Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλημερα σας,

ivet τι ειν τουτο;;;για τα καλα την επαθες!κουραγιο

mariaefi πλησιαζεις για αυτο, νομιζω και στην αρχη ειχες ε;;;

εμεις καλα, λιγο το στομαχι μου ειναι χαλια σημερα, δεν ξερω γιατι, χθες ηπια μια σοκολατα, λετε απο αυτο, τι να πω, μετα κλασικα θα παμε για καφε αλλα αν με αφηνες στον καναπε δεν θα με χαλουσε.

χθες κομματια γιατι το προηγουμενο βραδι βρηκα τη μικρη κατουρημενη τρελα στις 530 το πρωι, ποιος ξερει απο ποτε και αλλαζα ολα τα πραγματα και δεν κοιμηθηκα μετα και ημουν κομματια, και περιμενα και το greys anatomy και αυτοι 12 το θυμηθηκαν οι ατιμοι, τεσπα, το ειδα, το σχολιασα με την αδερφη μου και την επεσα, ο αντρας ηταν για ποτο, μια σκασιλα!!!τεσπα, τα λεμε και μετα, φιλια σ ολες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αυτοι οι αντρες....

μα ολοι να ειναι μια απο τα ιδια?!!

μπορει να σε πειραξει η σοκολατα παντως...

εγω Ngeo δεν σταματησα και ποτε τις ανακατωσουρες απλα τωρα εγιναν παλι πιο εντονα...

kalimera k apo mena ,oti apemine diladi

den tin vgazo kathari mexri na rthi i pethera mou ine anisos polemos:shock:

i mikri ine poli atithasi mas vgazi tin pisti mexri na kimithi to vradi,oli mera arnite ta panta kani zimies exi moutzourosi tis paplomatothikes k afini ta pexnidia opou vri k den theli na tis ta kouname apo eki:confused: o mikros xthes olo eklege mexri pou vraxniase k den evgaze ixo sfigotan na fonaksi alla tipota:confused: theli agalia oli tin ora ton emathe etsi i pethera alla ego eki ton afina na skouzi ti na kano vre koritsia kapios prepi na mazepsi to spiti :(

gia na doyme simera poy tha ine edo k o antras moy na doume ti tha gini:rolleyes: ayta pao gia na kano doulitses tora pou ine ola isixa

ivet ipomoni koritsimoy den mporoyme na kanoyme k tipote alo:(

egioyles k esis to idio opos k oi meloyses mamades

o kathenas na sikoni stathera to stauro tou;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες ή καλυτερα καλησπερα!!! Σημερα πηγα για αυχενικη ολα μια χαρα πηγαν αλλα εχω μια μικρη αποκοληση πολυ μικρη ομως δεν τρεχει λογως ανησυχιας απλα πρεπει να ειμαι ξεκουραστη.....Την τροφοβλαστη δεν την εκανα γιατι ηταν ο πλακουντας πισω απο την ουροδοχο κυστη οποτε ειναι επικινδυνο μην την τρυπησει και πανε μικροβια στο μικρο οποτε θα ξαναπαω την αλλη δευτερα και βλεπουμε...

Ngeo την ωρα που ημουν στο ιατριο του, του εστηλαν ενα φαξ οτι απο εβδομαδα ξεκιναει το Ρεα κανονικα αλλα αν δεν το δει ο ιδιος με τα ματια του δεν το πιστευει....επισης στηλανε και τιμες και ειναι αρκετα οικονομικο μου ειπε...

Κοριτσακια μου ειμαι χάλια πιοι χαλια δεν ξερω αν γίνετε μου εφυγε το σκυλάκι μου το πρωι απο το σπιτη και μου το πάτησε αμάξι το εχω απο πριν κάνω τα παιδιά ενα μικρο θυληκό πεκινουά ολόασπρο πανέμορφη , εγω φταιω γιατι ενω ειδα την πορτα λίγο ανοιχτή ειπα θα την κλεισω αργότερα μετα με τον μικρο ξεχάστηκα και βγήκα να της βάλω στο μπαλκόνη να φάει γιατι μεσα δεν την αφήνουν τα παιδιά και εφυγε την βρήκα στο δρομο σκοτωμενη μετα απο πεντε λεπτά, κλαιω όλη μέρα ο μεγάλος μου του το ειπαμε και έκλεγε κλαίγαμε ολοι μαζί μεχρι που ειπε σταματήστε δεν περιμενα ο αντρας μου να κλάψει τοσο αλλα μαλον τον επηρέασε και ο μικρός που την ζήταγε και έλεγε τωρα το μαξηλάρι της τι θα το κάνουμε? τιποτα θα το κρατήσουμε για να την θυμόμαστε του είπαμε οπως και οτι πάιθανε απο γεράματα του ειπα δεν ηθελα να τον αγριεψω και να δει στον υπνο του τίποτα.

Τωρα δεν θα παίζει με τα πιτσιρίκια μου ουτε θα κοιμάτε στα πόδια μου το βράδυ ουτε θα γαυγίζει σε οποιον έρχεται αλλα ουτε θα κλέβει τα μπισκόντα του μπέμπη.....

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Αχ βρε κοριτσάκια μου τι τραβάτε κι εσείς.. Η κάθε μια από μας με το πρόβλημά της.. Περαστικά να είναι όλα πάντως..

Αννούλα μου όντως επίφοβο είναι να κάνεις τροφοβλάστη με τόσο οπίσθιο πλακούντα.. Μακάρι να έχει καλυτερεύσει η θέση του μέχρι την άλλη Δευτέρα και μετά να εξελιχθούν όλα τέλεια, και τα αποτελέσματα και το νινί..

Ιβάκι μου σε καταλαβαίνω.. όχι μόνο έχασες το σκυλάκι σου με τόσο άδικο τρόπο αλλά έχεις και τύψεις που άφησες ανοιχτή την πόρτα.. Κουράγιο κορίτσι μου.. με τον καιρό θα ξεχαστεί και θα βρείτε πάλι όλοι ομαδικώς το κέφι σας..

Thena μου δεν είναι ένα ούτε δύο.. τρία πιτσιρίκια έχεις στο σπίτι και το καθένα θέλει το δικό του όταν το θέλει... Ώρες ώρες πρέπει να θυμίζει τρελλοκομείο.. Αλλά όμως σου δίνουν τόσες πολλές χαρές, έτσι δεν είναι; Πάρ' τα μια αγκαλιά και όλα θα ξεχαστούν μονομιάς..

Μαριαέφη μου.. 70 μερούλες μείνανε.. το πιστεύεις;

Ngeo μου κι εγώ έχω ακούσει ότι η σοκολάτα επηρεάζει και το στομάχι και τους εμετούς.. μήπως πρέπει να την κόψεις;

L2qIp2.png

α ρε Ιβετ ποσο στεναχωρηθηκα καθοτι φιλοζωη....τι κριμα...η απωλεια ειναι μεγαλη το ξερω............

Δομνινα μου λιγοτερο ειναι γιατι το πολυ μεχρι τις 20/12 θα εχω γεννησει!

εισαι καλα?

ωχ ivet τι να πω, συλληπητηρια, αυτα συμβαινουν οταν τρεχεις μη κατηγορεις τον εαυτο σου...

δομνινα πρωτη φορα που ηπια σοκολατα , γενικα δεν πινω τετοια και με ξεσκισε αλλα τελικα καθε μερα ειναι το ιδιο, καθε απογευμα το ιδιο, φουσκωμα στο στομαχι, σαν τυμπανισμο, ξινιλες, τεσπα δεν ξερω τι να κανω, λογικα ειναι της εγκυμοσυνης, παντως ρε παιδια τα αγορια μας ταλαιπωρουν απο την κοιλια τα ατιμα!!!

αννα τι καλα νεα που μου εδωσες, μακαρι να ανοιξει το ρεα, απλα δεν θελω ιασω με τιποτα.εσυ εκει θα πας;καλα τα νεα σου και να ξεκουραζεσαι, να προσεχεις.

mariaefi πωπω πως εφτασε ο καιρος!!γιατι τετοια ημερομηνια;θα πας με καισαρικη;γιατι εχεις πολλα χρονια που περασανε απο την 1η εγκυμοσυνη.

να ρωτησω αν ξερετε, αν τρως γλυκα στο τελος παιρνει βαρος περισσοτερο το παιδι η ειναι ασχετο;μου το ειπε μια φιλη μου που της το ειπε ο γιατρος γιατι θα γεννουσε προωρα. αν ειναι ετσι εχουν να πεσουν γλυκα!!!

σε λιγες μερες θα πρεπει να κανω και τη σκατοκαμπυλη ζαχαρου, αχ το σκεφτομαι και τρελαινομαι...

κοριτσια φιλια και καλο βραδι.εχω την ελπιδα οτι το σκαι σημερα δεν θα δειξει τον γιωργακη και θα δω κανενα csi

Διαφημίσεις

ναι Ngeo θα κανω καισαρικη παλι.....ειναι μια αποφαση που την εχω ηδη παρει.

Εχω και μυωπια οχι πολυ βεβαια αλλα και γιατι ειδα απο την κορη μου οτι δεν ταλαιπωρηθηκε το μωρο καθολου και λογω των διαφορων προβληματων που εχω αντιμετωπισει δεν θα παμε μεχρι τελους του 9ου γιατι και στην Εφη ειχα λιγο αμνιακο υγρο και χαμηλους παλμους και λουροδεμενη...

Βρε Ιβετ μου τι να σου πω????Ποναει πολυ το ξερω προσπαθησε ομως στα παιδια να το περασεις σαν κατι το φυσιολογικο...οσο μπορει αυτο να γινει....ενοχες μην εχεις κοριτσακι απλα ηταν να γινει.

Ngeo εγω θα παω η στο γαια ή στο ρεα αν ειναι ικανοποιημενος ο γιατρος μου....παντως το Ιασω και εγω το αποκλειω αυτην την φορα ασε δεν εχω λεφτα για πεταμα στο κατω κατω δεν θα το αγορασω κιολας το δωματιο εμενα με νοιαζει να με προσεξουν και να εχω φροντιδα...και οσες γνωστες πηγαν στο γαια μου ειπαν πολυ καλα λογια.Τεσπα ας ερθει εκεινη η ωρα με το καλο και βλεπουμε

Καλημερούδια σε όλα τα κοριτσάκια..

Μαριαέφη μου τι καλά! Ακριβώς ότι πρέπει θα είναι το μωρό για χριστουγεννιάτικο δώρο στην οικογένειά σας! Θα είναι τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής σας είμαι σίγουρη..

Εγώ δεδομένων των συνθηκών καλά είμαι.. Περιμένουμε αποτελέσματα του συζύγου και την άλλη Τετάρτη έχω κλείσει ραντεβού στο γιατρό.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Ngeo μου δεν ισχύει αυτό με τα γλυκά.. Απλά ενδέχεται να πάρει η μητέρα περισσότερο βάρος.. Το μωρό να πάθει ζάχαρο από τα γλυκά δεν το νομίζω.. Γι' αυτό άλλωστε θα κάνεις και την καμπύλη ζαχάρου για να αποκλειστεί κάθε παθολογική περίπτωση και κατάσταση..

Ιβέτ ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα..

Αννούλα πολλά φιλάκια!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;χρονια πολλα!

πως περνατε σημερα;εμας βρεχει, η παρελαση δεν εγινε λογω βροχης, χαμος εξω, δεν εβρισκες να καθισεις ουτε εξω!λες και βγηκε ολη η πολη να πιει καφε!!!

μαγειρεψα και σε λιγο θα φαμε, κοτοπουλο με χυλοπιτες, εξω ειμαστε συχνα, προσπαθω να μαθω να πλεκω, θελω να πλεξω μια κουβερτουλα τον μπεμπουλη μου ξερω να ραβω αλλα απο πλεξιμο τιποτα!!!μου φαινεται βουνο!

φιλια σ ολους και καλα να περασετε

gia sas k apo mena

piga gia doulia simera :( k ta mikra ta pige o sizigos se pedotopo,irtha prin apo ligo .

emis exoume poli krio 10 vathmous alla o keros anikse ixame ilio simera panta pame antitheta edo sta giannena apo tous athineous:tongue:.

trexo oli mera k den sas prolavena na sas grapso mono sas diavazo

ivet lipame poli gia to skilaki sou tremo stin idea na xaso ena zoaki mou idika ta 2 skiourakia mou pou ta latrevoume ikogeniakos ,exo k 4 gates k ena skilo ekso vevea stin avli,ta pedia skeftome pos tha stenaxorithoun an simvi kati kako.

egioules mou iste kala vlepo k katalava oti kapios pinaei gia gliko xixi(ektos apo mena pou lisao tora ena mina me ti dieta)pantos ego sto proto mou etroga kathe mera mia paste ston enato mina ixa lisaksi gia gliko k mporo na po oti ta ixa xasi ola ta kila poli grigora alla auto den isxii meta stis alles egimosines:shock: gi auto makria apo ta polla glika:rolleyes:

domnina mou psixologia kali diavazo ante kala apotelesmata na paroun ola mia sira na erthi k to thavmataki sou:D

filakia koritsoudia

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...