Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Ελπίζω ο καινούργιος γιατρός (στον οποίο έχω κλείσει ραντεβού για τις 11 Οκτώβρη) να μας δώσει μια λύση ή τουλάχιστον να βρει το πρόβλημα και να προσπαθήσει να το διορθώσει..

Η τρίτη προσπάθεια θα είναι και τυχερή. Ούτε που θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην πετύχει ... μακριά άσχημες σκέψεις, μακριά..

Thena μου εδώ έχουμε σκάσει.. Καλοκαίρι σωστό... Ο Ιάσονας πως είναι; ελπίζω πολύ καλύτερα..

Μαριαέφη μου σ' ευχαριστώ για την πίστη που δείχνεις σε μένα.. με βοηθάει πολύ..

Ιβέτ νομίζω πως αν τον κάνεις να συμμετέχει στις δουλειές που πρέπει να κάνεις θα αισθανθεί χρήσιμος και θα ανταποκριθεί πάρα πολύ καλά.. Καταλαβαίνω πόσο κουραστικό είναι να πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια με τον μεγάλο που μάλιστα είναι και σε ηλικία που κάλλιστα μπορεί να απασχολείται μόνος του αλλά ίσως το κάνει και από ζήλια.. Λογικό είναι.. ίσως αισθάνεται ότι του έχετε πάρει την πρωτοκαθεδρία και δεν ξέρει πως να το εκφράσει.. Ούτως ή άλλως μέχρι που γεννήθηκε ο μικρός είχε την αποκλειστική σας προσοχή και φροντίδα.. ήταν ο ένας και ο μοναδικός.. οπότε τώρα ίσως το έχει δει αλλιώς..

Πάντως σίγουρα ο άνδρας σου πρέπει να ασχολείται λιγάκι περισσότερο μαζί του. Πατέρας του είναι στο κάτω κάτω...

Μπράβο κορίτσακι μου ετσι πρεπει να εισαι αισιοδοξή και ολα θα πάνε σούπερ και εγω αυτο πιστευω η τρίτη θα ειναι η τυχερή και τελευταία σου προσπάθεια θα πετύχη θα το δεις.

Οσο για τον μεγάλο τουλάχιστον εγω μονο με αυτον ασχολούμε αφου να φανταστείς το κακόμοιρο το μικρο ζηλευη και οποτε παιζουμε ερχετε και τα διαλάει και φωνάζει για να του δωσουμε σημασία απο την μια λεω ζηλευει ο μεγαλος απο την αλλη λεω κριμα το μικρο αχ παναγιά μου τρέλα!!!!

Οποτε του λεω να ασχολείτε παραπάνω μου λεει ''κανω και τιποτα αλλο''? αφου εχει φαι, εχει κοιμηθή, εχει φτιαξει καφέ και εχει ξυπνήση μου απανταει αφτο εε δεν ξέρω μαλον για τσακωμό το πάω, ασχολείτε αλλα νομίζω οτι νιωθει πίεση απο το παιδί επειδή του το ζητάει επίμονα και συνέχεια.

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιβέτ μου λογικό είναι το παιδάκι σου να αποζητάει τον πατέρα του... Τον βλέπει λίγες ώρες και του λείπει..

Καταλαβαίνω πως οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα λεπτές και πως πρέπει να βρεθεί μια συγκαταβατική λύση που θα ικανοποιήσει όλους σας.. Αν του έκανες μια συζήτηση και του έλεγες ακριβώς τι σε ενοχλεί και τι θα ήθελες να κάνει, νομίζεις πως δεν θα έβρισκες άκρη;

Τώρα θα μου πεις πως όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει.. Αλλά έτσι το καταλαβαίνω εγώ...

L2qIp2.png

α ρε ιβετ εμενα ασχολειτε σπανια αλλα οταν το κανει περνανε πολυ καλα και τους αρεσει ειναι ποιοτικος χρονος απλα με την δουλεια του ειναι δυσκολο (ειναι δ.ντης σε πολυκαταστημα πολλες ωρες πολλες ευθυνες) ομως κανει προσπαθεια!!

αλλα απο μικρη την αφηνα μονη της να παιζει τουλαχιστον οση ωρα ηθελα να κανω δουλειες ή ακομα και να ξεκουραστω.

ετσι τωρα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα και μαλιστα τωρτα που ειναι 6 χρονων θα βαλει και μονη της κορν φλεικ με γαλα το απογευμα και εγω μπορει να ειμαι ξαπλωμενη.

παιζουμε μαζι ζωγραφιζουμε κανουμε διαφορα αλλα δεν της αφηνω τον ελεγχο γιατι δεν θελω να με κανει οτι θελει και να μου σπανε τα νευρα.

βαλτον στο παιχνιδι των δουλειων και γενικα του σπιτιου. Δεν πειραζει που ειναι αγορι αντιθετως θα μαθει να σεβεται και να μην θεωρει τιποτα δεδομενο.

Ιβέτ μου λογικό είναι το παιδάκι σου να αποζητάει τον πατέρα του... Τον βλέπει λίγες ώρες και του λείπει..

Καταλαβαίνω πως οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα λεπτές και πως πρέπει να βρεθεί μια συγκαταβατική λύση που θα ικανοποιήσει όλους σας.. Αν του έκανες μια συζήτηση και του έλεγες ακριβώς τι σε ενοχλεί και τι θα ήθελες να κάνει, νομίζεις πως δεν θα έβρισκες άκρη;

Τώρα θα μου πεις πως όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει.. Αλλά έτσι το καταλαβαίνω εγώ...

Oποτε του μηλάω νομίζει πως τον κατηγορώ για κάτι και συνήθως σταματαμε την συζήτηση απλα σημερα του ειπα τι θα κανω εγω απο εδω και πέρα και οτι νομίζω οτι το κάνει απο ζήλια ο μεγάλος και μάλον πρεπει να ασχοληθούμε με αυτο....

α ρε ιβετ εμενα ασχολειτε σπανια αλλα οταν το κανει περνανε πολυ καλα και τους αρεσει ειναι ποιοτικος χρονος απλα με την δουλεια του ειναι δυσκολο (ειναι δ.ντης σε πολυκαταστημα πολλες ωρες πολλες ευθυνες) ομως κανει προσπαθεια!!

αλλα απο μικρη την αφηνα μονη της να παιζει τουλαχιστον οση ωρα ηθελα να κανω δουλειες ή ακομα και να ξεκουραστω.

ετσι τωρα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα και μαλιστα τωρτα που ειναι 6 χρονων θα βαλει και μονη της κορν φλεικ με γαλα το απογευμα και εγω μπορει να ειμαι ξαπλωμενη.

παιζουμε μαζι ζωγραφιζουμε κανουμε διαφορα αλλα δεν της αφηνω τον ελεγχο γιατι δεν θελω να με κανει οτι θελει και να μου σπανε τα νευρα.

βαλτον στο παιχνιδι των δουλειων και γενικα του σπιτιου. Δεν πειραζει που ειναι αγορι αντιθετως θα μαθει να σεβεται και να μην θεωρει τιποτα δεδομενο.

Οπως το ειπες με μια γκρινια με ενα σε παρακαλω με κάνει οτι θέλει και μου σπάει τα νευρα γιατι στο κλάμα του λυγίζω πάντα ναι ναι φταίω και απο σήμερα κιολας θα τον χώσο στις δουλειες για να καταλάβει την πιεσή μου αλλα και για να γίνει και λίγο προκομένος γιατι εως τώρα σε τεμπελάκος μου βγαίνει η απαντηση του στο να μαζεψει τα παιχνίδια του ειναι ''δεν μπορω ειμαι κουρασμένος'' ελα και εσυ να με βοηθήσης και οπως παντα τα μαζευουμε μόνοι μας....

Διαφημίσεις

Οπως το ειπες με μια γκρινια με ενα σε παρακαλω με κάνει οτι θέλει και μου σπάει τα νευρα γιατι στο κλάμα του λυγίζω πάντα ναι ναι φταίω και απο σήμερα κιολας θα τον χώσο στις δουλειες για να καταλάβει την πιεσή μου αλλα και για να γίνει και λίγο προκομένος γιατι εως τώρα σε τεμπελάκος μου βγαίνει η απαντηση του στο να μαζεψει τα παιχνίδια του ειναι ''δεν μπορω ειμαι κουρασμένος'' ελα και εσυ να με βοηθήσης και οπως παντα τα μαζευουμε μόνοι μας....

ετσι παρτο αποφαση και θα δεις μπορεις ακομα να παρεις τον ελεγχο!!!

Ivet αργισες πολύ θα μου πεις ποτε δεν είναι αργα αλλα με τα παιδια ποτε δεν βγαζεις ακρη ,χλωμο το βλεπω να τα καταφερνεις τωρα ετσι εμαθε κ είναι δυσκολο να το ξεμαθεις ,εγω εχω σφιγμένα λουρια από μωρα παντα μονα τους επαιζαν ιδικα ο Γιωργος ολοι ειχαν να το λενε τι καλο παιδι παιζει μονο του στο δωματιο ,πραγματικα εγω εκανα δουλειες κ αυτος έπαιρνε τα αυτόκινητακια του κ δεν ακουγοταν για διο ωρες μετα επαιζε με τη Δαναη ,η αληθεια είναι νιωθω άσχημα καμια φορα που δεν ασχολουμαι μαζι τους αλλα δεν μπορω αλλιως να κανω αν κανω πως παιζω δεν πρόκειται να με αφησουν να φύγω μετα θα κλαινε κ θα με παρακαλανε οποτε δεν παω καθολου στο κατω κατω γι αυτό εχουν τοσα αδερφακια. Ο αντρας μου τα παιζει όταν είναι εδώ τα πλενει κάθε βραδυ κ τα ταΐζει κ το πρωι τα ντύνει κ τα παει σχολειο εγω σηκώνομαι για το κολατσιο τους κ γαλα δεν μπορω να πω βοηθαει πολύ

σήμερα δεν σασ ειπα πηγα στη διαιτολογο κ πηρα έτυμο φαγητο ,ειπα για ενα μηνα θα τα δωσω τα γαμ....να τα λεφτα εκανα κ λιπομετρηση 31% ενώ απο κιλα θελω 4-5 αρχισα κ γυμναστήριο σημερα (καλα κ εγω 30 του μηνα δεν περημενα να παει 1η ο μηνασ:shock:)ξανάνιωσα πάντως:cool: αχ για να δω θα γινω κορμί?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ρε κοριτσι, ποσα κιλα εισαι και το εχεις παρει τοσο σοβαρα;;;στις φωτο φαινεσαι υπεροχη, ισα ισα πολυ καλη.μηπως εισαι λιγο υπερβολικη;;;

κοριτσια τι να πω, οι αντρες ειναι λιγο...το θεμα ειναι να μην κανουν κατι απλα για να το κανουν αλλα να το κανουν καλα και με χαρα.

τεσπα, τα λεμε και μετα παω να ζεστανω το φαι, φακες, μιαμι

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

ρε κοριτσι, ποσα κιλα εισαι και το εχεις παρει τοσο σοβαρα;;;στις φωτο φαινεσαι υπεροχη, ισα ισα πολυ καλη.μηπως εισαι λιγο υπερβολικη;;;

κοριτσια τι να πω, οι αντρες ειναι λιγο...το θεμα ειναι να μην κανουν κατι απλα για να το κανουν αλλα να το κανουν καλα και με χαρα.

τεσπα, τα λεμε και μετα παω να ζεστανω το φαι, φακες, μιαμι

κοιτα δε λεω οτι ειμαι υπερβαρη κ χοντρη αλλα δεν μπορω ουτε αυτα τα λιγα να τα βλεπω επανω μου ειναι περίπου 5 αλλα λογο υψουσ(1,57) συσσωρεύονται ολα στη κοιλιά κ γλουτούς ,τα παντελονια μου οχι δεν κουμπωνουν αλλα ουτε ανεβαινουν καν κ εχω σκασει γιατι εδω αρχισαν τα κρύα(πηρε μπροστα το καλοριφερ σημερα να φανταστησ)κ δεν εχω παρα μονο φορμεσ να φοραω ουτε βολτα δεν μπορω να παω για καφε .

πρεπει να χασω λιποσ πιο πολυ ,δεν θελω να παρω αλλα ρουχα μετα ουτε γραμμαριο δεν πρόκειται να χασω ,αν το αφησεισ σε αφηνει κ εγω εχω μαθει να βαζω όρια στη ζωη μου ακομα κ σε αυτο;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ετσι που το θετεις σε καταλαβαινω!

παντως μπορεις να ακολουθησεις ηπια διατροφη πχ μακαρονια αλλα τριμενη ντοματα οχι σαλτσα, κρεας με σαλατα οχι πατατες, λαχανικα χωρις πολυ λαδι τετοια πραγματα ωστε να τα τρωτε ολοι μη μαγειρευεις 100 πραγματα για ολους!

Διαφημίσεις

ετσι που το θετεις σε καταλαβαινω!

παντως μπορεις να ακολουθησεις ηπια διατροφη πχ μακαρονια αλλα τριμενη ντοματα οχι σαλτσα, κρεας με σαλατα οχι πατατες, λαχανικα χωρις πολυ λαδι τετοια πραγματα ωστε να τα τρωτε ολοι μη μαγειρευεις 100 πραγματα για ολους!

αν δεν τα σταξεισ δεν κανεισ τπτ μονο ετσι δεν ξεφευγω εγω τουλαχιστον αν κ εδω που τα λεμε δεν ειμαι ανθρωποσ που τρωει συνέχεια κ απο μονη μου χανω αλλα πολυ πολυ πολυ αργα θα τα εχανα κ θα εχανα κ μυϊκή μαζα ενώ τωρα ξερει τι θα μου δώσει για να χασω μονο λιποσ ,ειχα ξανα παει οταν γεννησα τον Γιωργο κ τοτε ειχα παρει διατροφη κ τα εφτιαχνα εγω τωρα δεν προλαβαίνω να φτιαξω ενα φαγητο θα φτιαχνω για μενα?τεσπα τωρα το πηρα αποφαση ενα μηνιατικο κ ουτε δλδ θα το δώσω αφου ειναι για λιγα κιλα.

τι αλλο κοριτσια που εξαφανιστήκατε? εγω σημερα πηρα το Γιωργο κ πηγαμε να δει τζουντο κανει ενα μικρο μιασ φιλισ μου μπασ κ του αρεσει να τον αρχισω,καλα ηταν δεν εχει ξυλο αυτο πιο πολυ γυμναστικη κανουν κ ειναι σαν πάλη μετα πηγα γυμναστήριο κ ειμαι κομμάτια μαλλον του αρεσε αν κ καποσ φοβισμένος αλλα απο δευτερα θα τον αρχίσω μου ζήτησε κ στολή τρομαρα του:D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα πέρασα μια πολυ σέξι νύχτα ο μικρούλης πάλη πυρετο και μεγάλος τον πονάνε τα λαιμά του με τσούζουν μάτια απο την αυπνία τι να κάνω ομως πρωτη χρονια φέτος θα τα εχω αυτα!!

Εσεις ολες καλά?? θένα μου μην αγχονεσε παιζει ρολο αυτο χαλαρα θα σου φύγουν τα κοιλα την εχω περασει αυτην την τρέλα....

Ρε κοριτσια μενει καμια αθήνα να κάνουμε καμια μάζωξη???

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε;ολες καλα; τα παιδια σας;

εμεις καλα, χθες περασαμε ομορφα, πηγαμε σε ενα φιλικο ζευγαρι που εχει ενα κοριτσακι, πιο μεγαλο απο τη δικια μας και καθησαμε μεχρι αργα, παιξανε τελεια οι μικρες, χοροπηδουσαν στο κρεβατι, τραμπολινο το κανανε, η δικια μου τρελαινεται για το τραμπολινο, θα ηθελα να της παρω ενα αλλα που λεφτα!γυρισαμε κατα τις 11 και η μικρη ξεραθηκε, ουτε μπανιο δεν καναμε. αλλα παλι σημερα 9 σηκωθηκε.

μαγειρευω κοτοπουλο με πατατες στη γαστρα, το απογευμα παλι θα παμε σε κατι φιλους και μετα στους κουμπαροκουνιαδους.

φιλια σ ολους και καλο μεσημερι

Α τι ερημιά ειναι αυτη?? αρχιζω και ανυσηχώ ολες καλά? που χαθήκατε μπαινω βγάινω τίποτα και ας ειμαι ενα πτωμα ακόμα ο μικρος μου δεν την παλευει τον πηγα παιδιατρο ιωση ειναι αλλα απο την μίξα δεν μπορει να κοιμηθη αλλα οταν ειναι στο ποδι εχει φαση τωρα κοιτάγεται στον καθρεφτη και γελάει το κακομοιρο βήχη σαν νταλικέρης!

Εσεις τσουπρες πως εισται????

εμεις καλα, η πεθερα μου χαλια που ηταν να κρατησει τη μικρη να παμε αυριο αθηνα για το β επιπεδου, τελικα θα ερθει ο πεθερος μου, ευτυχως η δικια μου ειναι τοσο ευκολη που θα ειναι μια χαρα, εχω και γιουβαρλακια που τα τρωει σαν τρελη οποτε οκ

πηγαμε βολτα σημερα, ηπιαμε καφε, το βραδι θα ερθει παλι ο πεθερος γιατι ειχαμε κανονισει για φαγητο με φιλους

περαστικα κοριτσι και ελπιζω οι τσουπρες να ειναι καλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...