Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ivet perastika kanoun psilo pireto?

iparxi iosi mono pireto opos ekane emena o mikros

Ο μικρός μου εφτασε 40 ο μεγάλος μου μεχρι 39 το μικρό κανει πολυ πυρετό αλλα σημερα ηταν καλήτερα ολη μέρα μονο μια φορα εκανε μαλον το παιρνάει ετσι παλη καλα γλιτώσαμε την αντιβίωση.

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Ο μικρός μου εφτασε 40 ο μεγάλος μου μεχρι 39 το μικρό κανει πολυ πυρετό αλλα σημερα ηταν καλήτερα ολη μέρα μονο μια φορα εκανε μαλον το παιρνάει ετσι παλη καλα γλιτώσαμε την αντιβίωση.

mmmm megalos piretos kita poses meres tha kratisi giati tis mikris ixe kratisi 5 meres k mono me eksetasi ematos idame oti itan limoksi k tin pemti mera ixe gemisi to ayti k den akoyge oyte sto miso metro :confused::lol: nomiza oti mas koroideve otan tis elega kati k ayti akoyge alla :tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

adnihor καλησπέρα! Είμαι η αραχνούλα του parents, αλλά δεν με βάζει εδώ και έκανα άλλο username.

Νομίζω ότι απλώς μεγαλώνει η μήτρα σου, μην ανησυχείς! Βέβαια έχεις άσχημο ιστορικό και το καταλαβαίνω, αλλά στη βδομάδα που είσαι νομίζω έχεις ξεφύγει τον κίνδυνο.Μίλησες με τη γιατρό σου;

6a9080a25e.png

Ευτυχώς και τα δύο μου σήμερα ειναι απύρετα και αυριο ο μεγάλος θα πάει σχολείο, το μέγα προβλημα ειναι οτι βρήκα δουλεια και δεν εχω που να αφήσω τον μικρό η μαμα κραταει της αδερφής μου που ενω ειχαμε πει να παει παιδικό απειδη κλαιει λεει να μην το παει να τον πηγαίνει δυο μερες την εβδομα για την πεθερά ας μου παιρνει τον μεγαλο απο το σχλείο για δυο ωρες και ευχαριστημένη θα μαι αυτα τα σκατο νέα μου φιλιά σε όλες τρεχω γιατι ξύπνησε ο μικρος ταλιμπάν...

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τι κάνετε. Ευτυχώς βρήκα σήμα και μπήκα λίγο.

Δομνίνα, να πάνε όλα καλά.

Ιβετ περαστικά στα παιδιά σου.

Κοριτσάκια μου, δεν διαβασα όλα σας τα νέα, γιατί φοβάμαι μη χάσω σήμα.

Εμένα με ταλαιπωρούν ακόμη οι παλιομύκητες. Σήμερα δεν άντεξα κι έκανα πλύση εσωτερική με χαμομήλι και σόδα μαζί. "Πετάχτηκαν" έξω, κορίτσια! Αφήστε....Πήρα και τη γιατρό προχθές να τη ρωτήσω τι να κάνω, αν μπορεί να μου συστήσει καμία αλοιφούλα ακίνδυνη, μια που δεν ξέρουμε αν παίζει καμία εγκυμοσύνη( σιγά μην παίζει!!!), είπε πως αν δεν με δει δεν μπορεί να συστήσει τίποτα. Μόνο εξωτερικές πλύσεις να κάνω , όχι εσωτερικές γιατί χαλάνε τη χλωρίδα. Ποια χλωρίδα;;;;( χα! χα!) Εγώ γέμισα....Γι αυτό και σήμερα λέω, τι εξωτερική πλύση να κάνω; σάμπως θα βόηθαγε! Είχα κάνει έναν έλεγο μόνη μου ( έβαλα δάχτυλο!!!) και ήταν μετα γεμάτο άσπρα!!! Είαμι η χεορότερη περίπτωση κολπίτιδας. Κανείς γιατρός δεν με θεραπεύει. Θα γεράσω με τους παλιομύκητες. Πιο πολύ αυτοί με απασχολούν, παρά αν θα κάνω παιδί. Σας έπρηξα ε;;; Αμαν. Πότε θα σας πω κι εγώ ένα ευχάριστο νέο; Ολο παράπονα είμαι. Η μαύρησαλίδα του πάρεντ!!! Κι αυτή η Μηλίτσα πού είναι πια;;; Δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ. Ελπίζω να έχω καλύτερα νέα την επόμενη φορά. Κάντε το σταυρό σας και για μένα, κοριτσάκια μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αμαν βρε margi μου ποτε θα ησυχασεις επιτελους απο τους παλιομυκητες,ξουξουδια ειπαμε να φυγουνε,να πανε αλλου.Ευτυχως παντως βρηκες μια ακρη,ελπιζω κοριτσακι να νιωθεις καλυτερα.Τι εγινε πως σου φαινεται το σχολειο,το νεο περιβαλλον κι οι νεες γνωριμιες;Να περνας καλα και να προσεχεις,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Aκόμα έχω σήμα!!!!

Μανουτίτα μου,καλές εντυπώσεις έχω προς το παρόν.Είναι βέβαια πολύ νωρίς ακόμα. Απλά με έχει ταλαιπωρήσει τόσο αυτή η κατάσταση με τους παλιομύκητες που, αμέσως μετα το σχολείο, γυρίζω σπίτι και βγάζω γρήγορα παντελόνι και βρακί, βάζω μποξεράκι και κάθομαι όλη μέρα μέσα, γιάτί που να βρώ την όρεξη να ξαναντυθώ!!! Και όχι τίποτα άλλο! Θα εκμεταλλευόμασταν τις μέρες αυτές για επαφές, αλλά που!!!Καθόμαστε σαν αδελφάκια, σε ένα σπίτι που δίπλα σκάει το κύμα, με ωραίο καιρό. Υπό άλλες συνθήκες θα περνούσα τέλεια. Κορίτσια, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μυκητιάση. Τέλος!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλα ειμαι margi μου,περιμενω την αφιξη της "κοκκινοσκουφιτσας" κι ειμαι λιγο περιεργα,αλλα προσπαθω να το ελεγχω.Τωρα οσον αφορα τις πλυσεις,δε νομιζω να πειραζει,αφου δεν εκανες και με κανενα φαρμακο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μάρτζι μου γλυκιά μου είμαι καλά, χαρούμενη, αισιόδοξη και ελπίζω ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε τέλεια!

Διαβάζω τι περνάς με τους μύκητες και ειλικρινά πίστεψέ με υποφέρω μαζί σου.. Πέρισυ σχεδόν τέτοιο καιρό είχα πάθει μύκητες διότι έπαιρνα αντιβίωση μετά την σαλπιγγογραφία και ο γυναικολόγος μου είχε ξεχάσει να μου πει ότι υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν και ακόμη θυμάμαι τη φαγούρα και την ενόχληση... δράμα.. βέβαια μου είχε δώσει κάτι χαπάκια και είχαν περάσει σχεδόν αμέσως αλλά είναι φοβερά εκνευριστικοί..

Πόσο θα θελα να είμαι κι εγώ σε ένα σπίτι δίπλα στο κύμα.. όσο για το "αδερφάκια".. κι εμείς "αδερφάκια" είμαστε εδώ και μια βδομάδα με το σύζυγο και ελπίζω να παραμείνουμε για 9 μήνες τουλάχιστον έτσι.. Σε αυτή τη φάση που είμαι αν και δεν το απαγορεύει ο γυναικολόγος εμένα δεν μου κάνει καθόλου κούκου.. μα καθόλου όμως...

Ιβέτ μου χαίρομαι που τα πιτσιρίκια σου είναι καλύτερα.. Αλλά το να μην έχεις που να αφήσεις το παιδί και να πρέπει να πας για δουλειά είναι όντως πρόβλημα.. Ελπίζω να λυθεί σύντομα.

Όλα τα άλλα κοριτσάκια που είναι;

L2qIp2.png

Καλημερα τσουπρες

Μargi τι να πω ρε κουκλα μου καθε μηνα σχεδον τα ιδια περνας ψαξε βρες και αλλον γιατρο παρε και αλλη γνωμη μπας και καταφερεις και τους ξεφορτωθεις τους παλιομυκητες τωρα οι πλυσεις δεν νομιζω να πειραζουν γιατι δεν εβαλες φαρμακο.

Δομνινα καντους τα χατηρια ολα τωρα και σε μια βδομαδα θα χουμε χαρες και πανυγηρια...!!!!!!!

Εγω κουκλες περασα μια λαχταρα επαθα ενα κολικο στην χολη και διπλωθηκα απο τους πονους μια μερα εκανα ομως εξετασεις και ειναι ολα πολυ καλα ισως με πειραξε κατι που εφαγα τι να πω...

ωχ βρε margi, δεν το πιστευω...τι να πω, πρωτη φορα ακουω τοσο πολυ.μηπως να το ψαξεις καλυτερα; καλα αυτο με την πλυση και την εγκυομσυνη δεν παιζει εκτος αν μολις πριν κανατε βρωμοδουλεια αλλα και παλι κατι θα ειχε περασει!!!

αχ διπλα στο κυμα ε...εμεις σπιτι παιδια, βαριεμαι αφανταστα, και βολτα να παω φοβαμαι μηπως ζαλιστω γιατι την αλλη φορα παραλιγο να ταβλιαστω, τι να πω, οι περισσοτερες φιλες δουλευουν αλλες εχουν αλλα να κανουν, τεσπα

ivet περαστικουλια στα παιδια σου, πρεπει να τρεχεις λογικα, ειναι πολυς ο πυρετος, εμενα ευτυχως η μικρη δεν μου εχει κανει ποτε πυρετο!

φιλια πολλα

δομνινα κρατα γερα, ποτε θα κανεις τεστ;στις 24; λοιπον τοτε εχει γενεθλια η μαμα μου και γιορταζω το 2ο ονομα μου, να σου φερουμε γουρι

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

καλημερα φιλεναδες!

Αννα μου και εγω ειχα παθει κολικο την 7η εβδ και μαλιστα οι πονοι ηταν τοσο εντονοι που λεω παει το εχασα το μωρακι μου αλλα τελικα ηταν απλα ενας κολικος!!

Μαρτζι μα δεν γινετε αυτη η κατασταση συνεχεια...!!μαρτυριο ειναι!

για σκεψου μηπως να τρως πιο πολλα γιαουρτια??!

Δομνινα μαζι σου ειμαστε ολες!

Ngeo γιατι ζαλιζεσαι?επεσε ο αιματοκριτης?εγω πηρα πατζαρια σημερα μπας και ανεβει λιγακι γιατι την τελευταια φορα ηταν 31.

δεν ξερω ρε συ, δεν εχω κανει εξετασεις, θα κανω τελος του μηνα, τα πανταρια βοηθανε;;;δεν ξερω να τα φτιαχνω, ειναι το ιδιο αν τα παρω ετοιμα απο μαγειριο η απο σουπερ μαρκετ;

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...