Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

αννα θα σου πω το εξης:

οι κουμπαροι μου εχουν και οι δυο (τοτε πολυ παλια δεν το ξεραν) κανανε 2 παιδια υγιεστατα και δεν εχει κανενα (το ενα ειναι η βαφτιστηρα μου 23 χρονων σημερα) ουτε καν στιγμα!

και ο κουμπαρος μου που εχει και λυκο ειναι 60 χρονων τωρα και το παλευει και ειναι ζωντανος ανθρωπος!

επισης μια φιλη με μεσογειακη αναιμια (δηλ μεταγγισεις συνεχως) εφερε στον κοσμο διδυμα(φυσιολογικη συλληψη) και ειναι τωρα ενος χρονου τα παιδια!

ολα θα πανε καλα!!αληθεια το λεω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!!

Εχουμε και εγω και ο αντρας μου το στιγμα της μεσογειακης και σε καθε εγκυμοσυνη υπαρχει ενα 25% το εμβρυο να νωσει....εχω ηδη ενα πασχων εμβρυο στο ενεργητικο μου οποτε γι αυτο αυτην την φορα ελπιζω στο 75%

αααααα,δεν το ηξερα ή αν το εγραψες δεν το ειδα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια χαρα.τροφοβλαστηση θα κανετε ή εξετασεις αιματολογικες;

εμεις πηγαμε με την κατερινα για καφε, παλι το πρωι μας τρελανε, οχι το ενα, οχι το αλλο, τα χω παρει με την πεθερα που λεει οτι ειναι το καλυτερο κοριτσι και γιατι τη βαζω τιμωρια, της ειπα, ελα μια μερα απο το σπιτι, απο το πρωι και φυγε την αλλη μερα, να την ντυσεις, πλυνεις, ταισεις, κτλ και μετα μιλα γιατι η δικια μου εξω ειναι παναγιτσα!!!καλα, οχι πως ειναι κακο παιδι και δυσκολο απλα τωρα τελευταια εχει ξεφυγει λιγο, που θα παει, θα τη στρωσω, εχω και τον μπαμπα της που ολο την κακομαθαινει, να την παιρνει αγκαλια να ανοιξουν το παραθυρο, να βαλει μονη της την κρεμα, και αλλα διαφορα και τα χω παρει. αυτοι οι μπαμπαδες, πω πω, και μετα για αυτο ολο λεει μπαμπα και μπαμπα

κοριτσια εσεις καλα;τα παιδια;η δικια μου αλλη μια μερα συνεχιζει τα φαρμακα, σταγονες της βαζω στον υπνο, να δειτε γελιο το βραδι που δε βλεπω, ψαχνω να βρω ρουθουνι!!!

η γιαγια μου εκανε ντολμαδακια, μιαμ μιαμ!!!αυριο θα μου κανει ψαρονεφρι με δαμασκηνα!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Μπήκαν οριστικά οι τίτλοι τέλους και σ' αυτή μου την προσπάθεια μιας και χθες αδιαθέτησα. Το σύστημα πάντως λειτουργεί μια χαρά και αυτό είναι θετικό...

Τώρα σκέφτομαι την επόμενη προσπάθεια που θα είναι κατά τον Φλεβάρη και προσπαθώ να κατασταλάξω στο τι πρέπει να κάνουμε για να βρούμε λύση.. Δεν θα τα παρατήσω πάντως..

L2qIp2.png

Δομνινα μου το γεγονος οτι αδιαθετησες,ειναι ενα καλο σημαδι,οπως ειπες κι εσυ,οτι ολα λειτουργουν ρολοι.Και φυσικα δεν θα τα παρατησεις,θα μαζεψεις τις δυναμεις σου και να ξερεις οτι εγω προσωπικα παιρνω πολυ κουραγιο απο'σενα.Να'σαι καλα κοπελα μου και μακαρι ολα να πανε καλα απο'δω και στο εξης.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου το γεγονος οτι αδιαθετησες,ειναι ενα καλο σημαδι,οπως ειπες κι εσυ,οτι ολα λειτουργουν ρολοι.Και φυσικα δεν θα τα παρατησεις,θα μαζεψεις τις δυναμεις σου και να ξερεις οτι εγω προσωπικα παιρνω πολυ κουραγιο απο'σενα.Να'σαι καλα κοπελα μου και μακαρι ολα να πανε καλα απο'δω και στο εξης.

συμφωνω!αφου σου ηρθε μια χαρα παλι καλα, να δεις που θα τα καταφερετε

να σε ρωτησω, στην αθηνα πας σε γιατρο ή σε αλλη πολη;

επειδη πολλες γνωστες μου πηγαν σε εναν πολυ γνωστο, δεν λεω το ονομα του μη θεωρηθει και διαφημιση με χρονιες προσπαθειες και εμειναν με την πρωτη φορα.

Καλημερα κουκλιτσες

Ngeo μου βιοψια τροφοβλαστη θα κανουμε γιατι πρεπει να παρουν κυτταρα απο τον πλακουντα για να γινει αναλυση dna με αιματολογικες δεν γινεται δεν μπορουν απο το αιμα μου να δουν αν πασχει το παιδι... Τουλαχιστον ετσι δεν θα με κατηγορει ο αντρας μου για στιγμιαια λαθη αυριο μεθαυριο....χαχαχχαχαχαχα

Δομνινα μου ετσι κοριτσακι μου να εισαι δυνατη και να κοιτας μπροστα να κοιτας παντα το επομενο βημα και οχι πισω συνεχησε ετσι δυνατα!!!

Ngeo μου στην Αθήνα πάω.. Αν θες στείλε μου σε μηνυματάκι το όνομα του γιατρού που αναφέρεις..

Αννούλα είμαι σίγουρη ότι το 75% σαφώς θα υπερισχύσει αυτή τη φορά.. Κουράγιο καλή μου...

Μανουτίτα μου ήδη το έχω αφήσει πίσω μου και κοιτάω μπροστά!

L2qIp2.png

ετσι να σκέπτεσαι θετικά Δόμνα να δεις που μια μερα ολα αυτα θα ανήκουν στο παρελθών κ αυτη σου η εμπειρία θα βοηθήσουν κ άλλες γυναίκες ίσως κ αυτός είναι ο σκοπός σου

Άννα είσαι περίπτωση τελικά μα να είστε κ οι δυο βρε παιδι μου ομολογω δεν το εχω ξανακουσει κ απο οτι καταλαβα ειχε νοσήσει είδη ένα μωρό ε κ έκανες διακοπή ?πολύ σκληρό ελπίζω αυτή τη φορά όλα να πάνε καλά

εμείς εδο έχει πολύ κρύο κατέβασα παπλώματα μου φαίνετε θα βάλω κ χαλιά όλο σέρνονται τα μεγάλα κ είναι παγωμένο το πλακάκι ο μικρός φλέμα πολύ ακόμα μάλλον θα του αρχίσω εισπνοές

κορίτσια που είστε οι άλλες οεο?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ελα ντε που εχουν παει ολες;;;ή μηπως εγω δεν εχω πολυ δουλεια τωρα που ειναι η γιαγια εδω η καημενη και καθομαι;;;μαλλον αυτο θα ειναι!

ο δικος μου θελει να δει τον βαζελο και ειναι και γαυρος παναθεμα τον, εγω παοκ και η μικρη μας!

φιλια πολλα

Καλημεραααααααααααα!!!!!!

Δομνινα μου σε ευχαριστω πολυ και ναι ετσι πρεπει να σκεφτοματσε θετικα...

Θενα μου ειναι σπανιο αλλα υπαρχουν αρκετα ζευγαρια με αυτο το προβλημα. Περυσι εκανα μια διακοπη κυησης στον 5ο μηνα ηταν αρκετα σκληρο....αλλα ειπαμε τα κακα τα αφηνουμε πισω και κοιταμε μονο μπροστα...

καλημερα!

Δομνινα θα τα καταφερεις! θα βρεις τι φταιει αν και πιστευω οτι αυτη την φορα απλα δεν εκατσε! θα κατσει ομως κουκλα μου γιατι το αξιζεις με ολη σου την καρδια!

Αννα ολα γινονται για καποιο λογο αυτη την φορα θα κρατησεις ενα υγιες μωρακι στην αγκαλια σου!

Ngeo ολοι οι παππουδες γιαγιαδες δεν θελουν να μαλωνουμε τα εγγονια τους!

εγω τους εχω κοψει και προσπαθω οσο γινεται να μην τα επηρεαζουν. Εγω ειμαι ο γονιος και ο αντρας μου και αν θελω την γνωμη τους θα την πουν σε εμενα και οχι στην μικρη!!

βρηκες φανελακια αληθεια?

Αχ κοριτσακια μου καλά υποφέρω απο νευρα αλλα θα το ξεπεράσω ο μεγάλος μου δεν παίζει ουτε πεντε λεπτα μονος του το πρωι που λειπει κανω δουλειες με τον μικρο παρέα μετα παω τον παίρνω και αρχίζω να τα ταιζω ερχετε και ο μπαμπας τρώμε πεφτούν για υπνο ολοι εκτος απο μενα και τον μεγάλο μου και κατα τις εξι σπάω κεφάλι καθημερινα να τον παω καπου γιατι σπίτη δεν την βγάζει να δω το χειμώνα τι θα κάνω?

Οσο για τον συζηξ τα εχω παρει λιγο γιατι παλια απασχολούσε πολυ τον μεγάλο με όρεξη τωρα πλεον δεν ξερω τι γίνεται μαλον βαρέθηκε λιγο και δεν τον παίζει τοσο αλλα και οταν το κάνει δεν το κάνει με ορεξη και τα παιρνω γιατι θα πρέπει να τα κάνω ολα μα ολα εγω θελω λιγο το απογευμα τουλάχιστον οταν ειμαι σπίτη να ηρεμώ απο το ενα και νομίζω οτι επειδη ειναι αγορια θα πρεπει ιδιως ο μεγαλος να ειναι κοντα με τον μπαμπα του εγω παντου εγω, δεν θα μου πει οχι αν του ζητήσω να τον παει καπου απλα θα πρεπει να του το πω εγω μονος του δεν σκεφτεται τίποτα αυτο με εκνευρίζει και σήμερα αν με ρωτηση τι κάνουμε το απογευμα θα πω δεν ξέρω.....

Να φανταστήτε με την κοιλια τουρλα ημουν εγκυος και μεχρι να γεννησω ετρεχα στις κουνιες για να παίζει ο μεγάλος μου αυτο το παιδι αν δεν απασχολείς απλα κάθεται και χαζευει το νταβάνι τι να κάνω με τα παιχνίδια του δεν παίζει καθόλου εσεις ρε κοριτσια εχετε το ιδιο θέμα ή ο δικός μου ειναι κακομαθημένος οφειλο να ομολογήσω οτι δεν τον αφήναμε να παίζει απο μικρός μονος αλλα τωρα μας το λέει μολις του λεω παιξε λίγο και θα ερθω μου λεει σου το εχω πει δεν μου αρεσει να παιζω μονος μου, σκεφτηκα να του πω οτι η μαμα εχει δουλεις ελα να με βοηθήσεις να τελειωσω και θα παιξουμε να δω τι θα κάνει, δεν ξέρω τι αλλο να κάνω εχω κουραστή πολυ και ψυχολογικα και σωματικά, συγνώμη αν σας επρηξα αλλα ξεθημένω.............

Πιαστε ενα φιλάκι :P:p:p:p

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Ελπίζω ο καινούργιος γιατρός (στον οποίο έχω κλείσει ραντεβού για τις 11 Οκτώβρη) να μας δώσει μια λύση ή τουλάχιστον να βρει το πρόβλημα και να προσπαθήσει να το διορθώσει..

Η τρίτη προσπάθεια θα είναι και τυχερή. Ούτε που θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην πετύχει ... μακριά άσχημες σκέψεις, μακριά..

Thena μου εδώ έχουμε σκάσει.. Καλοκαίρι σωστό... Ο Ιάσονας πως είναι; ελπίζω πολύ καλύτερα..

Μαριαέφη μου σ' ευχαριστώ για την πίστη που δείχνεις σε μένα.. με βοηθάει πολύ..

Ιβέτ νομίζω πως αν τον κάνεις να συμμετέχει στις δουλειές που πρέπει να κάνεις θα αισθανθεί χρήσιμος και θα ανταποκριθεί πάρα πολύ καλά.. Καταλαβαίνω πόσο κουραστικό είναι να πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια με τον μεγάλο που μάλιστα είναι και σε ηλικία που κάλλιστα μπορεί να απασχολείται μόνος του αλλά ίσως το κάνει και από ζήλια.. Λογικό είναι.. ίσως αισθάνεται ότι του έχετε πάρει την πρωτοκαθεδρία και δεν ξέρει πως να το εκφράσει.. Ούτως ή άλλως μέχρι που γεννήθηκε ο μικρός είχε την αποκλειστική σας προσοχή και φροντίδα.. ήταν ο ένας και ο μοναδικός.. οπότε τώρα ίσως το έχει δει αλλιώς..

Πάντως σίγουρα ο άνδρας σου πρέπει να ασχολείται λιγάκι περισσότερο μαζί του. Πατέρας του είναι στο κάτω κάτω...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...