Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

kopelies prepi na klisoyme rantevoy mpas k sinantithoyme na ta leme taftoxrona ,pies ores voleveste gia pite emena kata tis 11 to vradi pou kimounte.

k emis apo ispneomena allo tpt tora kanoun k ta dio megala o megalos exi spastiki vroxitida ine etsi kana enamisi mina i mikri exi 5 meres k apo ti vlepo k to moro ligo vixi an k simera den glitose to emvolio idi to ixa kathisterisi ligo tis perasmenis iosis tespa oloi xalia k o antrsmoy pige k toy dose antiviosi:confused: ante na paro sira malon kapos k ego ime

pantos sxolio ta pao den ginete mono otan exoyn pireti tha ta kratiso allios olo edo tha ine afoy panta vixoyn.

egioyles ti kanete klotsane klotsane?poses exoume edo

ngeo ivet mariaefi a k i domna;) k se ligo k i margi :-D k exoume ena agoraki gia na doyme pio filo tha iperisxisi

Βρε συ τι έπαιθες καλε?? δεν ειμαι εγκυος για την ώρα τουλάχιστον φτου μου φτού μου το θέλω ενα τρίτο αλλα οχι ακόμα σε καμια τριαρα χρονια ναι. Στις 11 το βράδυ εγω ειμαι μέσα ρεντεβου εδώ, οκ??

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοειτε!μακαρι να μην εχει καμμια κοπελα προβληματα και αγχος και αγωνια!

δεν το συζητω!

ας ημουν και εγω καλα και θα πηγαινα δουλεια (λεμε τωρα....

Παντως αν εχεις και καλη διαθεση στην δουλεια μετραει δεν το συζητω!

εμεις διαβασαμε και τωρα παω να την κανω μπανακι να της κανω και την μυτη με ορο γιατι ειναι μπουκωμενη!

Ngeo και εσεις βρογχιτιδες εε ...αχ και εμεις και μαλιστα πεφτει και ο κορεσμος της και ειμαστε με singuler και flixotide συνεχεια αστα βραστα...δεν ξερω φετος τι θα πει η παιδιατρος αν θα αρχισουμε απο τωρα προληψη γιατι θεωρειτε μεγαλη πια...θα δειξει...

Επειδη και εμας πέρσυ επαθε το μωρό αρκετες βροχήτιδες και βροχιολήτιδα του δίνουμε σινκιουλερ, φλιξοταιντ οχι η παιδιατρος μας ηταν αρνητική μονο αν βήχη αερολίν και υγραντήρα βοηθάει πολυ ρωτα αν σε αφήνει ο δικός σου ο γιατρός και κάτι που μου ειπαν στο παιδων να του ρίχνω πολύ ορο με μια σύριγγα στη μυτούλα και 5cc και να τον γυρίζω ανάποδα και να το χτυπάω στην πλατούλα.Περαστικά σας και πιστευω να γίνει περδίκη σύντομα!!!

Κορίτσια πια μένει αθηνα ολες μακρια ειστε μπρε???? σήμερα εως τωρα ηταν ήρεμα πήγαμε σχολειο μετα για καφε σε μια φίλη τωρα βλεπουμε τν και μετα κούνιες το μωρο μου οταν κουράζετε μονο τωτε ειναι ήρεμο, περαστικούνια στα μικρά μας ζουζουνάκια...... :wink:;-):wink:;-):wink:μανούλες υπομονή:rolleyes:

Επειδη και εμας πέρσυ επαθε το μωρό αρκετες βροχήτιδες και βροχιολήτιδα του δίνουμε σινκιουλερ, φλιξοταιντ οχι η παιδιατρος μας ηταν αρνητική μονο αν βήχη αερολίν και υγραντήρα βοηθάει πολυ ρωτα αν σε αφήνει ο δικός σου ο γιατρός και κάτι που μου ειπαν στο παιδων να του ρίχνω πολύ ορο με μια σύριγγα στη μυτούλα και 5cc και να τον γυρίζω ανάποδα και να το χτυπάω στην πλατούλα.Περαστικά σας και πιστευω να γίνει περδίκη σύντομα!!!

ακριβως αυτο κανουμε πολλους πολλους ορους!!!!

και ελαια ευκαληπτου που τα βαζω και βραζουν!

απλα δεν ξερω αν θα αρχισει και φετος προληψη μου ειχε πει μεχρι τα 6 και τωρα κοντευουμε...

Διαφημίσεις

ax ivet lathos kopela moy tin anna ithela na grapso alla kseris ti lene e? 'glosa lanthanoysa alithia legin';) pantos an kanis trito tha pas gia tin tsoypra fantazome ase na megalosoyn ta alla ligo na pai k o mikros 3 k meta ego tha soy elega mpas k se voithane k ligo an k kalitera meta ta 6-7 gia sigoyria ,mi kitas emena den mas rotise na erthi:tongue: alla ego exo k meraaaaaaaaali voithia apo pethera na ne kala i gineka ola ta kani.

simera ekana telia tiropitakia apo Argiro sintagi efagan tin mia dosi k kratisa k ali mia gia to sxolio toy Giorgou sta nipia ,ti na toy dino kathe mera den ksero pite kamia ide:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ax ivet lathos kopela moy tin anna ithela na grapso alla kseris ti lene e? 'glosa lanthanoysa alithia legin';) pantos an kanis trito tha pas gia tin tsoypra fantazome ase na megalosoyn ta alla ligo na pai k o mikros 3 k meta ego tha soy elega mpas k se voithane k ligo an k kalitera meta ta 6-7 gia sigoyria ,mi kitas emena den mas rotise na erthi:tongue: alla ego exo k meraaaaaaaaali voithia apo pethera na ne kala i gineka ola ta kani.

simera ekana telia tiropitakia apo Argiro sintagi efagan tin mia dosi k kratisa k ali mia gia to sxolio toy Giorgou sta nipia ,ti na toy dino kathe mera den ksero pite kamia ide:rolleyes:

χα χα οχι ακομα και εγω μετα την τριετία το σκεφτομαι ασε ρε σε 6-7 χρονια θα ειμαι αρκετα μεγαλη θα βαρεθω στα 38 να κανω τρίτο, λοιπον εγω του μικρου μου του βάζω στο σχολείο τοστ, ψωμι με βουτηρο και μέλι μαζι ρυζογκοφρέτα βιολογική ειναι πολυ καλή αλλα εμενα στις 12. σχολαει οποτε τρωει σπιτη κανονικα μετα, ναι βρε κοριτσια πειτε καμια ιδέα για κολατσιο.

Παω για ύπνο θενα μου ειμαι κοματια και το πρωι εχω να ξυπνήσω νωρις φιλάκια

ante kala me stisate ,ivet giati tin ekanes? ayrio oles edo 11 to vradi parte k fako mazi:tongue:

Μηπως να το κάνουμε λιγο πιο νωρίς κλεινουν τα μάτια μου ρε θενάκι δεν κρατιέμαι.

καλημερα!

εγω για κολατσιο της εβαζα κουλουρακακια συνταγη πεθερας και καροτακια και αγγουρακια ολοκληρα που τρελενεται. Σιγουρα θα ετρωγε και καμμια βλακεια καπου καπου αλλα γενικα προσπαθουσα να τρωει καλα.Α και μηλαρακια και γιαουρτια.

Φυσικα στο ολοημερο που πηγαινε και φαγητο εννοειτε.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, τι κανετε;

ε ναι, την πατησαμε και εμεις, η μικρη εχει συναχι, χθες εβηξε και μια φορα αλλα ακομα περιμενω, τρεχει η μυξα, δεν θελει βεβαια καμια σταγονα αλλα της ειπα αν θελει να δει ντορα πρεπει να βαλει σταγονες, ευτυχως πλεον καταλαβαινει, τουλαχιστον να μην κανει βηχα, οχι αλλη βρογχιτιδα, δεν μπορω...

κατα τα αλλα καλα, χθες πηγαμε με κατι φιλες και τα παιδια τους σε καφετερια με παιδοτοπο, λετε εκει να την πατησα, αχ δε μπορω τη λυπαμαι,ολο το βραδι γκρινιαζε.τεσπα

thena περαστικα σας αλλα το εμβολιο δεν θα το κανεις παρα αν ειναι καλα το παιδι...

φιλια τα λεμε και μετα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Καλημέρα παιδια νυστάζωωωωωωωωω εχω ξυπνήση στις 7 πηγα τον μεγαλο σχολειο και ο μικρος γκρινιάζει και δεν λεει να κοιμηθη και αυτος απο τις 7 ορθιος είναι θα τον στειλω για δουλεια μου φαίνετε.

Τα λέμε παλη μετά φιλιά.

μμμμμμ:rolleyes: του το εκανα το εμβολιο χθεσ ngeo ρωτησα τη γιατρο μου ειπε οκ αφου δεν εχει πυρετο μεχρι στιγμησ ειναι καλα εχει ρουθουνισμα αλλα προσπαθω με ορο να τον βελτιωσω.

η Δαναη η κακομοιρα πνυγετε στο φλεμα ,το βραδυ αν δεν εβαζα τον υγραντιρα δεν θα σταματουσα να βηχει:confused:

ivet εγω τα αφυνα να κοιταν tv κ ξανακοιμωμουν:tongue:

mariaefi αυτο πρωτη φορα το ακουω αγγουρια κ καροτα :-D:grin: κ καλα αυτα αλλα το γιαουρτι δεν θα χαλασει εκτοσ ψυγειου?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...