Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

μου φαινετε οτι ολες εχουμε μπλεξει...

εγω χτες εκανα την καμπυλη σαγχαρου και ολα καλα!!

αλλα εφαγα ωρες ατελειωτες μεχρι να παρω τα αποτελεσματα...

χαλαλι.

σημερα αρχισαμε και αναγνωση απο το βιβλιο και ετσι μπηκαμε στα δυσκολα...

ιβετ περαστικα !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις καλα, η πεθερα μου χαλια που ηταν να κρατησει τη μικρη να παμε αυριο αθηνα για το β επιπεδου, τελικα θα ερθει ο πεθερος μου, ευτυχως η δικια μου ειναι τοσο ευκολη που θα ειναι μια χαρα, εχω και γιουβαρλακια που τα τρωει σαν τρελη οποτε οκ

πηγαμε βολτα σημερα, ηπιαμε καφε, το βραδι θα ερθει παλι ο πεθερος γιατι ειχαμε κανονισει για φαγητο με φιλους

περαστικα κοριτσι και ελπιζω οι τσουπρες να ειναι καλα!

βγαζω το καπελο στο πεθερο!!

μου φαινετε οτι ολες εχουμε μπλεξει...

εγω χτες εκανα την καμπυλη σαγχαρου και ολα καλα!!

αλλα εφαγα ωρες ατελειωτες μεχρι να παρω τα αποτελεσματα...

χαλαλι.

σημερα αρχισαμε και αναγνωση απο το βιβλιο και ετσι μπηκαμε στα δυσκολα...

ιβετ περαστικα !!

ΜΠΙΑΧΧΧΧ!αχ δεν θελω να την κανω την εξεταση, μπορω;;;

φιλια καλο βραδι, θα τα πουμε αυριο με τα αποτελεσματα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημερα κι απο μενα,δοξα το Θεο μια χαρα ειμαστε στην υγεια μας,αλλα με την αλλαγη τις εποχης,βγηκαν κι οι δουλειες,ντουλαπες,σηκωμα-μαζεμα κι ολα τα σχετικα.Επισης με το σχολειο,το διαβασμα και τα εξωσχολικα,που να βρεθει χρονος.

Περαστικα,σε οσα παιδακια του καφε ειναι αρρωστουλικα,και καλο κουραγιο κι υπομονη στις μανουλες τους.

Μαριαεφη μπραβο κουκλα μου για τα αποτελεσματα,αντε παει κι αυτο,συνεχιζουμε ακαθεκτες τωρα....

Ngeo καλα αποτελεσματα να εχεις κοπελα μου,θα περιμενουμε νεα σου.

Οι υπολοιπες να εχετε μια ομορφη μερα ευχομαι,αν και ειναι πολυ μελαγχολικη,λογω καιρου:|

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

gia sas kores:grin: xathikame kale mipos i krisi xtipise k to kafe mas:rolleyes::mrgreen:pame gia klisimo lete?:cool:

vlepo oi egioulis kala kratoun mpravo mpravo panta kala na ine ta nea sas

emis edo poli krio ligo fai:mrgreen: ligi gimnastiki polles mikses,avrio tha pao ti danai sto ika giati den tin akouo kala vixi polli perierga,o giorgos apo ton aygousto den lei na figi o vixas k malon k autos xiroterevi o antras mou pire pali entiviosi exi igmoritida ,o iasonas eytixos kalitera k ego IME I THENA K IME KALA:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κρυο Θενα εε?? να παρω κανα τηλ τον παππου να δω τι κανουν...σου εχω πει οτι η μαμα μου ειναι απο Γιαννενα? απο Ζαχαροχωρια...

περαστικα σας!

ευτυχως το μωρακι ειναι καλα!

Καλησπέρα κοριτσούδες!

Άλλαξε απότομα ο καιρός και τα μικρούλια την έχουν ψιλοαρπάξει βλέπω.. Και από κοντά και οι μεγάλοι (Θένα για σένα λέω)... Περαστικά σε όλους σας το γρηγορότερο..

Ngeo λογικά έχεις κάνει τώρα το β' επιπέδου.. Περιμένουμε αποτελέσματα εναγωνίως..

Μαριαέφη μπαίνεις κι εσύ στην τελική ευθεία.. Τέλεια τα αποτελέσματα της καμπύλης; Τώρα φάε ότι τραβά η ψυχή σου..

Εγώ κοριτσάκια τραβάω κουπί και δύσκολο μάλιστα για οικογενειακούς λόγους.. Περνάμε οικογενειακώς μια άσχημη κατάσταση και προσπαθούμε να το παλέψουμε όσο γίνεται. Δεν θέλω να σας ψυχοπλακώνω και γι' αυτό δεν πολυγράφω κιόλας..

Το ραντεβού με τον καινούργιο γιατρό είναι τη Δευτέρα που μας έρχεται. Για να δούμε κι από κει τι θα δούμε!

Φιλάκια σε όλες σας..

Θένα τα Γιάννενα είναι πανέμορφη πόλη.. Είσαι πολύ τυχερή που μένεις εκεί..

L2qIp2.png

Δομνινα εμεις εδω ειμαστε και οποτε θες να μιλησεις θα σε ακουσουμε!

να προσεχεις τον εαυτο σου και τον ανδρα σου και ολα θα φτιαξουν...!!!!

Ngeo τι εγινε καλε στην β επιπεδου??

Καλημερα κοριτσια αχ και εγω την μικρη με μυξες και βηχα την εχω αντε βρε περαστικα σε ολες....

Δομνινα μου υπομονη κοριτσι μου και οποτε δεν νιωθεις καλα εδω ειμαστε δεν μας ψυχοπλακωνεις καθολου.Ευχομαι ομως ολα να περασουν γρηγορα και να εχεις και ωραια νεα απο τον γιατρο την δευτερα.

Ngeo που εισαι καλε να μας πεις τα νεα σου....

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα, συγγνωμη που δεν μπηκα χθες αλλα γυρισαμε 8 το βραδι και ο αντρας μου επιασε τα τηλεφωνα και εγω το παιδι και μετα δεν ειχα κουραγιο για τιποτα...

ολα καλα, ο μικρος μια χαρα, ειχε το κεφαλι πανω αλλα λογικα στριφογυρναει, παιδια ολο κλωτσουσε, μολις το εβαλε να το δουμε λεει "ειδατε το φυλο΄" λεμε ναι και λεει "γιατι το βλεπετε που κραταει το..... και παιζει, τι να πω, πολυ γελιο, μετα φαινοταν συνεχεια που κλωτσουσε το ποδι του και ειπε ο γιατρος οτι γινεται χαμος, πολυ κουνιεται, μια χαρα οι μετρησεις, καλα η καρδια ηταν το πιο απιστευτο φαινοταν παιδια τα παντα, τι να πω, ολα, μας εδωσε και φωτο και dvd, ε τα σταξαμε τι να κανουμε!

πηγαμε πριν και στο mall, 2 ωρες περπατουσα και κουραστηκα, καμια σχεση με την 1η εγκυμοσυνη, εκει περπατουσα ωρες και δεν παθαινα τιποτα, τωρα με το ζορι και πολυ αργα, σα κοτα πηγαινα!

ειχε και προβλημα ο ηλεκτρικος και καθυστερησαμε πολυ και φαγαμε πολυ ταλαιπωρια...τεσπα, πηρα και στη κατερινα κατι ντορες αλλα δεν θελει να παιξει και πολυ, βλεπετε μονη της δεν παιζει!

αυτα απο εμενα, περαστικα thena, ivet εσυ καλυτερα;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

κοριτσια καλημερα, συγγνωμη που δεν μπηκα χθες αλλα γυρισαμε 8 το βραδι και ο αντρας μου επιασε τα τηλεφωνα και εγω το παιδι και μετα δεν ειχα κουραγιο για τιποτα...

ολα καλα, ο μικρος μια χαρα, ειχε το κεφαλι πανω αλλα λογικα στριφογυρναει, παιδια ολο κλωτσουσε, μολις το εβαλε να το δουμε λεει "ειδατε το φυλο΄" λεμε ναι και λεει "γιατι το βλεπετε που κραταει το..... και παιζει, τι να πω, πολυ γελιο, μετα φαινοταν συνεχεια που κλωτσουσε το ποδι του και ειπε ο γιατρος οτι γινεται χαμος, πολυ κουνιεται, μια χαρα οι μετρησεις, καλα η καρδια ηταν το πιο απιστευτο φαινοταν παιδια τα παντα, τι να πω, ολα, μας εδωσε και φωτο και dvd, ε τα σταξαμε τι να κανουμε!

πηγαμε πριν και στο mall, 2 ωρες περπατουσα και κουραστηκα, καμια σχεση με την 1η εγκυμοσυνη, εκει περπατουσα ωρες και δεν παθαινα τιποτα, τωρα με το ζορι και πολυ αργα, σα κοτα πηγαινα!

ειχε και προβλημα ο ηλεκτρικος και καθυστερησαμε πολυ και φαγαμε πολυ ταλαιπωρια...τεσπα, πηρα και στη κατερινα κατι ντορες αλλα δεν θελει να παιξει και πολυ, βλεπετε μονη της δεν παιζει!

αυτα απο εμενα, περαστικα thena, ivet εσυ καλυτερα;

μπραβο!!

ζωηρο το αγορακι σου!!!

προβλεπω να το κυνηγατε!!!χαχα!!

καλα αυτο με το περπατημα ειναι μεγαλοοοοο θεμαααα!!!

εγω την πατησα το σχολειο της Εφης εχει πολλα μα παρα πολλα σκαλια και της πεθερας μου το σπιτι ειναι στον 3ο οροφο επισης χωρις ασανσερ...δεινοπαθω!!!!!!!!

Καλημερούδια σε όλες τις τσούπρες!

Ngeo μου τέλεια τα νέα σου! Πρέπει να είναι εντυπωσιακό να βλέπεις απεικονιστικά τα πάντα... πόση χαρά θα πήρατε! Κοριτσάκι μου λογικό είναι να κουράζεσαι πιο εύκολα σε αυτή την εγκυμοσύνη.. Δεν είσαι ανέμελη όπως στην πρώτη.. έχεις κι ένα παιδί πίσω με το οποίο πρέπει να ασχολείσαι!

Τώρα μπορείς ελεύθερα να κάνεις όνειρα για το γιο σου!

Αννούλα υπομονή και σε σένα.. Και τα δικά σου αποτελέσματα θα βγουν τέλεια αυτή τη φορά, είμαι σίγουρη..

Μαριαέφη μου προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται καλύτερα και έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον καινούργιο γιατρό. Ελπίζω να μη διαψευστώ ούτε στο ελάχιστον!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...