Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

τα πατζαρια βοηθανε πολυ (εμενα αρκετα παντως) και ειναι ευκολα τα καθαριζεις εξωτερικα (την φλουδα σαν την πατατα ενα πραγμα) τα πλενεις και τα βραζεις(ενα τα φυλλα ειναι ενταξει (φρεσκα και χωρις στιγματα) μπορεις να βρασεις και αυτα.

και μετα τα κανεις σαλατα με λαδακι και ξυδακι αλατακι(υπαρχει και η παντζαροσαλατα με μαγιονεζα και γιαουρτι αλλα ας μην μπεις σε αυτη την διαδικασια) α και μπορεις να τα κρατησεις στο ψυγειο και 3 μερες ανετα!

υπαρχουν και στο σουπερ μαρκετ ετοιμα αλλα δεν ειναι δυσκολα να τα φτιαξεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μπηκα σημερα να δω τι κανετε μετα απο πολύ καιρό!!!

Αννουλα μου πολύ χαρηκα με τα νέα σου!!! ευχομαι σε 8 μηνες να κρατας το μωράκι σου αγκαλίτσα!!!!

Μαριαεφάκι μου τι κάνεις!!! δωσε φιλακια στην κοιλίτσα σου!!!!

Δομνίνα μου σου στελνω όλη την θετική μου ενεργεια!!! Ευχομαι να μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!!! όλα να πανε καλα κοπέλα μου!!!!

Μαρτζυ μου υπομονη ειναι πολύ σπαστικοι οι παλιομυκητες!!! σου ξανα λεω εγω γλυτωσα με το σαπουνάκι!!!!

Μηλίτσα μου, Ngeo μου,thalia και vasdeli τι κανετε???

Ivet περαστικα στα μικρα!!!

manounita ευχομαι να μην ερθει..... ευχομαι να μας πεις ευχαριστα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ωραια ηταν πηγαμαι βολτιτσες, αλλα τελειωσε τωρα!!!! Αλλα δεν πειραζει και το φθινωπορο μου αρεσει αρκετα!!:):):)

περιμενω να παει 27 Σεπ θα φυγω να παω στους γονεις μου παντρευεται μια παιδικη μου φιλη και ειμαι πολύ χαρούμενη!!! εσυ τι κανεις???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο μαγδα μου να πας και να τα περασεις τελεια,χαιρομαι που σε βλεπω ετσι χαρουμενη να εισαι παντα.

Καλα ειμαι κι εγω κοπελα μου,αρχισε το σχολειο κι οπως καταλαβαινεις προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμους,αλλα κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα.

Μαριαεφη τι κανεις εσυ πουλακι μου,η μικρη και το μπεμπε καλα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας! Μάγδα επιτέλους μπήκες βρε!!! Να περάσεις καλά στο γάμο. Μανουτίτα εγώ περιμένω 23 αλλά δεν έχω ελπίδες. Σιγά να μην έμεινα.

Νγεο, η περιπτωσή μου ( ειδικά τον τελευταίο χρόνο, μετά το εξωμήτριο) έχει γίνει αφόρητη. Καθε τρεις και λίγο ενοχλήσεις. Τι να ψάξω περισσότερο. Μόλις πάρω το βιβλιάριο θα κάνω το τεστ παπ. Πήγα σήμερα Λευκάδα και εκεί που ήμουν στην αγορά βλέπω ένα μικροβιολογικό. Λέω ας πάω να δώσω κολπικό υγρό να δω τι γίνεται. Επαθα πλάκα. Η μικροβιολόγος με άφησε μόνη μου στο δωμάτιο να πάρω μόνη κολπικό υγρό!!!Πώς να έπαιρνα μόνη μου;;;Οταν της είπα ότι στα μικροβιολογικά που πήγαινω μου παίρνει δείγμα η μικροβιολόγος, με ΄κοίταξε σα να ήμουν εξωγήινη!!!Μου έδωσε τα σύνεργα και είπε να πάω σε γυναικολόγο να μου πάρει αυτος κολπικό υγρό....Καλύτερα! Δεν την εμπιστεύτηκα...Το έχετε ξανακούσει εσείς αυτό ή εγώ είμαι πίσω από τον κόσμο κι εχω απαιτήσεις;

Μάγδα, δεν το πήρα το υγρό. Πλένομαι κάθε μέρα με χαμομήλι μπας και περάσουν. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, αλλά αύριο;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Mαριαεφη μου σε ευχαριστω,εγω παλι δεν εχω κανενα προαισθημα,αλλα χαιρομαι που καποιος εχει καλο για μενα:P

Καλα margi εχω μεινει αφωνηηηηη,ρε παιδια αν ειναι δυνατον,δηλαδη,συγγνωμη τι σου ειπε,οτι εκει ετσι δουλευουν,τοτε γιατι υπαρχουν εκει τα μικροβιολογικα.Πανε βρε κοπελα μου σε κανενα γιατρο.

Α και για να μην ξεχνιομαστε,δεν θελω ηττοπαθειες,ακου εκει:σιγα μην εμεινα...ποτε δεν ξερεις ποτε θα γινει το θαυμα!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανουτίτα μου, ψάχνω για γιατρό και δεν βρίσκω! Το πιστεύεις;;Στην Λευκάδα μία γνωστή μου που ρώτησα μου είπε πως δεν εμπιστεύεται κανέναν, στην Βόνιτσα δεν έχω βρει, θα κοιταξω στην Πρέβεζα. Εκει θα βρω σίγουρα....

Ηττοπάθεια τώρα...Μετά από τόσο καιρό προσπαθειών, έχω πια πείσει τον εαυτό μου πως το πιο πιθανό είναι να μην έχει συμβεί. Ηταν και οι μύκητες αυτό το μήνα, επαφές δεν υπήρξαν πολλές, οπότε...Κορίτσια, με την περίοδο Σεπτεμβρίου κλείνω ένα χρόνο προσπαθειών!!! Μέσα στο χρόνο αυτό γέννησε η ξαδέλφη μου, η φίλη μου, και μία γειτόνισσα. Εμαθα για πόσες εγκυμοσύνες γνωστών και άγνωστων γυναικών.Προχθές έμαθα ότι η κοπέλα του κουνιάδου μου είναι έγκυος! Δεν προσπαθούσαν, απλά ήρθε!Εκανα σάλπιγγογραφία, αμέτρητους υπερήχους, χιλιάδες κολπικές καλλιέργειες και θεραπείες. Κάναμε σπερμοδιάγραμμα, βγήκε έτσι κι έτσι. Ακουσα από γιατρό πως μάλλον δεν θα τα καταφέρω, αφού έχω μία σάλπιγγα ( άλλες πώς τα καταφέρνουν;;;), οι παλιομύκητες με πέθαναν, ΑΠΟΡΩ κι εγώ πώς πέρασε ο χρόνος χωρίς να πάθω κατάθλιψη. Τώρα το έχω αποδεχτεί. Εγκυος θα μείνω εκεί που δεν θα το περιμένω ή με εξωσωματική! Από μύκητες, αν δεν βρεθεί σοβαρός γιατρός να με προσέξει, θα ταλαιπωρούμαι μέχρι να μπω στην κλιμακτήριο. Μάλλον θα ξαναδώ όλες τις γνωστές μου να ξαναμένουν έγκυες. Θα βάλω το καλό χαμόγελο, θα πω "συγχαρητήρια" και μόλις μείνω μόνη μου θα κλαίω για τον εαυτό μου. Το έμαθα πια το παραμυθάκι. Πού θα πάει. Θα πάθω ανοσία, όσο θα περνάει ο καιρός....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

βρε μαρτζι μου τι ηττοπαθεια ειναι αυτη!

καταρχην κουκλα μου βρες εναν γιατρο! και καταδευτερον χαλαρωσε!

ειναι δυσκολο το ξερω αλλα αν δεν γινει δεν θα δεις αποτελεσματα!

οσο για την εξωσωματικη ε και τι εγινε! τοσες κοπελες το κανουν και αποκτουν το θαυματακι τους!

οσο για τον μικροβιολογο επιεικως απαραδεκτη!

δεν το συζητω!

Μανουτίτα μου, ψάχνω για γιατρό και δεν βρίσκω! Το πιστεύεις;;Στην Λευκάδα μία γνωστή μου που ρώτησα μου είπε πως δεν εμπιστεύεται κανέναν, στην Βόνιτσα δεν έχω βρει, θα κοιταξω στην Πρέβεζα. Εκει θα βρω σίγουρα....

Ηττοπάθεια τώρα...Μετά από τόσο καιρό προσπαθειών, έχω πια πείσει τον εαυτό μου πως το πιο πιθανό είναι να μην έχει συμβεί. Ηταν και οι μύκητες αυτό το μήνα, επαφές δεν υπήρξαν πολλές, οπότε...Κορίτσια, με την περίοδο Σεπτεμβρίου κλείνω ένα χρόνο προσπαθειών!!! Μέσα στο χρόνο αυτό γέννησε η ξαδέλφη μου, η φίλη μου, και μία γειτόνισσα. Εμαθα για πόσες εγκυμοσύνες γνωστών και άγνωστων γυναικών.Προχθές έμαθα ότι η κοπέλα του κουνιάδου μου είναι έγκυος! Δεν προσπαθούσαν, απλά ήρθε!Εκανα σάλπιγγογραφία, αμέτρητους υπερήχους, χιλιάδες κολπικές καλλιέργειες και θεραπείες. Κάναμε σπερμοδιάγραμμα, βγήκε έτσι κι έτσι. Ακουσα από γιατρό πως μάλλον δεν θα τα καταφέρω, αφού έχω μία σάλπιγγα ( άλλες πώς τα καταφέρνουν;;;), οι παλιομύκητες με πέθαναν, ΑΠΟΡΩ κι εγώ πώς πέρασε ο χρόνος χωρίς να πάθω κατάθλιψη. Τώρα το έχω αποδεχτεί. Εγκυος θα μείνω εκεί που δεν θα το περιμένω ή με εξωσωματική! Από μύκητες, αν δεν βρεθεί σοβαρός γιατρός να με προσέξει, θα ταλαιπωρούμαι μέχρι να μπω στην κλιμακτήριο. Μάλλον θα ξαναδώ όλες τις γνωστές μου να ξαναμένουν έγκυες. Θα βάλω το καλό χαμόγελο, θα πω "συγχαρητήρια" και μόλις μείνω μόνη μου θα κλαίω για τον εαυτό μου. Το έμαθα πια το παραμυθάκι. Πού θα πάει. Θα πάθω ανοσία, όσο θα περνάει ο καιρός....

AAAA θα αρχίζω να φωνάζω μου φαινετε εεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι σκ@τα πια εχεις πάθει χαλαρωσεεεεεεεε ετσι δεν κάνεις τίποτα παρα μονο κακο στον εαυτό σου λοιπον σε καταλαβαίνω απολυτα αλλα ακουσεμε τα χω περάσει θα ερθει το νινάκι και χωρις εξωσωματική οσο για τους μύκητες νομίζω ρε παιδί μου οτι θελεις μια θεραπία ποιος σκατογιατρός ειναι αυτος που σε αφήνει ετσι το χαμομύλη και η σόδα τι να κάνουν? θες ποιο δραστικα μετρα και εσυ και ο σύζηξ η γνωμη μου πάντα ετσι απλα στα χώνω γιατι δεν θελω να μου στεναχωριέσαι, οκ??? βρες ενα γιατρο και δες τι θα κάνεις με του σκατομύκητες πρώτα και μετα γιατι οχι κάνε εξωσωματική και εγω για σπερματέχυνση θα πήγαινα τα ειχα σκεφτει ολα αυτα....

Λοιπον ηρεμία οκ??

τα αλλα κοριτσάκια τι κάνουν??? κοριτσια τα πιτσιρίκια μου σημερα με ισωπέδοσαν πάω για υπνο ρε τι τρελα ειναι αυτη στο σπίτη ο ενας τρεχει με τον αλλον πεφτουν χτυπάν εγω ουρλιάζω πωπω δεν αντεχω τα χάπια μου λοιπον τρωω ενα σουβλάκιον και την πέφτω σας φιλώ....

Α τελικα για δουλεια δεν πάω θα σας εξηγήσω αυριο χλομα τα πράγματα!!!!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια..

Ιβέτ μου λυπάμαι πολύ που αναγκάστηκες να πεις όχι στη δουλειά.. Θα έβγαινες από το σπίτι, θα έκανες κάτι διαφορετικό, η ώρα θα πέρναγε πιο γρήγορα και σίγουρα ένα έξτρα εισόδημα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε θα ήταν κάτι... αλλά αφού υπάρχει πρόβλημα με το μικρούλι σου τι να κάνεις κι εσύ..

Μανουτίτα μου μακάρι να μας διαψεύσεις όλες μα όλες!

Αννούλα θα υπάρχει καμιά πετρούλα στους χοληφόρους αδένες και θα έφραξε την είσοδο στιγμιαία.. Και εγώ το είχα πάθει αυτό τον Μάρτιο του 2007.. Υπέφερα ένα ολόκληρο βράδυ και την άλλη μέρα στον υπέρηχο είδαμε δύο πέτρες.. Δεν έκανα τίποτε, δεν τις αφαίρεσα και από τότε ειλικρινά δεν με έχουν ξαναενοχλήσει..

Margi μου θα βάλω τις φωνές... Εντάξει είμαστε άνθρωποι και ανθρώπινο είναι κάποιες στιγμές στη ζωή μας να λυγίζουμε.. Έχεις περάσει και εξακολουθείς να περνάς δύσκολες καταστάσεις αλλά αυτή η μοιρολατρεία δε νομίζω να σε βοηθάει πουθενά.. Σκέψου και τα θετικά.. έχεις τον άνδρα σου, πλέον είσαι διορισμένη σε ένα πανέμορφο μέρος.. εντάξει δε λέω από την υγεία σου ταλαιπωρείσαι αλλά δεν είναι κάτι άλυτο.. πρέπει μόνο να βρεις τον σωστό γιατρό που θα σε βοηθήσει μια και καλή να απαλλαγείς από τους @@@@@@@ καταραμένους μύκητες.. Και στην τελική τι κι αν χρειαστείτε μια επιπλέον βοήθεια για να αποκτήσετε το μωράκι σας; ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι θα είστε.. Εμείς θα είμαστε εδώ για σένα, μην το ξεχνάς!

Μαριαέφη μου τι ανησυχία σε έχει πιάσει; ελπίζω να είναι τελείως αβάσιμη..

L2qIp2.png

1398746bycyq1mggf.gif

Καλημερα,καταρχην κερναω γλυκακι,για να ηρεμησουμε λιγο ολες,γιατι δεν μας βλεπω καλα..........

Margi μου δεν θα σου πω οτι δεν σε καταλαβαινω και δεν εχω νιωσει οπως εσυ,αλλα βρε κουκλα μου,πρεπει λιγο να χαλαρωσεις(δυσκολο,δε λεω)αλλα πρεπει.Και στο κατω κατω αν χρειαστει εξωσωματικη,γιατι το σκεφτεσαι ετσι,ουτε η πρωτη θα εισαι,ουτε η τελευταια.Σε παρακαλω,προσπαθησε να χαμογελας περισσοτερο και να στεναχωριεσαι λιγοτερο.

Ιβετ κριμα για τη δουλεια,σιγουρα θα ηταν ενα διεξοδο για σενα,περιμενουμε να μας πεις τι εγινε.Καλα με 2 αγορια στο σπιτι,ουτε που θελω να φανταζομαι τι γινετε........

Δομνινα μου φοβαμαι πως θα σε απογοητευσω η "lady in red" εμφανιστηκε σημερα το πρωι,αλλα ενταξει το πηρα ψυχραιμα ομολογω,αν και ποναω πολυ.

Μαριαεφη φοβαμαι οτι παλι προδωσα το προαισθημα σου για μενα,ελπιζω καποια φορα να βγεις αληθινη....οσο για σενα,ηρεμησε κοριτσακι μου κι αν νιωθεις τοσο εντονα τον πονο,μιλησε με τη γιατρο σου.

Κουκλες παω να ξαπλωσω,να εχετε ενα ομορφο Σ/Κ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...