Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ιβέτ μου να ζεις αυτές τις στιγμές με τα παιδιά σου στο έπακρο.. Αυτά θα θυμούνται όταν μεγαλώσουν.. Υπομονή και επιμονή χρειάζεται αλλά είμαι σίγουρη ότι και από τα δύο έχεις μπόλικα..

Τα μπεμπέκια μου νομίζω ότι είναι καλά εκεί που βρίσκονται.. Βέβαια σήμερα ζεσταίνομαι απίστευτα.. φουντώνω, ξεφουντώνω, φυσάω, ξεφυσάω αλλά βελτίωση δεν βλέπω..

Βρε κορίτσια ήταν ανάγκη να χουμε πάλι καύσωνα Σεπτεμβριάτικα; Αίσχος!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ καλέ που πήγατε ολες σκ ε και βολτάρετε δομνήνα μου σου ευχομαι να σκας να ξεφησάς να φουντώνεις και να τα παθαινεις ολα αυτα απο τα μικρουλικα τουλουμπινάκια σου!!!

Εδω ολοι κοιμουνται εκτος απο μένα εκανα μπαλκονια και ειπα τωρα να σας μηλησω λίγο μετα θα παω τον μεγαλο κούνιες α δεν σας ειπα χθες μου μπουκωσε και βήχη και λίγο αντε να δούμε.

Πιαστε πολλα φιλάκια:tongue::tongue::tongue::tongue::wink:;-):wink:;-):wink:

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

καλησπερα και απο εμενα!εμεις πρωι πηγαμε για καφε με ενα αλλο ζευγαρι και το κοριτσακι τους, μια χαρα περασαμε, μετα πηγαμε στο χωριο και φαγαμε με τους γονεις του αντρα μου, μετα υπνο, τωρα σιδερωσα κατι ρουχα και μετα αγνωστο...θελω να μαγειρεψω και φακες για αυριο αργοτερα.χθες βραδι πηγαμε για πιτσα και εφαγα και σνιτσελ γεμιστο, πω πω ολο τρωω...τι θα κανω ειπα απο αυριο διαιτα...αντε να δω αν θα το κανω.καλη βδομαδα σ ολες μας

Ivet περαστικα σας!

δομνινα καλα φαινονται τα νεα σου...!!!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

a kale ti ine ayto den mporo na stamatiso na fternizome simera me kolisan k apoti vlepo kolise k o iasonas ayrio tha pao ta agoria sto ika na ta doyn k tin triti ti mikri min katsoyn ola sto spiti as pai k kapio sxolio:rolleyes:

to proi eklisia k ta kinonisa ola ta mikra meta gia kafe girisame k den kimithikan an k ton piran sto agtokinito kana pentalepto ,katatis 6 pigame se pedotopo girisame kaname mpanio ipiame fagame k exoyn pesi apo tis 9+ k kimoynte ola:p ta peksan simera akoma k to moro an k me stenaxori exi dio meres den troi kala k olo mas xezi malon arostise k ayto k tin triti exo ena emvolio poy palevoyme na to kanoyme edo k 10 meres :confused::(

to xirotero ine na koliso ego k o Iasonas idika den ksero ayto to pedi me stenaxori poli otan patheni kati me anxoni les k ine proto:?:

ivet poso se niotho koyragio opos oles mas skepsoy ti Domna poy tha exi tria idia na kinigaei :mrgreen::mrgreen: oso gia to tetarto poy les to pathima egine mathima;) tapa tora k apoxi girname plates k nani:lol::lol: k gia ti doylia den moy fenete oti aksize kati kalitero tha vris more den exases k thesara:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Τα μπεμπέκια μου νομίζω ότι είναι καλά εκεί που βρίσκονται.. Βέβαια σήμερα ζεσταίνομαι απίστευτα.. φουντώνω, ξεφουντώνω, φυσάω, ξεφυσάω αλλά βελτίωση δεν βλέπω..

Βρε κορίτσια ήταν ανάγκη να χουμε πάλι καύσωνα Σεπτεμβριάτικα; Αίσχος!

καλημέρα!!!!!

κοριτσάκι μου σας έχασα.... ήθελα να μάθω νεάκια σας και μπήκα αλλα δεν σας βρήκα! ελπίζω να είστε όλες καλά!!!;):-D

Καλημερούδια και καλή βδομάδα να έχουμε με ευχάριστα και θετικά αποτελέσματα!!! (αυτό το λέω για να το ακούσω εγώ!!)

Απ' ότι βλέπω ξεκινήσαν οι ιωσούλες του Σεπτέμβρη μαζί με τα πρωτοβρόχια.. κουράγιο μανούλες.. που θα πάει, θα περάσει κι αυτό.. Από την πείρα που έχω από τα ανηψάκια μου ο μόνος σίγουρος τρόπος για να κοιμηθεί ένα παιδί οποιασδήποτε ηλικίας νωρίς είναι να είναι συνεχώς απασχολημένο.. βόλτα, κούνιες, παιδότοπος, μπάνιο... έτσι κι αυτά κοιμούνται νωρίς και οι γονείς ξεκουράζονται..

Κοριτσάκια αρχίζω σήμερα τη δουλειά.. φτάνει το καθησιό... Βέβαια κι εκεί θα το δω πολύ χαλαρά και θα κάνω τα απολύτως απαραίτητα αλλά επιτέλους θα βγω από το σπίτι..

Αγγελικούλα μου φιλάκια πολλά πολλά!

Μαριαέφη μου λες;

L2qIp2.png

λεω λεω Δομνινα!

α και πολυ χαλαρα στην δουλεια οκ??!! και μολις παρεις το θετικο τεστ προτεινω παλι καθισιο!

εγω αν συνεχιζα την δουλεια (πηγα μεχρι 8η εβδ και μετα ειχα την αποκολληση αν θυμασε) μπορει και να ειχα δυσαρεστα...αν σκεφτεις οτι καθομουν και επαθα την δευτερη μεγαλη αποκολληση 2,5 εκ! οποτε ΔΕΝ τιναζουμε ΔΕΝ σκυβουμε ΔΕΝ κουραζομαστε!!

και ολα θα πανε ρολοι!

εδωσα τις οδηγιες μου λοιπον!χαχα!

Καλημερούδια αχ πηγα τον μεγάλο μου σχολείο εκανα τις δουλίτσες μου και σε λίγο παω να τον παρω αστετα καθως πηγαίναμε μου εκανε και εμμετο ειχε φλέματα το κακόμοιρο αντε ξανα πίσω για αλαγή ρουχων λοιπον απο αυριο δροσίζει αντε γιατι βαρέθηκα και τόσο ζέστη σήμερα αρχίζει η ζωη της αλλης το βλέπει καμία σας?? εγω θελω πολυ αλλα δεν το προλαβαίνω πάντα, ο σύζηξ θελει το βράδυ να πάμε για φαι θα αφησω τα μικρά μου στην μαμά μου, θα τα ξαναπούμε πάλυ αχ ρε κοριτσια κουράζομαι δεν λέω αλλα μετα απο 3 χρονάκια θα ηθελα ενα τρίτο μπεμπε μη βρίσετε:-):smile::-):smile::-):smile:

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

εγω παλι αν ειχα λεφτα και μεγαλο σπιτι και βοηθεια...θα εκανα ακομα ενα αν και σκεφτομαι τη 2η καισαρικη ποσο μαλλον την 3η!!!σκεφτομαι οτι μονο να τα σπουδασεις σε αλλη πολη θελει...και φροντιστηρια και αγγλικα, μπαλετα κτλ, αστα βραστα, αλλα να εχεις και βοηθεια, να εισαι λιγο πιο χαλαρος και να μπορεις να κανεις και τις δουλειες σου σαν ανθρωπος

δομνινα πρεπει οπωσδηποτε να πας στη δουλεια;;;βεβαια ετσι θα ξεχαστεις αλλα λεω μηπως καλυτερα να καθισεις σπιτι και να χαλαρωσεις, να κανεις και καμια βολτιτσα ηρεμα;

thena & ivet παλι περαστικα σας, αρχισαν τα οργανα απο νωρις μου φαινεται...δυσκολο πραγμα οι αρρωστιες, εμας η δικια μας εχει ταση για βρογχιτιδες και πρεπει να κανει μασκα και δεν κανει και γινεται χαμος, την ανοιξη ειχε ενα μηνα που ταλαιπωρουνταν...αστα ευτυχως δεν κανει πυρετο (το χει παρει απο τη μαμα...βρε ολα τα καλα απο τη μαμα τα εχει το παιδι μου!!!!)

θελω να της παρω παιχνιδακια, παμε σε αλλα σπιτια και εχουν απειρα παιχνιδια, εμεις ελαχιστα και δεν παιζει με τιποτα πια γιατι τα εχουμε καιρο και τα βαρεθηκε, τα υπολοιπα ειναι για μπεμπε πιο πολυ και τα μαζεψα, μπορει να τα βγαλω μηπως ασχοληθει λιγο.

μολις φαγαμε φακες και θα παω να ξαπλωσω λιγο, δεν θα κοιμηθω γιατι παλι θα βαραω μυγες το βραδι!!

φιλια

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Σας γράφω από τη δουλειά... τα πράγματα τα βρήκα σε καλό σημείο και το ακόμα καλύτερο είναι το γεγονός πως έχω την αμέριστη συμπαράσταση όλων των συναδέλφων που επειδή ξέρουν και το πρώτο περιστατικό αλλά και αυτή μου την προσπάθεια αγωνιούν όλοι μαζί.. Ακόμα και το αφεντικό μου το ένα με πήρε εσωτερικό τηλέφωνο και μου είπε πως αν θέλω να κάτσω και άλλο να μην το σκεφτώ καθόλου... αισθάνομαι πολύ πιο καλά που τους το έχω πει από την αρχή κορίτσια..

Δεν κάνω σχεδόν τίποτε.. απλά σηκώνω κανένα τηλέφωνο και γράφω τίποτε δικόγραφα αλλά πραγματικά είμαι σχεδόν κολλημένη στην καρέκλα.. Γενικά σαν άνθρωπος δεν μπορώ να κάθομαι ιδιαιτέρως αλλά προτιμώ να είμαι στη δουλειά και να κάθομαι παρά στο σπίτι..

Ngeo μου νομίζω πως μια ανανέωση των παιχνιδιών σας θα κάνει καλό στο κοριτσάκι σου...

Μαριαέφη μου εσύ ταλαιπωρήθηκες απίστευτα κορίτσι μου.. Ας πάρω εγώ το θετικό αποτέλεσμα και αν χρειαστεί θα γίνω ένα με το κρεβάτι... (Εννοείται πως καλό θα ήταν να μην χρειαστεί!)

Ιβέτ αν μπορείς εννοείται να κάνεις και τρίτο...

L2qIp2.png

εννοειτε!μακαρι να μην εχει καμμια κοπελα προβληματα και αγχος και αγωνια!

δεν το συζητω!

ας ημουν και εγω καλα και θα πηγαινα δουλεια (λεμε τωρα....)

Παντως αν εχεις και καλη διαθεση στην δουλεια μετραει δεν το συζητω!

εμεις διαβασαμε και τωρα παω να την κανω μπανακι να της κανω και την μυτη με ορο γιατι ειναι μπουκωμενη!

Ngeo και εσεις βρογχιτιδες εε ...αχ και εμεις και μαλιστα πεφτει και ο κορεσμος της και ειμαστε με singuler και flixotide συνεχεια αστα βραστα...δεν ξερω φετος τι θα πει η παιδιατρος αν θα αρχισουμε απο τωρα προληψη γιατι θεωρειτε μεγαλη πια...θα δειξει...

Καλημερα,τι κανετε κοριτσακια,καμια μεσα,αλλα δεν πειραζει.Παντως οσον αφορα τις μασκες,και τις θεραπειες μην ανησυχειτε,ειναι μεχρι καποια ηλικια,κι η δικια μου ειχε,και καναμε και μασκα και απ'ολα,αλλα τωρα εχει χρονια που εχουμε γλιτωσει απ'αυτα.Βεβαια τωρα τη χτυπαει στα λαιμα,αλλα που θα παει θα περασει κι αυτο.Περαστικα στα αρρωστουλικα,παιδακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

kopelies prepi na klisoyme rantevoy mpas k sinantithoyme na ta leme taftoxrona ,pies ores voleveste gia pite emena kata tis 11 to vradi pou kimounte.

k emis apo ispneomena allo tpt tora kanoun k ta dio megala o megalos exi spastiki vroxitida ine etsi kana enamisi mina i mikri exi 5 meres k apo ti vlepo k to moro ligo vixi an k simera den glitose to emvolio idi to ixa kathisterisi ligo tis perasmenis iosis tespa oloi xalia k o antrsmoy pige k toy dose antiviosi:confused: ante na paro sira malon kapos k ego ime

pantos sxolio ta pao den ginete mono otan exoyn pireti tha ta kratiso allios olo edo tha ine afoy panta vixoyn.

egioyles ti kanete klotsane klotsane?poses exoume edo

ngeo ivet mariaefi a k i domna;) k se ligo k i margi :-D k exoume ena agoraki gia na doyme pio filo tha iperisxisi

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...