Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

μπραβο δομνινα!!!τελεια νεα, ετσι, καλοπιασε τα!!!να ειναι ολο γλυκα!

εγω παιδια πολυ γελιο σημερα, με τοποθετησαν καπου και μετα πηρα αποσπαση για αλλου που ειχα ζητησει.

παιρνω τηλεφωνο μου λενε πρωτα στο πρωτο μετα στο αλλο, το 1ο 45΄μακρυα, το 2ο αλλα 30 απο εκει και 1 ωρα απο σπιτι μου, ξεκιναμε με τον συζυγο, παμε εκει, ειχαν τοποθετησει και εναν αλλο φιλο πληροφορικο. συστηνομαι στον διευθυντη και αρχιζει τη γκρινια, οτι αφου θα παω αλλου να πληρωθω απο εκει και τι μας στελνουν εκει τη μισθοδοσια και τι μας θελει εμας που θελει εναν αλλο (τον οποιο τον βαλανε σε αλλο σχολειο αλλα ο διευθυντης τον κρατα εκει-παιδια μιλαμε για παρανοια ο ανθρωπος), τεσπα, εγω να κρατιεμαι να του λεω οτι πρεπει να παω και αλλου, να κανω πραξη αναληψης και να φυγω, να μου λεει οχι να μη σας τα πολυλογω, μετα απο λιγο του ειπα "εμενα με στειλανε εδω, ουτε και εγω ειχα ορεξη να ερθω στο σχολειο σας, εφοσον ηρθα θελω να κανω πραξη αναληψης, να την υπογραψετε και να φυγω" και ετσι εκανε, μετα εψαχνα την υποδιευθυντρια η οποια ηθελε να περιμενω 1 ωρα να μοιρασει βιβλια και μετα να βαλει τη τζιφρα (γιατι-λεει- θα φυγεις;;;εμ εδω θα μεινω;;;) και αφου της τα πα και εκεινης εβαλε την τζιφρα και την εκανα για το 2ο μερος οπου δεν μπορω να πω οι ανθρωποι μια χαρα!ε ρε κοσμος που υπαρχει...καημενοι αυτοι που ειναι σε εκεινο το σχολειο...αλλα τους ειδα ολοι ενας και ενας, οι κοτες με τις δυσολες γοβες παιδια, μαλλι κομμωτηριου λες και που πανε, οι βλαχοι.

αυριο παω για την αδεια και να δω αν θα βρω ακρη με τη μισθοδοσια, να μη μου την αλλαξουν, θα παρακαλεσω, τι να κανω...

φιλια σ ολες, δομνινα ενα κερακι (τρια μαλλον) για εσας...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια που μας κρατάνε παρεούλα! Τριπλές καλημέρες από τα τρία σποράκια μου τα οποία χθες ήταν φρόνιμα παιδάκια και κοιμηθήκαν νωρίς νωρίς.. Έτσι ξύπνησα ανανεωμένη και ξεκούραστη γιατί το ομολογώ ότι τις τελευταίες μέρες από το άγχος που είχα ξύπναγα μονίμως κουρασμένη..

Η διάθεσή μου είναι ανεβασμένη και νομίζω πως θα διατηρηθεί έτσι.. Έχω ένα καλό προαίσθημα..

Ngeo μου όντως υπάρχουν λογιών λογιών άνθρωποι.. Κάποιοι που επειδή είναι δυσαρεστημένοι από την ίδια τους τη ζωή κάνουν την ζωή των ανθρώπων γύρω τους όσο χειρότερη μπορούν ενώ κάποιοι άλλοι είναι με το χαμόγελο στο στόμα..

Μακάρι κοριτσάκι μου να μη βρεις άλλα εμπόδια και να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την άδεια εγκυμοσύνης σου με τον καλύτερο τρόπο!

Μαριαέφη μου σ' ευχαριστώ για τη σκέψη.. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω ότι στις 24 του μήνα θα με σκέφτεσαι!

Θένα μου όχι μόνο κερασάκι, και σιρόπι και ότι άλλο μου ζητήσουν θα τους δώσω προκειμένου να μείνουν μαζί μου για πάντα!

L2qIp2.png

dsc02861l.th.jpg

ngeo sou xrostaga mia foto me kima vrika efkeria pos sou fenete? toy xronoy tha valo psarakia pali k leo pali giati ta evala k ta evgalan an vro kati tha ta zografiso ayti ti fora

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Πολυ ωραιο θενα, πως κανατε το κυρτο γιατι αυτο με απασχολει, μετα το κλασικο, δυο χρωματα και στη μεση η μπορντουρα, καλο ειναι το εχω δει αλλα λιγο πολυφορεμενο και δεν τρελαινομαι και πολυ με τα θεματα δωματιων, πχ ολα μικυ ή όλα κατι αλλο, δεν ξερω, και για την κατερινα μου θελω να κανω κατι ομορφο, σκεφτομαι να ψαξω αν υπαρχουν η να κανω (να εκτυπωσω η να μου εκτυπωσουν κατι με τη ντορα, 3 καδρα, ενα ορθογωνιο και δυο τετραγωνα) και τον ενα τοιχο ροζ, οι αλλοι εκρου ως εχουν, δεν ξερω, θα το συσκευθω με τον εαυτο μου!!!

σημερα ολη μερα ημουν εξω με τη μικρη, πρωι παρκο, απογευμα παιδοτοπο και μετα κατω με τα παιδια, εμ μετα ζηταει τον μπαμπα της μη χ@σω...αμαν

φιλια

δομνινα φιλια στα μικρα μας!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Ngeo μου οι μανάδες τα τραβάν όλα και μετά οι μπαμπάδες παίρνουν τα εύσημα και τις αγκαλιές! Δεν πειράζει όμως.. το ν' ακούς "σ' αγαπώ μανούλα" νομίζω ότι αντισταθμίζει όλα τα υπόλοιπα..

Θένα μου πολύ όμορφο χρώμα το δωμάτιο..

Τα μωρά μου σας χαιρετούν!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

domnina makari ayti i xara na soy kratisi gia panta pernai k sta mora ayto kseris:rolleyes:

ngeo me ena molivi o antras moy poy toy piani to xeri ekane tis kampiles k ego me mikra pinelakia evafa apo pano prota meta apo kato (apo ti molivia)itan ligo xronovoro alla den ginotal alios

k ego tis mikris thelo na to kano kapos alla den ksero pos moy aresoyn k tapetsaries alla theli psaksimo elega mono kato sto miso toy tixoy na mporo na to pleno den ksero to skeftome akoma:cool:

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=1686&g2_page=82

aytos exi telies alla akrives

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοριτσια καλησπερα

πριν λιγο οπως ημου ξαπλωμενη ενιωσα εναν πονο κ σαν καψιμο μεσα στην μητρα δεν κρατησε πολυ αλλα εχω φοβηθει πολυ μηπως εχει τυχει σε καμια???

ανυσηχω για το μωρακι μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσια καλησπερα

πριν λιγο οπως ημου ξαπλωμενη ενιωσα εναν πονο κ σαν καψιμο μεσα στην μητρα δεν κρατησε πολυ αλλα εχω φοβηθει πολυ μηπως εχει τυχει σε καμια???

ανυσηχω για το μωρακι μου

mi fovase tha ta exis mexri tin 20sti evdomada kamia fora pio entona idika an ine proto megaloni i mitra katse ksekoyrasoy an dis ema na paris to giatro soy i an sinexistoyn poli entines k sinexomeni poli an k den nomizo ola kala tha ine

sinxaritiria kopelia me to kalo

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ευχαριστω πολυ

αν κ απο εκεινη την ωρα δεν ξαναενιωσα κατι απο την φυση μου ειμαι ανυσηχο ατομο

κ φοβαμαι διοτι εχω ιστορικο αποβολων αν κ ποτε δεν καταφερα να φτασω στην βδομαδα που ειμαι τωρα

αυτο θα επρεπε να με καθησυχαζει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αυτο που με φοβησε ειναι οτι ειχα την αισθηση καυσου στην μητρα κ πονο μαζι ενω συνηθως εχω μονο πονακια

ειναι φυσιολογικο που ενιωσα καψιμο?αιμα δεν ειδα αν ειχα δει θα ημουν ηδη στο νοσοκομειο αλλα τωρα ντρεπομαι να παρω την γιατρο τηλ τετοια ωρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

an anxonese poli kseris oti kani kako k proores sispasis min trelenese pai perasan ta alla opos les den exis ksana ftasi edo ara ola kala ine tora min dimioyrgis arnitiki energia xalarose k apolafse to;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

να σαι καλα thena αν ακουω απο γυναικες οτι ειναι φυσιολογικο ανακουφιζομαι κ δεν τρελαινω κ τον κακομοιρη τον αντρα μου

σε ευχαριστω πολυ παω να ξαπλωσω να ηρεμησω καλη σου νυχτα!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αυτο που με φοβησε ειναι οτι ειχα την αισθηση καυσου στην μητρα κ πονο μαζι ενω συνηθως εχω μονο πονακια

ειναι φυσιολογικο που ενιωσα καψιμο?αιμα δεν ειδα αν ειχα δει θα ημουν ηδη στο νοσοκομειο αλλα τωρα ντρεπομαι να παρω την γιατρο τηλ τετοια ωρα

kathe fora den tha ine i idioi ponoi min anisixis soy leo katse kimisoy k xaidepse tin kilitsa soy k tragoyda toy tha dis pos tha iremisis

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλή δομνίνα φιλιά στα μικρά μας αντε ολα θα πάνε τελεια το νιώθω θα δεις, θένα μου πολύ ωραιες ταπετσαρίες το σκέφτομαι να βάλω και εγω.

Κορίτσια τα έχω παίξει σήμερα κόλησε και ο μεγάλος μου πυρετό ολο το βράδυ τα εχω στο δωμάτιο και τρεχω σαν το φάντασμα ευτυχως τα μικρά μου που κάνουν μονο πυρετό δεν θα αντεχα βήχα και μήξες γαμ@το εχασε και ο μεγαλος μου το σχολείο ακομα δεν αρχησε.

Φιλιά καλές μου μανούλες και μωράκια!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

να σαι καλα thena αν ακουω απο γυναικες οτι ειναι φυσιολογικο ανακουφιζομαι κ δεν τρελαινω κ τον κακομοιρη τον αντρα μου

σε ευχαριστω πολυ παω να ξαπλωσω να ηρεμησω καλη σου νυχτα!

Μην φοβάσαι καλή μου εχει δικιο η θένα αυριο το πρωι θα εισαι μια χαρά και εγω τα ενιωθα αυτα στο πρώτο συνέχεια, καλή ξεκούραση..

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...