Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

εμεις ιβετ μου καναμε και κανουμε συνεχεια...δεν ειχα τετοιο θεμα...

μηπως λεω εγω το κανει επιτηδες για να τραβηξει την προσοχη??

μηλιτσα μου μας ελειψες!

ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο και "εχασες" το μυαλο σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το aerolin λογικα φερνει γιατι εμεις που δινουμε το σιροπι ειδικα το μεσημερι που το παιρνει μετα το φαγητο, πριν τον υπνο δεν κοιμαται για πολλη ωρα, αρα κατι τετοιο παιζει!δοκιμασε να το δωσεις πιο νωρις λιγακι, τωρα μιση ωρα δεν θα πειραζει λογικα

περαστικουλια και παλι,να δω ποτε θα τελειωσουμε τα περαστικα ολες μας!

μηλιτσα χαιρομαι που εμφανιστηκες

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

ivet epireazi mou exi pi i giatros ferni taraxi oxi se olous malon inste apo tis ekseresis na to dinis toylaxiston 2 ores prin kimithi k ego pou perno ena alo mou ferni taraxi trelenome soy leo,rota an mporis na to antikatastisis me alo ,ksero ena alla den thimame pos to lene pou itan san auto:rolleyes: a nomizo beroven i kapos etsi psaksto sto internet rota k ti giatro;)

militsa elpizo ola sti zoi sou na ine kalitera tora k na se exoume pali stin parea mas

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Πολλές και όμορφες καλημέρες.. τι μου κάνετε;

Καταρχήν να καλωσορίσω και πάλι τη μηλίτσα η οποία όντως είχε χαθεί αλλά ευτυχώς επανήλθε δριμύτερη.. Καλώς μας ήλθες και πάλι.. Όσον αφορά την προσπάθειά μου.. εντάξει.. παίξαμε και χάσαμε αλλά πάμε γι' άλλα τώρα..

Αννούλα μου η δασκάλα απλά αχαρακτήριστη.. Ε και τι έγινε αν η μικρή σου δεν έχει φαντασία; ούτε εγώ είχα φαντασία σαν παιδί ούτε έχω φαντασία σαν μεγάλος άνθρωπος αλλά δεν θεωρώ ότι μου λείπει κάτι ή ότι υστερώ κάπου.. ίσα ίσα η λογική μου είναι τετράγωνη και πολύ το χαίρομαι..

Μάλλον ήθελε να δειχτεί αυτή ως άνθρωπος και να καυχηθεί για τη "δουλειά" της που την κάνει τέλεια... Μη δίνεις σημασία..

Μαρίαέφη μου η κόρη σου είναι τέλεια ζωγράφος και θα φανεί και στην πορεία..

Ιβέτ μου φαίνεται ότι έχεις βρει το διάολό σου με το γιο σου... Κάπως πρέπει να απασχολείται το παιδάκι... Είναι και σε φάση υπερκινητικότητας και φαντάζομαι ότι περνάς δύσκολες ώρες..

Thena μου πως είναι ο καιρός; έφτιαξε καθόλου; Εμείς εδώ στην πρωτεύουσα μουλιάζουμε 1 βδομάδα τώρα αλλά ευτυχώς δεν κάνει κρύο..

Ngeo μου μπήκες κιόλας στον 6ο; πως περνά ο καιρός... κοντεύεις σιγά σιγά...

Αννούλα μου κουράγιο...

Φιλάκια σε όλες σας..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες Ιβετ μου το αερολιν προκαλει ταραχες σε εμας το σιροπι οχι οι εισπνοες αλλα αυτο διαφερει απο παιδι σε παιδι... Μηλιτσα μου γλυκια θελω να σε παρω τηλ οπωσδηποτε να σε ρωτησω για ενα συγκεκριμενο θεμα... Θα σε παρω αυριο που θα ειναι σχολειο τα ζουζουνια μας...

ελα ρε thena και εγω το ιδιο λεω...μειναμε λιγες οι ατιμες!περαστικα σας και παλι και κουραγιο!

εμεις σημερα πηγαμε πρωι για καφε οικογενειακως και περιμενω τα πεθερικα μου για να βγουμε εξω για φαγητο με παρεουλα. αυριο εχουμε μια βαφτιση, εκανα και μαλλι στο κοριτσι, να μην πεταει βεβαια και ολα καλα!ελπιζω να εχει καλο καιρο και να μη ριξει βροχα γιατι ειπε απο δευτερα χαμος!

φιλια και καλο βραδι σ ολες

Κορίτσια εχετε απολυτο δίκιο αλλα εμενα με εχει ριμάξη ακομα αφτη η ρημάδογρίπη και εχω και αλλεργία οποτε καταλαβαίνετε αστε που κλεινω το κομπιουτερ γιατι με πριζει ο μεγάλος για να παίζει, τι αλλα ολες καλά??? εγω χθες νομιζα οτι ειχα στα σκαλοπάτια του σπιτιου την καταθληψη με πιανει ενα πραγμα να θελω να παω παντου και πουθενά και κλεινομαι στον εαυτο μου και δεν μηλάω καθολου πραγμα σπανιο για εμενα τι λέτε πάσχω ή κοντευω???:):):)

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια, Ivet κοντα εισαι...ειναι και ο καιρος χαλια...υπομονη.δεν εχεις καμια φιλη και χρονο βεβαια να πας καμια βολτιτσα, να ντυθεις να βαφτεις;;;θα ειναι αναζωγονητικο.

εμεις οκ, χθες πηγαμε σε μια βαφτιση, ειπαμε να παρουμε πρωτη φορα και το παιδι το οποιο το καταευχαριστηθηκε, επαιζε με ολους, πηγαινε σε ολους, χορευε, φαγωθηκε να χορευει κατι συρτα, πολυ γελιο, μετα πηγαμε και για καφε σε παιδοτοπο, οπως καταλαβατε τα φτυσε, αφου δεν κοιμηθηκε και μεσημερι που κοιμαται 2 ωρες, εριξε 12ωρο το βραδι το καημενο.και εγω κομματια ημουν γιατι ξυπναω συχνα αφενος για τουαλετα αφετερου για να σκεπασω το κοριτσι που διαρκως ειναι με ανοιχτα χερια και ποδια, ξεσκεπαστη σα χ το ατιμο, πολυ γελιο!εχω κανει φασολαδα για το μεσημερι.εσεις;

ριξτε καμια ιδεα για αυριο. θα ηθελα αγκιναρες αλα πολιτα αλλα εγω και η μικρη τρωμε. τεσπα, φιλια

γεια σας κουκλες!!

ιβετ για αρχισε να βγαινεις λιγουλακι....δωσε λιγο προτεραιοτητα σε εσενα!

επλυνα και σιδερωσα τα πρωτα ρουχα του μπεμπε μου!!αχ συγκινηθηκα!!

ngeo εμενα μου εχουν κολησει λαχανοντολμαδες!!!

και οχι οποιοι και οποιοι της μανουλας μου!!

Κρητη καλει Αθηνα: Μαμα ελα !!!

χαχαχα!!!

Τι πάθαν οι άλλες που ειναι ολες το σκ το ξεχνάμε τελειως το καφέ ε??? εγω ειμαι λιγο καλητερα ναι πάω σε φίλες αλλα με τον μεγάλο μου μαζί για να παιζει με τα παιδια και το σαββατο πηγαμε μονοι μας στους κουμπάρους αλλα στις 1 και μας πήρε ορθιους ο υπνος βλεποντας ντι βι ντι και φύγαμε δεν ειχα ορεξη και για εξω και εκει με το ζορι πήγα εμενα αυριο θα μου κάνει η πεθερα μου τηγανιτά μελιτζανες κολοκιθάκια και πιπεριες γιαμ γιαμ τρελένομαι!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

xathika koritsia to ksero

emis kala ta idia diladi simera perasa epitropi ton giorgo gia tin logotherapia sto ika meta emvolia k ta dio agoria meta dermatologo ton iasona gia to ekgenitis simadi sto kefalaki ola ok

ligo doulia lifo fai ligo gimnastirio ligo gkrinia eos poli apo to moro ,eskase k dontaki ,ti na kano i mana de sas prolaveno

ivet se skeftome poli ti pernas k esi me tous talimpan

kilitses fouskomenes ola kala diavazo makia stis kiloumpes k fate tora pou mporite:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

mariaefi τι τελεια!αληθεια τι επλυνες;;;τι χρωμα;καλα δεν εχεις καμια διαισθηση;μπραβο, εγω παλι απο την κρητη θα ηθελα πολλλλλαααα πραγματα, τα καλτσουνια, γραβιερα ενα κεφαλι θα ετρωγα, ντακος, πατατοσαλατες και πολλα αλλα μιαμ μιαμ, εμενα θα με στειλει η γιαγια λαχανοντολμαδακια και πιτα, κοτοπιτα και ενα αλλο γλυκο η θεια μου πωπω εχει να πεσει μασα!

κοριτσια κουραγιο σας, ιvet πρεπει να αρχισεις να βγαινεις και εγω αρχιζω και τα παιρνω μεσα, ο δικος μου ολο εξω ειναι και εγω μιλαω ολη μερα με ενα παιδι, οι φιλες μου ειτε εχουν παιδια και δεν μπορουν η μαθηματα, τεσπα, θα την βρω την ακρη!

φιλια σ ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...