Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δομνινα να εισαι αισιοδοξη, πιστευω θα πανε ολα καλα αυτη τη φορα!

αννα εσυ ποτε θα εχεις νεα;

το παραπανω πηγαινε για mariaefi!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

κανω καθε μερα Inohep και παιρνω μονο 1 σιδηρο των 500mg την ημερα τιποτα αλλο.

ο γιατρος μου ασβεστιο δεν δινει και μαγνησιο μου ειπε οτι αφου δεν εχω κραμπες ή συσπασεις συνεχεια δεν χρειαζεται απλα να κανω σωστη διατροφη με ολα τα ειδη φαγητων και περισσοτερο κρεας και ψαρι.

ειναι της σωστης διατροφης αλλα αν χρειαστει δινει συμπληρωματα...

σορρυ ποσο πηγε η β επιπεδου? εμας δεν μας εδωσαν dvd παντως ουτε ηταν 3d και πηγε 160 ευρω...

Καλημερούδια σε όλες τις τσούπρες!

Ngeo μου τέλεια τα νέα σου! Πρέπει να είναι εντυπωσιακό να βλέπεις απεικονιστικά τα πάντα... πόση χαρά θα πήρατε! Κοριτσάκι μου λογικό είναι να κουράζεσαι πιο εύκολα σε αυτή την εγκυμοσύνη.. Δεν είσαι ανέμελη όπως στην πρώτη.. έχεις κι ένα παιδί πίσω με το οποίο πρέπει να ασχολείσαι!

Τώρα μπορείς ελεύθερα να κάνεις όνειρα για το γιο σου!

Αννούλα υπομονή και σε σένα.. Και τα δικά σου αποτελέσματα θα βγουν τέλεια αυτή τη φορά, είμαι σίγουρη..

Μαριαέφη μου προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται καλύτερα και έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον καινούργιο γιατρό. Ελπίζω να μη διαψευστώ ούτε στο ελάχιστον!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

θα δεις που ολα θα γινουν γιατι το αξιζεις ο Θεος τα βλεπει αυτα και πραττει αναλογα!

εισαι ηδη μανουλα στα ματια Του!!

αα μην νομιζεις οτι ειμαι Θρησκα και πηγαινω στην εκκλησια συνεχεια απλα πιστευω σε αυτο!

Διαφημίσεις

Ωπα μαζευτηκατε ε?? θα σας εβαζα απουσιες αλλα ήρθατε βλεπω σιγα σιγα, λοιπον εγω ειμαι στο στάδιο δεν εχω γευση καθόλου με πονάει ολο μου το σώμα και ο λαιμός συνάμα και εχω και το μωρο με τα ιδια και πολυ πολυ γκρίνια, ασχετος ψάχνω και κάτι να κάνω απο δουλεια κατι δικό μου? καποια σχολή δεν ξέρω ειμαι ακομα στη σκεψη...

Χθες ολη μερα μέσα εκτος απο καμια ωρα που πήγα τον μεγάλο μου κούνιες κοριτσια δεν αντεχα μεσα.

Δομνήνα μου οτι χρηασθείς εμεις ειμαστε εδω να το ξέρεις και δεν μας φορτώνεις μην ακουω χαζά ευχομαι να τελειωσουν τα προβληματα σου γρήγορα και ομαλά!!!

Θενα μου κρύο ε??

μαριαέφι μου πολυ ακριβή η β΄επιπέδου σου εγω πριν 1 χρόνο πληρωσα 140 με dvd, οσο και να εχει τι να κάνουμε ομως για τα σκατουλια..

ντζεο μου και εγω τα ιδια τραβαει δεν παίζει καθολου μόνος του..

φιλάκια.... ηρθε ο συζηξ

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

κανω καθε μερα Inohep και παιρνω μονο 1 σιδηρο των 500mg την ημερα τιποτα αλλο.

ο γιατρος μου ασβεστιο δεν δινει και μαγνησιο μου ειπε οτι αφου δεν εχω κραμπες ή συσπασεις συνεχεια δεν χρειαζεται απλα να κανω σωστη διατροφη με ολα τα ειδη φαγητων και περισσοτερο κρεας και ψαρι.

ειναι της σωστης διατροφης αλλα αν χρειαστει δινει συμπληρωματα...

σορρυ ποσο πηγε η β επιπεδου? εμας δεν μας εδωσαν dvd παντως ουτε ηταν 3d και πηγε 160 ευρω...

Inohep αυτο τι ειναι;;;;εγω το ασβεστιο δεν το μπορω καθολου να σου πω την αληθεια, αλλοι δινουν διαφορετικα και διαφορετικη δοσολογια, ο καθενας τα δικα του, εγω το ασβεστιο δεν το παιρνω τοσο τακτικα, δεν μπορω, μαγνησιο μου εδωσε επειδη ηταν πολυ χαμηλα και να μην εχω συσπασεις τωρα δεν παιρνω γιατι ηταν αναβραζον και με φουσκωνε, αν μου ξαναπει θα του πω χαπια να μου δωσει

εμεις 140 αλλα με αλλη μικροτερη αποδειξη...δεν σχολιαζω αλλο!

περαστικα σε ολους τους ασθενεις!πικρα ειναι

ειναι ενεσεις αντιπικτικη αγωγη....για την πηκτικοτητα του αιματος....

καθε γιατρος δινει και κατι διαφορετικο ε και καθε γυναικα εχει διαφορετικες αναγκες!!

ακριβη εξεταση αλλα τι να κανουμε...και αν μενεις και επαρχια οι επιλογες ειναι περιορισμενες...

ιβετ περαστικαααα!!!ζεστα σουπιτσες και ξεκουραση

Καλησπερα τσούπρες εγω σήμερα ειμαι λιγο καλήτερα ηρθε η μαμουκα μου χθες και με ετρυψε και εγιανα λίγο, ο μικρος μου μαλον εχει και γαστρεντερίτιδα ολα τα καλά εδω καλα ολο το χειμωνα θα εχουμε μια μεγάλη ιωση με μικρα διαλήματα απο οτι βλέπω, χθες τον συζηξ τον παίθανα μονο που δεν σφακτήκαμε ρε παιδια δεν μπορουσα και επειδη ειχε αυτος τα παιδια κλάταρε οχι για να βλέπουν την αξία μας που και που.

Εσεις τι νεα κοριτσάκια??? μην χανόμαστε!!!!!:D:D:D:D:D

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια...

Ελπίζω κι εύχομαι να έχουμε όλες μας ένα όμορφο σαβατοκύριακο με μόνο όμορφες ειδήσεις.. Αρνούμαι κατηγορηματικά να ακούσω οτιδήποτε θλιβερό!

L2qIp2.png

καλησπερα και απο εμενα.δυστυχως με επιασε ο ωμος μου, δεν μπορω να κουνηθω, σαν ψυξη, μου ειπε η γυναικολογος να παρω κατι σταγονες που τις βαζεις πανω και τις απλωνεις, να δω αν θα κανουν κατι...

αυριο ερχεται η αδερφη μου για μια γρηγορη επισκεψη πριν ανεβει βορεια, θα παμε αραχωβα για φαγητο να τη δουμε, ελπιζω να εχει καλο καιρο, δηλαδη να μη βρεχει γιατι εχει υγρασια, συννεφια, κρυο, τεσπα, τα ρουχα απο χθες μεσα στο σπιτι δεν στεγνωνουν, συντομα θα παρω στεγνωτηριο, δεν την παλευω, ηδη ηθελα να βαλω σημερα κι αλλο πλυντηριο αλλα που!

πολλες παντως χαθηκανε, margi, magda, μηλιτσα, αννα και αλλες που ειστε;;;;οεο!

gia kopelies;)

ngeo pos pas i kiloumpitsa tha fenete poli tora e? ego exo to stegnotirio edo k ena xrono k exo ksexasi pos sideronoun ta vgazi afrata k opos ine zesta ta diplono k ine etima mono kati lina siderona to kalokeri den ksero an ola ta stegnotiria ta vgazoyn etsi alla to diko moy to ftino kathe mera min to matiaso ime soy leo erotevmeni mazi toy isos ine oti kalitero exo pari sti zoi moy:mrgreen: oute aplostres oute pano se kalorifer oyte igrasia tpt sothika i gineka, ayta ipa polla apo ton enthoysiasmo moy:mrgreen:

emis apo to vixa kala kratame k ta tria ine xalia vroxospasma lei o giatros logo igrasias k genika apo tin atmosfera ,poli oro ispnoes k igrantira mono etsi kimounte kala(alli igrasia ayti lei o doctor)

domna ti ginete ?pos pai i doulia?

ego ligo doylevo k arxizi k mou kakofenete thelo pio poli alla den prolaveno tora idika tha pao k ton girgo logotherapia exi provlima sintaktiko k grammatiko k arxizoyme apo vdomada ti na kano den mporo na ton afiso fovame argotera sto dimotiko min exi provlimata:(

nai vre kopelies pite esto ena gia na doyme an zite!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thena ποιο εχεις σταγνωτηριο;περιμενω πως και πως να παρω ενα!!!

τη μικρη τη βαλαμε τη νυχτα στον υπνοσακο, στις 6 ξυπνησε να τον βγαλει και ξανακοιμηθηκε στις 730 περιπου, στο κρεβατι της βεβαια καθοταν ησυχη ουτε που ακουγοταν αλλα κοιμηθηκα καλυτερα, εχει μπουκωμα σημερα, οχι καταρροη, δεν δεχεται βεβαια σταγονες...δεν υπαρχει κανενα σπρει για παιδια;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...