Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

Margi ξανα τα ιδια αυτον τον μηνα?

Μηλιτσα μου τι κανεις στην δουλεια ακομα ε?

Μανου μου πως εισαι η μικρη τι κανει εφηγαν τα σπυρακια της μικρης η ακομα?Δωσε της πολλα φιλακια και αντε απο δευτερα σχολειο. Την τριτη τελικα θα πας πρωι που θα ειναι και το παιδι σχολειο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοειτε οτι θα δειξει,αλλα εγω θα περιμενα παραπανω,δεν τα εχω και πολυ εμπιστοσυνη αυτα....Εγω μολις τελειωσα και την Τριτη θα παω να κανω υστροσκοπηση και να αφαιρεσω ενα πολυποδα που εχω κι ειμαι λιγο αγχωμενη.....

καλησπέρα!! διάβασα τυχαία το μην.σου και είπα να σε ξεανγχώσω. λοιπόν άκου γίνεται με μέθη και διαρκεί περίπου ένα τέταρτο με 20'.όταν ξυπνήσεις, μετά απο 1 ώρα περίπου πας στο σπιτάκι σου!!! εγώ είχα πάρει και ένα παυσιπονάκι!!!

είναι πάνω κάτω κάτι σαν απόξεση, μακριά απο εμάς;)

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Vanessa μηπως εχουμε κανένα νέο!!!!!

για την ακριβεια να μην εχουμε και να σε εχει ξεχασει η κοκκινοσκουφιτσα για τους επόμενους 9 μήνες!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κι απο μενα,Αννα μου καλα ειναι η μικρη,εχουν μαραθει πολυ και τη Δευτερα κανονικα σχολειο.Την Τριτη μαλλον κατα τις 12:30,τη μικρη θα την παραλαβουν οι δικοι μου.

Angela ,σ'ευχαριστω πολυ για το κουραγιο,γλυκεια μου(οσο για αποξεσεις,εχω κανει 2 και ξερω...........μακρυα απο μας,)ευχομαι να μην ξανανιωσουμε αυτον τον πονο.............

Να εχετε μια ομορφη Κυριακη:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα Κορίτσια..σας ευxαpίστω όλες.. εkαvα τηv σαλπιγγογραφία. Οι σάλπιγγες και η μήτρα ήταν πεντακάθαρες .. πονέσα λιγο..ποναει οσο πονας και στην περιοδο για 2 λεπτα..ο γιατρος μου ειπε να μη σφιγγομαι..ολα πηγαv kαλα..αλλα απο τα λεγoμεvα τou γιατροu δεν kαvω ωopεξία..αδuvαμα ωαpια..εξωσωματική αuτo ειναι τo kαλuτεpo xωpις vα ταλαιπωpηθητε μας ειπε..δεv ξεpouμε τι vα kαvouμε..κατευθείαν για εξωσωματική??????είvαι δuvατov??????στεναχωρεθηκα πολυ...o αvτpας μoυ μoυ λεει vα παpouμε kαι 2 γvωμη..τoυ ειπα kαλυτεpα vα παω ελλαδα..εδω oι γιατρoι ειvαι σφαxτες.δεv ξεpouμε τι vα kαvouμε Κορίτσια..

Διαφημίσεις

Ελενιτσα μου να γραψεις στο parent γιατι εχω την εντυπωση πως εαν κανεις καλή ωορηξια ή οχι το βλέπεις απο τις ορμονικές και όχι από την σαλπιγγογραφία!!!

Νομίζω οτι δινουν χαπια και δυναμόνουν τα ωάρια!! Υπάρχουν και άλλα κορίτσια με το ιδιο πρόβλημα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καταρχην θελω ξανα να σας ευχαριστησω και να σας πω οτι μου δινετε πολυ μεγαλη χαρα και για ακομη μια φορα με επιβεβαιωνετε οτι μεσα σε ενα "απροσωπο" φορουμ,βρισκεις ανθρωπους που ειλικρινα χαιρονται για σενα και σου συμπαραστεκονται!!!!Ειστε υπεροχες!!!

Σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

Λοιπον....φιλη μου yola,οταν πηγα στον καινουργιο μου γιατρο,του ειπα οτι ηθελα να ξεκινησουμε παρακολουθηση ωορηξιας με υπερηχο.Αυτο το ειχα ξεκινησει και στον προηγουμενο γιατρο,οπου για 2 μηνες ο κυριος μου τα επερνε κανονικα!!Αλλα μου λεει ο καινουργιος......τι παρακολουθηση να κανουμε καλε,χωρις να ξερουμε καταρχην οτι κανεις ωορηξια!!!

Αυτο πρωτη φορα το ακουγα!!!Ο προηγουμενος ουτε που το ειχε αναφερει και οταν του ελεγα αν πρεπει να κανω ορμονολογικες εξετασεις ,μου ελεγε.....οχι ειναι νωρις ακομα...εισαι μικρη και απλως αγχωνεσαι!!!(και ειχαν περασει 2 χρονια!!)

Λοιπον,το θεμα ηταν πολυ απλο!!Πηγα σε ενα μικροβιολογικο και εκανα μια εξεταση (αιματος) προγεστερονης!Βγηκε η τιμη οπου εδειξε οτι δεν εκανα καλη ωορηξια,δηλαδη ηταν αδυναμα τα ωαρια να γονιμοποιηθουν!!

Ετσι μου εδωσε ο καινουργιος,να κανω θεραπεια με χαπακια clomiphene!!

Αυτα τα επερνα απο την 3 εως την 7η μερα περιοδου ,ενα το πρωι ενα το βραδυ!(την δοσολογια στην λεει ο γιατρος σου!)

Μου ειχε πει οτι μαξιμουμ ειναι 6 μηνες ,συνηθως η θεραπεια και στον 5ο μηνα τα καταφεραμε!!!!

Και ναι......τελικα ηταν τοοοοσο απλο!!!!Εχασα αδικα 2 χρονια!!!

Τελος καλο...ολα καλα,βεβαια....αλλα οταν το σκεφτομαι μου την δινει πολυ ρε γμτ!!!Σε βλεπουν ορισμενοι σαν ενα κομματι κρεας που θα τους δωσει λεφτα!!

Γλυκια μου,ειναι το παν ο γιατρος και ψαξτο καλα!!!!!Παρε κι αλλες γνωμες...μην αφηνεις να χανετε χρονος!!!!

Σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις κι εσυ συντομα ενα μικρο φασολακι στην κοιλιτσα σου!!!Να εχεις πιστη και δυναμη και αυτο θα βρει τον δρομο του!!!

Το πήρα από το parent με θέμα "μετα απο 2μιση χρονια επιτελους ... ειμαι εγκυος" ειναι τις Κατια81

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

magda mou se euxaristw gia ta kala sou logia..,,kai egw sas agapwwwww..eilikrina to poso dinami pairnw apo edw mesa apo esas den legetai,,,me kanate na eimai poio aisiodoksi kai na blep ta pragmata diaforetika apo oti ta eblepa...xwris na sas kserw kai na sas exw dei eiste gia mena mia oikogeneia,,eiste pleon ena komati apo tin zwi mou,,,eimai toso xaroumeni pou moirazomai mazi sas ta panta...oti kai na skeftw oti kai na niwsw to sizitaw mazi sas,,me ti laxtara anoigo ton upologisti na dw ean exete grapsi kati den legete...xairomai afantata otan diabazw nea sas oti kanate auto pigate ekei...xairome gia esas,,,edw oi anthrwpoi einai ligo poio skliri kai i leksi filotimo kai filia den kseroun poia einai,,,,na eiste panta kala kai na sas dwsei o theos oti to kalitero stin zwi sas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,oso gia tin salpigografia tsampa mallon tin ekana ,,,o blamenos o giatros apo ta proigoumena apotelesmata epreme na mou to eixe pei,,,xthes prin tin salpigografia pali kaname ormonikes kai to apotelesma itan oti den kanw woreksia,,,,,oloi na ta pairnoun einai,,,,gaiti thee mou giati???ti eimaste poia???

Μην σκεφτεσε οτι εκανες τσαμπα την σαλπιγγογραφία, τωρα εχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα!!! Ξερεις που ειναι το προβλημα και ευτυχώς η λυση ειναι απλή!!!!

Μπορεις να δοκιμάσεις με χαπια και αν σε λιγο καιρό δεν μεινεις τότε κανεις εξωσοματική!!! ειναι και αυτό μια εμπειρία!!!!!

Θετική σκεψη και όλα θα πάνε καλά για όλες μας!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...