Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

i kiratsa na les etsi pos to evepsa alla tora to ksana skourina xthes k vrika pali ton eafto moy.na o iasonas k i nona me to prasino k aristera moy o antroylis mou:D

http://yfrog.com/jkdsc0159zqj

http://yfrog.com/m9dsc0151oj

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ngeo μου καλή ξεκούραση και ευχαριστώ για τις ευχές!

ax domna ti ora tha pas? exoume agonia poli ,alithia esi ti tha itheles na gini?:rolleyes:dld posa?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Thena μου με το χέρι στην καρδιά θα ήθελα και τα τρία.. με την προϋπόθεση ότι και τα τρία θα γεννιόντουσαν υγιή..

Από κει και πέρα ότι άλλο έρθει καλοδεχούμενο.. το μόνο που θέλω είναι να μείνει στην κοιλίτσα μου και τους 9 μήνες και να γεννηθεί γερό! Μόνο αυτό!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

makari koritsi mou na erthoyn ola opos ta onirevese an k nomizo ise poli konta na pragnmatopiithoun ola;)

pao giati akouo kati xasmoyrita ,afta tha travas k esi se ligo,sourxonte sourxonte:tongue: filakia

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπερα,καταρχην thena μου ειστε ομορφοσογο,τι να πω,οσο για τον μικρο,ειναι κουκλος να τον χαιρεσαι,γερος και καλοτυχος να ειναι παντα στη ζωη του.

Δομνινα μου σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια,μακαρι κουκλιτσα μου να παρεις θετικα αποτελεσμετα αυριο και να πραγματοποιηθουν ολα σου τα ονειρα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλα ρε σεις, πηγα για υπνο και αποφασισατε να λαλησετε...αχ!

εγω θα παρω το φαρμακο μου σε λιγο, μαγνησιο και μετα θα πιω ενα καφε και μετα θα καθαρισω και και και..τεσπα

αυριο περιμενω τη γιαγια μου και θα κανω γιγαντες, ο θεος βοηθος

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

θενα μου ησουν μια κουκλα!και ο μικρος σου βεβαια εκλεψε την παρασταση!

να ζησετε και οι 5!

Δομνινα θα το αναψω το καντηλακι μου για σενα και τα μωρακια σου!!

Διαφημίσεις

ivet timoria sti gonia poy ise koritsaki? mas estises to vradi skoupisma tou cafe:evil::tongue:

Συγνώμη οχι μονο σκούπισα το εγλυψα και με την γλώσα:D:D είμαι χαλια ποναει ο λαιμος και μπουκώνω μάλον θα κόλλησα απο τα μικρά μου και χθες την επεσα για ύπνο ουτε που το θυμήθηκα απο την μαυρη μου ταλαιπώρια.

Δομνήνα περιμένουμε με εγωνία τα καλήτερα ειμαι θετική να ξέρεις και φου φου πάρε λίγη θετική ενεργεια.

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Εν αναμονή αποτελέσματος και θέλω να σας ευχαριστήσω για τις σκέψεις σας, τη θετική σας ενέργεια και τη συμπαράσταση!

Μόλις έχω τα αποτελέσματα θα σας ενημερώσω!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Εν αναμονή αποτελέσματος και θέλω να σας ευχαριστήσω για τις σκέψεις σας, τη θετική σας ενέργεια και τη συμπαράσταση!

Μόλις έχω τα αποτελέσματα θα σας ενημερώσω!

NAI NAI MI MAS KSEXASIS;)

EGO KSIMEROSA SIMERA O IASONAS OLO EVIXE PNIGOTAN O KAKOMIRIS APO FLEMATA ZITIMA NA KIMITHIKAME 3 ORES TO VRADI K META TON PIRE LIGO TO PROI POY DEN EVIXE MEXRI TIS 11TORA IME STI DOYLIA TO APOGEVMA THA TON PAO GIATRO K META MAS EXI TRAPEZI I NONA TOY

IVET PERASTIKA SAS .

MAKIA

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

και εμας thena τα ιδια αλλα καλυτερα, βηχει τωρα, δεν εχει τοσο καταροη, ειναι βεβαια λιγο βουλωμενη η μυτη αλλα οχι τοσο χαλια απλα εχει πολυ βηχα, τεσπα, να δω ποτε θα περασει.

δομνινα ευχομαι τελεια νεα

εγω εκανα εξετασεις, ο αιματοκριτης 35 λιγο χαμηλος αλλα μου ειπε οτι πρεπει να πινω νερο γιατι οδευω προς ουρολειμωξη γιατι το μωρο με πιεζει, ε ρε τι τραβαμε,λες και δεν πινω νερο ολη μερα και ολη νυχτα, ολο στην τουαλετα ειμαι...

θα μπω μετα να μαθω νεα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...