Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δομνίνα μου μπράβοοοοοοοο ενθουσιάστηκα πολύ με όσα μας εγραψες ειχε και ο αντρας μου κυρσοκύλη και χειρουργήθηκε πριν κάνουμε παιδιά και έμαθα οτι ειχε και ο θείος του και ο ανθρωπος για τρια χρόνια δεν μπορουσε να κάνει παιδια αφου χειρουργήθηκε μετα απο λίγο έκανε ευχομαι να πάνε ολα τέλεια!!

Κοριτσια αυτη η ιωση δεν λεει να φύγει απο κανεναν μας ευτυχως το αυτακι του μεγάλου μου του ψιλοπέρασε!

Σήμερα θα πάμε για ψώνια στα τζάμπο θελω να πάρω κανενα παιχνίδι για τον μεγάλο γιατι τα εχει βαρεθει ολα τα παλιά και ασφάλειες για τα ντουλάπια γιατι ο μικρός τρεχει μονίμως με ενα αζαξ στο χέρι θα του δώσω και πανί να κανει και καμιά δουλειά προχθες ετρεχε με το σουτιέν μου στο χερι...:D:D:D:D:D:D:D:D

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνίνα μου μπράβοοοοοοοο ενθουσιάστηκα πολύ με όσα μας εγραψες ειχε και ο αντρας μου κυρσοκύλη και χειρουργήθηκε πριν κάνουμε παιδιά και έμαθα οτι ειχε και ο θείος του και ο ανθρωπος για τρια χρόνια δεν μπορουσε να κάνει παιδια αφου χειρουργήθηκε μετα απο λίγο έκανε ευχομαι να πάνε ολα τέλεια!!

Κοριτσια αυτη η ιωση δεν λεει να φύγει απο κανεναν μας ευτυχως το αυτακι του μεγάλου μου του ψιλοπέρασε!

Σήμερα θα πάμε για ψώνια στα τζάμπο θελω να πάρω κανενα παιχνίδι για τον μεγάλο γιατι τα εχει βαρεθει ολα τα παλιά και ασφάλειες για τα ντουλάπια γιατι ο μικρός τρεχει μονίμως με ενα αζαξ στο χέρι θα του δώσω και πανί να κανει και καμιά δουλειά προχθες ετρεχε με το σουτιέν μου στο χερι...:D:D:D:D:D:D:D:D

:mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: ine theooooos!!!!!!!!!!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Δομνινα σου εστειλα πμ!!

θενα μου καλη αρχη στην δουλεια!

Μανου μου ναι η ζωγραφια ειναι της κορακλας μου! την εχω βαλει στην ντουλαπα και την βλεπω συνεχεια ειναι η αγαπημενη μου!!

Ιβετ μου αφου τρεχει με το σουτιεν σου τι αλλο θες?! προσεχε μην στο κανει μεσα στο κοσμο...μια φιλη μου αν σου πω τι επαθε θα γελας.Ειχαν παει σε μια καφετερεια και πηγε ο γιος της και της κατεβασε την μπλουζα και φωναζε το σουτιεν της μαμας μου το σουτιεν της μαμας μου!

ασε τι επαθε η γυναικα..

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;εμεις καλα, η μικρη βεβαια ακομα το συναχι καλα κρατει, να δω που θα παει αυτο το πραγμα,πολλη υγρασια εδω, σημερα βγηκαμε με τη μικρη, ωραια περασαμε, αλλωστε ολα οι δυο μας τα κανουμε!!!!τεσπα

πηγα σημερα στο γιατρο να δει τις εξετασεις, ειπε οτι ειμαστε παρα πολυ καλα, του ειπα οτι δεν θα με αναλαβει αυτος αλλα μια φιλη μας, ενταξει δεν ειπε κατι αλλα φανηκε οτι τσινισε, λογικο βεβαια, τεσπα.

αννα κανενας γιατρος δεν λεει φαε για 2 ισα ισα και οι δυο που ειχα μου ειπαν οχι μονο να τρωω κανονικα αλλα και πιο διαιτητικα!!!το φαε για 2 ειναι οι κλασικες χαζομαρες των μεγαλυτερων ανθρωπων!!!απλα το ειπα γιατι μου φανηκε οτι το σκεφτεσαι πολυ, βεβαια δε σε ξερω και δεν ξερω τα κιλα σου, ασε εγω μπηκα μολις στον 6ο και εχω παρει ηδη 4 και εχω φρικαρει, αν συνεχισω ετσι θα φτασω σιγουρα τα 8 αν οχι παραπανω...τι να πω, δεν μπορω ομως το θελω το γλυκακι μου, εστω ενα μικρουλικο τοσοδα!!!

φιλια σ ολες

δομνινα μπραβο, τελεια νεα

περαστικα στους αρρωστους, να δω ποσο θα μας παει αυτο, εγω ευτυχως τη γλυτωσα, προσοη στις εγκυουλες και σ ολες βεβαια!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Μπραβο βρε δομνινα μου πολυ ωραια τα νεα σου τουλαχιστον τωρα ξερεις που πατας και που βρισκεσαι...και ειναι πολυ συμαντικο να εισαι εσυ καλα και να σου εμπνεει ο γιατρος σου σιγουρια,

Εχθες ειχαμε και εμεις συνελευση στο σχολειο και νευριασα παρα πολυ κοριτσια ολη την ωρα η δασκαλα προσπαθουσε να μας αποδειξει οτι τα παιδια που τα ειχε απο περυσι απο το πρωνηπιο ειναι σκαλες ανωτερα απο τα δικα μας που πηγαιναν ιδιοτικο και νευριασα γιατι εκανε συγκρισεις μπροστα σε ολες τις μαμαδες δηλαδη πηρε ζωγραφια της Εβελινας με θεμα τι καναμε την κυριακη και απο ενα αλλο δικο της παιδι και ακουστε συγκριση...το αλλο παιδακι καλα να ειναι βεβαια δεν μοπυ εχει κανει κατι ειχε φτιαξει ενα παιδακι και ειχε γεμιση το χαρτι με κιτρινες γραμμες λεγοντας οτι την κυριακη η μαμα ερηξε τις πατατες κατω....και η δικια μου ειχε φτιαξει ολοκληρη ταβερνα με τραπεζια και ανθρωπακια να καθοντε σε καρεκλες και πιατα με φαγητα και ειχε βαλει ακριβως τον αριθμο των ατομων που ειμασταν στην παρεα και μετα απο ολα αυτα που ζωγραφησε γυρησε η δασκαλα και ειπε πως εμφανως η Εβελινα δεν εχει φαντασια..... Τα σχολια δικα σας

Διαφημίσεις

α καλα................μιλαμε οτι εχει θεμα η δασκαλα............

εσεις τι ειπατε??

εγω θα την επιανα και θα τα λεγαμε ενα χερακι ή μην σου πω οτι θα τα ελεγα μπροστα σε ολους τους γονεις...

και εμας ειχε πει στο νηπιο οτι τα παιδια που ηταν σε ιδιωτικο ειχαν συνηθισει αλλιως (εμενα σε δημοσιο εκανε αλλα σε αλλο) αλλα οτι τωρα θα μαθουν αλλα πραγματα αλλα μεχρι εκει.Αλλα σχολια δεν εγιναν τουλαχιστον μπροστα μας.

Και δεν το εκανε μονο σε εμενα αυτο αλλα σε ολους τους γωνεις που τα εστελναν ιδιοτικο εγω την επιασα και της ειπα αν εχει παραπονα απο το παιδι να με παρει τηλ να κλεισουμε ενα ραντεβου και να τα πουμε με λεπτομερειες και οχι μπροστα σε ολους τους γονεις ασε ολες τα ιδια λεγαμε μας εσπασε τα νευρα

Αυτη ειναι χειροτερη αλλα ασε εχω κανει το κουμαντο με μια κοινωνικη λειτουργο που ειναι υπευθυνη γι αυτο το σχολειο και ειναι πολυ καλη φιλη και της τα ειπα και θα παρουν τα μετρα τους....ασε θα εχει συνεχεια το θεμα γιατι αν αυτες τις συγκρησεις τις κανει και μπροστα στα παιδια θα τους δημιουργησει αισθηματα κατωτεροτητας

kale mi xaliese etsi o kathenas lei oti theli emena den tha me eniaze idietera ta sxolia autatha to dikeologousa oti to pedi mou pataei kala sti gi i poli fantasia vlapti k tetia telos panton(an k metaksi mas tis mikia sou itan pio gantasias alla oxi toso moroudiako isos auto enoouse)

emena zografizi sirtaria k ntoylapes:tongue: epidi o pateras tou ine ksilourgos

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

αααααααααα, εγω παλι εκτος οτι θα της τα εχωνα εκεινη την ωρα θα αναφερομουν κατευθειαν στον προισταμενο, μπορεις να κανεις ενα εγγραφο και να του τα αναφερεις!αυτο μας ελειπε τωρα!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλησπερα. Συγγνωμη που χαθηκα ετσι,αλλα τοχα μεγαλη αναγκη για λιγο διαστημα. Σας διαβαζα που και που,κυριως για να μαθω τα νεα σας. Δομνινα μου,πολυ λυπηθηκα που δεν εγινε ακομα το ονειρο πραγματικοτητα αλλα εισαι πολυ κοντα. Μαργκι μου,μαγδουλινι τι κανετε? Αννουλα πες στη δασκαλα πως θαρθουμε ολες εμεις που εχουμε δει ζωγραφιες κ θα γινει το σωσε. Εχει φαν κλαμπ το εβελινακι,οχι αστεια Οι εγκυουλες μας πως ειναι? Ερχομαι

ένα μήλο την ημέρα...

τα νεα μου. Ολα καλα με τη λαπαροσκοπηση της μεγαλης. Η μικρουλα παει πρωτη δημοτικου. Μεγαλωσε πια. Εγω οπως με ξερατε,δουλειες δουλεια. Ετυχε κατι κ εχασα για λιγο το μυαλο μου, το ποιο θα πειτε.τωρα εχω βρει το περισσοτερο,χα χα. Ειμαι σε καλο δρομο. Λεπτομερειες μονο σε πμ. Τι νεα?Εχουμε κανα καινουργιο κοριτσακι? Καμμια νεα εγκυουλα?

ένα μήλο την ημέρα...

Αυτη ειναι χειροτερη αλλα ασε εχω κανει το κουμαντο με μια κοινωνικη λειτουργο που ειναι υπευθυνη γι αυτο το σχολειο και ειναι πολυ καλη φιλη και της τα ειπα και θα παρουν τα μετρα τους....ασε θα εχει συνεχεια το θεμα γιατι αν αυτες τις συγκρησεις τις κανει και μπροστα στα παιδια θα τους δημιουργησει αισθηματα κατωτεροτητας

Με το που διάβασα τι έγραψες και εμενα αυτο μου ήρθε στο μυαλό, η τύπησα πρεπει να εχει φοβερά κόμπλεξ καραρχην τι την νιάζει που πάει και τι κάνει το κάθε παιδί καλά νομίζω οτι και εγω θα της τα εχωνα επιτόπου αλλα μετα σκεφτεσε και το παιδάκι σου που μπορει να το εχει στην μπούκα γιατι απο κατι τετοιες πολλα να περιμένεις.

Κορίτσια εχω φρικάρη ξερεις καμία σας αν η μάσκα αερολίν στα μικρά φερνει υπερένταση ο μικρός αργει πολη να κοιμηθή το βράδυ αρνειτε να πάει στο κρεβάτι του και αφου παει κατα τις 5 το πρωι κλαιει για να πάω να τον πάρω και θελει αγκαλια ολη μερα ειναι οκ δεν εχει κατι να ελεγα οτι πονάει και δεν ειναι παιδακι που εχει μαθει να τον κοιμήζουμε ήθελε μόνο του πείτε μου τιποτα γιατι αυτο το ξενύχτι δεν το παλευω!!!!!!!!!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...