Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

εμενα η ζαλη με πιανει κυριως το πρωι, περιπου 1 ωρα μετα το πρωινο και μια φιλη μου μου ειπε οτι ειναι επειδη τρωω και προσπαθει το στομαχι να χωνεψει...ξερω και εγω.

καλα ο δικος σου αιματοκριτης πηρε την κατιουσα!!!

δομνινα μας κανενα νεο;;;μακαρι τωρα να εχεις τα καλυτερα και να το γιορταζετε,

θα τα πουμε αυριο γιατι θα τον κλεισω

κοριτσια ο αντρας μου με εχει κουρασει αφανταστα, ολο εξω ,μια το ενα μια το αλλο , υποχρεωσεις και τετοια, ερχονται και εκλογες και του ζητανε διαφορα και τα χω παρει κρανιο, σημερα εχω και κατι πονακια και μ αφησε μονη να βαλω για υπνο τη μικρη, τα νευρα μου, και ολη μερα μαγειρευωκαι καθαριζω και μαζευω, σημερα ηταν σπιτι 3-4 ωρες, τις αλλες εξω, τεσπα, του λεω αλλα λες και μιλαω σε τοιχο ρε γμτ δεν πανε καλα, δηλαδη εγω δεν εχω ορεξη να βγω, εσωκλειστη να μεινω;;;

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κουκλιτσες μου

Δομνινα μου δεν πειραζει κοριτσακι μου παμε γι αλλα οπως εισαι κοιτα να εισαι γερη και δυνατη και θα ερθει και το παιδακι.

Θενα πολυ ωραιες φωτο και η μαμα πολυ χοτ....

Εγω κοριτσακια ολα καλα πηρα σημερα και τις εξετασεις μου και ειναι πολυ καλες εκτος απο ενα μικροβιο που μου βρηκαν στα κολπικα αλλα δεν επηρεαζει την εγκυμοσυνη θα παρω μια ελαφρια αντιβιωση και θα ειμαι οκ

μπραβο αννα, ευτυχως το μικροβιο αντιμετωπιζεται.

εμεις καλα, πηγαμε πρωι για καφε οικογενειακως, μολις φαγαμε μακαρονια με κιμα και θα ξαπλωσουμε

φιλια

Διαφημίσεις

καλημερα!

Δομνινα μου μην απογοητευεσε το ειπαμε ναι?!

Ngeo σκεψου οτι ξεκινησα με 43 αιματοκριτη αλλα ........33 τωρα...και παλι καλα στην Εφη ειχε φτασει 29.

Αννουλα μπραβο που ολα καλα!

τι μικροβιο σου βρηκαν αν επιτρεπετε?

αφου ειναι βεβαια απλ No problem..

καλημερα κοριτσια

δε μου βρηκαν μικροβιο απλα κατι μικροοργανισμους και ετσι οπως το βλεπει οδευει προς εκει και να πινω πολλα υγρα για να μη φτασουμε ως εκει...λες και δεν το κανω!η επιδερμιδα εγινε τζιτζι απο το τοσο νερο!

καλα χθες παιδια απο τη μια η μικρη με τρελανε, ολη μερα να γκρινιαζει και να μη θελει τιποτα, να βαλει παντελονι, καλτσες, βρακι κτλ, την εβαλα στη γωνια 4-5 φορες και μια στο δωματιο της και κοριτισια...της εδωσα και μια στο μπουτι, το καημενο, σαστισε αλλα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, το κανει εννοειται επιτηδες αλλα δε μπορω.

και απο την αλλη, ο γιος, δε σταματησε λεπτο να κλωτσαει παιδια δεν το πιστευα, ολη μερα και το μεσημερι, ολο γυρνουσε αλλα πολυ κλωτσα, χτυπουσε ψηλα οποτε ελπιζω να εχει ανεβει λιγο το πουλακι μου το ατιμο

σκεφτομαι τι θα κανω μετα, αν κανει η μικρη τα ιδια και εχω και το αλλο και θηλαζω συνεχεια που δεν θα εχω κανεναν το πρωι, πως θα τα καταφερω χωρις να ριξω και τη μικρη, να με εχει και εκεινη λιγο, δεν ξερω, η μανα μου θα ερθει αλλα λιγο, η πεθερα μου αγνωστο αν και ποσο και ποτε και καθε ποτε, ο αντρας μου ευτυχως θα γυρναει νωρις, κατι ειναι και αυτο το καλο στη δουλεια μας.τι σας λεω πρωι πρωι

δομνινα πως εισαι;

ivet, thena τα παιδια; εμενα καλυτερα η σκατουλα μου

mariaefi την κατιουσα πηρες με τον αιματοκριτη, μπα εγω ειχα εξ αρχης χαμηλο...μ αρεσει που εδινα και αιμα τρομαρα μου!

δομνινα καλα εισαι;

σε καμια ωρα θα παμε στα πεθερικα, ειχε γενεθλια η μαμα και ετοιμασανε κοντοσουβλι, ο δικος μου γλυφει τα δαχτυλα του, εγω δεν τρελαινομαι αλλα ειναι κλασικο της περιοχης! και η κορη μου νομιζω οτι τρελαινεται!

εχει πλακα λεει το "λου" που λεμε πανω και το νιιιι και λιιι που λενε εδω!να λεει μετα "με" και "σε" και θα τα δω ολα!

σας ζαλισα

φιλια και καλη ορεξη

μωρε ολα τα παιδακια ετσι ειναι..φαση ειναι θα περασει.Εσυ να κρατησεις σταθερη θεση και να μην αισθανεσαι οτι την "ριχνεις" πρεπει να μαθουν καποια πραγματα ετσι θα γινουν και σωστα ατομα!

να επιμενεις και θα τα καταφερεις!

κλωτσει το μπεμπε εε??μπραβο πολυ καλο αυτο.

και εμενα με εχει κατακλωτσησει!

αυτη την στιγμη η κορη μου εχει φερει στο σαλονι ενα σωρο barbie και αρκουδια...

καλη ορεξη και στειλε και απο εδω καμια μεριδα !!χαχα!!

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???

Δομνινα μου πολύυ λυπαμαι κοπέλα μου!!!

Πολυ ωραια τα νεα σου Αννουλα μου!!!

Νgeo μου - Μαριαεφακι - Vasdelaki μου φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!

thena μου πολύ ωραιες οι φωτο!!!

ivet περαστικα:):)

Μανου μου τι κανεις??? Μαρτζυ που χαθηκες??? Μηλιτσα????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Λοιπον να σας πω και εγω τα νεα μου!!!

Αυτο το μηνα πηγα στον γιατρο να κανω παρακολουθηση κυκλου να δω τι γινετε και να μου φυγει το αγχος και η απαισιοδοξια!!! Τελικα ειμαι υγιεστατη δεν εχω καποιο προβλημα δοξα το Θεο!!!! Αυριο θα φυγω θα παω στους γονεις μου 2 βδομαδουλες εχω και το γαμο μιας πολυ καλη μου φιλης!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Μάγδα! ευχάριστα νέα! Άντε μπράβο!!!!

Άννα, δεν πολυδιάβασα...όλα καλά με την εγκυμοσύνη; Θα συνεχιστεί κανονικά;Είναι σίγουρο;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

να με κ εγώ ,καλύτερα τα μεγάλα αλλά ο Ιάσονας ακόμα πνίγετε στον ύπνο του μεγάλη ταλαιπωρία ο κακομοίρης

Δομνα λυπάμαι πολύ αλλά όχι τόσο γιατί έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου για να ξαναπροσπαθήσεις βαθειά ανάσα κ πάμε για άλλα μη μασάς μια μη το αφήσεις να σε ρίξει όλα γίνονται για κάποιο λόγο ίσως ο θεούλης να θέλει να βγουν άλλο ζώδιο βρε αδελφέ!!!

οι εγκυουλεσ ολεσ καλα βλεπω κ καλα κανετε κ τρωτε φατε τωρα που μπορειτε εγω αυριο παω να ρωτησω για φαι στο σπιτι γιατι δεν χοραω πουθενε πουθενε πουθενα :mrgreen::mrgreen::roll::roll:κ ιδι αρχησαν τα πρωτα κρυα κ δεν εχω παντελονι να βαλω η μανα λεω!:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσακια μου καλημερα και καλη βδομαδα.

Δομνινα μου πραγματικα λυπαμαι,αλλα εσυ εισαι αγωνιστρια,μαζεψε τις δυναμεις σου και παμε για αλλα,πιο ευχαριστα.

Μαγδα μου τι ωραια νεα,μπραβο κοπελα μου,αντε ολα με το καλο να πανε.

Ngeo μου φαση ειναι που περναει η μικρη,υπομονη θα περασει κι αυτο.

Εγω χαθηκα,ειχα ενα σωρο δουλειες εσωτερικες και εξωτερικες,αρχισαν κι οι εξωσχολικες δραστηριοτητες της μικρης,οποτε αρχισε το τρεξιμο.Κατα τ'αλλα ειμαι μια χαρα,δοξα το Θεο να λεμε.Να εχετε μια ομορφη μερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα κοριτσακια Βασδελακι οι αιματολογικες μου και ορμονολογικες μου ειναι καλες για το αν θα συνεχιστει η εγκυμοσυνη κανονικα θα το ξερω περιπου σε κανα μηνα μακαρι να βγει και η βιοψια κκαλη και να καταφερω να παρω το αγγελουδακι στην αγκαλια μου θα δουμε αλλα σκεφτομαι θετικα εχω 75% πιθανοτητες να πανε ολα καλα οι πιθανοτητες ειναι με το μερος μου....

Ngeo φαση ειναι ολα την περνανε θελει υπομονη και σταθεροτητα καθως και κοινη αντιμετοπηση γιατι αν αλλα της λες εσυ και αλλα ο αντρας σου το μπερδευετε το παιδι...θα περασει που θα παει?

Μαγδουλα ολα καλα λοιπον οποτε θα πρεπει να μην αγχωνεσαι και πολυ και θα ερθει το σπορακι σου!!!!

Θενα ακομα φλεματα εχει ο Ιασωνας? Αχ μωρε η ψυχουλα περαστικα να ειναι

Στα αλλα κοριτσακια πολλα φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...