Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

ωραια ιδεα τα αγγουρακια και καροτακια, και αν τα κοψεις και σε περιεργα κομματια μπορει να γινουν πιο ενδιαφεροντα!εμας τρελαινεται για αγγουρι...και μπροκολο!

καλα ορο δεν θελει με τιποτα, δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε θα δειξει, θα την παω στις 2:30 στο γιατρο αλλα δε νομιζω να μας δωσει κατι γιατι ειναι νωρις, και αυτος γενικα δεν δινει παρα σε εξαιρετικες περιπτωσεις αλλα αυτο εμας παντα μας παει τουλαχιστον ενα μηνα,ποτε δεν καναμε λιγοτερο απο μηνα.

δεν της δινω κατι να φαει ακομα γιατι λογικα θα το κανει εμετο απο το κλαμα, εχουμε και αυτο τωρα, δεν θελει κανενας να την πειραζει ποσο μαλλον ο γιατρος!ε ρε τι τραβαμε...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ τι μου θυμισες η Εφη παντα εκανε εμετο μεχρι και τα 2 περιπου...πολυ ζορι καθε φορα......ακομα και αν δεν ηταν αρρωστη.

εγω παντως τα ειχα βολευτει τα αγγουρακι και τα καροτακια...και τα εκοβα με περιεργα σχεδια αστερακια καρδουλες(με αυτα που κανουν και τα κουλουρακια σχηματα)

Κοριτσάκια εγώ επειδή μπαίνω από τη δουλειά συνήθως μπορώ αρκετά συχνά.. Βέβαια αυτές τις μέρες έχουμε πήξιμο αλλά κρυφοκοιτάω που και που..

Περαστικά γρήγορα στα μικρά σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

εμεις μολις φαγαμε ψαρια και η μικρη ξαπλωσε και ειπα να σας μιλησω λιγο και να την πεσω και εγω μετα

καπως καλυτερα σημερα, δεν εχει καταροη αλλα βηχει λιγο και εχει ακομα εννοειται συναχι, ειναι βουλωμενη η μυτη της, δεν θελει να της βαλω σταγονες, ευτυχως που παιρνει τα φαρμακα απο το στομα αλλιως δεν ηξερα τι θα την εκανα...

την εβγαλα για καφε το πρωι, πηραμε και ενα πουκαμισο απο ζαρα για τη μικρη και καλτσες και παντοφλες.

ρε παιδια ειναι πολυ λεπτη και δεν της κανει τιποτα, ολα της ειναι τεραστια,μονο αν ειναι στενη γραμμη και για 2 ετων οχι μεγαλυτερο...

Διαφημίσεις

Γειά σας, γεια σας... τι μου κάνετε;

Εγώ καλά είμαι, έχω αρκετή δουλειά στο γραφείο και ευτυχώς ξεχνιέμαι έτσι και δεν σκέφτομαι το αύριο.. κάτι ψιλοπονάκια έχω σήμερα και ελπίζω να είναι για καλό... Κοντός ψαλμός αλληλούια κορίτσια...

Ngeo μου εμείς έχουμε το ανάποδο πρόβλημα.. Η ανηψιά μου είναι 4.5 και φοράει ρούχα για 8 χρονών... Πρέπει να χαίρεσαι που το κοριτσάκι σου έχει κορμί λαμπάδα!

Ελπίζω όλα τα υπόλοιπα μωρουλίνια να είναι καλά και οι μανουλίτσες ακόμη καλύτερα!

L2qIp2.png

κοριτσια παω να ξαπλωσω γιατι με επιασε η μεση μου

λοιπον αυριο εχει γενεθλια η μαμα μου και η γιαγια μου, και γιορταζει η αλλη γιαγια μου και εγω το 2ο ονομα μου.

ολες εμεις βαζουμε ολες τις ευχες μας για τη δομνινα να εχει τα καλυτερα αποτελεσματα να μας πει!!!

φιλια

thena πολυ καλος ο μικρος αλλα και η κυρια που τον κραταει, δεν ξερω ποια ειναι, πολυ καλη, ωραιο μαλλι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...