Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα

ngeo οταν γέννησα το δευτερο ολη μερα εκλεγα κρυφά πρωτον ειχα τύψεις για τον πρωτο μηπως νομιζει οτι δεν τον αγαπάω πια οι ορμόνες βλέπεις και δευτερον ετρεχα ολη μέρα κοιταγα να ταισω το μωρο και να το βάλω για ύπνο για να προλάβω να ασχοληθώ με τον μεγάλο εκανα μεγάλο αγωνα και του μεγάλου του εδειχνα πολυ αγάπη αλλα βγήκε σε καλό δεν ζήλεψε ποτε και τον αγαπαει πολυ αφου οπου πηγαίνουμε θελει να τον εχει μαζί.

θένα μου μην βιάζεσαι μετα τον χρόνο θα επανέλθεις ελα μια χαρα είσαι δεν εισαι και χοντρή:D:D:D:D

Δομνήνα μου λυπάμαι πολύ πρεπει να φανείς δυνατή και να πισμώσεις και ολα θα πάνε καλά το ξέρω ειναι δύσκολο θα ερθει ομως θα το δεις ε????

Χαθηκα λίγο γιατι ημουν χάλια απο την ιωση των μικρών μου με κολλησαν τα τσογλανάκια, τωρα ο μικρος μολις ξύπνησε θα τα πούμε και μετα φιλάκια και στα υπόλοιπα κορίτσακια....:-P:-P

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mariaefi, δεν ξερω αν προλαβες να διαβασεις, στο parents, στο θεμα του vbac γραφω απο τις πρωτες και ειναι κυριως για αυτες που εκαναν καισαρικη για οποιοδηποτε λογο και θελουν να μην το επαναλαβουν παλι για αλλους λογους, μιλανε ανθρωποι που ή ειχαν μεγαλο προβλημα λογω της καισαρικης, πχ εμενα μου κοψανε το παιδι, πονουσα πολυ και ειχα ασχημη αναρρωση αλλα και το ονειρο μου ηταν να βιωσω τον τοκετο φυσικα, σαν εμπειρια μοναδικη, ετσι το βλεπουν ολες που γραφουν εκει.

εννοειται οτι καμια δεν ρισκαρει με τιποτα να κινδυνευσει το μωρο της, οπως και εμενα που με πηρανε σηκωτη αλλα αν διαβασεις ολο το θεμα, υπαρχουν περιπτωσεις που οι γιατροι πανε σε καισαρικη με τη μια και για χαζους λογους, μη κοιτας τη δικια σου περιπτωση μονο. προσπαθουμε να μαζεψουμε εμπειριες και να βοηθησουμε αφενος της επομενες να επιλεξουν τι θελουν να κανουν και που πρεπει να απευθυνθουν αλλα και τις πρωτοτοκες να ξερουν τι "παραμυθια" μπορει να τους πουλησουν καιδυστυχως ετσι ειναι

εμενα ακομα με ποναει που δεν θα παω για το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο, που γινεται σε ολη την υφηλιο πλην της ελλαδας μας αλλα δεν εχω το κουραγιο να ψαξω για αλλους γιατρους.

απλα τα κοριτσια δεν μπορουν να καταλαβουν πως το λες γιατι κατεθεσες μια εμπειρια που πιο πολυ εχει να κανει με τη χρηση η οχι της επισκληρηδιου ή της ολικης, ισως επειδη οι κοπελες πριν απαντησεις εσυ μιλουσαν για αυτο.

σορρυ που στα ειπα αλλα δεν μου αρεσει να υπαρχουν τετοιες αντιπαραθεσεις και επειδη σε ξερω και μιλαμε αλλα ξερω και τα αλλα κοριτσια και τις μεγαλες προσπαθειες τους κοντρα στο ελληνικο κατεστημενο

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

ngeo μου το ξερω οτι γραφεις και εσυ εκει εγω την εμπειρια μου κατεθεσα και οτι δεν θα ρισκαρα τιποτα.Εγω τον γιατρο μου τον εμπιστευομαι και δεν εχω κατι να πω κακο για την καισαρικη μου και η τομη μικρη ηταν και το παιδι μου θηλασα και αναρρωσα σχετικα γρηγορα και τωρα παλι το ιδιο θα κανω. απλα ας βλεπουμε ολες τις μεριες!Υπαρχουν και στο φυσιολογικο τοκετο πολλες φορες δυσκολιες και ισως και πραγματα που δεν μπορουν να αποφευγουν.

το παρακολουθουσα το θεμα και ξερω.

οταν εχεις χασει και ενα μωρακι γινεσαι λιγακι πως να το πω : δεν σε νοιαζει τοσο ο τροπος τοσο οσο να γεννηθει καλα το μωρο σου.

η καθε μια εχει την επιλογη της!

ελευθερια λογου και πραξεων!!

αυτα ολα μεσα απο την καρδια μου τα λεω!!

φιλακια!!

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Είμαι κάπως σήμερα και γι' αυτό θα είμαι λιγομίλητη αλλά ελπίζω ότι καταλαβαίνετε..

Πρέπει την Τετάρτη να κάνω επαναληπτική χοριακή και ελπίζω να έχει μηδενίσει διότι αν δεν έχει μηδενίσει θα' χω πρόβλημα.. Ξεκινάμε νέο κύκλο επαφών με γιατρούς και ελπίζω σύντομα να έχουμε βρει λύση στο πρόβλημά μας..

Η καινούργια προσπάθεια θα γίνει σίγουρα με τον καινούργιο χρόνο και θέλω να μαζέψω δυνάμεις (ψυχικές και σωματικές και οικονομικές) για να αντιμετωπίσω ότι βρεθεί στο δρόμο μας..

Χαίρομαι που οι εγκυμοσύνες σας προχωράνε τέλεια και που τα παιδάκια σας σιγά σιγά γίνονται καλά!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μαριαέφη μου..

Χαίρομαι πολύ ιδιαιτέρως που το μπεμπάκι σου είναι καλά και που η εγκυμοσύνη σου εξελίσσεται θαυμάσια.. Μου δίνεις μεγάλη δύναμη και να σαι σίγουρη ότι δεν θα το βάλω κάτω... Αργά ή γρήγορα θα μου κάτσει το μπεμπέ...

Κι εγώ σε σκέφτομαι!

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Μαριαέφη μου..

Χαίρομαι πολύ ιδιαιτέρως που το μπεμπάκι σου είναι καλά και που η εγκυμοσύνη σου εξελίσσεται θαυμάσια.. Μου δίνεις μεγάλη δύναμη και να σαι σίγουρη ότι δεν θα το βάλω κάτω... Αργά ή γρήγορα θα μου κάτσει το μπεμπέ...

Κι εγώ σε σκέφτομαι!

Σε φιλώ!

ΘΑ κατσει εννοειτε!

εγω ειπαμε σε εχω για διδυμακια για να αποζημιωσει και ο Θεος!

ολα θα πανε καλα το αξιζεις!!

ngeo μου το ξερω οτι γραφεις και εσυ εκει εγω την εμπειρια μου κατεθεσα και οτι δεν θα ρισκαρα τιποτα.Εγω τον γιατρο μου τον εμπιστευομαι και δεν εχω κατι να πω κακο για την καισαρικη μου και η τομη μικρη ηταν και το παιδι μου θηλασα και αναρρωσα σχετικα γρηγορα και τωρα παλι το ιδιο θα κανω. απλα ας βλεπουμε ολες τις μεριες!Υπαρχουν και στο φυσιολογικο τοκετο πολλες φορες δυσκολιες και ισως και πραγματα που δεν μπορουν να αποφευγουν.

το παρακολουθουσα το θεμα και ξερω.

οταν εχεις χασει και ενα μωρακι γινεσαι λιγακι πως να το πω : δεν σε νοιαζει τοσο ο τροπος τοσο οσο να γεννηθει καλα το μωρο σου.

η καθε μια εχει την επιλογη της!

ελευθερια λογου και πραξεων!!

αυτα ολα μεσα απο την καρδια μου τα λεω!!

φιλακια!!

αχ το ξερω, εννοειται οτι πανω απο ολα το παιδι αλλα και η μαμα για αυτο επιλεξαμε να παμε στη φιλη μου που σιγουρα θα με προσεξει περισσοτερο απο κανεναν και στο ιδιωτικο καθως οπως τα ειδαμε τα πραγματα στο ελενα ηταν πικρα, ετσι σκεφτηκαμε και τα βαλαμε πανω απο το προσωπικο μου ονειρο για φυσιολογικο τοκετο. τεσπα, απλα το ειπα για αποφυγη παρεξηγησεων και τα κοριτσια πολλες φορες με το συγκεκριμενο θεμα ειναι λιγο "παθιασμενες"...

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Είμαι κάπως σήμερα και γι' αυτό θα είμαι λιγομίλητη αλλά ελπίζω ότι καταλαβαίνετε..

Πρέπει την Τετάρτη να κάνω επαναληπτική χοριακή και ελπίζω να έχει μηδενίσει διότι αν δεν έχει μηδενίσει θα' χω πρόβλημα.. Ξεκινάμε νέο κύκλο επαφών με γιατρούς και ελπίζω σύντομα να έχουμε βρει λύση στο πρόβλημά μας..

Η καινούργια προσπάθεια θα γίνει σίγουρα με τον καινούργιο χρόνο και θέλω να μαζέψω δυνάμεις (ψυχικές και σωματικές και οικονομικές) για να αντιμετωπίσω ότι βρεθεί στο δρόμο μας..

Χαίρομαι που οι εγκυμοσύνες σας προχωράνε τέλεια και που τα παιδάκια σας σιγά σιγά γίνονται καλά!

Σας φιλώ!

δομνινα ευχομαι να ειναι καλα τα αποτελεσματα και να ξεκινησετε τη νεα προσπαθεια με το νεο ετος και να ειναι ολα καλα

εισαι πολυ δυνατη και θα το πετυχετε ειμαι σιγουρη

Καλημερα κοριτσακια Βασδελακι οι αιματολογικες μου και ορμονολογικες μου ειναι καλες για το αν θα συνεχιστει η εγκυμοσυνη κανονικα θα το ξερω περιπου σε κανα μηνα μακαρι να βγει και η βιοψια κκαλη και να καταφερω να παρω το αγγελουδακι στην αγκαλια μου θα δουμε αλλα σκεφτομαι θετικα εχω 75% πιθανοτητες να πανε ολα καλα οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μου....

να ρωτησω ρε παιδια, αννουλα τι εχει γινει , εγω δεν εχω καταλαβει κατι;δεν ειναι καλα το μωρο;

ελπιζω ολα κανα να ειναι

Διαφημίσεις

αχ το ξερω, εννοειται οτι πανω απο ολα το παιδι αλλα και η μαμα για αυτο επιλεξαμε να παμε στη φιλη μου που σιγουρα θα με προσεξει περισσοτερο απο κανεναν και στο ιδιωτικο καθως οπως τα ειδαμε τα πραγματα στο ελενα ηταν πικρα, ετσι σκεφτηκαμε και τα βαλαμε πανω απο το προσωπικο μου ονειρο για φυσιολογικο τοκετο. τεσπα, απλα το ειπα για αποφυγη παρεξηγησεων και τα κοριτσια πολλες φορες με το συγκεκριμενο θεμα ειναι λιγο "παθιασμενες"...

το καταλαβα κουκλα...εσυ να πραξεις οπως νιωθεις πιο σιγουρη και πιο καλα!

εγω το ιδιο θα κανω!

ασχετο ποτε πας για β επιπεδου?

Καλημερα κοριτσακια Βασδελακι οι αιματολογικες μου και ορμονολογικες μου ειναι καλες για το αν θα συνεχιστει η εγκυμοσυνη κανονικα θα το ξερω περιπου σε κανα μηνα μακαρι να βγει και η βιοψια κκαλη και να καταφερω να παρω το αγγελουδακι στην αγκαλια μου θα δουμε αλλα σκεφτομαι θετικα εχω 75% πιθανοτητες να πανε ολα καλα οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μου....

Ngeo φαση ειναι ολα την περνανε θελει υπομονη και σταθεροτητα καθως και κοινη αντιμετοπηση γιατι αν αλλα της λες εσυ και αλλα ο αντρας σου το μπερδευετε το παιδι...θα περασει που θα παει?

Μαγδουλα ολα καλα λοιπον οποτε θα πρεπει να μην αγχωνεσαι και πολυ και θα ερθει το σπορακι σου!!!!

Θενα ακομα φλεματα εχει ο Ιασωνας? Αχ μωρε η ψυχουλα περαστικα να ειναι

Στα αλλα κοριτσακια πολλα φιλακια!!!

να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα!

το νιωθει το μπεμπε σου αυτο!!!

περιμενουμε νεα οκ?!!

παω για β επιπεδου 6 οκτωβρη να σταξω ενα ωραιοτατο 190 με αποδειξη και βενζινες, διοδια και κατι θα παρω απο mall θελω ενα παντελονι μαυρο και κανενα μπλουζακι για μενα και κατι φανελακι για τη μικρη (θελω να παρω αυτα που κλεινουν απο κατω για να μη της βγαινουν απο το παντελονι- τι λετε;) και κανενα παιχνιδακι απο elc και κατι θα φαμε κοινως κανενα 300 μας βλεπω

ρε παιδια τι ειναι αυτο με τα λεφτα;;;εχω τρελαθει, 2 εκπαιδευτικοι με δανειο σπιτιου εξ ολοκληρου, παιδι και πληρωνουμε 600? εφορια, πανε καλα οι ανθρωποι;;;δεν αντεχω αλλο απορω πως εχουμε ακομα στην ακρη, ευτυχως που θα παρω 2500? απο τσμεδε για τη γεννα και θα χρειαστει να δωσω κανενα 1000 το πολυ απο τη τσεπη μου και εχουμε και ολη την προικα!

παω για β επιπεδου 6 οκτωβρη να σταξω ενα ωραιοτατο 190 με αποδειξη και βενζινες, διοδια και κατι θα παρω απο mall θελω ενα παντελονι μαυρο και κανενα μπλουζακι για μενα και κατι φανελακι για τη μικρη (θελω να παρω αυτα που κλεινουν απο κατω για να μη της βγαινουν απο το παντελονι- τι λετε;) και κανενα παιχνιδακι απο elc και κατι θα φαμε κοινως κανενα 300 μας βλεπω

ρε παιδια τι ειναι αυτο με τα λεφτα;;;εχω τρελαθει, 2 εκπαιδευτικοι με δανειο σπιτιου εξ ολοκληρου, παιδι και πληρωνουμε 600? εφορια, πανε καλα οι ανθρωποι;;;δεν αντεχω αλλο απορω πως εχουμε ακομα στην ακρη, ευτυχως που θα παρω 2500? απο τσμεδε για τη γεννα και θα χρειαστει να δωσω κανενα 1000 το πολυ απο τη τσεπη μου και εχουμε και ολη την προικα!

αχ ποσο σε νιωθω!!1540 η δικη μας εφορια!!πικρα τρελη!

και η γεννα με τον γιατρο γυρω στα 3500 αστα βραστα!!

τουλαχιστον να πανε ολα καλα!

αντε κοντευεις για το β επιπεδου!

οσο για τα φανελακια μακαρι να βρεις εγω μετα απο καποια ηλικια δεν εβρισκα και επαιρνα απλα μεγαλυτερα κανονικα φανελακια και τα εχωνα μεσα στα ρουχα!!χαχα! ασε που ειχα και θεμα με την τουαλετα γιατι η Εφουλα μου 1 μιση χρονων εκοψε την πανα...

να ρωτησω ρε παιδια, αννουλα τι εχει γινει , εγω δεν εχω καταλαβει κατι;δεν ειναι καλα το μωρο;

ελπιζω ολα κανα να ειναι

Καλημερα κοριτσακια!!!!

Εχουμε και εγω και ο αντρας μου το στιγμα της μεσογειακης και σε καθε εγκυμοσυνη υπαρχει ενα 25% το εμβρυο να νωσει....εχω ηδη ενα πασχων εμβρυο στο ενεργητικο μου οποτε γι αυτο αυτην την φορα ελπιζω στο 75%

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...