Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλησπερα, ναι κλωτσαει και ειναι πολυ χαμηλα και το καταλαβαινω, δεν φαινεται εξωτερικα παρα μια φορα αλλα μονο εσωτερικα το καταλαβαινω, πολυ γελιο!!!

σημερα ηρθε το κρεβατι του κοριτσιου μου πολυ ομορφο αλλα η κορη μου με εχει τρελανει, δεν το περιμενα αλλα κοιμηθηκε ηδη εκει απο το μεσημερι, πηρα και μεγαλο μαξιλαρι, μια χαρα. θα παω να της παρω προστατευτικο καγκελο και ενα μαξιλαρι χαμηλο, ίσως με λατεξ, θα παω να δω ενα καλο να παω, δεν ξερω, θελω να τις παρω και φανελακια κοντομανικα εσωτερικα αν υπαρχουν να κλεινουν κατω, μονο mothercare βρικα για αυτη την ηλικια, θα παω και ηρα αυριο μηπως εχουν

ακομα δεν μας τοποθετσαν (margi ακους) περιμενουμε προς παρασκευη...

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα, ναι κλωτσαει και ειναι πολυ χαμηλα και το καταλαβαινω, δεν φαινεται εξωτερικα παρα μια φορα αλλα μονο εσωτερικα το καταλαβαινω, πολυ γελιο!!!

σημερα ηρθε το κρεβατι του κοριτσιου μου πολυ ομορφο αλλα η κορη μου με εχει τρελανει, δεν το περιμενα αλλα κοιμηθηκε ηδη εκει απο το μεσημερι, πηρα και μεγαλο μαξιλαρι, μια χαρα. θα παω να της παρω προστατευτικο καγκελο και ενα μαξιλαρι χαμηλο, ίσως με λατεξ, θα παω να δω ενα καλο να παω, δεν ξερω, θελω να τις παρω και φανελακια κοντομανικα εσωτερικα αν υπαρχουν να κλεινουν κατω, μονο mothercare βρικα για αυτη την ηλικια, θα παω και ηρα αυριο μηπως εχουν

ακομα δεν μας τοποθετσαν (margi ακους) περιμενουμε προς παρασκευη...

γιατι θες να κλεινουν απο κατω?για να μην βγαινουν απο το παντελονι??

και εγω της ειχα παρει προστατευτικο για το κρεβατι και μαξιλαρι ειχα παρει καινουργια δικα μας και ετσι ειχα παρει και της μικρης αα να παρεις προστατευτικο καλυμμα για το στρωμα για διαρροες...εγω αργησα να το παρω αυτο και την πατησα φορες

εννοεις σελτεδακι;εχω ενα μεγαλο ή μηπως εννοεις κατι αλλο και δεν καταλαβα;;;

τα προτιμω να κλεινουν για το βραδι στον υπνο αλλα και για να μη βγαινουν απο τα ρουχα, τι λες εσυ;

οχι δεν ειναι σελτεδακι(μεγαλωνοντας το σελτεδακι δεν τα καλυπτει λογω ποσοτητας) ειναι κανονικο υποστρωμα με αδιαβροχη την μια πλευρα.

παρτο και θα με θυμηθεις σε καταστηματα με λευκα ειδη εχει.

οσο για τα φανελακια εχεις δικιο γιατι ολο βγαινουν απο τα ρουχα!

βεβαια υπαρχει θεμα με τα νουμερα εγω μεχρι και τα 2 μιση χμμ μπορει και 3 της εβρισκα αλλα τωρα μπααα.Απλα τα παιρνω πιο μεγαλα για να ειναι λιγο πιο μακρια.

και εγω ετσι σκεφτηκα, βρηκα σιγουρα mothercare, θα παμε για το β επιπεδου αρχες οκρωβρη αθηνα και θα παρω ηθελα να παραγγειλω τηλεφωνικα, θα παρω να ρωτησω ποσο χρεωνουν τη μεταφορα, θα παω αυριο και στα ηρα να ρωτησω γιατι θελω να παρω προστατευτικο καγκελο για τη μικρη.

παμε σε μια φιλη μας τωρα, πηγαμε και για καφε πριν, μια χαρα, ο μικρος κλωτσαει κλασικα...

εσυ το εχεις καταλαβει;εγω εχασα και απο την 1η εγκυμοσυνη 6 κιλα (πριν μεινω δηλαδη εγκυος στην 1η) και δεν εχω βαλει και κιλα αλλα ειναι σου λεω και πολυ χαμηλα το παιδι και με εχει ταραξει και το ουροποιητικο μου συστημα (το ειπα καλα;)

φιλια σ ολες, δεν ξερω αν θα μπω και μετα

μηλιτσα;;;;where r u ??????τωρα σε θυμηθηκα, απουσια γρηγορα στο διευθυντη, για να θυμηθω τα παλια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!!!

Ngeo και εγω απο τα mothercare της επαιρνα τωρα δεν βρησκω οποτε παιρνω μεγαλυτερο νουμερο για να μην βγαινει απο τα ρουχα.Με το αδιαβροχο υποσεντονο συμφωνω θα σε σωσει...

koritsia malon ourolimoksi exi o iasonas apo kolovaktiridio proteas legete pirame simera k oura me parakentisi gia na to sigourepsoume aurio tha vgi i kalieria an ine thetiki pou kata 70% ine pame nosokomio 10 meres:sad:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Thena αμαν βρε κοπελα τι ηταν αυτο τωρα,αχ περαστικα στον μικρουλη σου,μακαρι να συνελθει γρηγορα.Ευχομαι οτι καλυτερο,υπομονη κοπελα μου και να περασει κι αυτο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

simera pireto den ekane mono kimate poli k den troi sxedon tipota mono gia na ksedipsasi.ayto ine apo kaka poy pigan mprosta sto poylaki ine kolovaktiridio alla sta mora mono endoflevia dinoyn antiviosi alios den ta piani .pio poli stenaxorieme poy to vlepo etsi na min troei k sta kala kathoymena kleei:sad:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Thena μου περαστικά σας και καλή δύναμη σου εύχομαι..

Είχα πάθει κι εγώ ουρολοίμωξη από το μικρόβιο Πρωτέα αλλά πριν 16 χρόνια.. και εννοείται ότι δεν ήμουν 3 μηνών αλλά 20 χρονών γομάρα.. οπότε πήρα κανονικά αντιβίωση..

Κουράγιο κορίτσι μου!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσάρες μου! Είμαι στο σπιτάκι μου στα Γιάννενα και μπορώ επιτέλους να σας γράψω. Καταρχήν, περαστικά στον Ιάσονα. Θένα μου, υπομονή και κουράγιο χρειάζεται. Και ο μικρός ενός συναδέλφου πέρισυ στην ίδια ηλικία με το δικό σου είχε πάθει ουρο΄λοίμωξη και φυσικά νοσηλεύτηκε. Το καημενούλη, το μωρό μας! Θα περάσει όμως, να μην στενοχωριέσαι.

Δομνίνα, 25 του μηνός θα πάω οπωσδήποτε σε ιντερνετ καφέ να μάθω τα ευχάριστα που θα έχεις ανακοινώσει.

Εγώ κορίτσια, είδα έναν γιατρό για το δάχτυλο, το οποίο συνεχίζει να είναι σε αχρηστία, και μου είπε ο άνθρωπος ότι το διέλυσα. Μολις αδιαθετήσω θέλει να ξανακάνουμε ακτινογραφια και αξονική και απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν θα είναι απλή υπόθεση. Δε λυγίζει καθόλου μα καθόλου και πονάει αφόρητα τώρα που του κάνω ασκήσεις προκειμένου να κουνηθεί λίγο.

Μύκητες τώρα.....Κλασικά με ταλαιπωρούν. Τι με χαμομήλια πλύθηκα, τι με σόδες, τι χωρίς βρακί κυκλοφορώ μεσα στο σπίτι, δε λένε να με αφήσουν. Μάλλον θέλουν φάρμακα. Μπόρει να επισκεφτώ τη γιατρό, δεν την παλεύω άλλο.

Αρα, πάει κι αυτός ο μήνας. Σιγα μην τα κατάφερα να μείνω έγκυος! Βέβαια, ακολουθώ τη συμβουλή της φίλης που είπε να λέω κάθε μέρα πως θα είμαι έγκυος, αλλά μπα.....Τι να κατάφερε το καήμενο το σπερματάκι του άντρα μου ( που είναι και αδύναμο ) αν είχε να αντιμετωπίσει τους παλιομύκητες τους δικούς μου!!! Μάλλον δεν τη γλιτώνουμε την εξωσωματική. Ως το Φλεβάρη λοιπόν. Σπέρμα αδύναμο, μία σάλπιγγα, πολλοί μύκητες, ελάχιστες επαφές στις γόνιμες λόγω μυκήτων, άγχος, τσακωμοί ( ω! ναι! έχουμε κι από αυτούς) τι να σου κάνει το καημένο το ωάριο!!!Περιμένει, περιμένει, περιμένει....Χρειάζεται ένα θαύμα για να γονιμοποιηθεί...........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου καλό μου σ' ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την πίστη που δείχνεις σε μένα! Εννοείται ότι μόλις μάθω το αποτέλεσμα θα μπω να το βροντοφωνάξω!!! Ξέρω ότι εφόσον είναι θετικό θα δώσει μεγάλη χαρά και ελπίδα σε όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούν είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο..

Απ' ότι κατάλαβα σβκ θα γυρίζεις Γιάννενα.. Τι ωραία πόλη.. Την έχω επισκεφθεί δύο φορές και έχω μείνει κατενθουσιασμένη! Τι έπαθες βρε κορίτσι μου στα καλά καθούμενα με το δάχτυλο.. μα να έχει πάθει τόσο μεγάλη ζημιά πια; τι γκαντεμιά κι αυτή..

Όσον αφορά το άλλο θέμα.. απλά ότι είναι να γίνει θα γίνει και αν είναι το σπερματάκι να υπερπηδήσει τα εμπόδια θα τα υπερπηδήσει.. Αλλιώς εμείς παρεούλα σου μέχρι το Φλεβάρη αλλά και για όσο μας θες..

L2qIp2.png

Ναι, Δομνίνα μου, πιστεύω σε σένα! Θα τα καταφέρεις και θα μας δώσεις τόση χαρά και κουράγιο!!! Στα Γιάννενα δεν θα ερχομαστε κάθε Σαββατοκ. λόγω ακριβής βενζίνης. Τώρα είμαστε λίγο δύσκολα οικονομικά, γιατί δεν θα πληρωθώ σύντομα και ο άντρας ακόμα χωρίς δουλειά. Ας ελπίσουμε να βρει κάτι εκεί.

Ηταν μεγάλη ατυχία αυτό που έγινε με το δάχτυλο. Στο σχολείο δεν μου ανεθέτουν καμία εργασία κι εγώ αισθάνομαι τελείως ανίκανη να βλέπω τους άλλους να εργάζονται κι εγώ να κάθομαι!!! Θα δω πώς θα παει ως το τέλος Σεπτέμβρη. Αν δεν μπορώ να κάνω σωστά τηυ δουλειά μου ( που μάλλον δεν θα μπορώ- ούτε την υπογραφή μου δεν μπορώ να βάλω) θα ζητήσω αναρρωτική.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα κοριτσια,αμαν βρε Thena μου τι περναει ο μικρουλης σου,στα καλα καθουμενα,αντε μακαρι να περασει γρηγορα,να μην ταλαιπωρειται το πουλακι μου.

Margi μου τι ηταν κι αυτο βρε παιδι μου με το δαχτυλο,τωρα βρηκε κι αυτο;;;;Παντως μην απογοητευεσαι,οσο καιρο κυκλοφορω στο φορουμ,το μονο που μπορω να πω ειναι οτι τα θαυματα,γινονται εκει που δεν το περιμενεις......Μας λειπεις κοριτσακι,κοιτα να περνας καλα,και να μη μας ξεχνας......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...