Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

thena ποιο εχεις σταγνωτηριο;περιμενω πως και πως να παρω ενα!!!

τη μικρη τη βαλαμε τη νυχτα στον υπνοσακο, στις 6 ξυπνησε να τον βγαλει και ξανακοιμηθηκε στις 730 περιπου, στο κρεβατι της βεβαια καθοταν ησυχη ουτε που ακουγοταν αλλα κοιμηθηκα καλυτερα, εχει μπουκωμα σημερα, οχι καταρροη, δεν δεχεται βεβαια σταγονες...δεν υπαρχει κανενα σπρει για παιδια;;;

exo pari ayto http://www.5050.gr/product/bosch-wte-86301gr.html

ox episkeptes erxome argotera

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια εγω εχθες πηγα στον γιατρο.

Ολα καλα πανε τωρα θα ξαναπαω σε δυο βδομαδες να κανουμε αυχενικη και να μου πει και ποτε ακριβως θα κανουμε και την εξεταση...αντε να δουμε θα παω ομως και την δευτερα το μεσημερι που κλεινει το ιατριο να παρουμε τον γενετιστη τηλ να μιλησουμε και να παραγγειλουμε και το υγρο που χρειαζετε για να βαλουμε μεσα τα κομματακια απο τον πλακουντα.Αυτα τα νεα μου.

lipon ti elega?

a ne ithela na po gia ti miti iparxi k aytohttp://www.e-farmacy.gr/product_info.php?cPath=275_295&products_id=850

an k diskola na ti vali giati gargalai k ligo,allo den iparxi se sprei ap oti ksero:rolleyes:

ithela na po gia to stegnotirio oti to epsaksa poli idika sto internet meta vgika k ekso se magazia k ida oti den simferi ,ego to pira an thimame kala

giro sta 550 edosa 250k ta ipolipa 12 dosis piga ston kotsovolo to ixe680:shock: megali diafora piga k se alla k ta ixan peripoy toso opote den simfere k me ta metaforika 20 eyro pali pio ftina vgike k itan k timi metritis ayti, genika psonizo apo internet k mexri tora exo vgi poli kerdismeni sigrino k me ta magazia k vlepo megales diafores.

to kalo me to sigekrimeno ine oti exi esthitires poy analoga me to poso vregmena ine tha doylevi k oxi toso me ta lepta poy lei,distixos then iparxoyn stegnotiria A clasis ola ine C k ine aytonoito dld:confused:;)

anna soy efxome ta kalitera pos pas apo oreksi soy anikse e?

emena eytixos arxizi k klini me ti dieta giati stin arxi ixa provlima:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Υπαρχουν πολλες μαρκες σε σπρει εμενα η μικρη μονο το σπρει δεχεται με εχει σωσει....

Αχ θενα ασε πειναω πολυ αλλα κανω διατροφη γιατι εχω ηδη παραπανω κιλα και εχτες με ζυγησε ο γιατρος και εχω χασει 3 κιλα καλο αυτο γιατι το τριτο τριμηνο και τιποτα να μην τρωω θα παρω κιλα οποτε οσα χανω τωρα καλα ειναι

Διαφημίσεις

αννα ευχομαι ολα καλα, μη τρελαινεσαι με τα κιλα και μη προσπαθεις, μη βγει μικρο το παιδι, και εγω τα ιδια εκανα απο εμμονη πιο πολυ, στο 3ο τριμηνο θα παρει ουτως η αλλως αφου μεγαλωνει πολυ!

thena ευχαριστω και εγω ψωνιζω παρα πολλα απο internet

mariaefi ποιο σπρει παιρνεις για τη μικρη σου εσυ;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Ngeo παιρνω fysiomer νομιζω λεγεται...

αλλα πιο καλες τουλαχιστον σε εμας ειναι οι οροι τελικα νομιζω γινεται καλυτερη δουλεια...α και ακου τι μου ειπε μια μαμα απο τον παιδικο γιατρος οτι παει στην θαλασσα και γεμιζει με θαλασσινο νερο μπουκαλακια και κανει με αυτο πλυσεις!

αρκει βεβαια να ειναι καθαρα...εμεις εδω νησι βλεπεις και ευκολο ειναι να το κανεις...

ειναι σαν να κανουν βουτιες στην θαλασσα...

ΝGEO μου κανω ειδικη διατροφη απο διατροφολογο και οχι οτι μου κατεβει και ετσι απο την στιγμη που παιρνω ολες τις θρεπτικες ουσιες δεν υπαρχει θεμα αναπτυξης του εμβρυου ασε που ολα αυτα που λενε πως πρεπει να τρως για να μεγαλωσει το παιδι ειναι μεγαλος μυθος... Ακομα και αν πεθαινεις απο την πεινα το παιδι θα παρει ακριβως αυτο που χρειαζεται...

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?? ολες καλά? εγω χάθηκα λίγο είπα να βγάλω τα χειμερινά μας το σκ και έπειξα εχω και τα παιδια ακομα χάλια ο μεγαλος μου ενω πήγαινε καλα μαλον τον επιασε το αυτη και του εδωσα αντιβίωση το βραδυ εκλαιγε το καήμενο... ρε κοριτσια εχει καμια ιδέα για ομοιοπαθητική??? κανει τιποτα να τα πάω αν ειναι και να πάω και εγω γιατι ολο το χειμώνα εχω τα λαιμα μου καλα απο το τσιγάρο ειναι λεω αλλα το καλοκαιρι γιατι δεν με πιάνει??? ε??

Τωρα κόλλησε και ο σύζηξ εγω συνέρχομαι σιγα σιγά ουφ μπαφιασα μεσα στο σπίτη θελω να βγω μια βόλτα, ρε παιδια που μενεται ολες θα κάνουμε καμια μαζωξη???

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Ύστερα από ένα δύσκολο σβκ λόγω μετακόμισης της μαμάς μου σε διπλανό σπίτι έφτασε επιτέλους η Δευτέρα και σε λίγες ώρες έχουμε ραντεβού με τον καινούργιο γιατρό.. Για να δούμε τι θα δούμε.. ελπίζω να αναπτερωθούν οι ελπίδες μας...

Χειμώνιασε κοριτσάκια μου.. κάνει κρύο και είναι καιρός για δύο... τα μωράκια σας ελπίζω να καλυτερεύουν γιατί με τη βαρυχειμωνιά που προβλέπεται για φέτος τα πράγματα φαίνονται δύσκολα..

Thena μου έχω στεγνωτήριο εδώ και 10 χρόνια.. Σωτήρια εφεύρεση μόνο αυτό έχω να πω...

Αννούλα ελπίζω να πάνε όλα καλά τελικά και το μωράκι σου να είναι υγιέστατο.. Κουράγιο κοριτσάκι μου..

L2qIp2.png

Καλημερούδια σε όλες τις όμορφες κοπέλες!

Κορίτσια έχω νέα.. Πήγαμε χθες τελικά με τον άνδρα μου σε έναν καινούργιο γιατρό ανδρολόγο - ουρολόγο τον οποίο εκτός των άλλων μου τον σύστησε και η Ροξάνα μας.. Ο άνθρωπος καταπληκτικός, νεότατος, καταρτισμένος επιστήμονας και πολύ προσιτός σαν άνθρωπος.. Αφού εξεπλάγην με όλες τις εξετάσεις που έχουμε κάνει, με το ότι του τα είχα βγάλει φωτοτυπία και τα είχα βάλει και με χρονολογική σειρά εξέτασε τον άνδρα μου κλινικώς.. Το αποτέλεσμα; α) έχει μια μεγάλη κιρσοκήλη η οποία φαίνεται ξεκάθαρα στον υπέρηχο που έχει κάνει ο άνδρας μου αλλά για κάποιον λόγο η γνωμάτευση που μας έδωσε ο γιατρός που την έκανε δεν αναφέρει τίποτε, β) υπάρχουν χρόνιες φλεγμονές προστατίτιδας και διαφόρων άλλων παθήσεων τις οποίες ο άνδρας μου ούτε που κατάλαβε πότε τις πέρασε, γ) μας είπε ότι ο ίδιος χρειάζεται τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να μας βοηθήσει αν όχι να πετύχουμε φυσιολογική σύλληψη να κάνουμε παιδί με εξωσωματική.. ναι, θεωρεί ότι είναι πιθανό να καταφέρουμε να κάνουμε παιδί φυσιολογικά..

Αφού λοιπόν είμαστε στη διάρκεια της συζήτησης και συζητάμε για κάποιες εξετάσεις τις οποίες του τις αναφέρω κι εγώ (κυστική ίνωση, καρυότυπο, ελλείψεις χρωμοσώματος ψ) γυρνάει με ένα απορημένο ύφος και μου λέει "συγνώμη τι δουλειά κάνετε;".. του λέω γιατρός δεν είμαι αλλά είμαι ενημερωμένη.. Όχι απλά ενημερωμένη μου απαντά.. υπέρ του δέοντος..

Τέλος πάντων.. Το συμπέρασμα είναι ότι κάνουμε επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και κατάτμηση στο εξειδικευμένο ανδρολογικό ινστιτούτο γιατί τα σπερμοδιαγράμματα του κέντρου εξωσωματικής δεν τα λαμβάνει υπόψη και ορμονολογικές εξετάσεις και αφού πάρουμε τα καινούργια αποτελέσματα κλείνουμε ραντεβού μαζί του και συζητάμε τι θα κάνουμε..

Κορίτσια κι ο άνδρας μου ενθουσιάστηκε... Οπότε όλα καλά και εν αναμονή των εξετάσεων αυτών.. Ούτως ή άλλως σκοπό δεν είχαμε να προχωρήσουμε σε άλλη εξωσωματική μέχρι τον Μάρτιο.. Ας πάει ένα και δυο μήνες παραπίσω φτάνει να έχουμε θετικά αποτελέσματα...!

Αγαπώ όλο τον κόσμο τώρα και ακόμα περισσότερο τη Ροξάνα και τον καινούργιο γιατρό!

L2qIp2.png

mpravo filenada ante kathe empodio gia kalo toulaxiston aftos ine pio poli anthropos k tha sas voithisi k psixologika poy nomizo ine to kiriotero.

emis edo ta idia oro oro oro piga xthes ton Iasonako sti giatro ola kala megaloni k me to parapano pigame k stin logotherapia ton Giorgo ola ok sinexizoume,k to apogevma ixame sineleysi sto nipiagogio ,irthe mia diefthintria ti na po i gineka ine anthropos me a kefaleo endiaferete gia ola ta pedia niazete oxi san merikes kante oti thelete k den me niazi:?

ayta to apogeyma pao doylitsa k exo xasi gimnastirio poles meres na do pote tha pao pali:(

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

Thena μια χαρα οποτε ολα με τα παιδια,μπραβο,οσο για τη διευθυντρια,ειναι πολυ σημαντικο,να αγαπαει τη δουλεια της,και να δινεται ολοκληρωτικα σε αυτην,γιατι εχει να κανει με μια πολυ τρυφερη ηλικια.

Δομνινα,οποτε τωρα που εγινε η αρχη,να δεις που ολα θα πανε καλα και στη συνεχεια,νομιζω οτι το κυριοτερο ειναι οτι αρεσε πολυ και στους δυο σας ο γιατρος,αντε καλη αρχη.

Μαριαεφη να υποθεσω οτι στο αβαταρ,ειναι ζωγραφια της κουκλιτσας σου;Αν ναι καλλιτεχνης η μικρη!!!!

Εμεις καλα,αν εξαιρεσεις ενα χαζοκρυωμα που εχω,κατα τ'αλλα εχουμε μπει πια σε σχολικους ρυθμους και τρεχουμε και δε φτανουμε.Καλο απογευμα σε ολες,φιλια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...