Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

margi ti na po ta ipan ola ,k emena den toy ine k oti kalitero na vriskete me ti mana mou imaste makria k agapimenoi tha erthi omos mia stigmi poy tha tin xriasti me ta pedia k tha ksethimosi tote.

ivet ego skeftome na ta pao se kentro apasxolisis kanoyn pola pragmata den exo rotisi akoma alla moy ipan oti ine kala giati ithela k ego na ton pao kolimpi alla mas xalase i mikri pisina k den tha tin aniksoyn malon fetos,tha rotiso k gia polemiki texni mathenoyn pitharxia moy ipan k den varan anekselenkta.

Το κέντρο απασχόλησης πως το βρίσκεις ετσι το λένε δεν νομιζω εμεις να εχουμε εδω κεντρο απασχόλησης οσο για το καράτε ναι εχετε δικιο ετσι οπως το λέτε ναι μάλον θα τον πάω καράτε....

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Φεύγω το μεσημέρι, θα ετοιμάσω τα πράγματα και δεν θα ξαναμπω. Υπάρχει όμως ένα σημείο στο σπίτι που κάποιες φορές έχει σήμα και μπορώ να μπαίνω.

Οσο για τον άντρα μου....ο,τι και να πω, λίγο είναι. Λέει πάντα πως από το να έρχεται και να χαλάει τα πράγματά μας, καλύτερα να καθαρίζει αυτός μέχει να γίνω εγώ καλά. Βρε κορίτσια, είχαν καλή σχέση, αλλά όλα διαλύθηκαν από τη δική του την πλευρά, όταν η μάνα μου χρησιμοποίησε δυο φορές το κλειδί να μπει σπίτι, ενώ ήταν μέσα. Την πρώτη φορά δεν είπε τίποτα, την δεύτερη φώναξε σε μένα. Εγώ είπα με τρόπο στη μάνα μου να μην το ξανακάνει, γιατί δεν είναι διακριτικό. Από τότε αυτός το κοπανάει συνέχεια...Σίγουρα όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Μάζεψε πολλά για να αντιδρά έτσι παράλογα. Το άλλο πάλι που έγινε και τον άναψε ήταν που του είπε η μάνα μου ότι αν τον γνώριζε τώρα δεν θα τον ήθελε για γαμπρό της!!! ( σε μία στιγμή που είχαν διαφωνία για ένα χαζό θέμα ) Τι το ήθελε και το είπε;;;Από εκείνη τη μέρα, τσακωνόμαστε....Είναι και η μάνα μου αυθόρμητη, πετάει κοτσάνες, είναι και τούτος νευρικός, την πληρώνω εγώ. Πώς να χειριστώ εγώ την όλη κατάσταση; Αγχώνομαι για το μέλλον. Τι θα γίνει, όταν θα επιστρέψουμε εδώ και η επαφή θα είναι καθημερινή; Πώς να τον κάνω να καταλάβει κάποια πράγματα; Με τον πατέρα μου έχει καλές σχέσεις. Και με τη μάνα μου δεν τσακώθηκαν ποτέ ( επιφανειακά καλές σχέσεις). Απλά, όταν τον πειράζει κάτι σε αυτήν, ξεσπά φωναζοντας για αυτήν σε μένα. Οταν του δίνω δίκιο, σε λίγο ηρεμεί. Οταν φωνάζει για χαζομάρες και δεν τον υποστηρίζω μαλώνουμε.

Οπα καλή margi μηπως πρεπει να αναρωτηθεις και λίγο ετσι οπως τα λες δεν εχει και τοσο αδικο θα ηθελες εσυ η πεθερά σου να εμπενε σπιτη σου με το κλειδί της ενω εσυ ησουν μέσα εγω παντως καθολου και εχω γίνει εξαλη με αυτο ή θα ήθελες να ακουγες τετοιες κουβέντες απο την πεθερά σου πάρε λίγο την θέση του και δωσε τόπο στην οργή γιατι νομίζω τα εχει και αυτος ο άμηρος τα δίκια του, δεν ξέρω με οσα διαβασα πάντως εγω ετσι πιστευω ενας αντρας δεν ασχολήτε ευκολα με τέτοια θα πρέπει να του την εχει δωσει αρκετα για να κάνει φασαρία, εγω θα κράταγα μια ουδέτερη στάση και μάλον δεν θα του εδινα σημασία μεχρι να βαρεθεί και να σταματήση να ασχολειτε.

Συνήθως εχουμε εμεις με της πεθερές του αντρα σου πως του έκατσε αχ καλα να πάθει απο την μία για να δει τι παιρνάμε:D:D:D:D:D

Ivet, να ήξερες πόσες φορές τσακωθήκαμε για αυτό το θέμα. Πόσες φορές του έχω πει και με το καλό και με το άγριο ότι δεν θέλω να μου ξαναπεί τίποτα! Κι αυτός εκεί....Λές και το κάνει επίτηδες για να με συγχίσει. Κάτι μπορεί να δει, κάτι να θυμηθεί και να αρχίσει. Τι να πω....Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω πια. Θέλουμε και παιδί, τρομάρα μας. Η τελευταία εβδομάδα ήταν η χειρότερη της σχέσης μας....

μην λες βαριές κουβέντες ολα θα βρουν τον δρόμο τους ομως το παιδακι θελει ηρεμία για να ερθει κατσε μήλα του μπορει και ψυχολογικά να μην εισαι καλά με ολα αυτα...

Ελα ολοι περναμε δυσκολιές μην σκεφτεσαι ετσι καντε πραγματα για τους δύο σας βγειτε, ψωνίστε, μαγειρεψτε προσπάθησε να τον πλησιασεις λίγο για να ξεχαστεί το θέμα, δεν μπορω να μενω τσακωμένη με τιποτα!!!!!!!!!!!

Α ξεχασα εδεσε το κερασάκι στην τουρτα ο μικρουλης μου σήμερα εφτασε μεχρι 38,5 δεν εχει ακομα συνάχη ουτε βήκα αλλα τα περιμένω ρε γαμωτο και να φανταστήτε την δευτερα ξεκινάει ο μεγαλος μου σχολειο που να αρχήσουμε κιολας ε ρε να βρω δουλεια να πληρώνω παιδιατρο και φαρμακα γιατι δεν μας βλεπω καλα...

Μάρτζι μου ελπίζω να έχεις φτάσει ήδη στο καινούργιο σου σπιτάκι και να μην αντιμετώπισες πρόβλημα με τον καιρό..

Διαβάζοντας ότι έγραψες μετά βλέπω ότι και ο άνδρας σου έχει ένα δίκιο από τη μεριά του.. Σε κανέναν μας δεν θα άρεσε ξαφνικά να ανοίξει η πόρτα του σπιτιού και να παρουσιαστεί η πεθερά ή ο πεθερός.. Αλλά σίγουρα θα το έλεγα με κομψό τρόπο στον ενδιαφερόμενο και όχι στον μεσάζοντα.. Η μαμά σου μπορεί να είναι αυθόρμητη και να είπε ότι είπε αλλά και πάλι έτσι ακυρώνει την επιλογή του παιδιού της.. Δεν είναι και λίγο αυτό..

Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι και βρίσκεσαι μοιρασμένη στα δύο αλλά σίγουρα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να ηρεμήσετε.. να τα βρείτε μεταξύ σας και να βάλετε τη σχέση σας σε άλλη βάση..

Υπομονή κοριτσάκι.. είμαι σίγουρη ότι σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν..

Ιβέτ μου μακάρι να μην έχει κάτι σοβαρό ο μικρούλης σου και να είνα κάτι παροδικό..

Μαριαέφη μου φιλάκια στην κοιλίτσα σου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

εγω δικιο δε του δινω, 2 φορες εγινε και τερμα, δεν γινεται παντα να βρισκει κατι να λεει, απλα παταει εκει και λεει διαφορα με καθε ευκαιρια.εγω πιστευω οτι ψαχνει να τσακωθειτε με ολα αυτα που συμβαινουν, η προσπαθεια για παιδι, η απουσια δουλειας κτλ, δυστυχως μπορει να ανοιξουν το στομα τους και να μην ξερουν τι λενε, το εχω περασει και εγω, να μη θελω να τον βλεπω, πιστευω θα περασει, θα ειστε και μακρυα τωρα σιγουρα θα σας λειψετε!!!

καλη αρχη αυριο κοριτσι, εγω παω να παρουσιαστω και μετα θα παρω αδεια, θα με παει ο αντρας σχολειο γιατι ειναι καμια ωρα μακρυα, ηθελε να με παει ο πεθερος μου, δεν ηθελαν να παω μονη μου με τιποτα και τελικα θα με παει ο αντρας μου, θα εχω συνοδο...πω πω ρεζιλι θα γινω!!!

φιλια και καλη εβδομαδα

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Το κέντρο απασχόλησης πως το βρίσκεις ετσι το λένε δεν νομιζω εμεις να εχουμε εδω κεντρο απασχόλησης οσο για το καράτε ναι εχετε δικιο ετσι οπως το λέτε ναι μάλον θα τον πάω καράτε....

ti na soy po den ksero alla afoy exoyme emeis den tha exete kati paromio eki oloklori athina:rolleyes: edo to lene ΚΕΔΑΠ k exi ola ayta

http://www.ioannina.gr/DI/politismos/koinoniki_merimna.htm

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κορίτσια, είμαι στο νέο μου σπίτι!!

Ο άντρας μου ηρεμότατος! Εχει τα δίκια του, το ξέρω. Απλά, ο τρόπος που αντιδρά, τον κάνει πολύ αντιπαθητικό. Να τα πει τα παραπονά του, απλά να μην τα λέει συνέχεια και όλο τα ίδια. Χθες κάναμε μία συζήτηση που πιστεύω μας ωφέλησε. Του είπα αυτά που λέω και σε σας. Του είπα επίσης πως πλέον δε με ευχαριστει τίποτα και κάτι λέιπει από τη ζωή μου. Μου λέει " σου λείπει ένα μωρό". Του απάντησα πως μωρό δεν ξέρω πως είναι να έχει κανείς και δεν μου λέιπει. Ξέρω όμως πως είναι να είσαι δίπλα σε έναν καλό άνθρωπο, όπως είναι αυτός και τώρα τελευταία ΑΥΤΟΣ μου λείπει. Δάκρυσε, ρε κορίτσια. Είπε πως είναι κι αυτός πολύ πιεσμένος και ζήτησε συγνώμη που με στενοχώρησε. Ελπίζω να ηρεμήσουμε λίγο τώρα που είμαστε τα δυο μας.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Margi μου πολυ ευχαριστα μου ακουγονται ολα αυτα.Το πρωτο βημα,δηλαδη,το να συζητσετε τα δυο σας εγινε,πραγμα πολυ σημαντικο.Να δεις τωρα με την αλλαγη περιβαλλοντος,θα γινει κι η σχεση σας καλυτερη.

Δομνινα μου περιμενουμε νεοτερα,ευχομαι κοριτσακι,αυτη τη στιγμη να εμβρυακια σου,να εχουν φωλιασει στην κοιλιτσα σου και σε μερικες μερες να εχουμε ευχαριστες ανακοινωσεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Εκτός από μένα σας στέλνουν χαιρετίσματα και 3 όμορφα και γλυκούλικα εμβρυάκια 8 διαιρέσεων! Εδώ και λίγες ώρες είμαι πια αυτοκόλλητη με τα 3 μωράκια μου και αφού τα έφερα σπίτι, τα τάϊσα, τα κοίμησα και ετοιμάζομαι σε λίγο να τα κεράσω παγωτό για να τα καλοπιάσω!!

Όλα πήγαν πολύ καλά, ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος και φεύγοντας του είπα "ελπίζω να μη σας ξαναδώ ποτέ" και φυσικά γέλασε ο καλός μου..

Κοριτσάκια τώρα αρχίζει επισήμως και η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 24 του μήνα..

Μάρτζι μου καλή σου αρχή..

Ngeo μου ελπίζω να την πήρες αμέσως την άδεια..

L2qIp2.png

αααααααααααααα!!!!!!!!!!!μπραβο πολυ πολυ χαρηκα!!

με πεταξε το ιντερνετ και τωρα μπορεσα να ξαναμπω!

μπραβο βρε Δομνινα ταξε τους ταξε τους!

και στις 24 εγω μαζι σου θα αναψω το καντηλακι μου

mpravo koritsakia kala nea k apo tis dio sas simera ante i zoi sas na arxisi apo do k pera:D

Domna vale k kerasaki k troyfakia sto pagoto mpori na to ektimisoyn:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...