Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάρες μου! Είμαι στο σπιτάκι μου στα Γιάννενα και μπορώ επιτέλους να σας γράψω. Καταρχήν, περαστικά στον Ιάσονα. Θένα μου, υπομονή και κουράγιο χρειάζεται. Και ο μικρός ενός συναδέλφου πέρισυ στην ίδια ηλικία με το δικό σου είχε πάθει ουρο΄λοίμωξη και φυσικά νοσηλεύτηκε. Το καημενούλη, το μωρό μας! Θα περάσει όμως, να μην στενοχωριέσαι.

Δομνίνα, 25 του μηνός θα πάω οπωσδήποτε σε ιντερνετ καφέ να μάθω τα ευχάριστα που θα έχεις ανακοινώσει.

Εγώ κορίτσια, είδα έναν γιατρό για το δάχτυλο, το οποίο συνεχίζει να είναι σε αχρηστία, και μου είπε ο άνθρωπος ότι το διέλυσα. Μολις αδιαθετήσω θέλει να ξανακάνουμε ακτινογραφια και αξονική και απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν θα είναι απλή υπόθεση. Δε λυγίζει καθόλου μα καθόλου και πονάει αφόρητα τώρα που του κάνω ασκήσεις προκειμένου να κουνηθεί λίγο.

Μύκητες τώρα.....Κλασικά με ταλαιπωρούν. Τι με χαμομήλια πλύθηκα, τι με σόδες, τι χωρίς βρακί κυκλοφορώ μεσα στο σπίτι, δε λένε να με αφήσουν. Μάλλον θέλουν φάρμακα. Μπόρει να επισκεφτώ τη γιατρό, δεν την παλεύω άλλο.

Αρα, πάει κι αυτός ο μήνας. Σιγα μην τα κατάφερα να μείνω έγκυος! Βέβαια, ακολουθώ τη συμβουλή της φίλης που είπε να λέω κάθε μέρα πως θα είμαι έγκυος, αλλά μπα.....Τι να κατάφερε το καήμενο το σπερματάκι του άντρα μου ( που είναι και αδύναμο ) αν είχε να αντιμετωπίσει τους παλιομύκητες τους δικούς μου!!! Μάλλον δεν τη γλιτώνουμε την εξωσωματική. Ως το Φλεβάρη λοιπόν. Σπέρμα αδύναμο, μία σάλπιγγα, πολλοί μύκητες, ελάχιστες επαφές στις γόνιμες λόγω μυκήτων, άγχος, τσακωμοί ( ω! ναι! έχουμε κι από αυτούς) τι να σου κάνει το καημένο το ωάριο!!!Περιμένει, περιμένει, περιμένει....Χρειάζεται ένα θαύμα για να γονιμοποιηθεί...........

Λοιπον εχω μερες να μπω λογο προβλήματος και βλεπω την ψυχολογία σου σ@@τ@ γιατι καλή μου?? ολα καλα θα πάνε μην μου τρελένεσαι σε θέλω ήρεμη και ολα θα πάνε ρολοι και εγω οταν τσακωνόμουν και οταν μου πηγαιναν ολα στραβα τοτε ελεγα σιγα μην μήνω εγκυος και εκεινο τον μήνα εμεινα...

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τhena τον μικρό μου τον ονομάσαμε αλέξιο ετσι επειδη μου άρεσε το ονομα δεν εβγαλα τον μπαμπα μου πρωτον δεν μου αρεσει το ονομα του και δευτερον δεν εχουμε και της καλήτερες σχεσεις , ειμαι λιγο εως πολυ χαλια γιατι ο μεγάλος θα ξανακάνει χειρουργίο εχω γράψει στο παρεντς στην ενοτητα υγεια για παιδια απο 2 ετων στο θέμα δωστε μας την ευχή σας να παμε καλα στο χειρουργίο οποια εχει ορεξη και διαβάσει θα καταλαβει, εχει υποσπαδια δηλ η τρίπα στο πουλακι του ειναι πιο χαμηλά εχουμε κανει δυο χειρουργια και απέτυχαν και προχθες μας ειπε ο γιατρος οτι απο τον καινουργιο χρονο θα πάμε για το τρίτο δεν μπορω ρε παιδια ψυχολογικά δεν το αντεχω ολη μερα το σκεφτομαι και κλαιω τι θα του πω πάλη πως θα την παλεψω να γελαω μπροστά του και πισω του να πλαντάζω νιωθω να μην εχω αλλες αντοχες..

Συγνώμη αν σας επρηξα αλλα μηλωντας ξεθημένω..

Κορτισάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε καλά.

Ιβέτ μου λυπάμαι πολύ που ο μικρούλης σου θα πρέπει για τρίτη φορά αν υποβληθεί σε επέμβαση. Είναι δύσκολη ηλικία και καταλαβαίνω τους φόβους και την απελπισία σου. Μακάρι να είναι και η τελευταία φορά!

Μάρτζι μου μακάρι ο σύζυγός σου να βρει γρήγορα κάτι στο καινούργιο μέρος που διορίστηκες και μακάρι το δάχτυλό σου να παρουσιάσει βελτίωση..

Και αμέσως προχωρώ στην ενημέρωση.. Κοριτσάκια όλα πήγαν τέλεια.. Από τα 6 ωάρια που είχα καταφέραμε και πήραμε τα 5, από την νάρκωση δεν κατάλαβα τίποτε διότι ο αναισθησιολόγος ήταν άλλος (πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο εννοείται) και συνήλθα στο πιτς φυτίλι. Δεν έχω ούτε αίμα, ούτε πονάκια ούτε τίποτε.. Και το δείγμα σπέρματος που έδωσε ο σύζυγος μας είπαν ότι είναι εντάξει..

Τώρα υπομονή μέχρι αύριο να δούμε πόσα γονιμοποιήθηκαν και πότε θα τα βάλουμε!

Επίσης και η θεραπεία με τον ανοσολόγο πήγε μια χαρά και επ' ευκαιρίας κάναμε και μια παρακέντηση σ' ένα γάγγλιο που έχω βγάλει στον αγκώνα για να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό..

Υπομονή κοριτσάκια μου μέχρι αύριο!

L2qIp2.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΔΗΞΕ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΗΤΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΕΣΠΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΠΗΓΑ Κ ΕΙΔΑΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΤΣΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΙΩΣΗ Κ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 1-2 ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΤΟ ΤΡΙΩΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ Κ ΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΜΑΜΑ Κ ΝΑΝΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ

IVET ΛΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ Κ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ.

ΔΟΜΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ ΝΑ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ :D

MARGI ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Κ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια μας εχουν ματιασει??!! μα το Θεο!

καταρχην για τα μωρακια μας τα αρρωστουλια!

thena μου μαλλον αιφνιδιο εξανθημα εβγαλε ο μικρος σου πολυ συνηθισμενο στα μωρα συνηθως 90% το παθαινουν πριν τον χρονο(και η δικη μου φυσικα δεν αποτελεουσε εξαιρεση) περαστικα και τα δυσκολα περασαν..η αληθεια ειναι οτι αγορια θελει πολυ προσοχη το πουλακι τους μωρε(το αγχος μου αν θα κανω αγορι..)

ιβετ μου ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα που ταλαιπωρειτε το αγορι σας! πατε στον ιδιο γιατρο??

τωρα παμε στις υπολοιπες!

μαρτζι μου κουκλα μου εισαι στα Γιαννενα μια υπεροχη πολη προσπαθησε να χαλαρωσεις εκει και να ξεχασεις τους κολομυκητες!!ουφ! οσο για το χερι τι να πω μαλλον πρεπει να το ξεκουρασεις και να παρεις ανναρωτικη!!

ngeo μου το εχω νιωσει το μπεμπε μου εδω και πολλες εβδομαδες απο την 16η περιπου.και εμενα ειναι σε περιεργη θεση ο πλακουντας και θελει προσοχη.Με το καλο η β επιπεδου.αα και εχει ωραια πραγματα το Mothercare δεν το συζητω.Δες και το site της αγγλιας να δεις αν με τα μεταφορικα σε συμφερει να παραγγειλεις τα παντα απο εκει.

Δομνινα μου!! τελεια τελεια νεα!!

ειχα ενα αγχος αν θα φτιαξει το ιντερνετ να δω τι εγινε!

μανου μου ολα καλα??

Βρε κοριτσακια μου τι παθατε?

Ιβετ μου τις θερμοτερες ευχες μου για καλη επιτυχια και καλη αναρωση!!!!!

Θενα μου ολα καλα θα πανε και ο ιασωνας ξανα προς την δοξα θα τραβα!!!!

Μαρτζι μου τι να σου πω υπομονη ισως?Αν δεις και δεν τα καταφερνεις παρε βρε μια αναρωτικη μην καθεσαι και σκας.

Δομνινα μου μπραβο βρε ολα καλα πανε αλλα και θα πανε!!!!

Μαρακι πως εισαι?Η εφουλα ηρεμησε?

Ντζεο οντως θα βρεις πολυ ωραια πραγματακια.

Τωρα τα δικα μου νεα πηγα εχθες στον καινουριο γιατρο και εμεινα πολυ ευχαριστημενη ηταν πολυ καλος και πολυ λεπτομερης επισης ειμαι τυχερη γιατι ειναι ενας απο τους 12 που κανουν την βιοψια τροφοβλαστη οποτε θα μου την κανει ο ιδιος την εξεταση εδω στην λαμια και ετσι δεν χρειαζεται να πηγαινοερχομαι αθηνα εχει ολα τα μηχανηματα και για το β επιπεδου για ολα οτι εξεταση χρειαζομαι θα μου τις κανει ο ιδιος.Τωρα το σπορακι μας ειναι 5 χιλιοστα ο σακος καρδουλα δεν ακουσαμε ηταν νωρις αλλα θα ξαναπαω την παρασκευη.Κατα ταλλα εχω απιστευτες ζαλαδες σημερα ολη μερα την εβγαλα στο κρεβατι και σηκωθηκα στις 7 καπως καλυτερα....

Βρε κοριτσακια μου τι παθατε?

Ιβετ μου τις θερμοτερες ευχες μου για καλη επιτυχια και καλη αναρωση!!!!!

Θενα μου ολα καλα θα πανε και ο ιασωνας ξανα προς την δοξα θα τραβα!!!!

Μαρτζι μου τι να σου πω υπομονη ισως?Αν δεις και δεν τα καταφερνεις παρε βρε μια αναρωτικη μην καθεσαι και σκας.

Δομνινα μου μπραβο βρε ολα καλα πανε αλλα και θα πανε!!!!

Μαρακι πως εισαι?Η εφουλα ηρεμησε?

Ντζεο οντως θα βρεις πολυ ωραια πραγματακια.

Τωρα τα δικα μου νεα πηγα εχθες στον καινουριο γιατρο και εμεινα πολυ ευχαριστημενη ηταν πολυ καλος και πολυ λεπτομερης επισης ειμαι τυχερη γιατι ειναι ενας απο τους 12 που κανουν την βιοψια τροφοβλαστη οποτε θα μου την κανει ο ιδιος την εξεταση εδω στην λαμια και ετσι δεν χρειαζεται να πηγαινοερχομαι αθηνα εχει ολα τα μηχανηματα και για το β επιπεδου για ολα οτι εξεταση χρειαζομαι θα μου τις κανει ο ιδιος.Τωρα το σπορακι μας ειναι 5 χιλιοστα ο σακος καρδουλα δεν ακουσαμε ηταν νωρις αλλα θα ξαναπαω την παρασκευη.Κατα ταλλα εχω απιστευτες ζαλαδες σημερα ολη μερα την εβγαλα στο κρεβατι και σηκωθηκα στις 7 καπως καλυτερα....

μπραβο κουκλιτσα!αντε και την αλλη παρασκευη θα ακουσετε και καρδουλα!

καλα ειμαστε και η μικρη συνηλθε! πηρε την τσαντα για το σχολειο και ξεχαστηκε!

nai eftixos ti glitosame. to kserate oti mexri ta 5 an kanoyn ourolimoksi mono endoflevia antiviosi pernoyn? ego oxi:confused:!

pantos den leei na isixasi o ponos o kakomiris tentonete sinexia otan pai na fai olo klei apo ton pono,tespa ago tora to vradaki piga vrika to giatro moy ekana enan iperixo exo prismeno endomitrio tora tha doyme i ine epidi tha erthi i periodos i pao gia tetarto an k den to nomizo,ayrio pao pali gia xoriaki prono prono k an oxi moy egrapse xapia mpas k ksipnisi k erthi ,i kilia moy den vlepete ime san 3 minon egios xoris plaka :cry::oops::shock:

otan piga stin kliniki me epiase ena anxos ithela na figo evlepa egies k pathena psixoplakoma afoy tora poy to skeftome me epiase pali :-( den tha to antekso an ime lete na ine anemogastri:shock::tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσια, τι είναι αυτά που πάθαμε όλες μας;;;Μηλίτσα, χάθηκες και χαθήκαμε. Μπες, κακομοίρα μου γρήγορα, μπας και πάρουμε τα πάνω μας!!!

Θένα, παίζει περίπτωση εγκυμοσύνης;;;Την προηγούμενη φορά έκανες χοριακή ή τεστ; Τι να πω βρε κοπέλα μου! Μακάρι να είναι ό,τι καλύτερο για σενα. Και τέταρτο να είναι θα το καλοδεχτούμε, έτσι κοριτσάρα μου;; Περαστικά στον μικρούλη σου.

Ιβετ, περαστικά και στο δικό σου αγγελούδι. Πολύ δύσκολη η κατάσταση που περνάτε. Κουράγιο και μακάρι να μη χρειαστεί να κάνετε άλλο χειρουργείο. Να έιναι το τελευταίο σας...

Μαριαέφη, τι πρόβλημα υπάρχει με τον πλακούντα;

Δομνίνα, πολύ καλά τα νέα σου. Λες σε 2 βδομάδες να το γιορτάζουμε; Αχ, μακάρι...

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα από τους παλιομύκητες.Μπορεί και να υποχωρούν επιτέλους. Κορίτσια, το παθαίνω από τη συχνή ερωτική επαφή στις γόνιμες μέρες μέρες. Μόλις αραιώνουμε τις επαφές ηρεμώ....Γρήγορα να πιάσω παιδάκι, γιατί δεν μπορώ άλλο. Σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν έχεις όρεξη να ντυθείς και να βγεις, γιατί το μόνο που σε ανακουφίζει είναι να κάθεσαι με τα πυτζαμάκια χωρίς εσώρουχο.

Το δάχτυλο ακόμη πρησμένο στο φούλ, δεν λυγίζει, αλλά μπορώ πλέον να κάνω τον σταυρό μου ( δεν μπορουσα με τίποτα) και να χτενιστώ κουτσά στραβά.

Επίσης σήμερα πήρα αγκαλια ένα ανιψάκι ( 5 μηνών) και δεν ήθελα να το αφήσω με τίποτα. Πρώτη φορά ένιωσα τόσο έντονο το αίσθημα της μητρότητας. Να ήταν δικό μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

kalimeraaaaaaaaaaa

piga ekana xoriaki ola ok arnitiko tora prepi na arxiso ta xapakia poy moy edose o giatros malon progesteroni ine mpas k erthi

edo simera arxise o ximonas vroxi k krio telika xriazonte oles oi epoxes sti zoi mas skeftome to tzaki anmeno koyvertoules k agalitses pedikes poliores giati to kalokeri apo ti zesti den akoympiomaste katholoy:tongue::tongue::tongue:

arxisa na ton vazo k nakathete ton iasona toy evgala k to kareklaki k gerni san methismenos:mrgreen:

sas ipa oti pira mia skiourina gia ton skioyro moy nai efera nifi sto spiti

k simera ton epiasa epaftoforo kavala:mrgreen:lete na gemisoyme skiourakia se ayto to spiti kapios prepi na gastronete telika

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αντε θενα το γλυτωσες το δαφνι....χαχαχαχαχα

Μαρτζι μου ολα καλα θα αρχησει να περναει και αυτο τι στο καλο στο γυψο θα το χεις συνεχεια αλλα ρε παιδακι μου πολυ στουμπηγμα

Μαρακι μια χαρα εγω θελω να της πλυνω την περσυνη και δεν εχω αξιωθει ακομα...σημερα ομως θα γινει αλλα μου ειπαν στο σχολειο πως την πρωτη βδομαδα θα πηγαινουν πιο αργα και θα παιρνουν μαζι μονο το τσαντακι για το κολατσιο.

θενα απλα νομιζω οτι θελει λιγο χρονο ο οργανισμος σου!

Αννα εμεις ειμαστε δημοτικο οποτε εε Τεταρτη θα εχει ξεκινησει πιστευω.

περσι παντως το ολοημερο νηπιο ξεκινησε κανονικα απο την επομενη μερα κιολας.

εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι τα σχολικα αντε να τρεχω....

επισης εκει που ελεγα θα την γραψω κολυμβητηριο μου ειπαν οτι ειναι ανοικτες οι πισινες ναι μεν θερμαινομενες αλλα ανοικτες και το σκεφτομαι μην μου αρρωσταινει εχω και το μωρο ρε γμτ!

Καλημερα και να εχουμε ολες ενα ομορφο Σ/Κ.

Μαριαεφη μου καλα ειμαι δοξα το Θεο,ειχα κατι τρελα συμπωματα μιας και περιμενω να αδιαθετησω απο Δευτερα,αλλα τωρα καλα ειμαι.

Thena μου περαστικα στον μικρουλη σου,καλη αναρρωση να εχει,οσο για σενα τι να πω βρε κοπελα μου,ευχομαι να ερθουν τα πραγματα οπως θελεις.

Margi μου,αντε να συνελθει το δαχτυλακι,να βρει κι ο συζυγος δουλεια,να αρχισετε να μπαινετε σε ρεγουλα,να φυγουν κι οι παλιομυκητες να παν αλλου........

Υβετ μου τι να σου πω τωρα,σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο και για σενα και για τον μικρουλη σου,υπομονη και κουραγιο κοπελα,και μακαρι να πετυχει η επεμβαση και να ειναι η τελευταια στεναχωρια που περνατε.

Δομνινα μου τι υπεροχα νεα,αντε κουκλα μου θα αγωνιουμε μαζι σου και θα προσευχομαστε για θετικα αποτελεσματα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Thena μην ανυσηχεις και εγω αφου γέννησα και τα δυο μου παιδακια τετοια προβλήματα τα ειχα να φανταστεις ο μικρος εγινε ενος ετους και εγω τον αυγουστο ειχα δυο φορες περιοδο ασε που με τα χαπακια ειχα εμμοραγία να με ειχε παει αλλα ολα καλα.

Margi ολα καλα θα πάνε και ο αντρουλη σου θα βρει δουλεια και εσενα το δαχτυλακι σου θα παρασει ξεκουράσου και λιγο εν αναγκη βαρα και μια αδειούλα..

Αννα25 η αρχή και τελος της εγκυμοσύνης ειναι το πιο δυσκολο νομίζω τουλαχιστον για μένα τι καλα θα ηταν να τα παίρναμε ετοιμα κατι σαν ντιλίβερι ενα πράγμα χα χα:D:D

mariaefi ναι κουκλα μου θα πάμε στον ίδιο γιατρο γιατι ειναι ο δευτερος τον πρώτο τον αφήσαμε οταν αλλαζεις συνεχεια δεν ειναι καλο γιατι ξερει ο καθενας τι εχει κανει χειρουργικα στο παιδι, αλλα εχω δει σχεδον ολους τους παιδοχειρουργους της αθήνας.

Τι σκατόκαιρος ρε κορίτσια που να πας με αυτο τον καιρο οχι τιποτα αλλο αν μένουμε σπίτη με τους μικρούς μου ταλιμπάν μετα θελω 3 λεξοτανίλ και 5 στεντόν για να ηρεμισω.

Θελω την γνώμη σας εκτος απο το προνήπιο που θα πάμε φετος ελεγα να τον πάω και σε μια δευτερη δραστηριοτητα τα απογευματα ελεγα κολημβητήριο αλλα δεν εχουμε εδω κοντά εσεις εχετε καμια ιδέα???

Πω πω ολόκληρο σεντόνι εγραψα, φιλιά σε ολες;);););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...