Τα αποτελέσματα του συζύγου είναι σήμερα έτοιμα, τουλάχιστον τα ανδρολογικά.. τα ορμονολογικά θα είναι έτοιμα την Τετάρτη οπότε θα πρέπει να αναβάλλω το ραντεβού με τον ανδρολόγο για την μεθεπόμενη βδομάδα.. Εντάξει, μια βδομάδα καθυστέρηση.. δεν έγινε και τίποτα..

Το κομπιούτερ στο σπίτι έκαψε τη μητρική.. Και η γραμμή του Internet μας έκανε νερά και περιμένουμε συνεργείο του ΟΤΕ τη Δευτέρα.. Έτσι το σβκ θα μπω από της μητέρας μου αν τα καταφέρω..

Επιτέλους κρύο, καιρός για δύο.. Λατρεύω το χειμώνα και χαίρομαι πολύ που επιτέλους ήρθε..

Φιλάκια στις κοιλίτσες και στα μπεμπίνια σας!

L2qIp2.png

ναι βρε Δόμνα μου αλλα δεν μασ ειπεσ ειναι καλεσ οι εξετασεισ?

επιτελουσ μπηκα στο 28 στα παντελόνια μου θελω να πω η κοιλια κρέμεται αλλα τι να κανω :oops::shock:πρεπει να το συνηθίσω:-(:mad:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

καλησπερα και παλι, τι μου κανετε;εμεις πολυ ήλιο, μια χαρα, πηγαμε για καφε, τωρα η μαμα εχει παρει τη μικρη στο παρκο και μαγειρευω μακαρονια με ετοιμη σαλτσα, το κλασικο του σαββατου που παμε βολτα!

δομνινα οντως τι λενε οι εξετασεις;;;

καλα thena 28 παντελονι και στεναχωριεσαι;η κοιλια θα φυγει πιο αργα, αυτο το ξερεις εσυ καλυτερα απ ολες μας με 3 παιδια που εχεις, υπομονη, παρε κατι πιο ψηλοκαβαλο η βαλε καποιο εσωρουχο που να κραταει την κοιλια, δεν ειναι κακο!!!το παν ειναι τα σωστα εσωρουχα!

ρε παιδια πραγματικα απορω, που ειναι οι αλλες οι κοτες;που χαθηκανε;5 -6 μειναμε μονο;;;σνιφ!

κοτεσ n geo mou κοτεσ καλα το πεσ ,πουν ντεσ ντε?χιχι

εμεισ σημερα οπωσ καθε σαββατο εχουμε ψαρι το εβαλα στην ψηστιερα που σημερα μου ηρθε(την ειχα παραγγιλει απο ιντερνετ) κ εγιναν οι τσιπουρεσ μουρλια:mrgreen:

παω να κανω καμια δουλεια γιατι τη δευτερα εχω το παρτι τησ κορησ μου θα σβησει 3 κερακια η σκατουλα κ θα ερθει κοσμοσ:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ εφτασα κοριτσιαααααααααααααα δεν αντεχω αλλο ξαπλα μαραζωσα λεμε αλλα χαλαλι τι να κανουμε.....

Περασαν και οι μερες ερχεται η δευτερα μπας και κανω και την τροφοβλαστη να παρω και τα αποτελεσματα να τελειωνω με αυτο το θεμα να χαλαρωσω και να ευχαρηστηθω την εγκυμοσυνη μου.....

κοτεσ n geo mou κοτεσ καλα το πεσ ,πουν ντεσ ντε?χιχι

εμεισ σημερα οπωσ καθε σαββατο εχουμε ψαρι το εβαλα στην ψηστιερα που σημερα μου ηρθε(την ειχα παραγγιλει απο ιντερνετ) κ εγιναν οι τσιπουρεσ μουρλια:mrgreen:

παω να κανω καμια δουλεια γιατι τη δευτερα εχω το παρτι τησ κορησ μου θα σβησει 3 κερακια η σκατουλα κ θα ερθει κοσμοσ:tongue:

Κούκλα 01/11 γεννήθηκε η κόρη σου σαν τον γιό μου?? και εμεις εχουμε την δευτέρα αλλα θα του τα κάνω την παρασκευη σε παιδότοπο....

ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ εφτασα κοριτσιαααααααααααααα δεν αντεχω αλλο ξαπλα μαραζωσα λεμε αλλα χαλαλι τι να κανουμε.....

Περασαν και οι μερες ερχεται η δευτερα μπας και κανω και την τροφοβλαστη να παρω και τα αποτελεσματα να τελειωνω με αυτο το θεμα να χαλαρωσω και να ευχαρηστηθω την εγκυμοσυνη μου.....

Κανε υπομονή αννούλα θα ερθει η ωρα να σήκωθεις και να παρακαλάς για ξάπλες ενα ισον κανένα στο δευτερο θα δεις την γλύκα απολαυσέτο τωρα που μπορείς!!! ολα καλά θα πάνε..:wink::wink:

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε πριν μια ωρα απο τον παιδοτοπο ειχαμε παει τα παιδιά και ειπιαμε εναν καφε οσο μπορέσαμε τωρα παραγγείλαμε να φάμε και αυριο μας εχει τραπέζει η πεθερά τι καλα γλήτωσα το μαγείρεμα.... ρε κοριτσια που εξαφανήζεσθε γαμωτο...... εγω πάντως ασχετο ειμαι στα ιδια κιλά μου 51 αλλα η κοιλια κοιλιά ρε αδερφέ!!!!

αννα υπομονη, θα περασει και μετα ολο βολτες θα εισαι!κρατα ομως και δυναμεις, θα σου χρειαστουν!

ivet 51...τι νουμερο ειναι αυτο;;;;πω πω καλε εσεις ολες ειστε μοντελακια. εγω ξεκινησα απο 58 την εγκυμοσυνη.σνιφ!

mariaefi υπομονη, πονανε τα ποδια σου;ρε παιδια να σας πω, εγω νιωθω συχνα εναν πονο εντονο, αναμεσα στο ποδι και πιο πανω, στην περιοχη, καταλαβαινετε, εκει που ανοιγεις τα ποδια, οταν σηκωνομαι ή οταν γυριζω πλευρο στο κρεβατι που κοιμαμαι, θα ρωτησω και τη γιατρο να δω τι θα μου πει, καλα δεν πιστευω να ειναι κατι αλλα θα ρωτησω

αχ mariaefi σιγουρα ανυπομονεις ε;;;εγω παλι ναι και νιωθω οτι θα σκασει η κοιλια μου, αν με δεις απο μπροστα σαν κανονικος ανθρωπος ειμαι, με τις καμπυλες μου αλλα απο πλαγια σα μπαλονι!στην κορη δεν ειχα τετοια κοιλια παντως

θα φτιαξω αρνακι στη γαστρα με πατατες, θα ερθουν και οι κουμπαροι με την ανηψια μας, ειναι κουμπαροκουνιαδα και μπατζανοκουμπαρος!

φιλια και καλο μεσημερι

Και εγω εκει εχω πονο ngeo μου!

να σου πω την αμαρτια μου εχω κουραστει...

και για να μην απογοητευεσαι εγω ξεκινησα με 70 κιλα βεβαια εχασα πολλα με τους εμετους.Τωρα ειμαι 72.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...