Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλή σας μέρα!

Μακάρι να μας ευλογήσει κι εμάς ο Θεός και σύντομα να κάνουμε κι εμείς τη βάφτιση του μικρού μας απόγονου!

Είμαι σίγουρη πως με όλη τη θετική ενέργεια που έχω μαζέψει από εσάς και από άλλα κοριτσάκια εδώ μέσα όλα θα πάνε καλά και δεν έχω να φοβηθώ τίποτε..

Μια αγωνία την έχω για αύριο.. Ελπίζω ο γιατρός μου να μου επιβεβαιώσει ότι όλα εξελίσσονται τέλεια και πως μέχρι τέλος της βδομάδας θα κάνουμε την ωοληψία... Αλλά σκέφτομαι θετικά και ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ!

Μαριαέφη μου αν όλα πάνε καλά χοριακή θα κάνω γύρω στις 25/9!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννα πως εισαι; εχεις ζαλαδες και αναγουλες ή οκ εισαι ακομα;

εγω εχω κατι πονακια και επειδη ειναι πολυ χαμηλα ο μικρος νομιζω οτι σημερα καταλαβα και κατι κλωτσουλες, αλλα προσπαθω να μη κουραζομαι...εφτιαξα και μια πιτα, σε λιγο θα ορμηξω!

καλο βραδι

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

σημερα σοκαριστηκα! κοντεψα να γεννησω κοριτσια!

ειμασταν στο αμαξι εξω απο το σπιτι της πεθερας μου .η πεθερα μου εξω απο το αμαξι και ο αντρας μου το ιδιο βγαινει και η μικρη και λεει παω να φιλησω την μανουλα και βγαινει τρεχοντας στο δρομο! φωναζω Εφη!! εκεινη την ωρα περναγε ενα αμαξι στο τσακ δεν την χτυπησε!! επαθα σοκ! βγηκα απο το αμαξι και δεν ηξερα τι να κανω να φωναξω ή να την αγκαλιασω!

η κοπελα στο αμαξι σοκ δεν ηξερε τι να πει.

η Εφη να κλαει και εγω αγκαλια της! ο πατερας της και η πεθερα μου σοκαρισμενοι και αυτοι....!!!

ευτυχως ολα καλα! αλλα εκεινη την ωρα τι να πω..

Kουκλες μπηκα για μια γρηγορη καλημερα γιατι εχω ενα σκασμο πραγματα να κανω.....

Δομνινα,ευχομαι να πανε ολα τελεια στο γιατρο σημερα κι ετσι για να υπαρχει στελνω κι αλλη θετικη ενεργεια......οοοομμμμμμμμμμμμ......

Μαριαεφη τι ηταν αυτο που περασες βρε κουκλα μου,δοξα το Θεο που δεν εγινε κατι.Αλλα φανταζομαι τρομαρα που πηρατε ολοι σας και κυριως η μικρουλα σου,ηρεμησε και πανε να αναψεις κι ενα κερακι σε καμια εκκλησια οποτε μπορεσεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

πω πω, το σκεφτομαι και τρελαινομαι, φανταζομαι τι τραβηξες εγω καποια στιγμη το ιδιο αλλα πιο ηπιο ειμαι σιγουρη, αλλο τετοιο να μη συμβει

δομνινα ολα καλα να πανε

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Βρε μαρακι τι επαθες ρε κοριτσακι απαπαπα τουλαχιστον τελος καλο ολα καλα κοιτα να ηρεμησεις τωρα και η ολη φαση να γινει μαθημα στην μικρη να μην το ξανακανει....

Ngeo μου μια χαρα ειμαι σε καμια εγκυμοσυνη δεν ειχα αναγουλες και εμετους,μεχρι στιγμης ειμαι μια χαρα παντως μονο η μεση με ποναει

domna gera gera me tsampouka ola telia tha pane

mariaefi to exo perasi k ego ayto k mono poy den ixa lipothimisi k ego egios imoyn sto trito:confused:

emis kala edo ta idia mono poy o Iasonas exi ligo pireto xthes k simera piga oura giati den toy vrike tipota o giatros kata ta alla paxenoyme k psilonoyme ,ante na pane apo deytera sxolio na kselaskaroyme ligo an k perimeno poles arosties fetos na mas episkeftoyn logo sxolion :|

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

anna makari na exis kali egkimpsini na min taleporise ego an den ixa kaoyres apo toys protoys mines 10pedia tha ekana (leme tora):tongue:

ego ti paraskeyi to apogevma tha pao ston ginekologo moy na me di poy den moy irthe akoma i periodos ta xo di ola :confused:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θενα καουρες εχω και εγω και συνηθως κρατανε σε ολη την εγκυμοσυνη το περιεργο ειναι οτι εχθες εφαγα κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο και ηταν πηχτρα στο λεμονι και δεν ειχα καουρες μετα αναποδη ειμαι τελικα

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Πήγα σήμερα στο γιατρό.. όλα πάνε καλά και περιμένω τηλέφωνο το βράδυ να μου πει αν θα κάνουμε την ωοληψία Παρασκευή ή Σάββατο.. Κορίτσια το ομολογώ είμαι στην τσίτα αλλά θα μου περάσει.. στο χέρι του είναι;

Μαριαέφη μου φαντάζομαι πως πάγωσες... είναι φοβερό το συναίσθημα να βλέπεις τον κίνδυνο να πλησιάζει και να μην μπορείς να κάνεις τίποτε για να το εμποδίσεις.. Τέλος καλό όλα καλά όμως.. ευτυχώς..

Ngeo μου νομίζω ότι όντως είναι καιρός για να αρχίσεις να καταλαβαίνεις τις πρώτες κλωτσιές.. όντας αγόρι το μπεμπέ σου γυμνάζει τους τετρακέφαλους.. πάει για ποδοσφαιριστής..

Άννα μου μην κουράζεσαι, να είσαι χαλαρή και όλα καλά θα πάνε..

Θένα μπορεί να κρύωσε λίγο ο μικρούλης από τη βάφτιση. 15 βαθμοί δεν είναι και η ιδανική θερμοκρασία για να βαφτίσεις παιδί αλλά τι να κάνεις; αλλιώς τα περιμέναμε και αλλιώς μας ήρθαν..

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση!

L2qIp2.png

den exi simasia nomizo ti tros ego ta ixa kani ola ase poy meta tis 7 den etroga alla to vradi molis ksaplona arxizan ,eklega apo ton pono mono me to gaviscon stamatage alla den ithela na perno kathe mera ,arxisa na kimame sxedon kathisti gia na min kegome ase taleporia megali oyte na to thimame den thelo

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

οχι θενα μου δεν εχω τοσο πολυ με πιανει οταν ξαπλωνω αλλα μετα περναει μονο του δεν παιρνω τιποτα.αλλα μετα τις 8 δεν τρωω τιποτα για να μην βαρενω το στομαχι

αχ κοριτσια οντως μεγαλο το σοκ! να ναι καλα η Παναγια που μας προστατευσε!

Δομνινα με το καλο !!!!πολυ χαιρομαι για σενα!

μπραβο βρε Αννα που δεν εχεις καουρες και εμετους εγω παλι ειχα και εχω ακομα ομολογω!

Ngeo κλωτσησε?? εμενα χτες το βραδυ απο την τρομαρα του μαλλον με εκανε τερμα ποδοσφαιρου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...