Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

mariaefi τι τελεια!αληθεια τι επλυνες;;;τι χρωμα;καλα δεν εχεις καμια διαισθηση;μπραβο, εγω παλι απο την κρητη θα ηθελα πολλλλλαααα πραγματα, τα καλτσουνια, γραβιερα ενα κεφαλι θα ετρωγα, ντακος, πατατοσαλατες και πολλα αλλα μιαμ μιαμ, εμενα θα με στειλει η γιαγια λαχανοντολμαδακια και πιτα, κοτοπιτα και ενα αλλο γλυκο η θεια μου πωπω εχει να πεσει μασα!

κοριτσια κουραγιο σας, ιvet πρεπει να αρχισεις να βγαινεις και εγω αρχιζω και τα παιρνω μεσα, ο δικος μου ολο εξω ειναι και εγω μιλαω ολη μερα με ενα παιδι, οι φιλες μου ειτε εχουν παιδια και δεν μπορουν η μαθηματα, τεσπα, θα την βρω την ακρη!

φιλια σ ολες

Καλημέρα πω πω το ειδα πρωι πρωι και με εφτιαξες τι παει να πει ολο εξω ειναι με ενα παιδι και μια εγκυος γυναίκα να κάτσει σπίτη του κύριε, οχι εμενα δεν παει πουθενα ολο με εμας ειναι αλλα και παλη στην βαράει μην νομιζεις υπάρχει φαγωμάρα!!! θελει χρονο και αυτος για τον εαυτο του πχ αυτο το κομπιουτερ μας εχει φαει παιζει ενα παιχνιδι στρατιγηκής και εχει πορωθεί και εγω φωνάζω οταν ειναι σπιτη να ασχολείτε με τον μεγάλο καταλαβαινετε λοιπον οτι παντου υπάρχουν μαυρίλεςςςςςςςςς!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!

ngeo επλυνα τα πρωτα ρουχαλακια τα new born και 0+3 και σαλιαρες πετσετακια για το γαλα! ολα σε χρωματα ουδετερα λευκα πρασινακια κιτρινακια μπεζακια....

τελεια αισθηση!!εχω ακομη πολλα να βαλω!! αλλα χαλαρα εχω καιρο ακομη πρωτα ο θεος θα γεννησω μεχρι 20/12 σιγουρα τωρα το πιο νωρις δεν ξερω...

κοριτσια ολοι μα ολοι οι αντρες ετσι ειναι και ο δικος μου γυρναει απο την δουλεια και κατευθειαν Laptop και face ασε...

το θεμα εμεις τι κανουμε?!

προσεχουμε τους εαυτους μας και ειμαστε καλα με αυτο ετσι βγαινει προς τα εξω και θα το παρατηρησουν μην ξεχναμε ειναι κυνηγοι!

INE KINIGI ALLA PLEON KINIGANE MONO MPEKATSES K OXI GINEKES:tongue::confused:

K EMENA TO IDIO KANI OLO ATHLITIKA STO NOTBOOK ALLA EFTIXOS OTAN TOU LEO NA VOITHISI ERXETE ALLA PALI EKI THA PAI META,TI NA LEME TORA PREPI NA TO SINITHISOUME GIA NA IMASTE KALA APO NEURA:cool:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα..

Ξέρω, χάθηκα και είμαι ασυγχώρητη όμως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα της μητέρας μου μας τρέχει στα Νοσοκομεία και μόλις σήμερα κατάφερα και ήρθα στη δουλειά..

Είμαι σε καλή διάθεση παρ' όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω και έχω ακόμη ένα λόγο να είμαι αισιόδοξη.. Ο άνδρας μου ανυπομονεί, ναι καλά διαβάσατε, ανυπομονεί.. να κάνει τις εξετάσεις.. Αφού σχεδόν με ρωτάει κάθε μέρα τι ώρα έχω κανονίσει.. Άντε να πάει να τις κάνει, να πάρουμε και σε καμιά δεκαριά μέρες τα αποτελέσματα και μετά να μπούμε και στη διαδικασία της θεραπείας..

Μαριαέφη μου σίγουρα θα είναι υπέροχο συναίσθημα όλη αυτή η προετοιμασία για το καινούργιο σας μωράκι.. και αφού είναι και μωράκι έκπληξη όσο να ναι μια αγωνία περισσότερο την έχεις.. είμαι σίγουρη πάντως πως είναι υγιέστατο και πανέμορφο..

Ιβέτ μου λογικό είναι η κλεισούρα να στην έχει δώσει στα νεύρα.. Εδώ εγώ που δεν έχω παιδιά και υποχρεώσεις και πάλι σβκ αν μείνω στο σπίτι μετά όλη τη βδομάδα γκρινιάζω στον άνδρα μου - μιας και αυτός συνήθως δεν έχει διάθεση. Έτσι το έχει μάθει πια το σκηνικό και όλο και κάτι κανονίζουμε για σβκ..

Θένα μου κρύο στα Γιάννενα ή όχι ακόμα;

Κι όσον αφορά το θέμα άνδρες - ηλεκτρονικοί υπολογιστές.. εμένα ευτυχώς ο καλός μου κάθεται το πρωί όταν εγώ κοιμάμαι και πριν φύγει για δουλειά.. με το που γυρίζει σπίτι το μόνο που θέλει είναι να φάει και να χαλαρώσει στον καναπέ..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

domnina xerome poy iste kala ,telika otan dixnoyn endiaferon sta provlimata oi antres, mas kani poli kalo:rolleyes:, den pedevomaste moni mas vre aderfe!

emis edo krio ,poliko psixos den to les akoma alla simera as poyme ixe 11 vathlous ta mesanixta pefti pio poli:confused:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

domnina xerome poy iste kala ,telika otan dixnoyn endiaferon sta provlimata oi antres, mas kani poli kalo:rolleyes:, den pedevomaste moni mas vre aderfe!

emis edo krio ,poliko psixos den to les akoma alla simera as poyme ixe 11 vathlous ta mesanixta pefti pio poli:confused:

Αχ θα ηθελα πολυ να εμενα στα γιάννενα και ας ψώφαγα στο κρύο απο την παλιοαθήνα!!

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;

εμεις καλα, πηγαμε βολτα με τη μικρη το πρωι, πηραμε τελαρο και μπογιες να κανουμε ενα καδρακι, ο θεος βοηθος, μετα αλλη βολτα, τεσπα καλα ηταν, θα την ελεγξουμε για ζαχαρο το απογευμα γιατι κανει τσισα συχνα και απο λιγο και λεει οτι ποναει ενω η γενικη και η καλλιεργεια ουρων ηταν καθαρη.θα δειξει.

μη τρελαθω με τους κυνηγους...τουλαχιστον να φερναν κανεναν λαγο να κανω στιφαδο κατι τρεχει. δεν ηξερα να κανω τη γατουλα ολη μερα.αχ να μην αρχισω παλι!

καλα η margi και η μαγδα που ειναι;;;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλησπερούδια και απο μενα σε λίγο θα την κάνουμε για το κολημβητήριο μιας και χθες πηγαμε ειδαμε και συμφωνήσαμε οτι μας αρεσε γιατι αν δεν πει ναι δεν κινούμαστε για πουθενα, α εκανα σήμερα λαχανοντολμάδες ρε παιδια ευκολοι πολυ ήταν και δεν το ήξερα.

Τελικα τον μικρο δεν τον πήραζε το αερολίν μιας και που το κοψαμε παλη τα ίδια 11 και 11.30 το βράδυ παει για να κοιμηθη και αυτο οχι στο κρεβάτι του στον καναπε στο πάτωμα οπου βρει ο τσογλανος!!

Θελω μετα να παω και για κάτι ψωνια αν δεν υπάρχει γκρινίαση στον αερα γιατι θα παρω και τον μικρο στο κορυμπητήριο χαχα αντε να δουμε φιλια

ivet τι εγινε τα επνιξεσ τελικα χαχαχαχαχ ελα πεσ την αληθια γι αυτο φαγοθικεσ να παει εκει:tongue:

οποτε μπορεισ ελατε να παμε στα ζαγορια βολτα ειναι τελεια τωρα το χειμωνα

εμενα σημερα ξεμωραθικε ο μεγαλοσ ηθελε να τον παρω οπωσ το μωρο αγκαλια κ να τον νανουρισω:shock: να ταν η ζηλια ψωρα.

εβγαλε το πρωτα δοντι ο μικροσ κ εχει μεγαλη φαγομαρα ουτε να φαει δεν μπορει μαζι με μπιμπερο εχει κ τα δαχτιλα μεσα στο στομα,τον λιπαμε πολυ:-(

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θενα μου ειμαι ενα πτώμα και εκτος τον αλλον αν δεν με ξαναδιαβάσετε μαλον θα εχω φύγει απο αυτη την ζωή μπου χου χου ακους ακου, γυρισαμε απο το σούπερ κολημβητήριο μια χαρα το τσογλάνι μου ειναι που δεν ήθελε και ο μικρος καλα εκατσε και κοίταγε δεν μπορω να βάλω και τον μικρο βαριεμαι να κολημπάω προτιμώ να κοιτάω και αφου γυρναμε διακρίνω οτι ο μικρος δεν αναπνέει καλα παιρνω παιδιατρο και μου λεει δωστου ενα χαπι κορτιζόνης ειναι πολυ πικρο το ριμάδι αυτος ξερνοβόλαγε σαν το γατί στο σαλόνι τα πάντα νο νο χαπι οποτε αρχισαμε μασκα φλιξοταιτ και τακτητα την αερολιν ερε παναγιά μου να εβλεπες τι εκανε λες και ηταν μεθυσμένο αφου ο συζηξ τα πεξε καπια στιγμη τον γκαζωσε και του την ειπα μωρο μωρε δεν καταλαβαίνει και αφου παει 12 το βράδυ παω στο κρεβάτι μου να τον κοιμήσω εκει πριν ειχε κοιμηθη ο μεγαλος να μια κατρουλα βρήκα αλλαξα σεντόνια αλλαξα και τον μεγάλο με τα πολλα τον μικρο τον κοιμησα και αφου πηγα πριν δεκα λεπτα να τον βάλω στο κρεβάτι του ε δεν θα το πιστεψεις ο μεγαλος ειχε χ@στεί συγνώμη κιολας αλλα υποφέρω και θελω να ξεθυμάνω η καημένη!!! α και εγω περιμενω την περιοδο και ειμαι χαλια κοριτσια γιατι ολα μαζί δεν με λυπάτε αυτος ο θεούλης μακαρι ο μικρουλης μου να την περάσει ελαφρια γιατι περσυ νοσηλευτίκαμε σκατα τα εχω γραψει οτι καταλαβατε καταλάβατε παω να την πέσω γιατι δεν ξερω τι μου ξημερώνη...:(:(:(:(:(:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::mad:

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα,καλα βρε ιβετ εχεις τα δικια σου κοπελα μου να αισθανεσαι ετσι,ολα μαζι πια σε βρηκανε και τι να πρωτοκανεις.Ευχομαι να ειναι περαστικα και να μην ταλαιπωρηθει ο μικρος σου κι εσυ μαζι του.Μακαρι να δρασει η θεραπεια και να ησυχασετε.

Θενα μου μεγεια το πρωτο σας δοντακι,εχεις δοκιμασεις απο αυτα τα ειδικα τζελ που βαζουν στα ουλα,ισως τον ανακουφισει λιγο τον μικρουλη σου.

Ngeo καλη επιτυχια στον πινακα ζωγραφικης,τουλαχιστον να περναει δημιουργικα η ωρα σας,κι οσο μπορεις προσπαθησε να βαζεις και το συζυγο στο τριπακι,με τροπο.

Μαριαεφη βλεπω αρχισες τις ετοιμασιες πουλακι,τι ωραια,αντε με το καλο να ερθει το μπεμπε κι ας ειναι οτι θελει,το πολυ πολυ να χρειαστει να παρεις και μερικα μπλε ρουχαλακια;)

Καλα εγω τις προαλλες ετοιμαζα κατι μωρουδιακα της μικρης να δωσω σε μια ετοιμογεννη φιλη και με επιασε μια συγκινηση αλλο πραγμα,μονο τοτε καταλαβα ποσο μεγαλωσε το κοριτσακι μου!!!!!!!

Κατα τ'αλλα ειμαστε καλα,η μικρη εχει προβες για την παρελαση κι ειναι μες τη χαρα,παει στο μπαλετο και παρ'οτι κουραζεται(ειναι στο φυτωριο φετος,θα βαλουμε ποεντ) το απολαμβανει παρα πολυ,και διαβασμα για σχολειο και γερμανικα.Καμια βολτα στον ελευθερο χρονο και πολλες βαφτισεις βρε κοριτσια εχει 3 Κυριακες που τρεχουμε.Γερα να'ναι τα παιδακια,λοιπον ελπιζω να εχετε μια ομορφη μερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Βρε Ιβετ καλε τι επαθες?Ολα τωρα βρηκαν? Αχ βρε κοριτσι μου περαστικα σας τι να πω...

Θενα μεγεια το δοντακι καλε παρε αλοιφουλα κανει δουλεια...

Μανου μου χαθηκαμε....Ελπιζω να ειστε καλα και ας τρεχεται με δραστηριοτητες καλα ειναι αυτα!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Τα παιδάκια τα έχουν αυτά.. Μας δίνουν τόσες ανησυχίες, στενοχώριες και λύπες αλλά και απίστευτες χαρές.. Υπομονή.. τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα!

L2qIp2.png

καλημερα~

εγω παλι εμετους απο προχτες και χτες απο το μεσημερι και μετα κοιμομουν μεχρι σημερα...

αντε να δω θα γενναω και θα κανω εμετο το βλεπω το εργακι......

Καλημερα,Μαριαεφη μου τι να πω βρε πουλακι μου καλα σε ειχαν ξεχασει για λιγο που σε θυμηθηκαν παλι;;;;;;;;;;Να τους πεις να φυγουν να παν αλλου,εντακει;Υπομονη και περαστικα ευχομαι να νιωσεις γρηγορα καλυτερα.

Καλο Σ/Κ στις υπολοιπες να περασετε καλα οτι κι αν κανετε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...