Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

kalimeraaaaaaaaaaaa

margi i alithia ine oti ise diskoli periptosi:tongue: vre kopela mou den pas k se dermatologo mipos voithisi leo mipos?mpori na kseri kati parapano apo mikites,oso gia to test kolpikon k ego otan ine antras mikroniologos moni mou to perno den kanis k tpt to idietero:!:

den erxese k apo do stous dikous mas giatrous pou ine souper?

ivet ego me tpt den antexo spiti oli mera enamisi xrono den doulepsa otanimoun egios sto deytero k mexri na pai 10 minon k pira antikatathliptika gia ena xrono:confused:

den palevonte idika esi poy exis 2 agoria ego an ta ixa akomi tha ta eperna ta xapakia:tongue:. pigene gia doulia esto k gia liges ores ego etsi kano,perimeno k autin tin kol....periodo mpas k arxiso meta gimnastirio ipotithete simera aurio tha erthi meta ta xapakia pou pira:-(.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααα σημερα πηγα γιατρο ακουσαμε κατι αλλα οχι πολυ δυνατα αφου η καρδουλα μας ειναι μιας ημερας μονο αλλα ακουσαμε κι ας μην ειμαι ακομα 7 εβδομαδων απο βδομαδα θα παω να κανω και τις αιματολογικες μου....

Μαγδουλα μου σε ευχαριστω πολυ και ευχομαι συντομα να ακουσουμε και απο σενα ευχαριστα

Μαρια ξεκουραση κουκλα ισως εχει χωθει χαμηλα το ζουζουνακι και σε πιεζει...

Μαργι μου απαραδεκτη η μικροβιολογος εγω επειδη ντρεπομαι μου παιρνει ο γιατρος και τα παω για αναλυση τι να πω βρε κοριτσακι υπομονη και να βρεις εναν γιατρο να σας δωσει καμια θεραπια

Ιβετ αναστηθηκαν τα ζουζουνια?

Θενα τι κανει ο μικρος ιασωνας?

Αννούλα μου τελικά τέλος καλό όλα καλά! να προσέχεις το σποράκι σου τώρα σαν τα μάτια σου!

Μαριαέφη μου πάρε το γιατρό κορίτσι μου.. νομίζω ότι αυτός είναι σε θέση να σε καθησυχάσει..

Μανουτίτα λυπάμαι καλή μου.. ελπίζω να μην υποφέρεις όλο το σβκ..

Θένα μου κι εσύ με τρία παιδιά δεν φαντάζομαι ότι περνάς ζάχαρη στο σπίτι.. αλλά σου δίνουν τόση χαρά αυτά τα τρία αγγελούδια που ξεπερνάς τα πάντα!

L2qIp2.png

epiteeeeelous egina ksana gonimi ginekaaaaaaaa

mou irthe i anathematismeni ,oti tha ekana san treli gia na exo ksana periodo omologo den to perimena:tongue:.

anna megali xara otan akoys kardia mia anakoyfisi tin ixa panta ekini tin stigmi:grin: ante ola na pane telia

domna simera irthe sti doylia enas gnostos moy k legame gia pedia k moy ipe i aderfi toy genaei ton dekembri k exi tridima:tongue: se vlepo politekni me ti miaaaaa ksapla vevea kathos mikroylika alla triseytixismeni kiriolektika k ayti me eksosomatiki les na ise k esi apo tis tixeres k na kanis k ta tria ax zilevo:lol::lol::lol:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

πω πω τι ειχα να διαβασω...τι να πρωτοπω

thena καλως τα δεχτηκες

αννα χαρηκα που ακουσατε καρδια

μαγδα επιτελους μαθαμε νεα, καλο φθινοπωρο, θα ξαναρθει το καλοκαιρι

manoutita δεν καταλαβα, σου ηρθε;αν οχι να μην ερθει, να παει αλλου

δομνινα αναμενουμε ευχαριστα ευχομαι, να ξεκουραζεσαι

Ivet κουραγιο!

και τελευταια (αχ αν ξεχασα καμια μη με μαλλωσετε, με περιμενει ο αντρας μου να παμε εξω μας βγαζει μια φιλη) margi τι να πω..καλα η μικροβιολογος ειναι για καταγγελια, μ αρεσει που ρωτας αν παιζει κατι τετοιο...μη χαλιεσαι, στο λενε ολες αλλα ξερω οτι εισαι χαλια,στην τελικη να πας για εξωσωματικη, δεν μπορω να καταλαβω τι σε χαλαει...τοσοι και τοσοι το κανουν και το πετυχαινουν, οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα, θα ψαξεις και τι χρηματα δινει το δημοσιο και ολα καλα θα πανε θα δεις, τοσοι και τοσοι αποκτουν παιδι εσεις θα μεινετε πισω, ημαρτον.

αααααααα mariaefi, καλα ο δικος μου κλωτσαει τοσο πολυ και ιδιαιτερα χαμηλα, απο τη 17η ημερα, εδω και μια εβδομαδα φαινεται και εξωτερικα που κλωτσαει αλλα πραγματικα χθες νομιζα οτι ειχα συσπασεις, με ειχε ταραξει, αστα, να δεις που ειναι αγορι και σε τυρανναει απο τωρα. παντως πραγματικα αυτο στην κορη μου δεν το ειχα...

φιλια και καλο βραδι σ ολες

χρονια πολλα σε σοφιες, αγαπες, πιστες και οσες-οσους εχουν γενεθλια

επισης να σημειωσω οτι εχω ταραξει τα γλυκα πρεπει να μαζευτω!!!ευτυχως ειμαι στο 1+ μεχρι τωρα, παλι καλα αλλα πρεπει να προσεχω

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Τι να σας πω ρε κοριτσια σημερα ειμαι χάλια απο το πρωι ξυπνάω και νομίζω οτι εχω πυρετό αρχιζει ο μεγάλος μαμα ελα να παίξουμε δεν μπορω τωρα μωρο μου οταν τελειώσω το φαι θα παίξουμε παιξε λίγο μονος και θα ερθω αρχιζε και φωναζε δεν θελω να παιζω μονος μου καλα καλα του λεω θα ερθω α δεν σας εχω πει δεν παιζει ποτε μονος παμε παρακατω ζηταει κον φλειξ με γάλα δεν το πίνει γιατι δεν το πίνεις δεν θελω το γάλα το πετάω γιατι το πέταξες το ήθελα και αρχιζω καταλαβαίνετε το μωρο να κλαιει για αγκαλια και εγω να μαλώνω με τον μεγάλο και ταυτόχρονα να σέρνομαι και να μην ξέρω γιατι του φώναξα και του είπα να μην με δουλευει ρε παιδια τι παθαίνει συνεχεια το κάνει αυτο γυρισαμε σήμερα απο τα μαγαζια και πηραζε συνεχεια τον μικρο μεχρι που τον δάγκωσε ο μικρος απο τα νευρα του ναι ισως η δουλεια να μου εκανε καλο ισως και οχι.

Δουλευω πολλα χρονια ειμαι 31 απο τα 17 εκατσα σπίτη για να κάνω τον δευτερο δεν ειχα πιος να μου το κρατήση η πεθερα κραταει της κόρης και η μαμα μου κρατάει της αδερφής ενω μου ειχαν πει οτι ο μικρος τον σεπτεμβρη θα παει παιδικο, ξαφνικα μου λεει η αδερφή μου οτι κλαιει και δεν τρωει και δεν μπορει να τον αφήσει θα τον πηγαίνει αλλα μια δυο φορες τη βδομάδα ε καλά η μαμα μου μου ειπε θα τα κρατήση και τα δύο αλλα πως ρε παιδια ενα μωρο ενος ετους και ενα δύο πως θα τα κρατήση?? θα πέσει στο κρεβάτι και εγω δεν το θέλω αυτο την λυπάμαι, η δουλεια ηταν πεντάωρη και ηταν τηλεφωνική να κλείνεις συμβόλαια ελλας ον λαιν βονταφον και τετοια και ειχε και μπόνους αλλα δεν μου φάνηκε και τοσο καλή για αυτο δεν παω αν δεν κανεις συμβόλαια θα σε σουτέρνουν αστε που μια βδομάδα δουλευεις δοκιμαστικά ναι για τετοια ειμαι τώρα, καλα εκανα τι λέτε?? ο μεγαλος μου ξεκίνησε προνήπιο και η αλήθεια ειναι οτι θελω λιγο να ειμαι απο κοντά παιδιά δεν μπορω αλλο κουράστηκα πολύ αλλα απο δευτερα που πάει σχολειο ισως ηρεμώ μεχρι τις 12 τι να κάνω????

Καλα το εγραψα το σεντονάκι μου αλλα ουφ ξαλάφρωσα λίγο αντε θα γλιτωσω το βραδινώ στεντόν:-):-):-):-):-):-):-)

Φιλια καλες μου

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Θένα μου καλώς την δέχτηκες! Σίγουρα ανακουφίστηκες ιδιαιτέρως αλλά σαφώς γνωρίζεις ότι τώρα είσαι πιο γόνιμη από πριν.. οπότε αν δεν θες και ένα τέταρτο - τουλάχιστον άμεσα - προφυλάξεις! Απορώ γιατί ζηλεύεις τα τρίδυμα.. Αφού κι εσύ 3 έχεις! Φαντάσου να έχεις τρία μωρά που έχουν την ίδια ηλικία και να τσιρίζουν για διάφορους λόγους ταυτόχρονα;;; τρέλλα σκέτη!

Ελπίζω ο Θεούλης αυτή τη φορά να μας ευλογήσει με ένα τουλάχιστον γερό μπεμπάκι.. Κι αν είναι δύο γερά μπεμπάκια ακόμα καλύτερα!

Ιβέτ η δουλειά που λες δεν μου φαίνεται και τίποτε το σπουδαίο.. οπότε καλύτερα που δεν πήγες.. ξέρω είναι ζόρι να είσαι κλεισμένη στο σπίτι και να τρέχεις πίσω από τα παιδιά συνέχεια αλλά τουλάχιστον ζεις την κάθε τους στιγμή και αυτό αφενός είναι πολυτέλεια τη σήμερον ημέρα και αφετέρου γεμίζεις πολύτιμες αναμνήσεις!

Μαριαέφη μου λες να είναι και το δικό σου αγοράκι όπως της Ngeo? Γερό και δυνατό να είναι και από φύλο ότι θέλει!

Ngeo μου ελπίζω να περάσατε τέλεια χθες!

L2qIp2.png

Ivet μου οταν φτανεις σε αυτο το σημειο πρεπει να παιρνεις μια ανασα να αφηνεις λιγο το μυαλο σου να ξεφευγει και να συνεχιζεις!θα δεις με διαφορετικη ματια το προβλημα...ο μεγαλος γιος σου ποσο ειναι? κανε μια ομορφη συζητηση μαζι του μεσα απο παιχνιδι ή καποιο βιβλιο και δωσε του καποιες μικρες μικρες ευθυνες!

θα δεις πιστευω αποτελεσματα!

οσο για την δουλεια επειδη και εγω καποτε εψαχνα και ειχα βρει κατι παρομοιο δεν αξιζει! ειχα παει και για την εβδομαδα αλλα δεν ηταν δουλεια στην ουσια ηταν τηλεφωνα ολη την ημερα χωρις ανασα και πιεση για συμβολαια(πιστεψε με εχω δουλεψει κατω απο πιεση και στοχοθεσια και δεν εχω προβλημα) και τα λεφτα εε δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο και ευκολα πολυ ευκολα σε διωσχνουν...

Δομνινα δεν ξερω το φυλο και πραγματικα δεν με νοιαζει καθολου! απλα ισως εχω αγχος γιατι εχουν περασει και 6 χρονια απο την προηγουμενη γεννα και συν οτι μου ειπε μια γνωστη που συναντησα οτι εχω χαμηλη κοιλια και πρεπει να προσεχω μην γεννησω πρωωρα και αγχωθηκα....οντως ειναι χαμηλα η κοιλια μου συγκριτικα με αλλες που ειμαστε στην ιδια βδομαδα.

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!

mariaefi και εμενα μου ειπε προσοχη γιατι ειναι πολυ χαμηλα αλλα πιστευω οτι θα ανεβει, που θαπαει, θα σκασει εκει κατω...

ivet πρεπει να χαλαρωσεις, να αφησεις σε καποιον αλλο τουλαχιστον τον μεγαλο και να πας καμια βολτα. γιατι δεν του βαζεις ευθυνες ωστε να αισθανθει οτι βοηθαει, μηπως να φτιαξεις καρτες ή πινακα επιβραβευσης, δεν υπαρχει κατι που του αρεσει ωστε να του το δωσεις στο τελος;και εμας 2,5 τα ιδια, μια θελει το ενα, μια το αλλο, αστα...τη βαζω και στη γωνια των "ατακτων" καμια φορα οταν κανει τετοια ή μπορεις να την πεις και "ταιμ αουτ" για πιο ελεφρυ γιατι αυτο με το "ατακτων" δεν μου αρεσει και εμενα...

καλα περασαμε αλλα με πιεζε το παντελονι και στραβωσα στην καρεκλα!!!μετα θα παμε για καφε με το κοριτσακι μου, θα παμε και βολτα, μου λειψε η σκατουλα!αυτο θα ειναι δικο μου το κοριτσι!!!ο γιος μπορει να παει στον μπαμπα!κανω σχεδια που θα πηγαινουμε βολτες, για καφε, για ψωνια, για αποτριχωση, για μπανιο, γυμναστηριο...λετε να θελει;;;

φιλια και θα τα πουμε μετα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Ivet μου οταν φτανεις σε αυτο το σημειο πρεπει να παιρνεις μια ανασα να αφηνεις λιγο το μυαλο σου να ξεφευγει και να συνεχιζεις!θα δεις με διαφορετικη ματια το προβλημα...ο μεγαλος γιος σου ποσο ειναι? κανε μια ομορφη συζητηση μαζι του μεσα απο παιχνιδι ή καποιο βιβλιο και δωσε του καποιες μικρες μικρες ευθυνες!

θα δεις πιστευω αποτελεσματα!

οσο για την δουλεια επειδη και εγω καποτε εψαχνα και ειχα βρει κατι παρομοιο δεν αξιζει! ειχα παει και για την εβδομαδα αλλα δεν ηταν δουλεια στην ουσια ηταν τηλεφωνα ολη την ημερα χωρις ανασα και πιεση για συμβολαια(πιστεψε με εχω δουλεψει κατω απο πιεση και στοχοθεσια και δεν εχω προβλημα) και τα λεφτα εε δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο και ευκολα πολυ ευκολα σε διωσχνουν...

Δομνινα δεν ξερω το φυλο και πραγματικα δεν με νοιαζει καθολου! απλα ισως εχω αγχος γιατι εχουν περασει και 6 χρονια απο την προηγουμενη γεννα και συν οτι μου ειπε μια γνωστη που συναντησα οτι εχω χαμηλη κοιλια και πρεπει να προσεχω μην γεννησω πρωωρα και αγχωθηκα....οντως ειναι χαμηλα η κοιλια μου συγκριτικα με αλλες που ειμαστε στην ιδια βδομαδα.

Δίκιο εχεις κούκλα μου για την δουλεια αχ ευχαριστω κοριτσια με εμψυχώνετε νομιζα οτι εχασα καλούτσικη δουλεια και ισως να εκανα λάθος τα λεφτά ήταν 440 το μήνα και ικα και μπονους αλλα τωρα παμε για άλλα, ο μεγάλος μου τον 11/10 κλείνει τα 4 και ο μικρός μου ειναι

13 μηνών ειμαι και εγω λίγο σάικο τον τελευταίο καιρό πρεπει να χαλαρώσω λίγο αλλα ρε παιδια βοηθεια ευτυχως μόνο απο τον άντρα μου εχω, μαμα πεθερα μπάαααααααααααααα.

Σημερα ηταν ο αντρας μου σπίτη και είμασταν πιο ησυχα το βράδυ παω για φαι στην μαμα μου γιατι γιορταζε χθες.

καλημερουδια!!!

mariaefi και εμενα μου ειπε προσοχη γιατι ειναι πολυ χαμηλα αλλα πιστευω οτι θα ανεβει, που θαπαει, θα σκασει εκει κατω...

ivet πρεπει να χαλαρωσεις, να αφησεις σε καποιον αλλο τουλαχιστον τον μεγαλο και να πας καμια βολτα. γιατι δεν του βαζεις ευθυνες ωστε να αισθανθει οτι βοηθαει, μηπως να φτιαξεις καρτες ή πινακα επιβραβευσης, δεν υπαρχει κατι που του αρεσει ωστε να του το δωσεις στο τελος;και εμας 2,5 τα ιδια, μια θελει το ενα, μια το αλλο, αστα...τη βαζω και στη γωνια των "ατακτων" καμια φορα οταν κανει τετοια ή μπορεις να την πεις και "ταιμ αουτ" για πιο ελεφρυ γιατι αυτο με το "ατακτων" δεν μου αρεσει και εμενα...

καλα περασαμε αλλα με πιεζε το παντελονι και στραβωσα στην καρεκλα!!!μετα θα παμε για καφε με το κοριτσακι μου, θα παμε και βολτα, μου λειψε η σκατουλα!αυτο θα ειναι δικο μου το κοριτσι!!!ο γιος μπορει να παει στον μπαμπα!κανω σχεδια που θα πηγαινουμε βολτες, για καφε, για ψωνια, για αποτριχωση, για μπανιο, γυμναστηριο...λετε να θελει;;;

φιλια και θα τα πουμε μετα

ν τζέο μου ολα τα εχω δοκιμάσει τωρα του παίρνω τα αγαπημένα του παιχνίδια και του τα δίνω την αλλη μέρα ή δεν τον αφήνω να δει τηλεόραση μωρε μου σπάνε λίγο τα νευρα αλλα θα μεγαλώσουν και θα τα χάσω αυτο με ηρεμεί οταν το σκεφτομαι.

Και βεβαια θα θέλει η μικρή σου γιατι οχι τι καλήτερο απο το να εχεις φίλη την μαμα σου εμενα η μαμά μου ξερει τα πάντα για μένα ορεξη να εχεις και θα γουστάρει τρελά!!!!!!!!

Θένα μου καλώς την δέχτηκες! Σίγουρα ανακουφίστηκες ιδιαιτέρως αλλά σαφώς γνωρίζεις ότι τώρα είσαι πιο γόνιμη από πριν.. οπότε αν δεν θες και ένα τέταρτο - τουλάχιστον άμεσα - προφυλάξεις! Απορώ γιατί ζηλεύεις τα τρίδυμα.. Αφού κι εσύ 3 έχεις! Φαντάσου να έχεις τρία μωρά που έχουν την ίδια ηλικία και να τσιρίζουν για διάφορους λόγους ταυτόχρονα;;; τρέλλα σκέτη!

Ελπίζω ο Θεούλης αυτή τη φορά να μας ευλογήσει με ένα τουλάχιστον γερό μπεμπάκι.. Κι αν είναι δύο γερά μπεμπάκια ακόμα καλύτερα!

Ιβέτ η δουλειά που λες δεν μου φαίνεται και τίποτε το σπουδαίο.. οπότε καλύτερα που δεν πήγες.. ξέρω είναι ζόρι να είσαι κλεισμένη στο σπίτι και να τρέχεις πίσω από τα παιδιά συνέχεια αλλά τουλάχιστον ζεις την κάθε τους στιγμή και αυτό αφενός είναι πολυτέλεια τη σήμερον ημέρα και αφετέρου γεμίζεις πολύτιμες αναμνήσεις!

Μαριαέφη μου λες να είναι και το δικό σου αγοράκι όπως της Ngeo? Γερό και δυνατό να είναι και από φύλο ότι θέλει!

Ngeo μου ελπίζω να περάσατε τέλεια χθες!

Δομνίνα μου εχεις απολύτο δίκιο η αληθεια ειναι οτι δεν αγχωνομαι να παω για δουλεια δεν θελω να αφήσω τα μικρά μου στον μεγάλο μου δουλευα οταν ηταν 1 τωρα τον μικρο τον ζω απολυτα και μου αρέσει πολύ αλλα ενταξη ενα δαφνή το χρειαζεσε δεν λέω ενταξη χαλαλι τους:-):-):-)

Πως πάνε τα μπεμπίνια να μου τα φιλήσης

epiteeeeelous egina ksana gonimi ginekaaaaaaaa

mou irthe i anathematismeni ,oti tha ekana san treli gia na exo ksana periodo omologo den to perimena:tongue:.

anna megali xara otan akoys kardia mia anakoyfisi tin ixa panta ekini tin stigmi:grin: ante ola na pane telia

domna simera irthe sti doylia enas gnostos moy k legame gia pedia k moy ipe i aderfi toy genaei ton dekembri k exi tridima:tongue: se vlepo politekni me ti miaaaaa ksapla vevea kathos mikroylika alla triseytixismeni kiriolektika k ayti me eksosomatiki les na ise k esi apo tis tixeres k na kanis k ta tria ax zilevo:lol::lol::lol:

θένα μου προσεχε τώρα μην σε καμαρωνουμε με τέταρτο...:-):smile::-):smile::-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...