Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου έχω νέα! Με πήραν τηλέφωνο από το κέντρο.. Έχουμε πάλι 3 εμβρυάκια που θα μεταφέρουμε στην κοιλίτσα μου τη Δευτέρα στις 1 το μεσημέρι!

Μου φυγε ένα άγχος κορίτσια.. Τώρα από εδώ και πέρα ότι θέλει ο Θεούλης.. Σε δυο μερούλες τέτοια ώρα θα τα χω παρεούλα κορίτσια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου έχω νέα! Με πήραν τηλέφωνο από το κέντρο.. Έχουμε πάλι 3 εμβρυάκια που θα μεταφέρουμε στην κοιλίτσα μου τη Δευτέρα στις 1 το μεσημέρι!

Μου φυγε ένα άγχος κορίτσια.. Τώρα από εδώ και πέρα ότι θέλει ο Θεούλης.. Σε δυο μερούλες τέτοια ώρα θα τα χω παρεούλα κορίτσια!

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο χίλια μπράβο και με το καλό:) να σου πάνε ολα τέλεια, σηκώθηκαν τα ταλιμπανάκια μου και φευγω τρέχονταςςςςςςςςςςςς

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Thena μην ανυσηχεις και εγω αφου γέννησα και τα δυο μου παιδακια τετοια προβλήματα τα ειχα να φανταστεις ο μικρος εγινε ενος ετους και εγω τον αυγουστο ειχα δυο φορες περιοδο ασε που με τα χαπακια ειχα εμμοραγία να με ειχε παει αλλα ολα καλα.

Margi ολα καλα θα πάνε και ο αντρουλη σου θα βρει δουλεια και εσενα το δαχτυλακι σου θα παρασει ξεκουράσου και λιγο εν αναγκη βαρα και μια αδειούλα..

Αννα25 η αρχή και τελος της εγκυμοσύνης ειναι το πιο δυσκολο νομίζω τουλαχιστον για μένα τι καλα θα ηταν να τα παίρναμε ετοιμα κατι σαν ντιλίβερι ενα πράγμα χα χα:D:D

mariaefi ναι κουκλα μου θα πάμε στον ίδιο γιατρο γιατι ειναι ο δευτερος τον πρώτο τον αφήσαμε οταν αλλαζεις συνεχεια δεν ειναι καλο γιατι ξερει ο καθενας τι εχει κανει χειρουργικα στο παιδι, αλλα εχω δει σχεδον ολους τους παιδοχειρουργους της αθήνας.

Τι σκατόκαιρος ρε κορίτσια που να πας με αυτο τον καιρο οχι τιποτα αλλο αν μένουμε σπίτη με τους μικρούς μου ταλιμπάν μετα θελω 3 λεξοτανίλ και 5 στεντόν για να ηρεμισω.

Θελω την γνώμη σας εκτος απο το προνήπιο που θα πάμε φετος ελεγα να τον πάω και σε μια δευτερη δραστηριοτητα τα απογευματα ελεγα κολημβητήριο αλλα δεν εχουμε εδω κοντά εσεις εχετε καμια ιδέα???

Πω πω ολόκληρο σεντόνι εγραψα, φιλιά σε ολες;);););)

ναι ιβετ μου καλα κανεις και μενεις σε εναν! ειμαι υπερ και αφου εχεις παει και σε αλλους τοτε νομιζω οτι αυτη την φορα θα ειναι και η τελευταια!!

εκτος απο κολυμβητηριο (προσεξε αν ειναι κλειστη η πισινα ή οχι γιατι κοντεψα να την πατησω ετσι) πολυ καλα ειναι και το καρατε και οι παραδοσιακοι χοροι.

μπραβο μπραβο σου λεω ειναι διδυμα αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο, Δομνίνα! Τι ωραία!!!Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια....Ιβετ, πολύ ψυχοφθόρο πρέπει να είναι όλο αυτό με το παιδί να πηγαίνει συνέχεια σε χειρουργείο. Ελπίζω να πάνε όλα καλα.

Εγώ περασα μια άσχημη μέρα. Πότε θα πλακωθώ άσχημα με τον άντρα μου κι εγώ δεν ξέρω. Η υπομονή στη μαλ...του καθένα έχει και όρια. Εχει τώρα μία βδομάδα που με έχει φερει στο αμήν. Εχει μεγάλο πρόβλημα με τη μάνα μου. Είτε την βλέπουμε είτε όχι αυτό κάτι θα βρει να πει εις βάρος του. Σε πολλά έχει δικιο και του το λέω ότι έχει. Ασχολείται όμως με κάτι γελοιότητες, αρχίζει και τους χαρακτηρισμούς και με εκνευρίζει αφάνταστα. Για να σας δώσω να καταλάβετε : αφού λείπω από το σπίτι, ανεβαίνει η μαμα και το καθαρίζει. Ε, λοιπόν, με το πού μπήκαμε στο σπίτι " γιατί πείραξε αυτό, γιατί μάζεψε τις τέντες, γιατί δεν καθάρισε καλά την κορνίζα, γιατί...., γιατί..., γιατί.... Κι άλλη φορά να μην ξαναπατήσει και τέτοια. Με καταστενοχώρεσε ο γελοίος. Δεν την χωνεύει και ψάχνει συνεχώς το παραμικρό να μου κάνει παράπονα. Εγώ όμως δεν αντέχω άλλο άγχος. Κι ενώ του το λέω, αυτός στο λεπτό κάτι θα βρει για να κάνει χαρακτηρισμους και τετοια. Εβαλα τα κλάμματα σήμερα. Δεν αντεχω άλλο. Κλείστηκα στην κρεβατοκάμαρα κι έκλαιγα. Μετά τσαντίστηκα. Βγήκα και του είπα με αποφασιστικότητα να σταματήσει να με αγχώνει και αν τολμήσει να με κάνει να ξανακλάψω, δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει. Ελεγε πάλι τα δικά του, αλλά δεν θα τρελαθώ εγώ επειδή αυτός το έχει χάσει. Αυτός έλεγε, εγώ τραγούδαγα. Τώρα σιγοτραγουδάω και δεν του δίνω σημασία. Κορίτσια, τον απεχθάνομαι. Δεν θέλω να τον βλέπω. Γιατί παντρευόμαστε ρε γαμώτο; Καλύτερα να μην είχα παντρευτεί. Το έχετε νιώσει ποτέ σας;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αααααααα. θες να σου απαντησω;;;για κοιτα λιγο πιο πισω...εγω το ειπα, πρεπει να βρισκουμε εναν πλουσιο τουλαχιστον να πηγαινουμε βολτες, ψωνια, να μας καθαριζουν, να μας προσεχουν τα παιδια, να ειμαστε στο κομμωτηριο και τα σχετικα.αλλα ποιος μ ακουει;παντως οχι εγω!!!

καλα αντι να πει και ευχαριστω που ερχεται και καθαριζει η γυναικα;;;αααααααα, να του πεις να τα κανει αυτος, οτι δεν θα ερθει παλι και την επομενη βδομαδα που θα ερθεις σπιτι να το εχει τσιλικο, να δω τι θα κανει.αααα, τα χω παρει τωρα, μας χαριζανε γαιδαρο και τον κοιτουσαμε στα δοντια που λενε

υπομονη και να του λες αυτα που σκεφτεσαι, αν τωρα σου λεει μπουρδες πιστευω ειναι επειδη ζηλευει, συγγνωμη κιολας αλλα πιστευω οτι ζηλευει που δουλευεις εσυ και αυτος οχι, μακαρι να κανω λαθος, αλλα αν ειναι αυτο, σε λιγο καιρο θα το συνηθισει και αν βρει κατι και αυτος μια χαρα θα ειναι.

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Ναι, ngeo, έχεις απόλυτο δικιο! Κλειστά τα είχαμε τα ματάκια μας, όταν τους παίρναμε;; Εμείς πια μόνο για αυτό το θέμα τσακωνόμαστε. " Η μάνα σου αυτό, η μάνα σου εκείνο, η μάνα σου η κακιά κοκ". Είναι απερίγραπτος. Να φανταστείτε τις μέρες αυτές η μάνα μου λείπει κι αυτός, μολονότι δεν την βλέπει, τον ενοχλεί. Σίγουρα αισθάνεται μειονεκτικά που δεν έχει δουλειά, αλλά τι να του κάνω εγώ; Εμένα μ' αρέσει νομίζεις να αναγκάζομαι να λέω σε όλους ότι ο άντρας μου δεν έχει δουλειά; Κι εμένα με πιέζει αυτή η κατάσταση. Πάντως ότι αφορά τη μάνα μου είναι παράλογος και πολύ αχάριστος. Απότομος με τα νεύρα του και μία γλώσσα να στάζει δηλητήριο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi μου κατσε να μιλήσης και κοψτου τον αερα να κατηγορεί τους δικους σου δεν εχει το δικαιωμα να μηλα ασχημα για κανεναν και οπως ειπε και η ngeo να τα κανει εκεινος ασε το σπιτη μεσα στην χολερα κρατα λιγο μακρια την μαμα σου για να δεις τι του φταιει....

mariaefi το καρατε το σκεφτηκα αλλα φοβαμαι ολη την μερα θελει να παλευουμε για φαντασου να τον παω θα μας ριμάξη στο ξήλο!!! για παραδοσιακους χωρους πιο πολυ για κοριτσια μου κάνει αλλη ιδέα????

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Ivet, να ήξερες πόσες φορές τσακωθήκαμε για αυτό το θέμα. Πόσες φορές του έχω πει και με το καλό και με το άγριο ότι δεν θέλω να μου ξαναπεί τίποτα! Κι αυτός εκεί....Λές και το κάνει επίτηδες για να με συγχίσει. Κάτι μπορεί να δει, κάτι να θυμηθεί και να αρχίσει. Τι να πω....Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω πια. Θέλουμε και παιδί, τρομάρα μας. Η τελευταία εβδομάδα ήταν η χειρότερη της σχέσης μας....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, τη θετική σας σκέψη και ενέργεια που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ..

Μάρτζι μου τι να σου πω κορίτσι μου.. Σίγουρα όλοι οι γάμοι περνάνε την κρίση τους και έχουν τις εντάσεις τους αλλά ο δικός σου ο σύζυγος σίγουρα παραλογίζεται.. Δεν φτάνει που η γυναίκα (η μητέρα σου) φροντίζει και το δικό σας σπίτι, έχει και παράπονα; Ορθά κοφτά να του πεις πως αν δεν του αρέσει ας κάτσει αυτός στο σπίτι και να το φροντίζει όπως ακριβώς θέλει.. Θα του αρέσει άραγε;

Εντάξει, καταλαβαίνω πως ο εγωϊσμός σου και η αυτοπεποίηση και αυτοεκτίμησή του έχουν πέσει στα τάρταρα λόγω της ανεργίας αλλά εσύ δεν του φταις σε τίποτε.. Κι εσύ κάνεις ότι μπορείς και παλεύεις με τον δικό σου τρόπο για το γάμο σας και τη σχέση σας..

Κάτι τέτοια διαβάζω και αναρωτιέμαι μα καλά, πόσο αχάριστοι και γαϊδούρια μπορεί να γίνουν οι άντρες;

Μακάρι κοριτσάκι μου να είναι το τελευταίο άσχημο διάστημα που πρέπει να περάσετε..

Όσο για μένα, νεότερη αναμετάδοση την Δευτέρα!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημερα και να εχετε μια ομορφη Κυριακη.

Μπραβο βρε Δομνινα μου,ολα καλα να πανε κι εμεις εδω θα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου,μακαρι να ακουσουμε τα ευχαριστα.

Margi μου τωρα τι να σου πω κι εγω,θα συμφωνησω με τα οσα σου ειπαν τα κοριτσια,αν τον ενοχλει τοσο η παρουσια της μητερας σου,τοτε μπορει να βοηθησει εκεινος με το σπιτι.Σιγουρα καταλαβαινω πως μπορει να αισθανεται κι εκεινος με το γεγονος οτι δεν εργαζεται,αλλα θα επρεπε να σκεφτει λιγο κι εσενα,στο κατω-κατω ειστε δυο,σε αυτη τη σχεση.Ευχομαι να ηταν η τελευταια καταιγιδα,κι απο εδω και στο εξης,με την αλλαγη περιβαλλοντος να στρωσουν τα πραγματα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα! Φεύγω το μεσημέρι, θα ετοιμάσω τα πράγματα και δεν θα ξαναμπω. Υπάρχει όμως ένα σημείο στο σπίτι που κάποιες φορές έχει σήμα και μπορώ να μπαίνω.

Οσο για τον άντρα μου....ο,τι και να πω, λίγο είναι. Λέει πάντα πως από το να έρχεται και να χαλάει τα πράγματά μας, καλύτερα να καθαρίζει αυτός μέχει να γίνω εγώ καλά. Βρε κορίτσια, είχαν καλή σχέση, αλλά όλα διαλύθηκαν από τη δική του την πλευρά, όταν η μάνα μου χρησιμοποίησε δυο φορές το κλειδί να μπει σπίτι, ενώ ήταν μέσα. Την πρώτη φορά δεν είπε τίποτα, την δεύτερη φώναξε σε μένα. Εγώ είπα με τρόπο στη μάνα μου να μην το ξανακάνει, γιατί δεν είναι διακριτικό. Από τότε αυτός το κοπανάει συνέχεια...Σίγουρα όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Μάζεψε πολλά για να αντιδρά έτσι παράλογα. Το άλλο πάλι που έγινε και τον άναψε ήταν που του είπε η μάνα μου ότι αν τον γνώριζε τώρα δεν θα τον ήθελε για γαμπρό της!!! ( σε μία στιγμή που είχαν διαφωνία για ένα χαζό θέμα ) Τι το ήθελε και το είπε;;;Από εκείνη τη μέρα, τσακωνόμαστε....Είναι και η μάνα μου αυθόρμητη, πετάει κοτσάνες, είναι και τούτος νευρικός, την πληρώνω εγώ. Πώς να χειριστώ εγώ την όλη κατάσταση; Αγχώνομαι για το μέλλον. Τι θα γίνει, όταν θα επιστρέψουμε εδώ και η επαφή θα είναι καθημερινή; Πώς να τον κάνω να καταλάβει κάποια πράγματα; Με τον πατέρα μου έχει καλές σχέσεις. Και με τη μάνα μου δεν τσακώθηκαν ποτέ ( επιφανειακά καλές σχέσεις). Απλά, όταν τον πειράζει κάτι σε αυτήν, ξεσπά φωναζοντας για αυτήν σε μένα. Οταν του δίνω δίκιο, σε λίγο ηρεμεί. Οταν φωνάζει για χαζομάρες και δεν τον υποστηρίζω μαλώνουμε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερα.

νομιζω οτι πρεπει να κανεις αυτο που εκανα και εγω και ηρεμησα!!

οτι εχει να πει κανεις να τον λεει στον ενδιαφερομενο και οχι και σε τριτους!!

εμενα ο αντρας μου ειχε τρελο θεμα με την μανα μου πριν τον γαμο ασε ποσες φορες εκλαψα για αυτο δεν το συζητω!

ωσπου καθισαν και οι δυο κατω(ενα σου λεω τοξοτες και οι δυο) και αφου εγινε ενας μικρος χαμος τελικα τα βρηκανε και τωρα ειναι μια χαρα...

βεβαια ειναι μερικες φορες που υπάρχουν εντασεις αλλα δινουμε τοπο στην οργη γιατι η μαμα μου ειναι και αρρωστη(τοτε δεν ηταν) αυτο ειναι ενα αλλο μεγαλο κεφαλαιο βεβαια.

ιβετ οι παραδοσιακοι χοροι δεν ειναι μονο για κοριτσια μαθαινουν και ζειμπεκικο και χασαποσερβικο και καλαματιανα ειναι πολυ ωραια!

οσο για αλλη λυση θα σου πρότεινα κιθαρα ή καποιο οργανο γενικα.

αα και το καρατε σε μαθαινει αυτοσυγκρατηση οποτε δεν ειναι κακη επιλογη.

margi ti na po ta ipan ola ,k emena den toy ine k oti kalitero na vriskete me ti mana mou imaste makria k agapimenoi tha erthi omos mia stigmi poy tha tin xriasti me ta pedia k tha ksethimosi tote.

ivet ego skeftome na ta pao se kentro apasxolisis kanoyn pola pragmata den exo rotisi akoma alla moy ipan oti ine kala giati ithela k ego na ton pao kolimpi alla mas xalase i mikri pisina k den tha tin aniksoyn malon fetos,tha rotiso k gia polemiki texni mathenoyn pitharxia moy ipan k den varan anekselenkta.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...